A Take-Two engedékenyebb lesz az egyjátékos modokat illetően

Szerző: xoki | 2017. June 26. | hír | 6 hozzászólás

Nagy felháborodást keltett a játékosok körében az OpenIV lekapcsolása. Az OpenIV tette lehetővé a legjobb egyjátékos modok használatát a GTA V és a GTA IV esetében. Ezt követően a Steam oldalon a játékról alkotott vélemények gyorsan negatív irányba mozdultak. Úgy tűnik, a Rockstar és a Take-Two sikeresen megvitatták a helyzetet.

A Rockstar közzétette, hogy az egyjátékos modok engedélyezettek a GTA V-ben, és hogy a jövőben a Take-Two engedékenyebben lép majd fel ez ügyben. A nyilatkozatban azért az is szerepel, hogy a Take-Two bármikor lekapcsolhat jogsértő tartalmakat, valamint a közzétett nyilatkozat tartalmát bármikor megváltoztathatják ha szükséges.

Az OpenIV helyzetéről még nem tudni semmit, de a Rockstar felvette a fejlesztőkkel a kapcsolatot, hogy elrendezzék a kialakult helyzetet.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Megjelenés: 2015. April 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az viszont kicsit be bizonyosodott hogy mióta lekapcsolták az OpenIV-et jelentősen kevesebb a csaló mongyuk engem nem zavart ez az incidens én amúgy sem modoltam 😃
0
0
0
0
💬 1
H-ECTOR avatar
@Pathfinder: az openIV offline mod, ami fel sem enged online-ba, és sehogyan nem kapcsolódik az multi részhez. nem azért van kevesebb csaló.
egyébként meg ők b*szták el, mert mindkettő helyi fájlokat használ. a csalókat nem úgy lehet megszüntetni, hogy letiltják az összes modder oldalt, hanem hogy létrehoznak egy kib*szott anti cheat rendszert, vagy egyszerűen reagálnak a felhasználói visszajelzésekre. találkoztam egy modderrel, reportoltam, majd addoltam barátnak, hogy lássam, mikor tiltják le. még hetek múlva is ugyanúgy aktív volt. tabzstabzs téktú end ráktszar
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Én még mindíg szomorú vagyok hogy nincsen hivatalos "SAMP" GTA V-re, eszméletlen jó lenne, egy FayRPG,ClassRPG,SeeRPG, átalakítása oda, csak kár hogy GTA Online van. (Persze van Grand Theft Multiplayer, csak lehet ez is olyan sorsra jut mint az OpenIV)
0
0
0
0
💬 1
Floriian avatar
@Fukoshi: Úristen, a Fayba 2013-2015ig belenyomtam vagy 2k+ órát 😃D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció