Menu
AC3 - A mai adag látnivaló, Hacked History webes AC3 játék
Szerző: HeyJoe-PCRPG-HUN, 2012. október 15., hír

Nem vitás, év játéka lesz a TPS (külső nézetes) akciójátékok között idén, ami nagyszerűen elegyíti magába majd a fantasy, a sci-fi, a történelmi és a kalandvilág elemeit, miközben a természet ábrázolása sem lesz utolsó, plusz az sem, hogy ez a játékmenetre is jelentős hatással is lesz bizonyos részeken, a városokon, településeken kívül! :)

A vadvilág mellet az időjárás sem lesz egyhangú, sőt dinamikus, azaz változó lesz, ezzel is törekedve a természet még valóságosabb imitálására a játékban...

A következő, szintén nem túl régen megjelent videóban jól látni többek között, hogy az állatok nem csak egyszerűen cselekszenek egyetlen előre megírt rutinparancs szerint, ha Connor túl közel érne hozzájuk. Élik a mindennapjukat is akár, szinte mintha mondjuk pl. a National Geographic egyik szemet is gyönyörködtető természetfilmjébe tekintenénk bele a játék világán keresztül!

De jöjjön inkább a videó, íme:

IGN Presents: The Making Of Assassin's Creed III - Into The Wild (Part 3)
(Hogyan készült az AC3 - A vadonban)

A Far Cry 3 vadvilága sem lesz elhanyagolható, de mint a fenti videóból is kitűnik, hogy az AC 3-ban messze túl mentek már a szimpla ragadozó/növényevő állatok a játékos felé mutatkozó támadó/védekező reakcióin, illetve azok is jóval árnyaltabbak, változatosabbak lettek.

A természetben, a vadonban pedig szabadon és zavartalanul élő állatok pedig külön figyelmet is érdemeltek a fejlesztők által, amiért le a kalappal előttük!

A vadon világához persze új eszközök is társulnak, így képesek leszünk pl. csapdákat is alkalmazni a vadak elejtésére, de akár ellenséges emberekkel (csak katonák, vagy például banditák, útonállók is lesznek?) szemben is majd jó szolgálatot tehetnek ezek a csapdák.

A játék térképe fel lesz osztva több területre, ahol különféle állatokkal találkozhatunk utazásaink, kalandozásaink során.

Az állatvilágban több, mint 20 féle állat lesz alaposan kidolgozva, amikkel többféle módon is interakcióba léphetünk.

Ebbe a számba persze nem tartozik bele pl. a kicsinyeik az adott állatnak, sem, hogy hím, vagy nőstény, mert amúgy ugye jóval több állatot is megmodelleztek a készítők. Háziasított állatokat, kutyát, macskát is például. Aztán a lovakra (Apropó, kíváncsi vagyok lesznek a játékban vadon élő, betöretlen lovak is, vagy csak már betörtek.) is külön figyelmet szenteltek természetesen és így tovább.

Assassin's Creed 3 : Gameplay - Connor Hunting Deer & Wolves

A játékból készült két darab gameplay részlet. Szarvas vadászat, majd egy kis heveny farkas támadás blokkolása a bemutatóban.

A Ubi nem bízza a véletlenre: Webes AC 3 játékot is indított már!

Hacked history Webgame, azaz: Feltört történelem webjáték címmel

A játék igen egyszerű, bár a jó szem nem árt hozzá, még a zoomolás lehetősége mellett is. Meg fog jelenni több kép is a játékban, amik történelmi eseményeket ábrázolnak és a képeken kell keresgélni a nem odaillő dolgot, hogy további tartalmakat kapjunk, ha kíváncsiak vagyunk rá.

A további tartalmakhoz arra is szükség van, hogy megosszuk a barátokkal az oldalt és minél többen felfedezzék a hibát. Az első kép hackelése megtörtént, minél többen osztják meg, annál hamarabb lesz meg a második képnél is a 100%-os eredmény! Egy apró kis marketing ez is a játékhoz, meg persze a rajongóknak egy kis extra a megjelenésig fennmaradt, hosszú várakozási idő alatt. :)

Hacked history Webgame

Pár a legfrissebb, jó minőségű hivatalos in-game képekből:

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
5 éve | 2012. 10. 15. 22:39:07
#
...Annyira szerintem sem fogják szerepjátékosra venni a játékmenetet, de kereskdés valóban lesz benne és pl. növényeket is gyűjthetünk majd az elejtett állatok húsa mellett. Kíváncsi vagyok én is, hogy miket nem tudunk még majd megtenni a játékban, miket nem árultak el a játékról, de hát kell a meglepetés is persze. :)
Bukta avatar
5 éve | 2012. 10. 15. 20:31:19
#
Ha éhezni is fog az azé má komoly lenne. De én má annak örülök hogy van benne pénz szöval lesznek benne valami fejlesztések meg vásárlás is
SubwayxD avatar
5 éve | 2012. 10. 15. 14:43:51
#
Ez hatalmas játék lesz. :D

Amúgy emberek, szerintetek a lelőtt állatokkal, jelen esetben a szarvassal, mit lehet kezdeni? Az odáig oké, hogy kell a húsa, de aztán azzal mit kezdünk? Mint a korábbi AC játékokban a ládákban talált apróságokat el lehet adni? Vagy itt már éhezni is fog a karakterünk? :o