Call of Duty: Infinite Warfare - nem lesz multiplayer a Windows Store és Steam verziók között

Szerző: xoki | 2016. November 04. | hír | 17 hozzászólás

A Call of Duty: Infinite Warfare PC verziója olcsóbb lesz a Windows 10 áruházban, mint a Steamen, viszont a Windows áruházból vett játékkal nem lesz lehetőségünk arra, hogy azokkal a játékosokkal játsszunk együtt, akik Steames példány birtokában vannak.

Az Activision gyakran ismételt kérdései között megtalálhatjuk a kérdést és a választ is, miszerint: „Tudok-e játszani a Call of Duty: Infinite Warfare és a Call of Duty: Modern Warfare Remastered Windows 10 áruházas verziójával azokkal a barátaimmal, akik más PC platformra vették meg a játékot?”
A válasz így hangzik: „Nem, ezeket a címeket csak más Windows 10 áruházas felhasználókkal lehet játszani.”

Úgy tűnik, a többjátékos mód szétválasztása az Activision ötlete volt. Ez azt jelenti majd, hogy a Windows áruházas multiplayer közössége jóval kisebb lesz, mint a Steam esetében. Lehet, hogy ez nem lesz rossz dolog, főleg akkor, ha valaki nem játszik többjátékos módban.

Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare
Megjelenés: 2016. November 04. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Szili: Én ott vettem a Gears Of War 4 - et. Mire letöltöttem, elment két nap, annyiszor megállt. Borzalom.
0
0
0
0
Ajax avatar
Shark_Ryan13: Nem azért, de a Modern Warfare széria is ilyen volt. Kijött a CoD4, aztán jött a World at War teljesen más sztorival, meg minden. Aztán jött az MW2, majd utána a Black Ops, szintén megint más sztorival, majd csak azután jött a CoD4-gyel kezdődő sztori befejező része, a MW3. Szóval ez eddig is így volt.
Jelenleg 3 fejlesztőcsapat dolgozik CoD játékokon, így mindegyik csapat 3 évet tud dolgozni az adott részen. Az Infinity Ward-é a Modern Warfare a Ghosts és az Infinite Warfare. A Treyarch-é a World at War és a Black Ops, a Sledgehammer Games-é pedig jelenleg csak az Advanced Warfare, de jövőre tőlük jön a következő CoD, ami lehet az Advanced Warfare 2 lesz, de lehet nem.
A többi csapat játékát nem fogják folytatni, ez tuti, tehát Infinite Warfare 2-re, vagy Black Ops 4-re és hasonlókra ne is számíts. 😃
Semmi baj sincs ezzel, csak túlkomplikálod a dolgokat. A GTA összes része más szereplőkről szól, az is baj? 😃 Vagy az Assassin's Creed is. És lehetne sorolni jó pár címet.
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Mert ha minden COD rész új történetet hoz be, aminek semmi köze egymáshoz, akkor teljesen értelmetlen ugyanabba a Franchise-ba írni, akkor legyen saját neve, nem "COD", meg a másik, 1 részig ismerünk valakit, nem fogunk annyira kötődni hozzá, ezért ha meghal vagy valami történik vele, kb mindenki szarik rá, mert alig ismerte, de a régi COD-okban azért rosz volt amikor következő részben meghalt akivel voltál/csapattársad, és így jobban átjött az egész történet is. Most képzeld el pl.: Harry Pottert, minden rész másik emberről szólna, másik világban, másik korban és semmi közük nem lenne egymáshoz, semmi értelme nem lenne ugye?
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Shark_Ryan: Ez miért probléma? A Sledghammer megkezdte a saját sorozatát az AW-t. A Treyarch befejezte a sajátját a BO-t. Az Infinity Ward meg látván a sok negatív vissza jelzést a Ghosts felé kezdtek egy még újabb,jobb,"futurisztikusabb" részt az Infinite Warfare-t. 😀
0
0
0
0
Fukoshi avatar
De látod hogy ott több részig volt 1 karakter, vagy legalább közük volt egymáshoz, most meg AWt,IWt meg BO3-mat ha jól tudom semmi nem köti össze meg az előzőkhöz sincs semmi közös
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Nem a COD 4,MW2,MW3,Ghost-ot (Gondolom azért nem folytatták a Ghost-t mert elég rossz vége lett) és ezt ugyan az fejlesztő csinálta (Infinity Ward). És a BO1-ben van bent Alex Mason és az ő fia lesz a BO2 főszereplője David Mason azt hogy miért nem folytatta ezt a vonalat a Treyarch arról fingom nincs pedig sokkal sokkal jobb lett volna szerintem. 😞
0
0
0
0
Fukoshi avatar
COD4 MW2 MW3 is elvileg más fejlesztőktől lett kiadva mégis 1-2 karakterrel játszottunk csak, nem 3-mal.
Meg a karakterekről szólt, úgyértem hogy, BO2-ben ottvan Mason vele vagyunk, és semmilyen másik COD-ban nem jelenik meg.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Shark_Ryan: Persze hogy nincs össze függés hisz az AW-t,BO3-at és ezt is 3 külön fejlesztő csapat eszkábálta össze 😆 Amúgy melyik volt az az 1 CoD rész ami a karakterekről szólt? 😃
0
0
0
0
BOMB avatar
😆 ez nagyon vicces
0
0
0
0
Fukoshi avatar
De megint egy nevenincs katonával kezdünk, egy semmilyen ország tagjaként, a semmilyen ellenség ellen.
Megint semmit nem tudunk senkiről, 1 COD rész szól a karakterről és ennyi volt, legalább folytathatták volna az AW-t, a BO3-mat vagy valami, ez így teljesen értelmetlen.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Windows Store ban vesz valaki játékot egyáltalán amúgy ? 😂
0
0
0
0
Bencuriusz avatar
Teljesen egyet értek az előttem szólóval. Röhejes...
0
0
0
0
winrar avatar
A PC és konzol crossplatform nem elterjedt, ez rendben is van, többek között azért, mert a kontroller és egér+bill. miatt is igazságtalan lenne. De! PC és PC játék nem kompatibilis egymással? 😂 Mi a franc? 😆 Nevetséges ez a játékipar.
0
0
0
0
Breeze0329 avatar
És ki a rák venné meg 28k-ért windows storeból? 😃
0
0
0
0
Csicso avatar
Lehet, hogy ez nem lesz rossz dolog, főleg akkor, ha valaki nem játszik többjátékos módban.

Amennyiben értékelhető SINGLE PLAYER vonal lesz benne.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Ez most miért is jó az Infinity Ward-nak vagy az Activision-nek? 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció