Az Xbox elnöke eddig még nem ismert nagy címekre utalt

Szerző: xoki | 2017. June 26. | hír | 7 hozzászólás

A Microsoft rengeteg játékot mutatott az idei E3 idején, konkrétan 42-t, és ezek nagy része Xbox-exkluzív cím, de várhatóan az új címek PC-re is megjelennek majd, például a Microsoft Xbox Play Anywhere szolgáltatásának köszönhetően.

Aaron Greenberg az alábbit nyilatkozta a GameReactornek: „Elmondhatom, hogy sok Xbox projekt van készülőben, rengeteg nagy címmel együtt, amelyekről ma nem beszélhetünk. Mindig kiegyensúlyozzuk ezt. Vajon mennyit mutatunk ezekből a jövőben? Az viszont tény, hogy mutattunk már 42 játékot (az E3-on), amelyek változatos címek voltak.
A válasz a Scalebounddal kapcsolatos kérdés után érkezett, vagyis nem szeretnék megismételni egy projekt eltörlését, miután azt megmutatták.

Bármiről is legyen szó, az augusztusi Gamescom lehet a legkorábbi esemény, ahol leleplezhetnek újabb címeket. Greenberg megerősítette, hogy lesz mit mutatniuk az említett eseményen, ezért várhatóan valami újdonságról is lerántják majd a leplet.

A teljes interjú itt található.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csibeszke37 avatar
"A Microsoft rengeteg játékot mutatott az idei E3 idején, konkrétan 42-t, és ezek nagy része Xbox-exkluzív cím"
A 42 játéknak a fele INDIE játék. Kösz májkroszoft! Ja meg 4K-s májnkráft.😎
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Amúgy ez a konzol életképesebb lett volna mondjuk 2015-ben mert hát kb most van a jelenlegi konzol gen félideje 😃 3-4 év múlva jön a PS5 és az Xbox TWO és mindenki elfogja felejteni hogy ja volt ez az Xbox one X ami kicsit késett de nem vót rossz. A Microsoft meg majd néz hogy "bammeg Feri ezzel megcsúsztunk" 😜
0
0
0
0
Sztrelok avatar
hmm...a végén még megéri Xbox-ot venni.#XBOXONEXPOWA!
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@Sztrelok: birom mikor valakinek jó a humora, jó fej gyerek lehetsz... 😂😂😂
0
0
0
0
Sztrelok avatar
@bukta2: Valamiért szarkazmust érzek a szavaid közt. De amúgy ja eddig az emberek javarészt jó fejnek tituláltak még akkor is ha én nem egészen értettem velük egyet. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció