Az EA lehetőséget ad az Origin Access kipróbálására

Szerző: xoki | 2017. February 15. | hír | 27 hozzászólás

Az EA 7 napos ingyenes Origin Access próbalehetőséget kínál.
Ahhoz, hogy a trialban részt vegyünk, szükségünk van minimum egy 1 hónapos előfizetésre (4 euró), viszont az EA elmondása szerint ha a 7 napos trial lejárta előtt megszakítjuk azt, akkor megmarad a pénzünk. Azt egyelőre nem tudni, meddig tart ez az ajánlat.

Maga az Origin Access egy előfizetői szolgáltatás, ahol egy kis havi összegért több játékot is lehetőségünk van játszani anélkül, hogy teljes áron megvennénk azokat. Jelenleg például a Battlefield 4, a Mass Effect trilógia is játszható a szolgáltatásnak köszönhetően. Néha viszont az előfizetők különböző előnyben is részesülnek, mint például korábbi hozzáférés a legújabb játékokhoz.

Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
themagichungarian avatar
Sziasztok! 😀

Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem e, de az lenne a kérdésem: Mennyire számít a játékoknál a gépek futtatása? Úgy értem figyelembe kell venni a gépigényt ami az adott játéknál van?

Remélem érthetően fogalmaztam.

Előre is köszönöm a segítséget. 😀
0
0
0
0
💬 3
TheMenkuPocok avatar
@themagichungarian: Mi van?
0
0
0
0
vyne avatar
@themagichungarian: Wut? 😃
Nyilvan a gepigeny egy tampont, hogy milyen gepeken fut turhetoen esetleg tokeletesen egy adott jatek, mindig is figyelembe kellett venni.
Persze ha mar alapbol van egy paks 2 az ember szobajaban akkor nyugodtan le lehet szarni meg evekig. 😃
0
0
0
0
csuz-li avatar
@themagichungarian: A kiadók általában úgy határozzák meg a gépigényt, hogy a minimum gépigény az adott játék futtatását HD felbontáson alacsony grafikai beállítások mellett teszi lehetővé, míg az ajánlott FHD felbontáson magas beállításokkal képes futtatni a játékot. Ez általában 30fps-t is jelent, amit az Ubisoft például ki is szokott írni.
Értelem szerűen, ha nincs meg a minimum gépigény, attól még a játék elindulhat (néha nem, ha például a processzor, vagy a VGA nem támogat bizonyos szolgáltatásokat), csak nem kell csodát várni. Sokan beleesnek abba a hibába is, hogy meglepődnek, miután nem fut a játék ultra beállításokkal 60 fps-el, pedig "meg van az ajánlott gépigény". De uyge , mint fentebb írtam nem is erről szólnak a kiírt gépigenyák. A 4K felbontás, az ultra grafikai beállítás és a 60fps a kiírásánál minden esetben sokkal komolyabb gépet igényel.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Amit eddig ingyen adtak most fizethetsz azért hogy játszhasd 😆DDDD NEEEE
0
0
0
0
susguy avatar
Banktól függ; ha lehet menni minuszba, akkor (valószínűleg) levonják és minuszban leszel, ha nem, akkor szimplán nem vonnak le semmit és nem kapod meg az egy hónapot.
0
0
0
0
no avatar
Üdv! Egy kérdésem lenne,ha most nincs a kártyámon és elfelejtem visszamondani ,akkor hogy vonják le? Levonják amint lesz rajta vagy hogy? 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Akkor megmondom öcsémnek csináljon amit akar. Ugyanis ő kart az új NFS triallal játszani. Az ökör akkor jött már mikor én letoltam a 10 órát, amit még akkor szedtem le, mikor ténylegesen ingyen volt rá lehetőség.
0
0
0
0
susguy avatar
Azon kívül, hogy csináltatsz magadnak egyet, nincs.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
De ha nincs kártyám aminek adatait megadjam akkor arra van megoldás?
0
0
0
0
susguy avatar
Ingyenes.
Regisztrálod magad egy hónapra, ha a 7 nap lejárta ELŐTT lemondod azt az egy havi előfizetést, nem vonnak le egy garast sem.
Kártyát megadni azért kell, hogy tényleg csak egyszer tudja mindenki igényelni azt az egy hetet.
0
0
0
0
mocika92 avatar
Úgy ingyenes, hogy az Access-ért már nem kell fizetni.
Eddig kellett. S ha lejár az 1 hét próbaidő, megint kell.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Nincs semmilyen előfizetésem, de akkor ezek szerint csak nem teljesen ingyenes.
0
0
0
0
mocika92 avatar
reszler112233 : Ha van egy 1 hónapos előfizetésed, akkor lesz ingyenes.
Az előfizetés bankkártyán vagy PP-n keresztül lehet átutalni, ha minden igaz.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Üdv!

Most akkor ki lehet próbálna az Accest totál ingyenesen, vagy mindenképp kell valamennyit fizetni? Csak azért mert ki akartam próbálni, de kártya adatokat kér, sajna nekem meg az nincs.
0
0
0
0
Unstoppable avatar
1 éve kisebb kihagyásokkal használom az Access-t mindenki megnyugodhat, semmilyen adattal nem élnek vissza, és valóban bármikor lemondhatod egy kattintással és soha többé nem kell fizetned egy vasat sem. Ez az 1 hetes akció arra van hogy több emberrel megismertessék ezt a lehetőséget, és ha valakinek megtetszik az nyilván utána előfizet és kész is a deal. Ki lehet próbálni rengeteg játék trial/demo változatát jelenleg pl a BF1-et, márciusban pedig a Mass Effect: Andromédát. Én például ezek miatt is fizettem elő 😎
0
0
0
0
susguy avatar
Roybertson:
Oh, Te még nem láttad mi volt itt az oldal indulásakor. Esti program volt minden nap, hogy pár júzer egymás profilján írta körül hányszor és milyen pózban csinálták egymás különböző családtagjaival (főleg édesanyákkal); ahhoz képest ez jobb (nem jó, de jobb). Sajnos szinte zéró moderálás folyik az oldalon, ezen a ponton (sajnos) már nem igazán van mit az ilyeneken csodálkozni. Én is jófórmán csak a hírekért járok már ide, minden másra ott a MasterCard van sok másik fórum, ahol többek közt normálisan is el lehet beszélgetni másokkal.

Nem csak hazánkban vannak, akik félnek az ilyeneknél megadni bármilyen személyes adatukat, ez inkább csak a tapasztalatlanságból ered, úgymond félelem az ismeretlentől, ami szerintem valamennyire megérthető. Bár elég valószínű, hogy hazákban (arányban) több ember van akinek nagyon is idegen dolog az internet és a számítógép világa.
0
0
0
0
Funes avatar
Egyre többször olvasom azt, hogy itt egymással "foglalkoznak" az emberek és nem egy adott témával, kezd ez az oldal is a béka segge alatt lenni.. Mellesleg nagyon jó animék vannak, amik nem keverendőek a minimax meg Disney féle hányingerekkel, persze ha az ember nem jártas a témában, akkor egyből rásüti az egészre, hogy gyerekeknek való...

A témához is hozzászólva, ez egy remek kis ajánlat persze mo-n nem szívesen adják meg az emberek a bankkártya számukat meg úgy összességében semmilyen személyes adatot, attól félnek, hogy visszaélnek vele stb.. De, ha így is történne, annak nagyon komoly következményei vannak, és egy ekkora cégnek nem érdeke az ilyesmi, csak is azt szeretnék, hogy minél többen fizessenek elő a szolgáltatásukra.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Szerintem nagyon jo ajanlat ez,amugy is amit meg lehet unni azt egy het alatt megunod amibe meg tobb idot fektetnel es tudod,hogy jatszanad meg mindig meveheted miutan kiprobaltad.Nem egy kis dolog ,hogy ennyi cimet kiadnak es elerhetove teszik a nep szamara,legalabb kiprobalni...egy het nem rovid ido,ha meg nem sikerult minden kiprobalod max nyitsz egy uj felhasznalod es arrol probalod ki.

off:fel kene hagyni ezzel a mentalitassal,ertelmetlenul oltogatjakok egymast,ez a topic masrol szol.Torolni kene az osszes ilyen kommentet,ilyenekkel van teli a gepigeny es alig lehet kiszurni a hasznos kommenteket.
0
0
0
0
mocika92 avatar
Nyugi van! Vita lezárva.
Mert különben megmoderállak titeket. 😃

( Az anime király dolog. Bölcs gondolatok vannak benne. Életről szólnak, ha valaki többet lát benne, mint puszta "Rajzfilm". )

Ennek ellenére ez a téma nem ide való.
PM-ben ki lehet beszélni, vagy erre külön nyitott fórumokon.
0
0
0
0
TheXperia avatar
Szerintem teljesen mind 1 játszanák vagy játszanék..
0
0
0
0
susguy avatar
Persze ME:A pont nem fért bele az akcióba.
0
0
0
0
YellowFlash avatar
"StarWars Battlefront, Dragon Age Inquisition, Need for Speed 2015 es meg sorolhatnam a jobbnal jobb EA title-oket."

Kezd el sorolni őket, mert mind3 említett cím egy rakat kaka. 😀
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
En hasznalom az Access-t, szerintem nagyon jo szolgaltatas, az egyre oregebb jatekok pedig lassan mind elerhetoek lesznek.
StarWars Battlefront, Dragon Age Inquisition, Need for Speed 2015 es meg sorolhatnam a jobbnal jobb EA title-oket. Raadasul jobbara a jatekok Digital Delux vagy Premium kiadasait tartalmazza az Access.
Tovabba: szinte minden alfa vagy beta alapbol kiprobalhato Access-el, ami pedig nem elerheto benne mint mondjuk Sims4, Battlefield 1, stb nagyon uj cimek, azokra mind 10% kedvezmenyt kapsz.
Szerintem megeri, ha szeretitek az EA jatekokat.
Azert tobb mint 40 jatekert nem valami nagy osszeg az a havi €4 szoval kb 1200Huf
0
0
0
0
Larten avatar
Maximum kijátszaNÉK.
0
0
0
0
TheXperia avatar
Lehetne 14 nap legalább pár gamet kijátszanák 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció