Menu
A Take-Two engedékenyebb lesz az egyjátékos modokat illetően
Szerző: xoki, 2017. június 26., hír

Nagy felháborodást keltett a játékosok körében az OpenIV lekapcsolása. Az OpenIV tette lehetővé a legjobb egyjátékos modok használatát a GTA V és a GTA IV esetében. Ezt követően a Steam oldalon a játékról alkotott vélemények gyorsan negatív irányba mozdultak. Úgy tűnik, a Rockstar és a Take-Two sikeresen megvitatták a helyzetet.

A Rockstar közzétette, hogy az egyjátékos modok engedélyezettek a GTA V-ben, és hogy a jövőben a Take-Two engedékenyebben lép majd fel ez ügyben. A nyilatkozatban azért az is szerepel, hogy a Take-Two bármikor lekapcsolhat jogsértő tartalmakat, valamint a közzétett nyilatkozat tartalmát bármikor megváltoztathatják ha szükséges.

Az OpenIV helyzetéről még nem tudni semmit, de a Rockstar felvette a fejlesztőkkel a kapcsolatot, hogy elrendezzék a kialakult helyzetet.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 6
no avatar
7 hónapja | 2017. 06. 27. 07:43:33
#
Az viszont kicsit be bizonyosodott hogy mióta lekapcsolták az OpenIV-et jelentősen kevesebb a csaló mongyuk engem nem zavart ez az incidens én amúgy sem modoltam :D
H-ECTOR avatar
7 hónapja | 2017. 06. 27. 08:36:40
#
az openIV offline mod, ami fel sem enged online-ba, és sehogyan nem kapcsolódik az multi részhez. nem azért van kevesebb csaló.
egyébként meg ők b*szták el, mert mindkettő helyi fájlokat használ. a csalókat nem úgy lehet megszüntetni, hogy letiltják az összes modder oldalt, hanem hogy létrehoznak egy kib*szott anti cheat rendszert, vagy egyszerűen reagálnak a felhasználói visszajelzésekre. találkoztam egy modderrel, reportoltam, majd addoltam barátnak, hogy lássam, mikor tiltják le. még hetek múlva is ugyanúgy aktív volt. tabzstabzs téktú end ráktszar
mikej95 avatar
7 hónapja | 2017. 06. 26. 19:17:10
#
A Dark Souls játékok és The Division után a GTA V csak sokadik a sorban, ahol a mai napig Cheat Engine segítségével csalnak az assembly-hez kicsit is értők és sorra jelennek meg a dobozosan vásárolható cheatek (CoD2 PunkBuster előtti időszaka óta nem volt ilyen világ) aztán ilyen impotens lépésekkel próbálnak rendet tenni. Ráadásul nem csak a San Andreas multiplayer modjait feltámasztó törekvéseket ölik meg, de az egyjátékos módoknak is keresztbe tesznek lépten-nyomon.
Fukoshi avatar
7 hónapja | 2017. 06. 26. 17:28:53
#
Én még mindíg szomorú vagyok hogy nincsen hivatalos "SAMP" GTA V-re, eszméletlen jó lenne, egy FayRPG,ClassRPG,SeeRPG, átalakítása oda, csak kár hogy GTA Online van. (Persze van Grand Theft Multiplayer, csak lehet ez is olyan sorsra jut mint az OpenIV)
Floriian avatar
7 hónapja | 2017. 06. 26. 18:47:52
#
Úristen, a Fayba 2013-2015ig belenyomtam vagy 2k+ órát :DD
Mougrimm avatar
7 hónapja | 2017. 06. 28. 07:24:09
#
GTMP-n is van rengeteg jó RP-s kontent.