Call of Duty: Black Ops 4 - kampány helyett battle royale mód?

Szerző: xoki | 2018. April 18. | hír | 35 hozzászólás

Lehetséges, hogy az idei Call of Duty egy nagy tartalmi változást is hoz majd magával, mivel a felbukkant információk arról árulkodnak, hogy az új részben nem lesz egyjátékos kampány mód.

Mivel a Black Ops 4 október 12-én, vagyis a szokásosnál előbb jelenik meg, felhagytak a kampánnyal és teljes egészében a többjátékos módra fókuszálnak. Tehát a Black Ops 4 valószínűleg csak multiplayer játék lesz, amelyben több figyelmet szentelnek majd a PVE zombi módra, valamint egy új battle royale módra. Ezeken kívül egy új co-op mód lehetősége is fennáll.

Az Activision egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta a fentieket. A kiadó május 17-én tervezi teljes egészében leleplezni a játékot, így ha előbb nem is, de akkor már mindent meg fogunk tudni róla.

Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4
Megjelenés: 2018. October 12. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Treyarch
Hozzászólások: 35
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
legalább kiderül mekkora közönsége van a játék multis részének.
0
0
0
0
no avatar
Habár én csak az első kettő Black Ops-ot játszottam mindkettőben megvoltak azok a vonások amelyek emlékezetessé tették és voltak olyan amelyek egyedivé a másiktől közös pl : A kedvelhető emlékezetes nevű karakterek(pl a bf3-ban még a sajátomat sem tudtam megjegyezni),nagyon sok epikus pillanat érdekes átvezetők stb. Egyedi : A Black Ops I-nek meg van egy olyan sötét atmoszféra ami igazán izgalmassá tette a játékot. A Black Ops II-ben pedig a története volt nagyon megfogó és a két idősík.A III-mal nem játszottam de a lényeg a lényeg szerintem ha nem raknak bele egy ***a sztorit akkor szerintem ne is adják ki.
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@Judgement: Azért sokszor a Treyarch féle CoD-ok átlendültek a ló másik oldalára. Tele volt automovementel az egész. A Modern Warfare-hez képest olyan érzés volt, mintha interaktív filmet néznék. Pedig a Setting nagyon jó lett (A hidegháborús téma meg amúgy is egyik kedvencem ilyen téren.)
0
0
0
0
F2shy avatar
Minél több battle royaleeeeeeeee
0
0
0
0
wolf0914 avatar
undorító ez a battle royale
0
0
0
0
💬 1
Torrettos avatar
Tuti kamu hír. Most nem azért de ha nem folytatja a kampány sztorit akkor mi teszi Black Ops-á? Röhejes.
0
0
0
0
vkristof01 avatar
Miért nincs itt hányós emoji? Csak annyit raktam volna a kommentbe... Én még az elmúlt évek után is megvenném de kampány nélkül egy Black Ops-ot... áhh szar az egész évek óta, ahhoz képest ami volt.
0
0
0
0
💬 3
vkristof01 avatar
@Arthur Morgan: köszönöm 😀
0
0
0
0
black00 avatar
@Arthur Morgan: Ez nem hány , csak öklendezik 😆
Spoiler!
L😂L
0
0
0
0
tivike avatar
Na akkor ezt sem kell megvenni... 😃
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Hát köszönjük... egyszerűen fantasztikus, micsoda nagy újítás az egész játékiparra nézve, bele se merek gondolni, mennyi mindenben fog különbözni társaitól.....

[LINK]

Spoiler!
Nope.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Tetris battle royal mikor érkezik?
0
0
0
0
no avatar
Őszintén szólva én már rég elköszöntem a Cod-tól ár érték aránya miatt. De nem értem miért olyan nehéz egy történetet bele rakni? Eddig sem erőltették agyon magukat de akkor legalább ne számozott címe legyen hisz nem folytat semmit. Legyen Cod Battle Royale aztán viszlát. Nem a móddal van baj hanem azzal ha azt hiszi mindenki, hogy ha e köré épít egy "játékot" minimális befektetéssel sikeres és gazdag lesz. Viszlát egyediség helló Battle royale mindenhol 😀 egyébkén ez a mód nem kellene több legyen mint a többi multi mód közt egy plusz, simán elfért volln a free for all meg a DM melett. És akkor kapnánk egy megszokott Codot meg egy plusz módot. Még meg is "érné" az árát.
0
0
0
0
no avatar
eddig szerettem a codokat de ettől elment a kedvem a cod ww2 még jó is volt kezdtek visszatérni de igy elcseszni egy játékot fos battleroyale moddal ezt biztos nem fogom megvenni inkább megyek vissza cod2-vel játszani vagy a codww2-vel
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Hihetetlen,hogy ennyire lustul a világ,a tradíció sem számít más sehol semmit Far Cry is túl lett reklámozva,aztán kezd kiderülni,hogy nem is olyan hűde nagy dolog,ráadásul rengeteg ,a 2.részben meglévő effekt nincs meg,ami így 2018-ban elvárható lenne,csak az a lényeg,hogy egye a gépet,hogy azt higgye mindenki,hogy milyen bivaly ,csillogjon szerte szét és legyen 4K. Amúgy meg COD is fel akar a Battle Royal hullámra feküdni.Nem jó ez így. 😞 De szint úgy BF sorozat.Tisztelet nekik,amit csinálnak zseniális,de inkább most visszahoznám azt a Medal of Honort,amit ők rontottak el,mert együtt akarták csinálni a kettőt,és azt hitték,hogy a dinamikus falkirobbanások az arcodba majd viszi a játékot.Ha tényleg esetleg második világháborúval térnének vissza,akkor azt már Medal of Honor néven csinálnám,a BF-es lelkesedéssel.De ennyi eszük és merszük nincs.
0
0
0
0
whis avatar
Meddig lesz erőltetve ez a battle royal mocsadék?
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Not surprise. A tisztelt fejlesztők ebből élnek 10 éve. Most már viszont talán nem elég ráírni hogy COD, ezért battle royal lesz, mert most aztán az a tuti recept. Ha valaki milliárdokat kaszálna egy kiscica simogatós játékkal, a következő COD dorombolna.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Na remek, legalább talán végre sikerül egy teljesen használhatatlan mocskot kiadni és nyugdíjazzák az egész fejlesztőbrigádot. Bár ezek eddig sem csináltak mást mint rókabőrözést, csak az a baj hogy így is vették...remélhetőleg mire kijön besül az egesz battle royal és akkor mehet a levesbe. Ideje ujragondolni a cod sorozatot és visszamenni, mert a ww2 jó lett de az utolsó jo black ops az első volt...
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Sims-ből is lehetne battle royale. 😊
0
0
0
0
💬 2
YoRHa 2B avatar
@LordSzalko: Majd talán a Sims5 ben 😃
0
0
0
0
Kneki avatar
Miért kell erőltetni ezt a battle royale módot mindenhol?
Már nagyon unalmas....
0
0
0
0
💬 1
Arthur Morgan avatar
@Kneki: Mert a fejlesztők azt hiszik , hogy rengeteg "pízt" hoz a konyhára 😂 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Akkor ki se adják ezt a szart! Így se a szívem csücske ez a sorozat, de ha ezt meglépik, akkor a maradék Fan Boyt is sikeresen szembe köpik! Gusztustalan még a feltételezés is! Remélem hamarosan abba marad ez a Battle Royal őrület!

A végén még a Fifákba, a soron következő Assassins Creedbe, egy új Dead Risingba, és majd a legújabb GTA-ba is beleteszik! 😂
Rockstar Games, EA, Ubisoft, Capcom kedveli ezt a bejegyzést.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Na ne szo...satok már 😶 Nem tudom , hogy a tisztelt fórumtársak , hogy vannak ezzel. De nekem egyáltalán nem hiányzik ez a mód egy COD játékból. Inkább gyúrjanak rá a zombi módra jobban. Vagy beköszönt a korszak amikor minden játékban ott lesz. Még az autósokba is ez a mód ( nem tudom hogyan de beleerőszakolják 😆 )

Véleményem szerint maradjon csak meg PUBG a kategória kedvelőinek azt szevasz. 😀
0
0
0
0
💬 4
Warlordcommander avatar
@Arthur Morgan: Már van autós battle royal elvileg én úgy hallotam. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Arthur Morgan: A zombi mód is katasztrófa, de az embereknek mégis ezek kellenek a Spec Ops mód helyett.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@SuperPuma: Spec Ops tééényleg teljesen elfeledkeztem róla hogy létezett. Ha jól emlékszem MW2-be is volt már ?
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: Szerintem egyébként a Black Ops II party mód játékai nekem például jobban tetszettek. Gun Game mai napig szerintem sokkal jobb trend lenne mint a battle royale.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Super Marióból is kérek battle royale-modot 😀
0
0
0
0
💬 1
KalmarErik avatar
@MaximumGame: Ha már volt turn based stratégia belőle. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció