Befellegzett a Denuvónak?

Szerző: xoki | 2017. September 29. | hír | 84 hozzászólás

A Creative Assembly új stratégiai játéka, a Total War: Warhammer II tegnap jelent meg PC-re, de a játék védelme alig néhány óráig tartott ki.

A játék a Denuvo másolásvédelmet használja, amelyet nem sokan kedvelnek több okból kifolyólag, de a tény, hogy a Total War: Warhammer II már rendelkezik töréssel, rögtön bezsebelte a leggyorsabban feltört játék titulusát. Az eddigi leggyorsabb a RiME és a Resident Evil 7 volt, de ezeknél pár nappal tovább tartott a folyamat.

A fentiekből kiindulva nagyon úgy tűnik, hogy a Denuvo egyre jobban gyengül és sok esetben alulmarad a crackerekkel szemben. Ez az új rekord sok fejlesztő számára aggodalmat okozhat, és bizonyára kétségük is támad, hogy vajon tényleg megéri-e alkalmazni ezt a másolásvédelmet?

Total War: WARHAMMER II
Total War: WARHAMMER II
Total War: WARHAMMER II
Megjelenés: 2017. September 28. (PC)
Műfaj: Akció, Stratégia, RTS
Fejlesztő: Creative Assembly
Hozzászólások: 81
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Végül is majd ha minden játék megköveteli az online kapcsolatot, akkor nem lesz ilyenből gond 😆
Na meg azért az árak mégis csak el vannak túlozva. 6-8eFT lenne zömével, nem lenne gond. Az igazán jók meg 10-13.
0
0
0
0
usbee avatar
Alapból a DRM-et el kéne felejteni, mert gyakran több vele a szívás, mint amennyi feltételezett plusz bevételt jelent a fejlesztőknek. 😕
0
0
0
0
MentaStrike avatar
Csodálkozunk, őszintén? Nincs olyan dolog, hogy feltörhetetlen, csak időigényes munka kell hozzá. Adjanak ki Demókat, vagy ahogy az egyik kolléga itt mondta, olyan egy-fél óra játékidőt adnak és tessék. A játékos eldönti, hogy megéri ez-e neki, vagy nem. A steames pénzvisszaadásról meg annyit, hogy jó az, amíg nem 5-10 darabos tételbe veszed a játékot és aztán visszakéred a pénzed. És ott is, 14 nap és/vagy 2 óra a maximum játékidőd, utána buktad a pénzed.
0
0
0
0
💬 6
Csicso avatar
@MentaStrike: Sajnos sok embernek pénze sincs, feleség, gyerekek stb. másra kell a pénz, 17 ezer forint egy játékért mikor közmunkáért 40 ezret kapsz és a minimálbér nettóben pedig 80 ezer forint körül van de ugye mivel az ÁFA rekorderek vagyunk még ennek is kb. a 25% odaadjuk az államkasszába. Ekkor még a hardver árakról nem is beszéltem.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Csicso: Nem kötelező sem minimálbérért sem közmunkabérért dolgozni, lehetőség van rengeteg. Mint már írtam is a lopásra nem indok az ha valakinek kevés a pénze, ennyi erővel senki ne vegyen semmit, majd ellopják és annyi. Volt egy időben az MSZP alatt olyan hogy megélhetési bűnözés, de szerencsére ezt a Fidesz megszüntette.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Nem vagyok közmunkás de az,hogy lehetőség van azt inkább ne firtassuk.Nem élsz abban a helyzetben,valószínűleg nem is tudod milyen az szóval ezt inkább ne.
Abban igazad van,hogy nem kifogás az,hogy nincs pénz.Ez tény.Ha valaki letölti akkor az letölti ennyi nem kell magyarázkodni.
Nem is értem miért raknak fel ide ilyen cikket a szerkesztők.A warez mint maga nem lehetne itt téma,de azért felteszik a cikket,hogy borzolják a kedélyeket.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Azt hiszem igazad van. Kár ezekkel a feltörésekkel embereket egymásnak ugrasztani. Sajnálom , de késztetést érzek hangot adni ezzel kapcsolatosan a nem tetszésemnek. Ne firtassuk a közmunkát, rendben, de azért vagyok más helyzetben mert tettem érte hogy ne kelljen még véletlenül se benne élnem. Mindegy, engem nem károsít meg aki warezol, többet nem is foglalkozom ezzel a témával, úgysincs értelme.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@santakigyo: "de azért felteszik a cikket,hogy borzolják a kedélyeket."

Nem muszáj végülis hozzászólni, viszont láthatod lejjebb is, nem mindenki bírja ki, hogy ne okoskodjon, villogjon két sort. 😃
0
0
0
0
Fazy avatar
@hashimoto: És hol az arany középút? 😃 Én letorrentezem az összes tételt ami ~10€ fölött van, de 95% ban meg is veszem 1-2 óra játékidő után. Szerintem elég sokan vannak így, főleg mióta kiment a divatból a demó, meg az hogy amit ígérünk azt beletesszük a játékunkba. Csak hogy témába vágjak, gépkocsi rakodó és kísérő vagyok és nem, nem tart el senki. 😃
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
Ez a warez dolog annyira out of date, senkit se érdekel már, hogy ki mit tölt le, mivel a lóvé 90% a úgyis a játékon belüli mikrotranzakciókból jön, meg az online multiplayerből, ami továbbra is csak eredeti példánnyal megy. Említésre méltó single player contenttel rendelkező játékból annyira kevés van manapság, hogy nagyítóval kell keresni. Nem csoda, a fejlesztők sem hülyék. Nekik az a lényeg, hogy a gazdag országokban a fizetőképes réteg költsön rá rendesen, nem az, hogy a Kelet-Európai csóró tömegekkel vívjanak szélmalomharcot a warezháborúban, ahonnan ők úgyse látnak extra lóvét, mert max aszt érik el, hogy nem tudsz játszani a játékkal, fizetni úgyse fogsz érte mert csóró vagy... nekik viszont ez a csatázás rengeteg plusz költséggel járna, szóval inkább tesznek rá magasról.
0
0
0
0
lived avatar
Nem tudom ki hogy van vele és hogy ki ismeri be, de szerintem sokatok töltött már le játékot.
Én is töltöttem már le.
Volt hogy anyagiak miatt mert nem tellett még rá, de úgy is volt ahogy sokatok írta, hogy egyszerűen nem bíztam annyira a játékban, hogy megvegyem eredetiben és esetleg utólag csalódjak benne, majd háborogjak hogy milyen szar lett és kidobtam rá egy csomó pénzt (lásd: watch dogs).
Régen ugye erre ott voltak a demók, ami ma már nagyon ritkán fordulnak elő. Ma viszont az internetnek hála, szinte minden játékhoz van alfa, béta verzió ahol szintén ki lehet próbálni a játékot. E mellett pedig a sajtóban, az interneten és egyéb helyeken bemutatókat, kritikákat lehet olvasni, látni. Persze azt mindenki maga döntse el mennyire hihetőek, ill. mennyire ad a másik szavára, mert azért lehet, ami valakinek tetszik vagy éppen nem, az a másiknak épp az ellenkezője. Puding próbája az evés.
Én nem tudom hogyan lehetne vissza szorítani a warez-t. Ha tudnám akkor már rég meg lenne oldva a dolog, mert vannak nálam nagyobb koponyák akik már rég kitalálták volna. Persze, ahogy írtátok ott van rá a folyamatos internet, olcsóbban árulni a játékokat stb. stb.

Jelenleg én majd minden játékomat megveszem eredetiben. Van, hogy megveszem teljes áron a megjelenéskor (ez évente kb. 4-5 játék szokott lenni), de akad, hogy várok az akcióig, hogy lejjebb menjen az ára.
Olyan is volt hogy amit régen letöltöttem, azt most már beszereztem eredetiben. Vagy azért mert újra kiakartam játszani és ha van rá módom hogy olcsóbban beszerezzem és eredetiben toljam akkor miért ne. De olyan is akadt, hogy csak tiszteletből vettem meg, mert úgy éreztem utólagosan ennyivel tartozok a fejlesztőknek (ismétlem korábban nem tudtam anyagiak miatt megvenni).

Szerintem ezt a warez dolgot sosem lehet eltüntetni teljesen. Ugyan, úgy ahogy amíg az emberek lopnak, csalnak, ölnek, addig ez is jelen lesz.
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Project CARS 2-nél ezért nem alkalmazták.
Am meg igen, be.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Érdekes amikor voltak demók a játék eladások szárnyaltak 😀 én régen mindent eredetibe vettem amig voltak demók és eldöntöttem tetszik e 😀
0
0
0
0
💬 6
FrostnovaZ avatar
@MaximumGame: Ott a pont. Én is mindig hiányolom a demókat és amellett hogy tetszik-e, azt is meg lehet nézni hogy egyáltalán hogyan fut a játék (sok ember ezért nem vesz játékot mert nem tudja élvezhető-e lenne).
0
0
0
0
xCube avatar
@MaximumGame: És ami még nagyon érdekes, a demók elsősorban konzolokra érkeznek. Én mondjuk nem látom távolinak azt a jövőt, ahol streamelt tartalomként lehet kipróbálni mondjuk fél - egy órára az adott játékot vásárlás előtt.

Sandbox játékoknál megértem, hogy nincs demó, ott elég nehéz lenne kis ráfordítással összezsugorítani a játékot.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
xCube avatar
Tudom, de én itt ingyenes "demó" rendszerre gondoltam.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
xCube avatar
Akkor most pontosan leírom mire gondoltam. Egy díjtalan streaming szolgáltatásra, ahol az ember fél - egy órára kipróbálhatja a játékot. Ezzel kiküszöbölhető a demókészítés.
0
0
0
0
susguy avatar
@xCube: És mi gátolná meg a felhasználókat, hogy 50+ új felhasználón keresztül végig vigyék a játékot fél - egy órás sessionökkel?
0
0
0
0
xCube avatar
@susguy: A gépeden nincs rajta a játék, te csak streamelve kapod.

1. Az autosave -eket a demó session lejártával / kilépéssel törölné a cloud
2. Minden user ugyanonnan kezdi a játékot.

Ennyi.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
a denuvónak gatya a fifa 18 sem bírta sokáig.
ma hajnali fél 5 kor már fent volt ncore-on a Steampunks os verzió.

bár nem hinném hogy feladná a denuvó.

sajna túlságosan pénzéhesek ahhoz hogy abbahagyják.
tehát szerintem fix hogy újítani fognak valamit.

bár azt hogy online drm esre azt nem hinném.

ki akarna olyant mint a diablo 3nál?

gondolta a blizzard: ha nincs neted ne is játsz hülyegyerek.

arra szerintem nem vetemednének rá mert csak lejáratnák vele magukat.
0
0
0
0
💬 1
TeMeRolEee avatar
@ichigo23619: a C&C4-nél is nonstop kellett a net, megoldották, egy ea szerver emulátorral 😀
0
0
0
0
no avatar
sziasztok.a véleményem erröl az hogy,én örülök hogy a CPY nek sikerült véglegesen a védelmet feltörni, igy tovább.a további véleményem az hogy vanak akik nem tudják meg venni az eredeti játékokat horror árakon,és akik meg is venék elötte igy legalább letutdják tesztelni,mert láthatatlanba elörre nem lehet tudni milyen a játék,és mostanság nagyon sokat el is rontanak a fejlesztök,ne is csodálkozanak hogy félkész játékokat és optimálatlant nem vesznek,meg sokan ebben a hibába bele is szalatak.meg veték és játszhatatlan vagy sok hiba van bene,lagos bugos stb.magyarul kuka a játék kidobtak rá sok pénzt.a fejlesztök meg bezsebeli a nagy lét.lehuzások vanak sajnos elég szomoru.és ezért igy tovább CPY!!!
0
0
0
0
💬 6
Moon_Breaker avatar
@nagyp977: Ja, de ne zavarjon hogy steamen visszadaják a pénzed ha nem tetszik egy játék.
[LINK]

Én is visszakértem már 1 -2 játék árát. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Moon_Breaker: üdv.az ritka,éves szinten nem 1-2 játékot rontanak ell egykicsit többet,azért nem fogják mindik vissza adni az árát ,nem kell tulozni.mert az nekik nem buli.neked vissza adták a többi 5000 embernek meg nem.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@nagyp977: Nyilván nem veszek minden héten 10 játékot, mivel előtte megnézem youtubon hogy megéri e a pénézét és hogy egyáltalán tetszik e.

Aki vaktába vásárolgat mindenféle játékot az meg is érdemli.
0
0
0
0
shadowgn avatar
@nagyp977: steamen ha nem éred el a 3 órányi játékidőt, valamint (ha jól emlékszem) 1 hétnél nem régebbi a vásárlás, autómatikus a refund. kéred, és utalják is vissza, nincs egyéb kérdés.
elhiszem hogy nem teheti meg mindenki hogy 50-60 euroért megvesz nagy címeket, de viszonylag gyakran vannak akciók, leárazások. valamint vannak akik megtehetnék, de inkább letöltik akkor is...
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@shadowgn: Így így.
Nem szégyellem bevallani hogy megveszek egy szoftvert ami tetszik akkor is, ha azt ingyen letorrentezhetném.

Aki spúr\tényleg nincs rá pénze az töltse csak le, nem az én dolgom. Spoiler!
(leszarom)
, de aztán ne pampogjon hogy mennyire szar meg tele van buggal.

Aki meg megvette és nem tetszik neki, kérjen refundot és visszakapja a pénzét.

Ennyi.
0
0
0
0
xCube avatar
@nagyp977: A megadott kereteken belül ez automatikusan működik (14 napon belül ha nincs több, mint 2 óra játékidő), nincs elbírálás vagy hasonlók szimplán visszakapod a kifizetett vételárat. Akárcsak bármilyen más internetes rendelés esetén. Nincs megszabva, hogy hány játékot válthatsz vissza, ha nem tetszik, mert törvény írja elő a visszaváltásra való jogodat.
0
0
0
0
no avatar
Már a FIFA 18 is letölthető 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
Warezolók örülhetnek, lassan nem kell fizetni mások munkájáért és várniuk sem nagyon kell rá. Azért remélem valamit csak kitalálnak a fejlesztők hogy ez nem működhessen így, enné meg a fene ezeket a szemét hacker - eket.
0
0
0
0
💬 23
Wihay avatar
@enslaved: "Nem kell fizetni mások munkájáért" 2017-ben kb a fele fél kész állapotban volt.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Wihay: Ez igaz, de legalább javítják őket még ha nem is azonnal. Azzal persze egyetértek hogy nem kellene hibásan kiadni a játékokat, még él emlékeimben a Mafia 3, majd a végére értem mire kijött hozzá a javításnak a javítása😀
0
0
0
0
Larten avatar
@enslaved: Munka? Wut? Jaaa hogy arra gondolsz, amikor piacra dobnak egy félkész játékot teljes áron, majd panaszkodnak a varez meg a játékosok nyomása miatt?
Végül is valamilyen nézőpontból ezt is lehet munkának hívni.
0
0
0
0
Wihay avatar
@Larten: Larten annyira igazad van..
0
0
0
0
xCube avatar
@Larten: Egy Big Rigs esetében ezt a hozzáállást még meg is értem, de azt azért ne felejtsük már el, hogy hány ember munkája van egy AAA kategóriás játékban még attól függetlenül is, hogy sokszor hibásan kerül kiadásra. Ja és hol vannak akkor azok a kicsi indie csapatok, akik tönkre mennek, mert ugyan van egy jó játékuk, de senki sem veszi meg, hanem letöltik?

Én nem ítélek el senkit, aki letölt játékokat kipróbálásra, viszont azokat már igen, akik arra hivatkoznak, hogy nincs pénzük és azért töltenek le minden új címet a többszázezres számítógépükre, hogy fujjognak mert minden milyen szar. Ha az ember nem éhbéren tengődik (ugye akkor valószínűleg eleve nem is a számítógépes játék a legfontosabb), akkor ki tud annyit szorítani, hogy akciós játékokból vegyen havonta egyet - kettőt. Nem tízezrekre gondolok, hanem pár ezerre. Én is így kezdtem régen, nagyon ritkán vettem teljes áron játékot.
Vannak viszont azok, akik úgy tekintenek a PC -re, mint ingyen játékplatformra. "Vegye csak a sok hülye a szar konzoljára a játékokat" vagy "Ötszázezer volt a gépem és még fizessek a játékokér' is?" Sokszor nem is csodálom, hogy bizonyos PC portok olyan gyatrák, a kiadó nem lát benne annyi nyereséget, hogy megérje a nagyobb idő és energiaráfordítást. Majd pár olcsó programozót ráeresztenek a kiadás után, hogy fércelgessék addig, amíg van rá érdeklődés.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@xCube: Ne haragudj de pont ez a butaság,hogy azért nem portolnak jól PC-re mert úgy is sokan letöltik.Az egyik ami miatt hülyeség,hogy akkor elvesztik a megmaradt tábort(milliókat) is mert ugye akkor minek vegyem meg ha úgy is tojnak rá magasról.A másik dolog meg mint bebizonyosodott,hogy a kalózkodás nincs érdemi hatással a játékeladásokra.
Amíg a Denuvó a fénykorát élte is ugyanolyan hulladék,optimalizálatlan játékok jöttek ki.
Semmi köze hozzá,csak szimplán azért szarok a játékok sokszor mert van egy határidő amit nem tudnak hozni mert ugye van egy képlet: minél többet+minél kevesebből+minél rövidebb idő alatt=hulladék.
És ez nem csak játékok terén van így sajnos.
Nem kell itt belemagyarázni a warezt a dolgokba.Idők létezése óta van másolás,és mégis nagy nevek születtek amiknek köszönhetően nagy cégek jöttek létre.Most viszont ezen nagy cégek gyalázatos,pénzéhes módon mindent megtesznek a minél több profitért.
Aki letölti az letölti,kocsikat lopnak ,szétszednek eladásra és még se mentek csődbe azok akik azért felelnének,hogy ez ne történjen meg.
Gyógyszerek hamisítása,illegális terjesztése amik nem kevés hatással vannak a piacra megkárosítva azt és emberek életét veszélyeztetve,még se raknak kevesebb hatóanyagot bele mondván,hogy na azért mert úgy is hamisítják.
Nem kell a duma,azért szar mert ennyire telik tőlük.Ha nem érné meg nem lenne egy játék se.
0
0
0
0
xCube avatar
@santakigyo: Nem azt írtam, hogy én ezzel ezt aláírom, így van jól, csak azt, hogy nem csodálkozom rajta sok esetben. Én sem örülök neki, hogy manapság sok félkész játék születik, illetve annak sem, hogy néhány kiadó felszabdalja a játékot és a felét DLC -ként adja el. Engem csak maga a hozzáállás zavar, ahogy néhányan ezt a helyzetet megközelítik felhasználói kalóz oldalról.
Egyébként általában azokat a játékokat sikerül leginkább elcseszerinteni portolás téren, amik nagy közönségnek örvendenek és első sorban konzolon dívik a stílus, amit képviselnek (AC széria, Batman Arkham széria, stb...). A PC gyökerű multiplatform címek PC verziója ezzel szemben sokszor még jobb is, mint a konzolos (Blizzard és Valve játékok pl.). Sok stílus esetén a PC eladások csak töredékét képezik a konzolosokénak, így a ráfordítás is ezzel arányosan lesz kikalkulálva.
0
0
0
0
IkariuS avatar
@enslaved: Mi a problémád azzal ha valaki warezol?
Te megveszed, az qrvajó 😃
Ő meg torrentezte..... az se rossz 😃

Ja hogy az a problémád hogy a Ő cakkompakk dlc-kel mindennel beszerezte úgy ahogy van, te meg nyögöd a 15-16k ft-ot egy játékért aztán még valamennyit a dlc-kért, ahan értem...

Te meg azt értsd meg, hogy nem mindenki engedheti meg magának, vagy nem mindenkinek a szülei engedhetik meg maguknak azt a 15-16k ft-ot egy játékra, és neked ez a problémád???

Arról nem is beszélve hogy a fejlesztők hajszál pontosan szarják telibe azt hogy te megvetted-e vagy sem, nem mi vagyunk a cél közönség, nem véletlenül nincs magyar felirat a játékok 80-90%-ban..
0
0
0
0
Wihay avatar
@IkariuS: Abba belekötök hogy, a játékot nem is a "szüleinknek" kéne megvennie. + nem hibája szidja Tirexi a népet mert, tényleg van benne valami az biztos.
0
0
0
0
enslaved avatar
@IkariuS: Én nem nyögöm a 10-20 ezreket meg a dlc - k árát sem, hanem megveszem ami engem érdekel meg a gyerekeimet legyen az 10-20 játék is havonta. Igazából ami engem bosszant ebben az az hogy valakik ezért dolgoztak, a warezolók az ő munkájukat veszik lényegében semmibe. Ha te mondjuk feltalálsz valamit és valaki ellopja majd olcsóbban adja tetszene? Válaszolnod sem kell. Az pedig nem indok hogy nem engedhetik meg maguknak ezért letöltik. Akkor ha kevés a pénze valakinek törjön be egy bankba vagy lopjon egy üzletből?
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Ha valaki valamit feltalál és azt valaki tőle ellopja akkor az eredeti feltaláló nem kap semmit,ez igaz mint írtad.Itt viszont nem erről van szó,mert a bevétel megvan ugye a gyártónak,stb és csupán azok töltik le javarészt akik amúgy se vennék meg.Van bevétel amiből meg is szedték magukat rendesen.
Szerintem a kettő nem említhető egy lapon,de te ugye havi szinten megveszel 10-20 játékot amikor kb 1 év alatt se jelenik meg.A lelki békéd megvan meg a napi vagánykodásod,hogy ezt ide leírtad.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Én eddig soha, és nem is tervezem hogy játékért fizetni fogok. Nem multiplayerezek, mert dögöljenek meg az emberek alapon élek. Követem Richard Stallman példáját, és nem fizetek semmiféle szoftverért. Mondom ezt egyébként programozóként.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Természetesen akkor veszek meg ennyit ha van is ennyi (4 főről beszélünk azért ezt ne felejtsd el), nem állandóan, ezt kissé félreértetted. Munkámból adódóan meg sajnos találkoztam már hamisítványokkal, ráadásul ott az élet a tét, ezért is vagyok ennyire minden ellen ami nem eredeti.
0
0
0
0
IkariuS avatar
@enslaved: De jó hogy vannak még ilyen rendes emberek mint te 😂 meg ez a hasonlat is 😂
0
0
0
0
enslaved avatar
@IkariuS: Hidd el nem lenne nagy baj ha több olyan felfogású ember lenne mint én. Jót tenne a gazdaságnak is.
0
0
0
0
IkariuS avatar
@enslaved: Nyilván így állnál a dolgokhoz akkor is ha pl minimálbérből kellene gazdálkodnod.. De mindegy is, nincs közös nevező és nem is lesz..
0
0
0
0
enslaved avatar
@IkariuS: Én tettem azért hogy ne minimálbérből kelljen élnem, ez mások előtt is adott, csak éppen a hozzáállás a munkához, tanuláshoz nem egyforma mindenkinél.
0
0
0
0
Hallenbekk avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
@Hallenbekk: Fentebb elolvashatod a lényeget. Pont ez a baj hogy mindenki csak csalni meg lopni akar, majd jön a szokásos indok hogy a másik is ezt csinálja. Emlékszem milyen jó kis lemezboltok voltak sok évvel ezelőtt, öröm volt vásárolni, lapozgatni a lemezeket, majd jött a net és vele együtt a letöltések korszaka, a boltok meg szép lassan megszűntek mert alig vették az eredeti lemezeket. Most a zenéket is a neten kell megrendelni, ami ugyan kényelmes, de mégsem ugyanaz.
0
0
0
0
Larten avatar
@enslaved: De a hitelt ugye nem svájci frankra vetted fel?
0
0
0
0
enslaved avatar
@Larten: Milyen hitelt te okos? Életemben nem vettem fel hitelt és nem is fogok. Hogy jön ez ide egyáltalán?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@enslaved: Jó is volt a boltok polcain nézelődni. Eredeti játékom kizárólag lemezesben volt ezért. Demó változatokkal azért szerintem enyhíthető lenne a warezolás.
(Igaz szerintem a PC játékok nem is érnek annyit, amennyiért árulják, de ez csak az én véleményem)
0
0
0
0
enslaved avatar
@SuperPuma: Én is díjaznám a letölthető előzeteseket, de sajnos ilyen alig van.
0
0
0
0
no avatar
Vice city idejébe nem volt ilyen...
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Nem kéne csillagászati áron adni a sz@rjaikat, akkor talán többen megvásárolnák!
0
0
0
0
neuroflex avatar
nincs feltörhetetlen védelem😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Majd olyan lesz, mint régen.
Megadja hogy a manual hányadik oldalának melyik mondatából hányadik szóra van szüksége, vagy hogy az adott képek melyik oldalakon találhatóak (Alone in the Dark 😊 )
Esetleg kérni fogja az adott lemezre sütött számot és a tok sorozatszámát
0
0
0
0
💬 1
hashimoto avatar
@SuperPuma: Arra is lesz megoldás, a crackerek mindig egy lépéssel előbbre vannak.. 😃
0
0
0
0
MateLUL avatar
Ez esetben csak olyan játékokat kell csinálni, ami előírja a folyamatos internetet, még ha singleplayer is 😃 Számomra nem lenne idegesítő a folyamatos net, + még nem is, vagy nagyon nehezen tudnának játszani az emberek a lekalózkodott verzióval
0
0
0
0
💬 4
kornel244 avatar
@MateLUL: És ha szarakodik a net akkor nem játszik az ember mert ledobálja mint online játékoknál? 😃 Akkor meg azért megy a háborgás....
0
0
0
0
no avatar
@MateLUL: A nagyon nehezen kifejezés is egyenlő a feltöréssel és mindent csak egyszer kell feltörni, szóval lényegében teljesen mindegy.
0
0
0
0
ANekromanta avatar
@MateLUL: Hát ha folyamaros net kapcsolat kellene a singleplayerekhez akkor inkább nem is játszanék új játékokkal.(értsd, nem venném meg csak ha nagyon-nagyon tetszik) Diablo 3-nál megtanultam, hogy ***ott gáz mikor szerver lag/net szakadozás miatt meghalsz hardcore módon.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@MateLUL: Az még okés is lenne ha mindenhol stabil kapcsolat lenne.Viszont 2017 ide vagy oda,de rengeteg helyen van mobilnet,stb.Vagy épp pl nálunk is kábeles net van de ha olyan rossz az idő,stb hajlamos nem lenni.És hát sokan mikor tudnak játszani???Rossz időben amikor az ilyen szolgáltatások a leggyengébbek.Kapásból erre hivatkozva jelentgetném felfele a szolgáltatót.Örülne neki.
De tegyük fel,hogy jó minden és csak internetkapocslattal mennek a single tartlamak is.MAXIMUM 1 évet adnék és lenne rá megoldás.Akkor az lenne a fő feladata a crackereknek.
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
most, hogy valszeg bukott a denuvo, végre költhetnék a másolásvédelem árát a játék optimalizálására PC-n!!!!
0
0
0
0
💬 2
Funes avatar
@TeMeRolEee: Az nem pénz kérdése, sokkal inkább idő, de mivel a kiadók szeretnek nyerészkedni és nem szívesen tologatják a határidőket, így a játékok nagy többségénél már bevett szokás, hogy 1 hónapig csak javítások érkeznek.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Funes: Mint kiderült azzal, hogy belepakolják a denuvot. A teljesítményen is rontanak. Rengeteg játék is bizonyítani tudja. Ott a DOOM eredeti vs cracked kb azzal, hogy feltörték 20 fps lett a különbség. De most már ez nincsen, mivel ugye a DOOM-ból is kivették.
0
0
0
0
hekli96 avatar
pff... Hát akkor tényleg 0 értelme van ha pár óra alatt feltörték a gyászba. Bár szerintem a többit se azért tart sokáig mert hűű de nehéz lenne hanem akkor van kedve a crackkernek hozzálátni. Szerintem levédeni sincs értelme a játékot, úgyis mindent feltörnek. Aki meg akarja venni az úgyis megveszi aki nem az meg úgysem.

Most belegondolva mi a nehezebb? Kitalálni és megcsinálni egy módszert amit "nem lehet feltörni" (olyan nincs). Vagy konkrétan feltörni. Én úgy tudom az előbbi, de nyugodtan javítsatok ki ha tévedek. Innentől felesleges erőforrás pazarlás a játékok másolásvédelmének fejlesztésére pénzt fordítani. Azt a pénzt nyugodtan fordíthatnák bármi másra mert bárminek több lenne a gyakorlati haszna.
0
0
0
0
💬 12
Simon21 avatar
@hekli96: Khmm... Diablo 3 csak egy példa!
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Simon21: Más, amikor folyamatos net kapcsolat kell. A Diablo szerintem nincs védve semmi massal, csak a folyamatos online authentication system - mel.
De van még ilyen sok, pl Division, NFS 2015 stb
0
0
0
0
Simon21 avatar
@AMDMonsteR: Persze, hogy nincs mással és ez pont benne a jó! A legjobb védelem a folyamatos net kapcsolat! Nem kell több!
0
0
0
0
no avatar
@Simon21: Mond ezt a WOW-nak, biztosan értékelni fogják igyekezetedet.
0
0
0
0
Simon21 avatar
@LordSzalko: Persze, hogy a WoW-ot feltörték mivel vannak privát szerverek! Na és miért vannak privát szerverek? Azért mert nem a szerverről jön a cucc! A Diablo 3-ból miért nincs privát szerver? Azért mert a cuccokat amit dobnak a szörnyek vagy boss-ok azok a tárgyak a Blizzard szerverről jönnek!
0
0
0
0
no avatar
@Simon21: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Simon21 avatar
Ez is igazság, persze én nem mondtam, hogy minden játék ezt a rendszert használja! Nekem volt sokkal rosszabb netem is a belvárosban. Mégis tudtam játszani a Diablo 3-al anélkül, hogy bármiféle probléma elő jött volna! Persze amikor frissítés jött meg hasonló dolgok, akkor kb a fél nap rá ment, hogy letöltse de hát ez más játéknál is így van ha eredeti!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@hekli96: Amit emberek készítenek törés védelmet... az a másik ember fel is tudja törni... majd ha robotok készítik a védelmet 😃 akkor nem törik talán fel 😃
0
0
0
0
no avatar
@MaximumGame: Akkor meg feltöri az aki a robotokat készíti, nincs különbség.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@MaximumGame: Ahogyan nincsen tökéletes ember, nincsen tökéletes robot és tökéletes védelem se. 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@hekli96: Nem feltétlen kell rá védelem mint már írták is elég egy folyamatos internet szükség is. Ilyen például a Need for Speed 2015 is.
Hiába tudod leszedni a netről, játszani nem tudsz vele, mert a folyamatos net miatt nem tudják crack-elni sem.
0
0
0
0
Hiroshi_Ayugai avatar
@reszler112233: A 2015-ös NFS esetében az is közre játszik, hogy bődületesen lehúzták a játékot, saját tapasztalatom nincs vele, de ki sem akarnám próbálni. Valószínűleg egy lejtmenetben lévő franchise-al a cracker sem foglalkozik.
0
0
0
0
xCube avatar
@hekli96: Azért ez nem ilyen egyszerű. Ha nem lenne semmilyen másolásvédelem, akkor bárki - hangsúlyozom bárki lemásolhatná és terjeszthetné az összes játékot. Így azok, akik nem tudják hol lehet tört játékokat beszerezni vagy nem értenek hozzá / nincs ismerősük és van rá pénzük inkább megveszik. Btw ha az első pár napon nem sikerül valamit feltörni már is rengeteg vásárlót sikerült megfogni.

A törés folyamatáról szólva nem meglepő, hogy most már a Denuvo sem okoz gondot, lassacskán kiismerték a crackerek, így várható volt, hogy belátható időn belül felgyorsul a feltörés. Annak idején, a lemezes PC játékok hanyatlása előtti időszakban ott volt a StarForce, azt is jó ideig tartott feltörni (mondjuk a SF is sokszor inkább azokat szívatta meg csak igazán, akik megvették az adott játékot).
0
0
0
0
maniaccc12 avatar
😞 rip denuvo, emlékét öröké megőrizük
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció