Bejelentésre készül a Gearbox

Szerző: xoki | 2016. November 25. | hír | 15 hozzászólás

Úgy tűnik, valamiféle bejelentésre készül a Gearbox, derül ki a Borderlands és a Duke Nukem Forever fejlesztőjétől származó Twitteren adott válaszából. Randy Pitchford ugyanis azt mondta, hogy a stúdió valami újat fog bejelenteni december 1-jén, amely egyben a The Game Awards napja is.

Egy rajongó Twitteren írta, hogy nagyszerű lenne egy új Duke Nukem és Gears of War keveredéséből létrejövő játék. Erre pedig azt a választ kapta a fejlesztőtől, hogy: "december 1-jén majd bejelentünk valamit, amelyet nagy valószínűség szerint élvezni fogsz." Attól függetlenül, hogy a válasz egy crossoveres kérdésre érkezett, nem biztos, hogy az is lesz. Inkább a Gearbox saját címei közül valami, de akár egy teljesen új játékról is lehet szó.

A Gearbox birtokában van a Duke Nukem széria és azt előzőleg elmondták, hogy a legutóbbi játék vegyes fogadtatása miatt egy teljesen új megközelítésből terveznek elkészíteni valamit a szériával kapcsolatban. Több információ is utalt régebben erre a játékra, de ez még nem bizonyíték arra, hogy meg is valósulna. A második lehetséges jelölt a Borderlands, amelyet már régebben megerősítettek, hogy készülőben van.

Egy új Duke Nukem vagy Borderlands játék? Esetleg egy teljesen új cím? Akármi is legyen, december 1-jén kiderül. Ti melyiknek örülnétek legjobban?

Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xoki avatar
Igen, nemsokára kinn lesz a cikk róla

(Bulletstorm remaster + Duke)
0
0
0
0
Whoo avatar
Na tudja valaki,hogy mi lehet ez a bejelentes? 😀
0
0
0
0
no avatar
Ez nem kérdés Borderlands Sirén op
0
0
0
0
xCube avatar
Én személy szerint egy új Duke Nukem játéknak örülnék a legjobban, de ha a Bulletstorm második részét jelentik be egy Remake -el egybekötve akkor sem leszek szomorú.
0
0
0
0
Legion avatar
soko: hülyéskedsz? Claptrap volt a kedvenc karim és pre-sequelben lehetett vele menni.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Half-Life 2 EP3 😃 😃 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Borderlandset, Borderlandset most azonnal. Már a 2. rész óta várom a folytatást. A Pre-sequel eléggé közepes lett a kettőhöz képest.
0
0
0
0
soko avatar
Duke Nuke oké elismerem egy jó játék volt de iszonyatosan monoton .
Viszont egy Borderlands jó lenne HA jók lennének a karakterek is nem úgy mint a pre sequel-ben valahogy a karakterek ott nem igazán fogtak meg .
0
0
0
0
NamelessOne avatar
Szerintem a Bullettorm Remasteredről lesz szó. Szivárgott tényleg és még nincs bejelentve. 😜 Bár egy Borderlands 3 nagyon faca lenne 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Bizony kéne már egy új Borderlands.
0
0
0
0
gigazte avatar
Elnézve azt, hogy milyen is volt Duke Nukem Forever, ezért inkább Borderlands 3 legyen!😆
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Ja egy Borderlands 3, ami legalább olyan jó és hosszú, mint a 2. rész az jöhet. 😆
0
0
0
0
Spazzz avatar
Én is a Borderlandsben reménykedek 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Én egy Borderlands 3-mal ki lennék békülve.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció