Bejelentették a Fallout 76-ot

Szerző: xoki | 2018. May 30. | hír | 20 hozzászólás

A Bethesda nemrég a közösségi média platformjain egy új Fallout-játékra kezdett el utalgatni, de ekkor még nem volt tiszta, hogy egy új játék vagy pedig egy felújított Fallout 3 van a láthatáron.

A cég élő közvetítésében szintén elég egyértelmű jelekkel próbálta a rajongók tudtára hozni, hogy hamarosan bejelentésre számíthatnak, amely most meg is történt: jön a Fallout 76!

A Fallout 76 lesz a Bethesda Game Studios következő játéka, amelyről az idei E3-on tudunk meg többet és remélhetőleg játékmenetet is láthatunk majd, de addig is nézzétek meg az első teaser trailert:

A zenéből arra lehet következtetni, hogy a játék helyszíne Virginia lesz. A Kotaku értesülései szerint valamilyen szinten egy online játékot kapunk majd, de hogy pontosan milyen is lesz, az csak az E3-on fog kiderülni.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Megjelenés: 2018. November 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hashimoto avatar
76, szóval 76 fajta bug lesz ebben is? 😃
0
0
0
0
💬 1
csuz-li avatar
@hashimoto: Ha csak 76 lesz benne, akkor a Bethesda ki sem adja, mert nem illene bele a sorozatba... 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Nyugodtan próbálkozzanak online dolgokkal is. Singleplayer téren már egy jó ideje csak visszafelé haladnak, ESO a legutóbbi Bethesda termékekhez képest pedig gameplay is sokkal élvezhetőbb, a történet pedig szórakoztatóbb volt. Hiába egyszerű a formátuma még mindig, egyáltalán nem próbálja magát túl komolyan venni, ami sokat dob az egészen.
Persze azt nem is a Bethesda fejlesztette, ha ezen is csak az ő kezük nyoma lesz ott, nem fűzök sok reményt hozzá. Megjelenés után pár hétig úgy sem lehet semmit elhinni abból amit látni/ígérnek, addig nyugi van, majd utána rá lehet lesni, hogy mi is lett az egészből.
0
0
0
0
DeanRain avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
enslaved avatar
@DeanRain: A mentések nem szoktak elszállni, mivel a felhőbe kerülnek (bár lehet elszálltak a felhővel együtt)😆
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Spoiler!
kalóz verzió
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Spoiler!
Miért is gondolom mindig azt hogy más is eredeti játékokkal játszik😀
0
0
0
0
DeanRain avatar
@susguy: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
susguy avatar
@DeanRain: Nem a családodat kezdtem szidni, csak egy lehetőséget írtam, nem értem mire föl hisztizel ennyire. Akinek nem inge...
0
0
0
0
csuz-li avatar
Hát az online dologért én sem vagyok oda. A Fallout 4-ben majdnem 600 órám van, szóval mondhatjuk, hogy nagy rajongója vagyok a sorozatnak. Viszont pont azért, mert nem online. Ha csinálnak egy olyan részt, amiben meg van a mostani RPG és van mellette egy erős online rész, akkor felőlem mehet, de ha csak online, mint az Elder Scrolls online, akkor nem én vagyok a célcsoport. Azt is csak megvettem, de nem sokat játszottam vele, pedig a Skyrimbe és az Oblivionba is bele öltem az életemből sok száz órát.
Viszont a Vault 76 inkább arra mutat, hogy online lesz, hiszen az egy olyan Vault, ami azért van, hogy idővel kiengedje a lakosokat egyszerre. Így a játék hagyományos kezdete, miszerint hősünk ilyen-olyan okból kilép a Vault-ból, itt használható úgy is, hogy egyszerre több hős is kilép,. Így kezdődhet egy online játékmenet a hagyományos módon, ám megoldja a problémáját annak is, hogy mit kavar hirtelen több száz túlélő a világban egyszerre.
0
0
0
0
Laurentinus avatar
Én is felszisszentem azon, hogy multiplayer lesz, de végülis a 4 alatt végig multiért sírtam a settlement építés miatt., várjuk ki a végét urak én azt mondom.😎
0
0
0
0
💬 2
TheMenkuPocok avatar
@Laurentinus: Ki kell várni a végét, és szerintem egy coop játék lesz amit tudunk egyedül vagy barátainkkal játszani. Nekem az ESO is bejött, jó hangulata van a játéknak és az egyik legjobb community amivel valaha is találkoztam multi játékban. Úgyhogy még meglássuk.
0
0
0
0
bitpork avatar
@TheMenkuPocok: Miljen szépek voltak is a Morrowind-s idők. Egy cd-re annyi tartalom fért fel, hogy hónapokon át lekötött. Igaz azóta megöregedtem.
0
0
0
0
gigazte avatar
Manapság miért kell minden második játéknak onlinenak lenni? 😊
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@gigazte: Ha jól van megcsinálva nincs vele gond.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Vault 76...gondolom én 😊 .... így pontosan 0 másodpercnyi Fallout tapasztalattal.
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@SuperPuma: Vagy csak nézd meg a videót.
0
0
0
0
foley951 avatar
Ha nem multiplayer-féleség, akkor tuti vétel!
0
0
0
0
💬 1
Aredarn avatar
@foley951: Az, de még csak pletykákat tudunk. Meglátjuk. Bár azt nem értem hogy most ha kiadnak egy online fallout ot akkor hol van a Bethesda ígérete miszerint mentsük meg a single playert.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Az utolsó mondat el is vette a kedvem az egésztől.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ennek is örülök, Fallout4-el nem is keveset játszottam, de a 6. The Elder Scrolls-nak jobban örültem volna 😞 No de ettől függetlenül ezt is várom azért...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció