Az AMD Vega esélyes lehet a GTX 1080Ti legyőzésére

Szerző: xoki | 2017. January 06. | hír | 63 hozzászólás

Az AMD már egy ideje folyamatosan apróbb információkat oszt meg a közelgő Vega GPU-iról. Mostanra pedig már elég információval szolgált ahhoz, hogy körülbelül tudjuk, mire is számíthatunk majd a megjelenéskor.

Az információk alapján, már ha azok mind igaznak bizonyulnak majd, a Vega erősebb lehet a GTX 1080-nál, de akár a Titan X-et és a GTX 1080Ti-t is legyőzheti.
Az AMD közzétett két videót is, amely egy gyors bepillantást nyújt, hogy mire is képesek a GPU-k:

Az AMD demonstrálta is a termékét. A The Witcher 3 és a Fallout 4 esetében figyelemmel kísérték a VRAM használatot. Mindkét esetben 2-3x több volt használatban (félre rakva), mint amennyit valójában elért játékmenet közben. Lényegében a GPU képes több adattal dolgozni, amely körülbelül 512TB virtuális helyet kínál. Ezenkívül render is volt a bemutatón, amely alatt körülbelül 600GB adatot mozgattak meg.

Hozzászólások: 63
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Elvileg megint lesz alsó kategóriás videokártya.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
LordSzalko: te már kaptál mintadarabot? 😀
0
0
0
0
no avatar
Bukó lesz mint a fury 😀 Csak nagy a hype.
0
0
0
0
no avatar
kornel224

Én írtam a gépéhez hogy legalább egy képernyőképet csinálhatna a gép adataival de semmi.
0
0
0
0
kornel244 avatar
enslaved megint osztja az észt de kb 2-3 hónapja nem volt ideje képet csinálni a gépéről (mert annak idején azt mondta azért nincs kép a gépröl mert nincsen ideje szétszedni és fényképezni de nem sokára tesz fel) 😆 Már csak néha járok fel ide de látom továbbra is jókat lehet szurkozni itt 😂
0
0
0
0
santakigyo avatar
Approx igazad van,elnézést.

Amúgy az AMD megint csak álmodik egy olyan dolog eléréséről amit a konkurencia már megvalósított.Szóval akinek a minél nagyobb teljesítmény a cél annak még mindig nvidia a legjobb választás.
Megint ott van az AMD,hogy egy olyan terméket akarna a piacra dobni ami talán megközelíti vagy picivel felülmúlja a már meglévő és bizonyított konkurens terméket.Mindig csak odáig ér az úton ahol az előtte lévő már pihen.
Döntse el mindenki,hogy mi a jó neki.
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
Már ne haragudjatok, de több mint szánalmas amit itt műveltek......
0
0
0
0
enslaved avatar
santakigyo: Csak vázoltam a múltat és a jelent. A munkámról meg szívesen társalgok veled priviben.
0
0
0
0
santakigyo avatar
enslaved a munkád alapján többet vártam tőled 😀 Ne kérdezd miért,úgy se válaszolok.Elég annyi,hogy olvasd vissza amiket írsz (főleg az utolsót) vagy olvastasd vissza valakivel és kérd ki a véleményét.Meglepődnél.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
enslaved: Nem is írtam mennyivel több mint amit írtam összeget.Senkinek semmi köze hozzá.Majdnem 80 hektárból azért ha okosan gazdálkodik az ember meg lehet élni normálisan.(Főleg úgy mint mi hogy talajműveléstől betakarításig minden gép meg van hozzá.)Spoiler!
Bár ezt is el kellett érni mert 15 évvel ezelőtt még nem így volt.
0
0
0
0
enslaved avatar
Roybertson: Ha rám gondoltál, én nem akarok provokálni, aki annak véli mégis hát lelke rajta.
reszler112233: Szerintem ne írd ki sehol hány milliód van, ezt még én sem teszem meg, csak mint olyan oldal a gépem paramétereit megírom.
Amikor én voltam még 17 éves, egy Amiga 1200 - ast nyüstöltem, utána jöttek a konzolok, most a három 8 éves gyerekemnek meg külön-külön van egy-egy Skylake I5 , 16 GB ram, 1050 TI - vel, SSD - vel szerelt gépük monitorral. Ennyit változott azóta a világ, sokkal jobb lett mára az élet, persze ha valaki tesz is érte. Ismerőseim közül többen is megszóltak már, minek ilyen gépeket venni még ekkora gyerekeknek, de ilyenkor azt szoktam válaszolni, miért ne?😀 Szülőként úgyis te döntöd el, mit engedsz és mennyit. Az AMD témához meg bárki hozzászólhat, még az is akinek 1080 dübörög a gépében, mert nekem azon kívül semmi bajom nincs az AMD - vel hogy képtelenek kihozni egy normális kártyát vagy procit. Ha ez a Vega jobb lesz mint az Nvidia, akkor nem kérdés a következő kártya. Én nem az Nvidiához ragaszkodom, hanem a jobbhoz.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Félre értés ne essék én atomerőművet is építhetnék, de minek? Elég nekem a jó közép kategória ami most is van. Inkább a mezőgazdaságunkat fejlesztjük gép ügyileg jobban. Most is tervben egy több mint 10 millás traktor vásárlása és nem hitelre hanem KP-ra, így bele lehet gondolni hogy azért erősebb gépem is lehetne. Amúgy meg a mezőgazdaság papírmunkájához manapság már egy számítógép nélkülözhetetlenen az elektronikus papírok miatt.(Igaz kisebb teljesítményű is elég a papírmunkára.)
0
0
0
0
Funes avatar
Azért az komoly, hogy egy Amd-s hír alatt odáig fajul a dolog, hogy már arról beszéltek ki miért dolgozott meg.. 😂
Spoiler!
Persze látom megint egy bizonyos ember miatt jött fel ez a téma, aki szereti ezzel provokálni a jó népet, csak azt nem tudom mire jó ez..
0
0
0
0
FoLey avatar
És én mit mondjak?
Amit eszközkezelőben találtok az mind volt gépem vagy még megvannak(kaptam,adtak zsét hozzá). AMD A6-os korszaktól kezdtem el magamtól venni és gyűjteni/megdolgoztam érte. Régóta lehetne i5-i7-es gépem,de nekem minek,hogy villogtassak vele mennyire jól fut egy pár órányi és unalomba űző game?

Másik sztori: Vettem egy autót,gyermekori álmom valósúlt meg,inkább vele foglalkozok mint egy géppel az elvisz oda ahova szeretnék a gép meg nem csak a kockulás elé szegezz.
Aki megdolgozik érte az büszke is lehet magára,mert megtudta,hogy milyen jó érzés. Aki meg kapja vagy kisegítik és azzal menőzik azok forduljanak a sarokba és gondolkozzanak el.
Spoiler!
Kicsit OFF-ra sikerült,de azért,mert 2-3 hónapja facebook-on leszolítja a Golf 4-met,hogy legalább tud menni 120-al? Az ilyen elkényeztetett senkik miatt kúrom fel magam,mert neki van Suzuki SX4-e meg Opel Astra H-ja(ez szerintem szüleié a suzukit is ők adtak bele) Az volt a válaszom,hogy neked mindegy,hogy mi csak a segged alatt legyen a verda és menőzél vele,máshoz nem értesz hozzá. Én a nehéziparban puszta két kezemmel dolgoztam meg a verdámért nem kellett kisegíteni,de a gép-el kapcsolatban sem szeretem az ilyen kicentrifugázott figurákat. 😊
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
reszler112233: 2017-ben előre láthatólag még tovább fog emelkedni a ramok ára, úgyhogy lehet hogy nem most lesz 16-os memóriakeretünk😆
0
0
0
0
santakigyo avatar
Hát fiúk nekem 17 éves koromban csak almaim voltak arról,hogy majd valamikor lesz gépem :-D .A mostani gépem nekem tökéletesen megteszi,igaz 4 K nem alkalmas.Viszont azért,hogy a remastereket meg az ezerszer lehúzott bőröket játszam nekem tökéletesen megteszi.Fejleszteni majd akkor ha lesz értelme.Ami szar az 4K-ban is szar.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
kolbaszkarika
Magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Totál egyetértek veled. Nekem 17 éves koromban még 1 magos procival, 2 GB DDR memóriával és AGP-s VGA-val szerelt gépem volt. 18 voltam amikor az első amolyan közép gépet kaptam amiben Core2Duo E7400 4GB DDR2 memória és MSI N260 GTX Twin Frozr OC kártya volt.Az volt az utolsó amit nem én fizettem hanem a szüleim. Amit azóta megvettem mind saját pénzből ment.Akkoriban csak álmodtam az i5 prociról, és tessék ma eljutottam odáig.
Meg van a következő terv is, de az még várat magára, egyenlőre számomra totálisan elég ami most van, kivéve a memória. A RAM fejlesztése tervben 16 GB-ra, csak menjen lejjebb a RAM-ok ára.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Durva, kb ugyanezt akartam leírni reggel mint enslaved, csak menni kellett melóba.
Bszilvagyi! Nagyon sok helyen megjelensz ahol drágább holmikról van szó. Tudom hogy ez irígység ami minden emberben megvan, bennem is, ne köntörfalazzunk.
A baj azzal van hogy nem veszed észre hogy minimum 7 éve dolgozó emberekbe állsz bele, mert ők megtehetik, és te is megvennéd ha tehetnéd hidd el. Én 17 évesen csak álmodoztam egy olyan kategóriájú gépről mint ami neked van. Nekem a 4000 forintos internetért kellett sírnom, hogy sajtolják ki valahogy a minuszos kasszából.
Korodhoz képest nagyon jó géped van, nem kell komplexusokkal küzködnöd. De kérlek ne beszélj értelmetlen dolgokat mindenről ami drágább mint a tied, mert ez már viszont nem szimpatikus tulajdonság.
Én soha nem akartam villogni semmivel, egy rohadt nick mögött vagyok, olyan mintha nem is én írnám. De a magyar fórumokon mindig szembejönnek az ilyen tipusok mint te, és kissé nevetséges már.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nem hiszem, hogy sok gyógyszerkutató van az országban. Gondolom jól is fizetnek érte.
Spoiler!
Az tök jó, hogy van akinek van jó gépe. Baj szerintem csak akkor van, ha ezt más orra alá dörgölik lenézően és másét szólják le.
Normális ember úgy is tudja, hogy mindenért meg kell dolgozni és nem mindenkinek azonos a rá szánható pénze, a hülyegyerekek meg már akkor is messiásnak hiszik magukat, ha van valami forhant i5/i7 egy 970/1060al
0
0
0
0
hashimoto avatar
Nemtudom, bitcoin-t bányászol, vagy, hová kéne még -ennél is- jobb gép?
0
0
0
0
enslaved avatar
bszilvagyi: Maximum az irigyek gondolják így, meg akik nem tudják mire van használva még a gép játék mellett. Egyébként meg rosszindulat helyett törekedj te is arra hogy eljuss idáig, még csak 17 éves vagy, van időd.
Piero: A Titan X sem elég önmagában 4K - ra.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Piero: Ne adj tanácsokat, mert annak nem lesz jó vége 😆
https://cryptomining-blog.com/wp-content/uploads/2015/07/nvidia-8x-titan-x.jpg
AMDMonsteR: Meg kell mutatni a népnek, hogy van pénzünk.. 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
enslaved: miért nem veszel akkor egy Titan X-et?
0
0
0
0
enslaved avatar
AMDMonsteR: Lehet, de így biztosan nem kell aggódnom hogy mi lesz, ha elfogy a ram😀 Amint már leírtam, nekem a 4K a célom, azaz egy ahhoz méltó GPU, ami nem SLI, így nincsen ebben semmiféle minőséghajhászat. Nem vagyok messze elégedetlen, nem várom ezt úgy mint a messiást, de ha végre bekövetkezik hardver terén ez az egész, akkor nem hagyom ki. Amúgy én sem használtam még ki max. a felét a ramnak, de ha több van az nem baj, a gond akkor kezdődik ha kevesebb.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Szerkeszteni akartam de véletlen töröltem a hozzászólásom, szóval újra 😃
@enslaved: Értelek, hogy ennyire föpvet a pénz, meg mindenhol a minőséghajhászat mindenhol, de így is csomó "minek"-kel találkoztam a konfigodnál. 64gb ram? Grafikusként nem használok annyit.
Voltam már olyan helyzetben, hogy megengedhettem volna egy nagy konfigot, de nem láttam értelmét, mivel amíg számomra kielégítő teljesítményt nyújt valami addig nem fogom lecserélni azért, mert van új. Szerintem ez kicsit túlzás...
Ha RX-480-am lenne, vagy 1080-am, meg sem fordulna a fejemben így várni a Vega-t vagy a 1080Ti-t, mert egyszerűen fölösleges.
Ha mostanában terveztem volna vagy terveznék újat venni, és meglenne a keret, nyilván az új dolgokban gondolkodnék, de így...
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
SpongyaRob:
"Van egy érzésem, hogy az NV olyan mint az Apple. Ha NV logóval árulnának egy kiló szart, akkor is megvenné kb. a piac fix 50%-a."

Ismerem az Apple-jelenséget, de ez más. Én személy szerint azért választottam az nvidiát, mert bohócot csinál minden jelenlegi AMD-ből, és belefért a gépre szánt keretembe...
0
0
0
0
enslaved avatar
AMDMonsteR: Ha megnézed a jelenlegi konfigom, akkor láthatod hogy én nem sajnálom rá a pénzt, és ha az 1080TI alkalmas lesz a 4K - ra, máris váltani fogok. Az SLI - re mondhatnád lehetne alternatíva, de nem jól skálázódnak az 1080 - ak, ezt sok külföldi fórumon is kibeszélték már. Ahogy lesz egy olyan GPU, ami körberöhögi a 4K felbontást, máris megy a csere, és ha ez az AMD lesz, akkor arra.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Addig, ameddig a DOOM-ot, egy R9-270 fHD-ban elviszi, addig fölösleges átlag játékosoknak 200-300K-s kártyákat venni.
Ott az RX480 vagy csupán a 470, ott a GTX1060 vagy az 1050/Ti, tökéletesen elég mind a kettő arra, hogy élvezni lehessen a játékokat.
Az nVidia szerintem azokra gyúr, meg gyúrt már kb 6 éve, hogy menjen a parasztvakítás, a 3 monitorral, vagy uHD felbontással stb. majd most az AMD is elkezdte ezt.
Az átlag játékos úgysem fog fHD-nál jobb minőségben játszani, és aki megvesz csak azért egy játékot, mert milyen szép, annak úgy kell.
Szerintem az AMD eddig legjobban eltalált kártyája az R9-270 volt, nem volt véletlen, hogy a megjelenésétől számítva, csak fölfelé ment az ára. nVidia oldaláról is volt ilyen lásd GTX960/970.
Szerintem ez a VEGA is abban a kategóriában lesz (és nagyon nem érdekel, hogy a TITAN-X meg a nem tudom mi most megveri vagy nem....) amit a legfelső 10% megvesz, aztán vagy lefikázza, vagy isteníti...
Szerintem a fórumokban meg a fanboy viták mennek... Most őszintén, közületek ki az, aki csak úgy megengedhetne magának egy 300K-s videokártyát, kapásból egy 4K monitorral, meg azokkal az hardware-ekkel, amik ki is hajtják azt? És nem nyüszítek, hogy nekem nincs pénzem rá, ezért mindenki b@ssza meg, akinek van, nem... csak most őszintén... itt megy róla a vita, hogy melyik még meg sem jelent cucc lesz jobb, holott szerintem pont itt nem lesz senki olyan aki megjelenés után rohan majd a boltba, hogy azonnal megvegye...
0
0
0
0
Sztrelok avatar
ArTech: Te hol láttál 20-25 fpst? :'D Folyamat tartotta a 60-70 fpst egyszer ment le 35-re 😃
0
0
0
0
ArtTech avatar
"Az AMD Vega esélyes lehet a GTX 1080Ti legyőzésére" 😆DDDDDDDDDD

Mikor 4k-ban a Doom-ban 20-25 fps-eket droppol? Hadjuk már.. Sose fog a 1080Ti nyomába érni 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Na szóval akkor egy már rég megjelent és mondhatni elfeledett játékot visz 4K-s felbontással.Aztán meg ami jövőre jön ki az alatt meg lefő minta kávé jó eséllyel.
Komolyan mondom ezek a fizetésüket nem a munkájuk után kapják hanem az után,hogy ki tud többet ígérgetni 😃
Szerintem erre gyúrnak.
0
0
0
0
sunny474 avatar
Tudnál, csak dobhatnád ki a +40-50 rongyot amit a g-syncért fizettél. Ahogyan én is 😃
0
0
0
0
NE0NFACE avatar
Jelen helyzetben már nem csak a márkahűség a probléma.Valamikor nvidiát vettem, mert valahogy akkor jobbnak láttam azt venni. Aztán gsync-monitort. Most, ha akarnék sem tudnék monitor csere nélkül amd-re váltani....
0
0
0
0
TrapCard avatar
Mondani bármit lehet. Emlékezzetek arra vissza amikor bemutatták az rx 480-at. Erősebb lesz 2db rx 480 mint az 1080. Hát nem így lett
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Sztrelok:
Úgy nézd a mostani videókat, hogy ezek az eredmények még kiforratlan driverekkel vannak, szval még 5-10% pluszt is akár kifacsarhatnak a vgaból, sőt lehet, hogy többet is.
0
0
0
0
SpongyiBob avatar
enslaved: Tekintve, hogy még nem jött ki a Pascal ellenfele AMD oldalon, nem, nem tudok mondani. Almát a körtével?

Sztrelok: Ilyen alapon a 1080ti is alig lesz erősebb egy sima 1080-tól amit meg lazán üt a vega. Na, szóval ennyit a spekulációról.
0
0
0
0
Sztrelok avatar
SpongyaRob: Szerinted akkora különbség lesz a 1080ti és a TITAN X között? 😃 A sima 1080 sincs ANNYIRA lemaradva a titan-al szemben a Ti meg valahol ott lesz a környékén 😜 Amúgy meg a cikk a TITAN X-et is említi: "Az információk alapján, már ha azok mind igaznak bizonyulnak majd, a Vega erősebb lehet a GTX 1080-nál, de akár a Titan X-et és a GTX 1080Ti-t is legyőzheti." 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
Spongyarob: Mondj egy AMD kártyát, amelyik felveszi a versenyt a felső kategóriában az 1080 - al, vagy a közép-felső kategóriában az 1070 - el. A közép kategóriában esetleg a 480 az amelyik ott lohol az 1060 nyakán, az alsóban a 460 az 1050 társa, de kb. ennyi. Mondjuk van még a 470, amelyik tényleg jó kártya lett, az az egy amit jobban megéri megvenni mint mondjuk az 1050 TI - t az alsó-közép szegmensben. Az nvidia elhibázott kártyájára (1060 3GB) most nem térnék ki.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Puppetier: a Polarisszal kapcsolatban, azt ígérték, hogy a 980-at fogja verni, dx11-ben megközelíti, 12-ben meg is fogja. A Zen meg meg se jelent, de nálad már gyermekbetegséggel küzd?😃
Mintha a Skylake-nél nem lettek volna problémák
0
0
0
0
Thomaz avatar
Tökre olyan mint az Ipon Fórumjaiban. Itt is majdnem mindenki cseszegit egymást a kommentszekcióban 😆
0
0
0
0
no avatar
Miért csinálják megint ugyan azt? Beigérik, hogy most jól odatesznek, pont mint a polarisnál vagy a zennél. Polaris végül olcsó vr lett, és sehol nem volt teljesítményben, a zen pedig egyelőre egy halom gyermekbetegséggel küzd.

Tele van a hócipőm az intelnek meg az nvidiának a sarcait fizetni, de az elmúlt 2 évben nem volt valódi verseny. Szóval az igazi problémám az, hogy gyakorlatilag az ilyen igéretekkel önmagukat rúgják nekifutásból arcon.

Ha kijönnek a benchmarkok és kiderül, hogy veri az 1080-at akkor mindenki aki nem márkahűségből választ (vagyis az emberek értlemesebbik fele) az amd kártyákat fogja venni. Attól hogy ilyeneket igérnek gyakorlatilag a fanoknak lesz mire verni a mellüket, aztán meg ha mégsem, akkor meg a zöldeknek. Nekem meg miért fogni a fejem minden egyes cikk kommentszekcióján.
0
0
0
0
Puffin avatar
SpongyaRob: szerintem is! 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
SpongyaRob:
Van egy érzésem, hogy az NV olyan mint az Apple. Ha NV logóval árulnának egy kiló szart, akkor is megvenné kb. a piac fix 50%-a.

That's true.
0
0
0
0
SpongyiBob avatar
enslaved: Nagyon érdekes következtetés. Ez kb. olyan kijelentés, mintha még soha nem pirítottak volna oda az Nvidiának. szarazamd..

Sztrelok: Hogy jön ide a TitanX? 1080ti-ről van szó ami még papíron sem létezik...Magyarán feltételezés. Megint megy a szokásos nagy elvárás, holott senki sem említett olyat, hogy le fogja nyomni A TitanX-et. Ez, csak a sok megalomániás NV fan szokásos képzelgése.

kolbaszkarika: "Az Nvidia-val versenyképes AMD-k semmivel nem jöttek olcsóbban. Fury X, 295x2..."

"Valahogy az AMD elért egy olyan szintű szimpátiát az emberekben, hogy minden évben abban reménykednek jópáran hogy majd most kapnak egy kártyát 150ezerért ami felveszi a versenyt egy 280ezressel. Aztán kopp."

A 295X nagyon rossz példa, Dupla GPU-s szörnyeteg, nem ide való, nem is átlag embernek készültek. A fury X-et pedig nagyon elb.szták az árazással ez így van, de a teljesítménnyel ott sincs gond.
Továbbá pedig teljesen mindegy mit tesz le az AMD az asztalra, a legtöbb itt keletkező komment is egyértelműen rávílágít arra, hogy az szar lesz 😀

Van egy érzésem, hogy az NV olyan mint az Apple. Ha NV logóval árulnának egy kiló szart, akkor is megvenné kb. a piac fix 50%-a.

Egyébként meg egyazon kategórián belül általában igenis olcsób az AMD.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
TheXperia: Ez is túl lesz árazva. Az Nvidia-val versenyképes AMD-k semmivel nem jöttek olcsóbban. Fury X, 295x2...
Nem értem miért van az a fejekben hogy az AMD annyira jó fej cég hogy olcsóbban adja mint kéne. Amikor kijönnek valami anál-megsemmisítővel, ők is meglövik a legfelső árat amit el lehet kérni egy kártyáért. Volt már teljesítményverseny a 2 cég között, és semminek nem csökkent miatta az ára. Max jobban elfog harapózni a vita a fórumokon, mert a pirosaknak is lesz mivel villogniuk.
Valahogy az AMD elért egy olyan szintű szimpátiát az emberekben, hogy minden évben abban reménykednek jópáran hogy majd most kapnak egy kártyát 150ezerért ami felveszi a versenyt egy 280ezressel. Aztán kopp.

(Mondjuk szerintem a közelében se lesz a Ti-nak, nem véletlenül a Doom-mal mutogatják...)
0
0
0
0
EvieFrye avatar
Igen ez igaz! olyan 2-3 év mulva majd lesz olyan kártya ami legyőzi az 1080Ti-t meg a TAJTANEX-et 😃 De addigra az Nvidia megint 3 ével előbbre fog járni 😀
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Hát nem is tudom. Én inkább nyomom a Doom-ot Fhd-ban vulkan-nal a kis 980 Ti-al 140-160 fps-el.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nem mostanára gondoltam. Amikor ők mutatták be a kártyákat egy rövid cikk róla és kész.
Mégegyszer mondom, hogy nem vagyok fan, de minden nap egy új amd hír kissé unalmas (nekem).
0
0
0
0
FoLey avatar
Az AMD Vega esélyes lehet a GTX 1080Ti legyőzésére
Hiszem ha látom... 😆 Marketing duma sok,teljesítmény meg sehol. 😆
0
0
0
0
Sztrelok avatar
És még a saját DOOM Gameplay-ük alatt sem veri a Vega a TITAN X-et 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció