Csak játékbeli screenshotokat fog engedélyezni a Steam

Szerző: xoki | 2016. November 02. | hír | 9 hozzászólás

A közelgő „Discovery Update 2.0” frissítés változtatni fog a Steam irányelvein is. Minden képnek az áruházban kötelezően játékbeli screenshotnak kell lennie. Azt szeretnék, hogy az ügyfelek lássák, hogyan néz ki a játék, ezért sem illusztrációk, sem kiszépített, átalakított képek nem lehetnek többé a játékok oldalán.

A játék tartalmától függetlenül szeretnék, hogy a „screenshot” szekcióba feltöltött képek tényleg játékbeli képek legyenek. Régebben nem sok figyelmet fordítottak erre, de most szeretnék, hogy a vásárlók tényleg azt láthassák ahogy a játék kinéz, ezért lépéseket tesznek ez ügyben.

Nagyon jó példa erre a nemrégiben megjelent, elég nagy felháborodást keltő No Man’s Sky Steam oldala, ahol továbbra is félrevezető képek találhatóak olyan dolgokkal, amelyek nem is találhatóak meg a játékban. Remélhetőleg ezzel a frissítéssel olyanokra cserélik majd őket, amelyek a játék tényleges tartalmát mutatják be.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kiki4444 avatar
Vagy 1 hónapja cikkeznek erről.No Man's Sky készítői miért nem cserélték el rögtön a képeket,így is van elég botrány akörül a sz*r körül,muszáj megvárniuk az Updatet,hátha addig 1-2 embert be tudnak csapni vagy mire gondolnak ilyenkor?Ilyen tetű bandát még nem láttam,EA Ubisoft kispályás ezekhez képest.
0
0
0
0
19ati93 avatar
ideje volt...

xcube: google play store egy kész vicc,nem csak a képek hanem az appok amik felkerülnek némelyik jézus nem mondok csúnyát..😆
0
0
0
0
xCube avatar
Korrekt dolog. Ahol ez még kimondottan fontos lenne az az App Store és a Google Play. Oda vannak aztán igazán félrevezető képek feltöltve.
0
0
0
0
no avatar
Ez teljesen jogos. Támogatom!
0
0
0
0
GaboC avatar
Jogos frissítés. Spoiler!
Élelmiszeripar is átvehetné a példát. ˘˘,
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Végül is érthető döntés...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció