Az EA játékai először felső kategóriás PC-kre készülnek

Szerző: xoki | 2016. November 17. | hír | 7 hozzászólás

Blake Jorgensen elmondása szerint az EA stúdiói először a legerősebb konfigurációkra fejlesztik játékaikat, és azután gyengítik le őket konzolokra.

Eléggé gyakran találkozhatunk olyan játékokkal, amelyek eléggé rossz vagy csak simán átlagos PC-s portot kapnak. Ezeknek általában a konzol volt az első számú platform, és emiatt készültek elég rossz minőségű PC verziók.

Az EA pénzügyi vezetője szerint ez pont fordítva van az ő kiadójánál. A UBS Global Technology Conference alatt Blake Jorgensen elmondta, hogy először a legerősebb konfigurációkra terveznek és készülnek el a játékok, majd ezek után gyengítenek rajta, hogy az megfeleljen a konzolok által nyújtott teljesítménynek.
"A lehető legnagyobb teljesítményű konfigurációra készítjük a játékainkat, amely jellemzően egy felső kategóriás PC, ezután pedig bekapcsolódik a konzol, amely nem a legerősebb konfig, ezért lehet, hogy le kell butítani a konzolos terméket, hogy elérje a konzol szintjét. Egy olyan világban, ahol a konzol egyre jobban hasonlít a PC-re, számunkra ez megfelelő." - mondta Jorgensen.

Ez mindenképpen jó hír a PC játékosok számára. A Battlefield 1 szép startjából kiindulva pedig sok jó dolgot várhatunk tőlük még a jövőben.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xTrz_Black avatar
HeyJoe-PCRPG-HUN: A fórumokon olvastam róla, tapasztaltam is és egy bizonyos fejlesztő is szintén ezt mondta még a PS3-360-as érában.
xCube: Ami azt illeti én nem is teljesen az EA-re gondoltam hanem más fejlesztő stúdiókra, bár ha úgy vesszük gondolhattam volna rájuk is Pl. a Fifa sorozat, annak a PC-sek mindig egy gagyibb verzióját kapták régebbi motorral stb...
0
0
0
0
xCube avatar
@xTrz_Black: Az EA sosem a végletekig konzolra optimalizált játékairól volt híres, arra ott vannak a csak az adott platformra fejlesztők mint pl. a Naughty Dog vagy az Epic Games a GoW szériával, stb.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
xTrz_Black: Hű, a hozzáértő kommentedből ítélve nem túlzottan régóta válthattál PC-re. Oo 😂 😊 😂
0
0
0
0
xTrz_Black avatar
Azért szomorú ez, mert anno amíg konzolra fejlesztettek, legalább kaptunk gyönyörű játékokat. Most meg... nem hozzák így ki a maximumot a masinákból csak lebutítják aztán nesze nektek konzolosok.
Persze most hogy már én is inkább PC-n játszok már nem érint negatívan a dolog én csak sajnálom a konzolos honfitársaimat.
0
0
0
0
rollo avatar
igy igy jol mondod mocika92 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
Gondolom az se veri, ha jól működik. 😜
0
0
0
0
mocika92 avatar
Ezek után be kell szüntetni a PC-PS4-Xbox grafikai összehasonlításokat.
A PC-t nem veri semmi, csak a kezem. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció