A Microsoft még fejlődik a játékai PC-re való kiadását illetően

Szerző: xoki | 2016. June 16. | hír | 11 hozzászólás

Phil Spencer az idei E3 alatt a PC Gamerrel folytatott beszélgetése során mesélt arról, hogy újra érkeznek majd PC-re játékok, konkrétan Windows 10-re, amelyek eddig csak exkluzív címek voltak. Ahogy azt a cím is sugallja, elmondása szerint még tanulják a fortélyokat, hogy a lehető legjobb minőségű játékokat adják ki PC-re is.

„Tudom, hogy a Quantum Break startja nem volt a legjobb. Igazából annyira nem volt vészes, bár az igaz, hogy az instabil FPS és néhány szembetűnő grafikai hiba nem vetett rá valami jó fényt. Ezeket nem a próbálkozás hiánya okozta.”- mondta Phil Spencer. „Egyszerűen csak jobbnak akartam, mint amilyen lett.”

Nem csak a Quantum Break, de a Gears of War Ultimate Edition startja se volt a legjobb. Rákérdezve ennek okára, válasza ugyanaz volt, miszerint még mindig fejlődniük kell a játékaik PC-re való eljuttatását illetően.

Egy új platform bevezetése nem lassította le a Microsoftot. Már tudjuk, hogy PC-re is ellátogat majd több játék, például a Scalbound, Forza Horizon 3, csak a nagyobbakat említve, emellett a következő Halo játék is tiszteletét teszi majd Windows 10-en. Fontos információ még ezzel kapcsolatban, hogy akár Xbox One vagy PC játékot veszünk digitális formában, mindkettőn élvezhetjük, nem kell két példány birtokában lennünk.

Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ToMiHuN95 avatar
Aki elkötelezi magát vagy csak szimplán megszeret egy platformot az úgy is arra fogja venni a játékot! Exkluzivitás ide vagy oda. Fordított eset nem létezik, legalábbis ritka lehet. Mert ki az aki egy játék miatt, pontosabban egy játék exkluzivitása miatt vesz konzolt? Majd veszi arra is párhuzamosan a PC-vel a játékokat az és előfizetést. Nagyon jól teszi az MS, hogy portol. A Windows 10 tényleg egy platform (lesz).
0
0
0
0
FireCube avatar
Dobták az egész exkluzívitást a fenébe, innentől kezdve nem is éri meg Xboxot venni, mert Win10-re kijön... GGWP Microsoft.
0
0
0
0
sudosu avatar
Jó ötlet, de a tesztelgetést, nem jelenlegi játékokkal kellene kipróbálni, hanem régebbi játékok megjelentetésével PC platformra. Bár ez kisebb kiesést okozna a redmondiak számára, de az új Tripla A-s játékok azt behoznák, ha normálisan lennének optimizálva, nem 40-50GB-s Patch-el kéne indítani a játékot. A Microsoft már van annyira hírhedt, hogy azt mondja a vásárló, hogy ő nem veszi meg az új Forzát, mert a Quantum Break is bukás volt PC-re vagyis akarom mondani Windows 10-re. Mert már a PC mint fogalom megszűnt az MS-nél, most már csak Windows 10 van 😃

Meg igazad van danee23, a Microsoftnak otthoni frontnak kellene lenni a PC-nek, hisz mégis ő adja ki rá az operációs rendszereket, meg jó pár játék is jelent már meg az elmúlt néhány évtizedben.
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Szerintem nem hiába döntöttek így, ahogy. Aki akar marad box-on, aki akar megy PC-re. Egy account két platform. Nekem tetszik.
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Nekem a W10 egyáltalán nem tetszik de ha tényleg lesz Steam-es FH 3 meg Gears 4 akkor annyira azért elviselném ameddig játszanék az adott címmel az összes többire pedig még ott a W7.
De azt akkor köszönöm, h a kedvenc címeimet kinyomják PC-re mert akkor nem kell még XO-t is vennem.
Aminek azért örülök 😃
0
0
0
0
no avatar
djsiegfried és ezzel hol maradnak az xbox exkluzívok? ha így halad a microsoft nem csak hogy a bevételek csökenni fognak (bár nekik ez már mindegy), de ennyi erővel ha az xbox-on gondolkodna az illető vehetne pc-t is.. ugyanott van
soko igazad van
0
0
0
0
djsiegfried avatar
Nekem semmi bajom sem volt a Quantum Break-kel. Pedig Megjelenés után pár nappal szereztem be. Hajrá. Jöjjön minél több játék PC-re! Windows10 rocks!
0
0
0
0
soko avatar
Ott a hiba hogy erőltetik ezt a windows 10 dolgot .. .
0
0
0
0
no avatar
hát ezzel a multit kifogják nyírni
0
0
0
0
danee23 avatar
Bla, bla, bla... Mert nem létezik már 30 éve windows és nem gyárt a Microsoft rá 25 éve játékokat. De még bele kell jönniük, még egy kicsit el vannak tévedve, nem tudják mit csinálnak.

Tudom hogy nem lehetséges a store elhagyása (xbox crossplay) de az az egyetlen baj ezzel, mert PC-re igenis tudnak játékokat gyártani, bugyutaság azt állítani hogy nem.
0
0
0
0
no avatar
"Igazából annyira nem volt vészes" - mondják a játékosoknak. Amúgy sokat fejlődhetnének, ha mondjuk nem erőltetnék a Windows Store-t...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció