Az Outlast 2 új frissítése könnyebbé tette a játékot

Szerző: xoki | 2017. May 06. | hír | 8 hozzászólás

Az Outlast 2 egy remek horror játék lett a játéktesztelők és a játékosok szerint egyaránt. Sokak számára viszont frusztráló volt a játék nehézsége, amelyet most a legújabb patch-ben átdolgoztak egy kicsit.

A Red Barrels a mai napon kiadott egy új frissítést a PC verzióhoz, amely a játék nehézségének kiegyensúlyozását helyezi előtérbe. Főleg a normál nehézséget találták sokan túl nehéznek a játék néhány részén, ezért főként itt történtek változások. Azt, hogy pontosan mit alakítottak át, nem árulták el, de mostantól normál módban kiegyensúlyozott élményben lehet részünk, az annál nehezebb módokban pedig igazi kihívást ígérnek.

A patch teljes tartama itt található.

Outlast 2
Outlast 2
Outlast 2
Megjelenés: 2017. April 25. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Túlélő-horror
Fejlesztő: Red Barrels
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csicso avatar
Bosszantó, hogy lassan minden játék 2-3-4 update után lesz "játszható" Egyértelműen a spórolás van a háttérben de ez akkor sem szép.
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@Csicso: Itt ennél a játéknál kivételesen nincsenek technikai problémák, szóval már eleinte is egy teljes játékot adtak ki! Jó az optimalizáció, és egész korrekt a grafika! Mondjuk az egy más dolog, hogy eléggé megosztó lett a játékmenet, és a játék többi része.
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Csatlakozom az előttem szólóhoz. Megjelenés óta játszom, a normál nehézségi szint nehézségének csökkentését is fölöslegesnek tartottam, teljesen játszható és élvezhető játék.
0
0
0
0
gigazte avatar
Az első résznek szerintem volt hangulata, akárki akármit mond róla! Itt viszont ahogy Zoly is megfogalmazta az OW videóban, és teljesen egyet is értek vele, ezt a reakcióvideósoknak készítették! A történetben elég sok dolog nincsen megmagyarázva, és szerintem nem is igazán akartak vele mit kezdeni! A helyszínek teljesen klisések a jól megszokott horror filmeket idézik, kb. 0 hangulattal! De mindegy is nekik, mert a videósok úgy is veszik, mint a cukrot, és a 10-13 éves követőiknek is biztos tetszik ez a videók láttán! Én jóval többet vártam tőle, és sajnos beigazolódott, hogy a legtöbb folytatás gyengébb az első résznél!
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Ez a futkározás idegesítő. Túl sok van belőle és nem félelmetes kicsit sem. Főleg a Marta részek. Ami jó lenne azok az iskolás jelenetek. Az valóban félelmetes, de abból meg alig van.
Alien Isolationban legalább bújkálni kellett, Resident evil 7-ben volt fegyvered, Amnesia a hangulatával volt nyomasztó, de ez az Outlast (az elsővel együtt) pár jumpscaren kívül nem tud megijeszteni. Ahhoz sincs kedvem hogy végigvigyem.
0
0
0
0
repulomajom-legikoz avatar
Faith97: Én ezt egyáltalán nem mondanám! Játszottam olyan játékkal már amiben nem kellett az életerővel küzdenem ahhoz hogy a szőr álljon föl a hátamon. Az előző Outlast-ben gyorsabban merültek az elemek nehezebb fokozaton, de a szörny így is úgyis ugyan úgy elkaphatott, meg könnyebb fokozaton is ugyan úgy voltak előre szkippelt jelenetek, hogy váratlanul rád ugrik valami, szóval para szempontjából nem volt jelentősége.

gigazte: Én az előző részt kijátszottam, voltak benne jó ijesztgetős részek, azzal nem volt probléma tényleg nyomasztó hangulata volt és itt-ott váratlan ijesztgetések, de nekem sem annyira jött be ez a macska-egér futkározás, totál érdektelen történettel, egyhangú pályákon, meg egy főszereplővel akiről semmit nem tudunk!

Azt ugyan úgy nem szeretem amikor halom számra kell lőni a zombikat, számomra egy jó horror játéknak van valami története/mondani valója, a nyomasztó hangulat nyilván alap (ha horror játékról van szó) legyen valami egyedi hangulata ami megfog és története is ami meg motiválni tud még inkább, meg mondjuk ne abból álljon a játék hogy végig egy "szürke pincében" bolyongunk.
0
0
0
0
gigazte avatar
Az a sok menekülős rész, amúgy sem valami ijesztő! Sose értettem miért jó egy horror játékot telepakolni ezekkel!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció