Az IGN tulajdonába került a Humble Bundle

Szerző: xoki | 2017. October 16. | hír | 6 hozzászólás

Az elmúlt néhány év során a Humble Bundle és a Humble Store kiemelkedő sikereket ért el a PC-s közegben. Az oldal lehetőséget ad olcsó játékok beszerzésére, a befolyt összeget pedig jótékony célra szánják, amely sikerük kulcsának is mondható. A Humble függetlenként kezdte, de ez most megváltozik, ugyanis az IGN felvásárolta a vállalatot.

A Humble Bundle vezérigazgatója és egyben társalapítója, Jeffrey Rosen erősítette meg a hírt egy blogbejegyzésben.

„Az IGN-t választottuk, mert ők osztják a nézeteinket és a játékok iránti szenvedélyünket, valamint hisznek a küldetésünkben, hogy remek digitális tartalmat hirdessenek, miközben adományokat gyűjthetnek a rászorulóknak.” – olvasható a bejegyzésben.

A Humble Bundle most már az IGN tulajdona, de továbbra is a megszokott módon folytatja a tevékenységét, az IGN pedig főleg támogatóként lesz jelen.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Shadow9 avatar
Nem mondanám, hogy őszinte a mosolyom ezen hír hallatán... valamint inkább leszek pesszimista, hogy kellemesen csalódjak, mint optimista, hogy aztán egy világ dőljön össze bennem.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Emlékezzünk 1 perc néma csönddel. Kár érte, kiváló ügynök volt....
0
0
0
0
💬 3
atemi105 avatar
@KalmarErik: Te is jössz a hülyeséggel miközben marhára nem tudsz semmit erről(ahogy mi sem). IGN-nek már volt egy boltja amúgy, a Direct2Drive.
0
0
0
0
susguy avatar
@atemi105: IGN-ről beszélünk, teljesen jogos a félelem, amíg nem hallunk bármi jót ebből.
0
0
0
0
wiza avatar
@susguy: Én be is szartam....most mind meghalunk!!!!! Fussatok bolondok.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció