Az MSI lerántotta a leplet a GTX 1080Ti Lightning Z-ről

Szerző: xoki | 2017. May 31. | hír | 22 hozzászólás

Az MSI részletes adatokkal szolgált az új GTX 1080Ti Lightning Z grafikus kártyájáról a Computexen.
Ahogy az MSI kártyáknál lenni szokott, a Lightning Z 3 móddal rendelkezik. Az órajel és a memória sebessége változik attól függően, mekkora teljesítményre van szükség. Ennél egy kicsit más lesz a helyzet, ugyanis az OC módot átnevezték Lightning módra.

Silent, azaz csöndes módban 1480 Mhz normál órajel és 1582 MHz turbo lesz a sebesség. Gaming módban ezek 1582/1695-re növekednek, végül pedig Lightning módban egészen 1607/1721 MHz-re növekednek majd. A két leggyorsabb módban a memória frekvencia is növekszik 11120MHz-re a alap 11GHz helyett.

Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kimi no Na wa avatar
A régi Lightning design igen szép volt, ezt most inkább "elegánsra" hozták össze. "Mint egy új Aston Martin". A Kártya RGB világitást kapott, az igaz, de talán az javitot volna a kártyán, hogy az "msi LIGHTNING" feliratnak is adtak volna megvilágitást, és vele együtt állitási lehetőséget. Azt meg kedv szerint lehet állitani. Nem kell szivárvány szinben pompáznia. Az RGB világitást is lehet elegánsra, "kedvencre" kihozni.
0
0
0
0
ftibor1 avatar
Sziasztok, itt szeretnék annyit hozzáfűzni az rgb led megoldás elég jó, csak feláras, az,hogy "a gép szinte úgy világít mint eső után a szivárvány" így én egyellőre a 4+2ledes ventikkel elvagyok hűtésterén.
0
0
0
0
no avatar
Itt komolyan mondom mint ha pár ember nem is hallott volna még az RGB világításról. Minek adjanak ki 3 féle színű kártyát, egy kártyának is olyan világítást adsz amilyet akarsz, gépházban meg az alja úgy sem látszik, max ha fektetett a lap elrendezés.
0
0
0
0
💬 11
Kiki4444 avatar
@LordSzalko: Akkor a 1070-ből és a többi kártyából miért van White Edition?De kíváncsian várom RGB-ledből hogy hozod ki hogy a burkolat egybefüggően fehér vagy bármilyen színű legyen.(A kártya hátulját látom csakra ugyanez a válaszom.)
0
0
0
0
no avatar
@Kiki4444: Más stílusú hűtő, amit meg te mondtál ugyan olyan customból fölösleges kiadni több szintű RGB-vel, plexis házban sem látod javarészt a kártyát csak a világítást.

Amúgy a szövegértésed nem igazán van a helyén, ha a világítás egyenlő a burkolattal.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@LordSzalko: Egyáltalán mi a francnak rá világítás? 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@hashimoto: Én megmondom neked. Flancolni vele, hogy nekem ilyen meg olyan gépem van, mivel másra nem igen jó, csak áramot vesz fel az is. Amúgy ha már világítás akkor vegyen bele RGB-s LED fényszalagot, és azt oda teszi ahova akarja.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@reszler112233: Nekem az volt az első,hogy kikapcsoltam,csak aztán az msi szirszar "géming epp"-jét ha letörlöd,akkor folyamatosan vilàgít mint egy kifutópálya..Ezek a szó szoros értelmében parasztvakítások,pluszpénzért el lehet adni,hogy világít.. És az a vicc,hogy amíg van rá kereslet,addig lesz kínálat is..
A HDD/POWER LED is ki van kötve,éjjel áldás,hogy nem egy reflektor világít a szobában..😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@hashimoto: Én eleve nem tettem fel utoljára a Gaming Appot, mivel így nem áll le a ventilátor a kártyán, ezáltal még hűvösebb.Így fehéren világít az tény (bár eddig ezt nem is néztem, csak most.) de abszolút nem zavar, mert a földön van a gép parkettán és sarok asztalom van ráadásnak.Spoiler!
Néha a térdemmel még a DVD író gombját is megnyomom ami ezáltal ki akarna jönni.
Nekem éjszaka nem megy a gép, ellentétben a szünetmentes tápom igen, és annak aztán van fényereje.Spoiler!
Telefonom doboza van a kijelzője előtt, hogy takarja a fényét, mert sajna kikapcsolni nem tudom.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Azért a kis TDP miatt ne sírj már. Ha nem tudod elfogadni, hogy valaki igényes az a te szegénységi bizid.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Engem sem érdekelnek a ledes fények, de miért is lenne flancolás? Amikor leülsz otthon egyedül a géped elé játszani azt csak te látod.
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: Vannak igényes emberek akik adnak a külsőre is.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@LordSzalko: Oda ne rohanjak.. 😃
0
0
0
0
no avatar
@hashimoto: Ezekkel a ledes fényekkel engem is ki lehetne üldözni a világból, de ha cserélek jelenleg ez az első számú kiszemelt, a második a Gaming X és a harmadik a Palit.
0
0
0
0
TrapCard avatar
Én is hiányolom a sárga színt. Pl az én sea hawkom elég gagyi hogy sárgán világít tényleg (bár pont ez a legnagyobb problémám) a 980ti lighting nagyon szép sárgán
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@TrapCard: Beállítod sárgára a világítást és meg van oldva, RGB csodái.
0
0
0
0
TrapCard avatar
@LordSzalko: Csak hogy én egyáltalán nem a világítása érdekel. Nem mintha vennék egy ilyen kártyát de ha az összes többi Lighint sárga volt lehetett volna ez is.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Korábbi Lightingok sárga kombinációja nekem jobban bejött.Sárgát elhagyják értem mert kevesen építenek olyan színű konfigot amivel harmonizál,de ez a sima szürke ilyen se íze se bűzére sikeredett.Szerintem az eddig megszokott piros fekete kombó és mintázat lecserélve a fekete szint fehérre(tehét fehér alapon fekete mintákkal) sokkal jobb megoldás lenne.De azt se értem hogy miért nem adnak ki alapból 3 vagy többfée féle szinpárositással kártyákat,festék szóró gépnek aztán marha mindegy hogy mit nyom ki magából, pláne 1080TI árkategóriánál ez simán bele kéne férjen.Egyébként hűtésre biztos első osztályú,korábbi lightingok is facák voltak.
Szerk: Ehhez hasonlóra gondoltam, kicsit világosabb fehérrel és kevesebb fekete felülettel,vagyis a fehér szín dominálna.:
[LINK]
0
0
0
0
💬 2
Viktorinho avatar
@Kiki4444: Festék szóró gép? A műanyagot nem festik mint a kocsikat,hanem színben öntik ki .
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Kiki4444: Ha nagyon "sárga" kártya kell,a ZOTAC sárga.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
2-őt kérek elvitelre 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció