Menu
A Take-Two engedékenyebb lesz az egyjátékos modokat illetően
Szerző: xoki, 2017. június 26., hír

Nagy felháborodást keltett a játékosok körében az OpenIV lekapcsolása. Az OpenIV tette lehetővé a legjobb egyjátékos modok használatát a GTA V és a GTA IV esetében. Ezt követően a Steam oldalon a játékról alkotott vélemények gyorsan negatív irányba mozdultak. Úgy tűnik, a Rockstar és a Take-Two sikeresen megvitatták a helyzetet.

A Rockstar közzétette, hogy az egyjátékos modok engedélyezettek a GTA V-ben, és hogy a jövőben a Take-Two engedékenyebben lép majd fel ez ügyben. A nyilatkozatban azért az is szerepel, hogy a Take-Two bármikor lekapcsolhat jogsértő tartalmakat, valamint a közzétett nyilatkozat tartalmát bármikor megváltoztathatják ha szükséges.

Az OpenIV helyzetéről még nem tudni semmit, de a Rockstar felvette a fejlesztőkkel a kapcsolatot, hogy elrendezzék a kialakult helyzetet.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 6
no avatar
11 hónapja | 2017. 06. 27. 08:43:33
#
Az viszont kicsit be bizonyosodott hogy mióta lekapcsolták az OpenIV-et jelentősen kevesebb a csaló mongyuk engem nem zavart ez az incidens én amúgy sem modoltam :D
H-ECTOR avatar
11 hónapja | 2017. 06. 27. 09:36:40
#
@Pathfinder: az openIV offline mod, ami fel sem enged online-ba, és sehogyan nem kapcsolódik az multi részhez. nem azért van kevesebb csaló.
egyébként meg ők b*szták el, mert mindkettő helyi fájlokat használ. a csalókat nem úgy lehet megszüntetni, hogy letiltják az összes modder oldalt, hanem hogy létrehoznak egy kib*szott anti cheat rendszert, vagy egyszerűen reagálnak a felhasználói visszajelzésekre. találkoztam egy modderrel, reportoltam, majd addoltam barátnak, hogy lássam, mikor tiltják le. még hetek múlva is ugyanúgy aktív volt. tabzstabzs téktú end ráktszar
mikej95 avatar
12 hónapja | 2017. 06. 26. 20:17:10
#
A Dark Souls játékok és The Division után a GTA V csak sokadik a sorban, ahol a mai napig Cheat Engine segítségével csalnak az assembly-hez kicsit is értők és sorra jelennek meg a dobozosan vásárolható cheatek (CoD2 PunkBuster előtti időszaka óta nem volt ilyen világ) aztán ilyen impotens lépésekkel próbálnak rendet tenni. Ráadásul nem csak a San Andreas multiplayer modjait feltámasztó törekvéseket ölik meg, de az egyjátékos módoknak is keresztbe tesznek lépten-nyomon.
Fukoshi avatar
12 hónapja | 2017. 06. 26. 18:28:53
#
Én még mindíg szomorú vagyok hogy nincsen hivatalos "SAMP" GTA V-re, eszméletlen jó lenne, egy FayRPG,ClassRPG,SeeRPG, átalakítása oda, csak kár hogy GTA Online van. (Persze van Grand Theft Multiplayer, csak lehet ez is olyan sorsra jut mint az OpenIV)
Floriian avatar
12 hónapja | 2017. 06. 26. 19:47:52
#
@Fukoshi: Úristen, a Fayba 2013-2015ig belenyomtam vagy 2k+ órát :DD
Mougrimm avatar
11 hónapja | 2017. 06. 28. 08:24:09
#
@Fukoshi: GTMP-n is van rengeteg jó RP-s kontent.