Az MSI és az AMD egy GPU, CPU és alaplap kombót tervez piacra dobni

Szerző: xoki | 2018. April 23. | hír | 8 hozzászólás

Úgy tűnik, az AMD és az MSI egy új hardvercsomagot tervez piacra dobni, amelybe egy alaplap, egy processzor, valamint egy grafikus kártya kerülne.

A VideoCardz két új képet fedezett fel, amelyeken egy doboz látható. Ebbe egy Ryzen 7 1700, egy MSI Radeon RX Armor 8GB-os videokártya, valamint egy MSI B350 Tomahawk AM4 alaplap kerül a doboz hátoldala szerint. A csomag az AMD Combat Crate nevet viseli.

Egyelőre nem tudni semmi konkrétat, mert még egyik cég felől sem érkezett hivatalos megerősítés, de mindenképpen érdekes ötlet, és reméljük kedvező ár mellett érkezik majd.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pinkyke avatar
érdekes lenne ha az intel is kidobna 1 ilyet viszont ha meg teszi tuti nem lesz az ára kedvező még az amd-nél még el képzelhető de,az intel alapból is drágább nem hogy még combo packba
0
0
0
0
DDarkness avatar
Mondjuk ha ez be fog válni, akkor lehetne ilyen kis csomag Intel+Nvidia téren is 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ha csak ez a 3 dolog lesz a csomagban akkor 600-700€ között lesz sztem ha pontosan ki számoljuk akkor 650-670€ a dolgok jelenlegi ára, bár videókártyánál nem tudom milyen az az Armor... nekem egy Rx580 Armor-t dobott ki az Armorra. ezért azt számoltam bele.Aztán majd meglátjuk mi lesz ezzel az AMD célja, szerintem olcsóbban fogják adni mintha külön venné meg az ember őket,máshogy nem látnám értelmét a dolognak...
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@bukta2: Magyarban biztos drágább lesz mint, ha külön-külön megvenné az ember.

Sok okos kereskedő biztosan szépen beárazza majd, hogy ne érje meg senkinek.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@LordSzalko: De ha sz@rul árazzák be, akkor ki fogja megvenni? Jó, lehet pár hülye meg fogja venni, de bízok benne, hogy nem sok hülye van a világon, és mivel nem kellesz senkinek, árcsökkenés fog végbe menni 😆
0
0
0
0
tivike avatar
Szerintem nem lesz annyira kedvező, mintha magad válogatnád össze a komponenseket. Pláne, ha megnézed mit írnak hozzá. 1700-as proci, a videokártya sem amatőr. Szerintem ez a doboz 300 körül fog megjelenni. De legalább 250.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Ez még engem is érdekelne, ugyanis most tervezek új lapot, procit és karit venni.
0
0
0
0
Simon21 avatar
Érdekes dolog lesz ez! De gondolom memória is lesz benne, vagy azt talán majd külön hozzá kell venni? Meg gondolom lehet válogatni a videó kártyák között is! Igaz én nem vagyok ennek az egybe gép dolognak de azért ha lesz megnézem, mennyibe fog ez fájni!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció