Assassin's Creed​ Origins: megérkezett a Discovery Tour és a New Game + mód

Szerző: xoki | 2018. February 20. | hír | 10 hozzászólás

Elérkezett az idő egy új Assassin's Creed​ Origins frissítésre. Az 1.3.0-s patch-ben két nagyobb újdonság is helyet kapott.

Az egyik újdonság a Discovery Tour, amely lehetővé teszi a csodálatos táj felfedezését mindenféle harc nélkül. A harcmentes módban a játékos felfedezheti az ókori Egyiptom csodálatos tájait mindenféle megkötés nélkül, de akár a Ubisoft által összeállított 75 túra közül is lehet választani.

A Discovery Tour trailere is megtekinthető már, íme:

A Discovery Tour a legújabb 1.3.0-s frissítéssel vált elérhetővé, és minden olyan játékos számára ingyenes, aki birtokolja az alapjátékot.

A második újdonság pedig a New Game + mód, amely lehető teszi a játék újrajátszását és az összes addigi felszerelés megtartásával vághatunk bele újra a történetbe. Az utolsó főküldetés befejezése után rögtön elérhetővé válik a mód, amelynek nehézségi szintjei is ugranak egyet. A mód szintén az említett ingyenes frissítéssel került be a játékba.

Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Assassin's Creed​ Origins
Megjelenés: 2017. October 27. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Reece avatar
Egy kisebb árazás jöhetne...úgy talán megvenném. 😃
0
0
0
0
csuz-li avatar
Az önálló Discovery Tour-ban a készítők kicenzúrázták a szobrokat. Vénusz melltartót kapott, és mindenki takarja a kényesebb részeket... Gyerek meg megnézi és azt hiszi, hogy a világ mindig is olyan prűd volt, mint manapság. A prüdériában már ott tartunk, hogy a történelmi hitelesség sem számít. És erre mondja azt a készítő, hogy alkalmas akár oktatási célokra is. Nevetséges!
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@csuz-li: Csak végigvittem két este alatt😆 Nagyon baró új ruhát kaptam, már ezért megérte.
0
0
0
0
enslaved avatar
Én már kétszer végigtoltam, a discovery érdekes, de ez a new game plusz már nem hat meg. Jó kis játék volt az tény, és most lényegében ki lehet hagyni az összes melléküldetést egy új végigjátszásnál, így minden gyorsabb, de úgy érzem kétszer elég volt plusz még ugye a Hidden Ones. Még várom a fáraós dlc - t, de a több mint beletett 100 óra és 99% - os végigjátszás (plusz a sok tranzakció ami még egyszer a játék ára volt) elégnek tűnik már számomra.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Végén a Discovery Tour lesz olyan, amilyennek az alapjátéknak kellett volna lennie.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Ez nem is rossz jol nez ki. remelem hogy tortbe is meglesz h le lehessen tolteni 😀 , aki megvette annak jo kalandozast 😀
0
0
0
0
💬 2
domastus avatar
@NemAzaSrac: Már van törés egy ideje 😉
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@domastus: Kosz az infot 😀 ,amugy tudom csak ugy ertettem hogy a tort verzional ez nincs meg, csak azoknak akik megvettek 😞
0
0
0
0
Wihay avatar
Ha ennyit megér neked hogy megvetted, akkor használd egészséggel.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció