A Steam megosztott néhány kiemelkedő számadatot

Szerző: xoki | 2017. August 07. | hír | 2 hozzászólás

A Valve online szolgáltatása, a Steam a legnépszerűbb platform ha PC játékokról van szó, amely folyamatosan bővül és ezt bizonyítják a legújabb kimutatások is, amelyeket a Valve osztott meg a játékosbázisról.

A GeekWire állítása szerint a Valve prezentációs anyagának egyik részéből kiderült, hogy a Steam napi 33 millió aktív játékossal rendelkezik, és a platform egy hónap leforgása alatt 67 millió aktív játékossal büszkélkedhet. Összehasonlításképpen a PlayStation Network 70 millió, az Xbox Live pedig 53 millió játékossal rendelkezik havonta.
A prezentáció még egy kiemelkedő számot tartalmazott, amely az új, fizető felhasználókat tartalmazza a tavalyi év elejétől számítva. 27 millió felhasználóról van szó, amely azt jelenti, hogy 2016 januárja óta havonta 1,5 millió fizető játékossal bővült a Steam.

A GeekWire oldalán további információk birtokába juthattok.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Praetorianus avatar
Tudtam,hogy valami hiányzik, hogy nem vagyok teljes. Álmatlanul forgolódtam minden éjszaka, nem volt étvágyam és életkedvem. Akkor még nem tudtam, hogy mi hiányzik. De mostmár rájöttem: erre a kimutatásra volt szükségem ezzel az 1080p-s képpel. Mostmár újra teljes értékű emberként élhetem az életem! Köszönöm!
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@Praetorianus: 😆 😆 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció