Az Egyesült Királyság és az EU is aggódik a bitcoin magas ára miatt

Szerző: xoki | 2017. December 04. | hír | 6 hozzászólás

Az Egyesült Királyság és az EU-s kormányok egyre több figyelmet szentelnek a bitcoinnak. A legújabb értesülések szerint amiatt aggódnak, hogy a digitális valutát adócsalásra használják. A brit államkincstár ennek fényében a kriptovaluták szabályozását tervezi bevezetni.

A tervek szerint az online platformoknak - ahol a bitcoin forgalom történik - minden gyanús tevékenységet jelenteniük kell majd. Egy szintre akarják hozni őket a pénzmosás elleni és a terrorizmus elleni jogszabályokkal. Ezentúl a személyazonosság megadása kötelezővé válik, ezzel elkerülve a névtelenül történő törvénytelen dolgok vásárlását.

Jelenleg a bitcoin ára 10 000 dollár felett van. Ebben az évben több rekordot is megdöntött a rohamos árnövekedésnek köszönhetően. Az új törvények életbe lépésére valamikor a jövő év folyamán lehet számítani.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Funes avatar
Kiszámíthatatlan az egész amilyen gyorsan fel ment az "értéke" olyan gyorsan el is értéktelenedhet, pláne hogy szépen majd az összes nagyobb tőzsde bekebelezi, így sokkal könnyebben lehet majd manipulálni és ezáltal kordában tartani, ha valaki nem telhetetlen az addig teszi pénzé a coinjait még annak az értéke nem indul el lefele, mert afelől kétségetek se legyen, hogy a bankok nagyon csúnyán ráfognak menni a tőzsde által.
Ez az egész szabályozás meg csak simán képmutatás, szépen megvárták ameddig eléri a csúcsok csúcsát az árfolyama és onnantól kezdve elkezdik rátenni a kezüket, nem akarok összeesküvéseket gyártani, de ahogy ez megtörténik onnantól kezdve szépen az egész lufi le fog ereszteni, vagy hirtelen kidurran és nagyon sokan buknak majd rengeteg pénzt !
0
0
0
0
no avatar
Már édes mindegy milyen szabályozásokat vezetnek be, aki okosan csinálta az már úgy is megszedte magát belőle. Egyébként sem értem mire gondoltak szabályozás nélkül.

Szal ja, késő bánat.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Mondjuk nem is értem hogy mindenféle szabályozás nélkül még is mit vártak, h majd mindenki csak szépen + jóra fogja felhasználni, aha, OK... 😊
0
0
0
0
Vigilante avatar
Nagyon helyes nőjön csak tovább. 😂
0
0
0
0
💬 1
brandarchi avatar
@Vigilante: Úgy bizony, volt szerencsém vásárolni pár darabot még mikor nagyon "olcsón" hozzá lehetett jutni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció