A Nintendo nem tervezi játékait PC-re is kiadni

Szerző: xoki | 2017. July 06. | hír | 17 hozzászólás

Az utóbbi időben egyre több kiadó – akik eddig csak konzolokra készítettek játékokat - kezdte átportolni játékait PC-re, egy kivételével és ez a Nintendo.

Az alábbi kérdés-felelekből kiderül, hogy a kiadót teljesen hidegen hagyja a PC platform, vagyis nem tervezi játékait eljuttatni arra.
„Tudatában vagyunk, hogy sokan játszanak PC-s játékokkal, viszont mi úgy gondoljuk, az integrált hardver és szoftver biznisz a legmegfelelőbb számunkra, hogy meglepetéseket és új játékélményeket tudjunk nyújtani.” – mondta a Nintendo elnöke, Tatsumi Kimishima.

A Nintendo 3 applikációt tett közzé az előző fiszkális évében, amelyek állítása szerint jó fogadtatást kaptak. Az okostelefonokra készült játékokban többet látnak, mint a PC-s verziók esetében. Főleg arra hivatkozott, hogy a telefonok hatalmas mennyiségű felhasználót jelentenek, míg a PC közelében sincs ennek a számnak.

Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hashimoto avatar
Az ezer+1 márió meg zelda még érdekel valakit? 😃
Pc-n meg főleg.. 😃
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@hashimoto: "Az ezer+1 márió meg zelda még érdekel valakit?"
Tekintettel, hogy mindkét széria minden egyes részével folyamatosan aratja a sikereket, úgy néz ki még van "egy pár" ember akit érdekel 😀
PC is tele van hasonló szériákkal (CoD, Battlefield, Assassin's Creed, stb.), azokat is veszik ezerrel. A Nintendo legalább arra képes, hogy ne legyen mindegyik rész ugyan az.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@hashimoto: Nintendo inkább gyerekeknek gyárt tartalmat. Azoknak meg fogalmuk sincs, milyen lehet mondjuk a 86os márió. Teljesen jó így ez
0
0
0
0
susguy avatar
@SuperPuma: Inkább az "egész családnak" filozófiát követik. Hacsak valakit nem készít ki a vér, káromkodás és csöcsök folyamatos hiánya mindegyik címűkből, felnőtt fejjel is bőven élvezetőek a játékaik.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@susguy: Milton al teljesen egyet értek!
0
0
0
0
djsiegfried avatar
A Cemu szinte tökéletes. A Wii/GC emu 100%-os. Innentől no komment.
0
0
0
0
💬 3
ichigo23619 avatar
@djsiegfried: a cemunál csak a hanggal van a probléma.

bayonetta 2 60fps de a hang az valami nagyon szörnyű amikor witch time ot használok.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@djsiegfried: "Szinte tökéletes"
Próbáltam a splatoon-al játszani, egy rakás katasztrófa lett a végeredmény. 😃
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@djsiegfried: sajna közelében sincs a tökéletességnek.
milyen szemét dolog már az hogy az előző verzióval jól ment a bayonetta 2, az újjal meg folyton kicrashel.
0
0
0
0
black00 avatar
Nagyszerű . Ne is adjanak ki /. - ek . 😶
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Érdekes, hogy a Switch kivételével az összes Nintendo konzol már fel van törve és még így is nyereséges a cég. A PC-re fejlesztők meg nyafognak, hogy nem érdemes rá fejleszteni mert mindenki csak letorrentezi a játékokat. Innen üzenném nekik, hogy nem kéne tripla áron számolni a játékok árát, máris nem lenne annyi warez.
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Szerintem is teljesen fölösleges. PC-n az emberek elég kis hányada fog nintendozni, viszont a játékaikat a jobb képességű telók és tabletek simán elviszik. Inkább azokra kellene kiadogatni. Ha lenne a google store-ban rendes mario, donkey kong, pokemon vagy hasonló, nem sajnálnám rá a pénzt.
0
0
0
0
💬 4
Fukoshi avatar
@MaTpr0F: Az a baj, hogy abba nincs annyi pénz, most gondolj bele, Switch-el mennyit kaszáltak, hülyegyereknek nem csak annyi, hogy egy agyonárazott mobilport Zeldáért 20 000Ft-ot kell kiadnia, az is csak egy túlárazott PSP-n megy 125 000Ft-ért.
Csodálkoznak hogy szinte halott a nintendo piac microsoft és sonyhoz képest.
(Xbox One S-t vesz az ember már 86-ért, maradékból meg vesz 2-3 játékot..., vagy összerak egy sokkal erősebb asztali PC-t vagy egy laptopot szerez.)
0
0
0
0
susguy avatar
@Fukoshi: "Csodálkoznak hogy szinte halott a nintendo piac microsoft és sonyhoz képest."
Nőnek a Nintendo részvényei, a Switchet veszik a legtöbben, sorra jönnek a cégek új vagy már kiadott címekkel amik Switchre (is) megjelennek, és veszik a játékokat rá ezerrel. Azért annyira nem megy nekik rosszul.
A túlárazott PSP-re pedig... ignorance is bliss 😀
0
0
0
0
KalmarErik avatar
@susguy:
a Switchet veszik a legtöbben

Ez így elég érdekes kijelentés a PS4 eladásai és rajongói tábora figyelembe vételével. 😃 Bár a Nintendo-nak a 6.generáció óta nem áll jól a szénája (PS2 150 milliós eladás, GameCube 21 millió khm...).
0
0
0
0
no avatar
@KalmarErik: A PS4 viszont majdnem 4 éve jött ki, míg a Nintendo Switch 5 hónapja van piacon. Milton valószínűleg erre gondolt: [LINK] . Az, hogy a Nintendo-nak a 6. generáció óta rosszul áll a szénája meg egyenesen baromság, hisz a 7. generációban pont a Wii volt a legkelendőbb home console, a Nintendo DS a második legsikeresebb konzol ami valaha létezett (épphogy megelőzi a PS2), a PS Vita meg csak egy vicc a Nintendo 3DS-hez képest. Forrás: [LINK]
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció