Bejelentették a Bulletstorm: Full Clip Editiont

Szerző: xoki | 2016. December 02. | hír | 7 hozzászólás

A sokak által várt Borderlands harmadik részének bejelentése nem történt meg, ráadásul nem is egy új Duke Nukem játékot jelentett be a Gearbox, de aki arra tippelt, az volt legközelebb az igazsághoz.
Jövőre érkezik ugyanis a Bulletstorm remaster, pontosabban a Bulletstorm: Full Clip Edition, és előrendelői bónuszként Duke is játszhatóvá válik majd.

A Gearbox egy új kiadásokkal foglalkozó szárnyat nyitott, és az első játék, melyet megjelentetnek, az említett Bulletstorm kibővített változata lesz. A trailerből látottakon kívül a Full Clip tartalma egyelőre nem ismert.

A Bulletstorm: Full Clip Edition 2017. április 7-én fog megjelenni. A Duke Nukem rajongóknak érdemes előrendelniük, ha szeretnék a teljes játékot Duke bőrébe bújva végigjátszani, aki Jon St. John hangján szólal majd meg.

Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Full Clip Edition
Bulletstorm: Full Clip Edition
Megjelenés: 2017. April 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: People Can Fly
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
WeKing avatar
Úgy látszik kezd mindenki kifogyni az ötletekből... egyre több a remastered... pedig a fejlesztőknek csak kérniük kéne, segítek én bárkinek, rengeteg zseniális vagy elmebeteg ötletem van ám, olyan játékokat lehetne a fejemből kiszedni, amik beírnák magukat a Gamer történelembe 😜
0
0
0
0
gigazte avatar
Mit nem értesz? Akkor az elejétől!😂 A Gearbox előre beetette az embereket, hogy nagy bejelentést tesznek, erre kiderült, hogy a háttérben végig csak egy újrakevert Bulletstorm volt! Ezért csalódott vagyok a hírt olvasva, mert én arra számítottam, hogy a Borderlands 3-at fogják bejelenteni, vagy egy új játékot! A cikkben lévő videóban az egyetlen jó dolog az Duke, és hogy játszható karakter lesz! Az eredeti játékkal egyébként semmi bajom nincs, sőt végig is toltam, de kezd elegem lenni ebből a sok remasteredtől! Az első hozzászólásodra ment a Remasteres visszaszólás, mert úgy jött le a kommented, hogy ráakarsz beszélni, ha nem akkor bocsánat!😆
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
gigazte: Most nem értelek. Én se értem minek kell ebből remaster. Az egy dolog hogy jó játék, legalábbis nekem tetszett. De akkor se kell ebből remaster.
0
0
0
0
gigazte avatar
Tuhajohn: Most örülnöm kéne egy Remasternek? Az egyetlen pozitív dolog az Duke volt! A Borderlands 3 lett volna igazán jó!
0
0
0
0
no avatar
Nekem brutálisan bejött a játék.Végigoltam 3x,de mielőtt megjelenik még egyszer előveszem.Szines,poéno,jók a fegyverek.Kellően brutális.Örülök.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
De hisz nem néz ki rosszul a játék, nem is régi. Még 2015 augusztusában vittem végig. Nem volt rossz játék.
0
0
0
0
gigazte avatar
Hatalmas csalódás, de mondjuk már voltak róla híresztelések!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció