A Shadow of Warra és a The Evil Within 2-re fókuszál az új Nvidia driver

Szerző: xoki | 2017. October 09. | hír | 4 hozzászólás

Október van, amely azt jelenti, hogy sok új játék fog megjelenni a közeljövőben, és természetesen az Nvidia Game Ready driverek fel is készítenek az új címek érkezésére.
Ma az Nvidia kiadta legújabb illesztőprogramját, amely a kártyákat a Middle-Earth: Shadow or War, a The Evil Within 2 és az Arktika 1 játékokra készíti fel. Utóbbi a Metro 2033 és Last Light fejlesztőinek új VR játéka lesz.

A fentiek közül a Shadow of Mordor folytatását várják a legtöbben, és a kritikusok szerint megérte kivárni a 2014-es első rész folytatását. Az első értékelések azt mutatják, hogy a hibáktól eltekintve ismét egy remek játékot raktak össze. A Shadow of War az Nvidia támogatását élvezi, amelyet kártyái mellé is csomagol, ráadásul Ansel, HBAO+ támogatással érkezik.

Szóval ha Nvidia GPU-d van és a fentiek egyikével szeretnél majd játszani, akkor az új driver ott vár a GeForce Experience programban 387.92-es verziószámmal, illetve az Nvidia hivatalos oldalán.

Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War
Megjelenés: 2017. October 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Monolith Productions
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
lived avatar
Hát én már bele is csaptam nagyban a lecsóba a SoW-al.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
HBAO+ mi a bánatot csinál(be szoktam kapcsolni de fogalmam sincs mire jó 😃😉? Nvidiának vissza kéne térnie PhysX korszakba(még ha csak kevés játékba is kerül be, pl-Fallout 4-be milyen jó már a Debris PhysX), új Gameworks-ös TXAA,meg hasonló baromságok amik feleslegesen növelik a gépigényt(ha nem növelik akkor is) úgy hogy játékélménybe zéró külbönség van, tök felesleges. 1070 van a gépembe szóval nem a gépigény miatt sír a szám, ezeket egyszerűen értelmetlennek tartom.
0
0
0
0
💬 2
atemi105 avatar
@Kiki4444:
HBAO+ mi a bánatot csinál(be szoktam kapcsolni de fogalmam sincs mire jó 😃😉

[LINK]
Google bruh 😃
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@atemi105: Atemi:Köszönöm a linket.😀
Többieknek:Véleményem nem változott.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció