Bemutatták a Hearthstone következő kiegészítőjét

Szerző: xoki | 2018. July 11. | hír | 8 hozzászólás

A Blizzard leleplezte népszerű kártyajátékának következő kiegészítőjét, amely a The Boomsday Project címet kapta.

A kiegészítő 135 új lappal bővíti ki a játékot, amelyben 9 legendás spell, rengeteg új mech minion is helyet kapott. Két új kulcsszó is érkezik, az Omega és a Magnetic. Az Omega kulcsszóval ellátott lapok extra erősek lesznek abban az esetben, ha 10 mana birtokában használjuk őket. Például az alábbi Omega Defender lap:

A Magnetic már kicsit komplexebb mechanika lesz. Nagy vonalakban, kizárólag mech lapokra lesz jellemző, amely lehetővé teszi majd két mech összekombinálását. Ezeken felül egy új fajta spell is várható, a Project, amely mindkét játékos számára kiemelkedő bónuszokat fog adni.

A 135 új lap mellé egy egyjátékos mód is várható, a The Puzzle Lab. Augusztus 21-én válik majd elérhetővé, két héttel a kiegészítő megjelenését követően. Ahogy mindig, a kiegészítő már előrendelhetővé is vált. 50 dollárért 50 kártyacsomagot és egy legendás kártyát szerezhettek be, de a 80 dolláros csomag megvásárlása esetén 80 kártyacsomag és egy új warlock hős is a tiétek lehet, amely a megvásárlást követően rögtön játszhatóvá is válik.

A Blizzard a szokásos stílusában jelentette be a kiegészítőt, íme:

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of Warcraft
Megjelenés: 2014. March 11. (PC)
Műfaj: Kártyajáték
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ors11 avatar
Itt nem azzal van a baj, hogy valami gyakran jön 😃 ( a metának nem árt ), hanem azzal van a baj, hogy minden kiadáskor rá kell áldozz 100-200 eurót, hogy meglegyenek a kártyák, már ha nem akarsz szerencsétlenkedni 15-5 szinten.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@ors11: Ezt mondjuk én is megértem. Az RNG alapú játékmenet mellett ez a másik fő ok amiért nem vagyok hajlandó ilyenekkel játszani 😆
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@ors11: Ez a free to play modell átka...régen nem volt ez btw. Az első 2-3 évben kellemesen el lehetett játszani ugyannak a deck-nek különböző rotációival és elég volt 1-2 lapot kicserélni az új kiegekből(pl mechmage, miracle rugo) aztán a blizzard rájött, hogy az emberek nem költenek eleget packokra, ezért minden uj kieggel ellehetetleníti a régiek használatát...nekem most 1-2 hónapja egy Even Warlock-om van, de már most látom, hogy egy forintot sem fog érni az új metában, pedig majd 10ezer dust volt...vicc 😂
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Kicsit gyakran jönnek már? nem unalmas ? mert én lassan unom 3 havonta új pack
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@MaximumGame: Először látok valakit azért sírni mert túl gyakran jön új tartalom. De hát ugye mindig hisztizni kell a playereknek valamin.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@susguy: Nem hisztiznék 😃 ha nem ahogy jön 1 új kieg.. 1 régi ki esik.. és amit akkor megvettél megküzdöttél érte 😃 adhatod el negyed áron 😃
0
0
0
0
Adzarb avatar
@MaximumGame: Wild > Standard
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Adzarb: Igen nem kell hülyének nézni 😃 Wild be olyan ellenfelek jönnek olyan paklikkal.. amik ellen esélyed sincs.. pl ha van neki régi kieges Kel"Thuzad paklija pl... Wildbe csak f***od magad és kilépsz a játékból !
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció