Bejelentésre került a StarCraft: Remastered

Szerző: xoki | 2017. March 26. | hír | 6 hozzászólás

A Blizzard bejelentette, hogy hamarosan érkezik a StarCraft felújított változata, ezzel megerősítve egy tavalyi hírt, amikor még csak pletyka szinten volt az információ.
Tehát a Blizzard tényleg az első StarCraft felújításán dolgozik, amely a 4K felbontáson felül még új hangokat is tartalmazni fog, valamint bekerült a matchmaking is, mint újdonság. Természetesen a játékmenet nem változik majd.

A felújított verzió egyszerűen csak a StarCraft: Remastered címet kapta, amely tartalmazza majd az alapjáték tartalmát, valamint a Brood War kiegészítőt is.

Miután megjelent az új verzió, az eredeti és annak kiegészítője mindenki számára teljesen ingyen beszerezhető lesz. A remaster viszont nem lesz az. Annak árazásáról később árulnak majd el több információt.

StarCraft: Remastered
StarCraft: Remastered
StarCraft: Remastered
Megjelenés: 2017. August 14. (PC)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Jöhet, instant vétel lesz... 😀
0
0
0
0
no avatar
BRUTÁLIS!!!!!
Végig borzongtam a video alatt 😀
Nagyon várom!!! 😀
0
0
0
0
atemi105 avatar
Ez a remaster totál felesleges, az eredeti működik modern windows-okon is, még mindig csak 12 egységet jelölhetsz ki egyszerre itt is, és tuti, hogy 20$-t fognak érte kérni. Matchmaking meg minek? Arra ott a 2, a kampányokhoz meg a StarCraft: Mass Recall. Annyi talán jó, hogy ha kijön a remaster az eredeti ingyenes lesz.
0
0
0
0
kaland21 avatar
EZ NAGYON JÓ LESZ!!! a simával nagyon sokat játszottam/tünk suliban multiztunk meg a single részét vagy 40szer kivittem!!! Eredetibe a mai napig megvan mind2 játék!!!
0
0
0
0
Krissz avatar
Jó lesz 😃 jöhetne már
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció