Az AMD ingyen CPU-t ad a Raven Ridge boot loop hiba esetén

Szerző: xoki | 2018. February 19. | hír | 5 hozzászólás

Több alaplapgyártó adta ki a legújabb BIOS-frissítéseit, hogy az összes AM4 alaplap támogathassa a Raven Ridge APU-t. A régebbi BIOS-szal rendelkező alaplapok és az új APU kombinációja boot loopot okoz és az AMD elárulta, hogy kárpótolni fogja vásárlóit.

Tehát az új processzorok mellett nem lehetséges a BIOS frissítése az említett hiba miatt, ellenben az AMD egy Bristol Ridge A6 APU-t ad a Raven Ridge vásárlóknak, amely egy dual core Bulldozer processzor. Miután kézhez kapta valaki, nincs más dolga, mint az alaplapba helyezni, felébreszteni a rendszert és frissíteni a BIOS-t, majd ezután a Raven Ridge is a helyére kerülhet.

Természetesen bizonyítani kell a vásárlást, valamint egy űrlap kitöltésével igényelhető a fenti garanciális megoldás.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Gondolom ez magyarba nem lesz érvénybe 😃
0
0
0
0
💬 4
gyenesmartin avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Ha itthon is megcsinálnák ezt, másnap tele lenne a hirdetés AMD A6 9500-ösökkel (vagy melyik most a leggyengébb A6?).
Így lényegében vett az ember egy R3 2200G-t 25K-ért.
De ez más országokban is ugyanígy lenne, nem csak itthon. Elvégre kinek kell a leggyengébb APU?
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@gyenesmartin: Netzésre ,filmnézésre elég akkor miért ne "fogadnánk" ingyen bérmentve? Tartalék processzornak tökéletes.
0
0
0
0
Kelori avatar
@gyenesmartin: Egész biztos lehetsz benne hogy leterhelik a számládat az árával, majd miután visszapostáztad visszaküldik az árát. Ami egyébként teljesen fair megoldás.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció