A Hitman minden DLC-je ingyenes lesz

2015. June 18. | hír | 20 hozzászólás

A Square Enix sajtókonferencián a játékfejlesztő Io bejelentette, hogy a december 8-i megjelenés után új küldetésekkel és helyszínekkel fogják bővíteni a játék tartalmát. De mégis hogyan? Kiderült, hogy az összes új tartalom ingyenesen lesz letölthető 2016 folyamán.

Az Io Interactive vezetője, Hannes Seifert megerősítette, hogy a játék nem lesz korai hozzáférésű. "A december 8-án megjelenő játék teljesen kész lesz, és kiváló játékélményt fog nyújtani, egyben egy nagy játék is lesz." Seifert azt állítja, hogy az alapjáték nagyobb lesz, mint a Hitman: Absolution.

A Hitman 2015. december 8-án fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hitman (2016)
Hitman (2016)
Hitman (2016)
Megjelenés: 2016. March 11. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó
Fejlesztő: IO Interactive
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
prismateech avatar
Ez is igaz amit indi85 írt, csak ez legalábbis nekem már túl sok idő. Ha tényleg akkora fan lennék, akkor megvártam volna mire a Witcher 3-hoz kijön mind a 16 DLC amiből hetente 2 jött szóval 8 hetet kellett volna várnom, hogy teljes egészében megtapasztalhassam a játékot. Bekaphatják konkrétan. A Witcher 3-at 2x végig vittem mire kijött az első 6 DLC és már harmadjára is elkezdtem, de rohadtul meguntam a játékot szóval most 10 DLC-ből szinte teljesen kimaradtam, a mostani mentésem valahol a Báró után van, le vannak töltve a DLC-k de semmi életkedvem már újra megint végig pörgetni ugyanazokat a küldetéseket, csak azért a pár újdonságért amit előre is berakhattak volna. Persze a kiegészítőkre kíváncsi leszek, de az más mint a DLC.
0
0
0
0
indi85 avatar
A DLC egy viszonylag új "trend" lett.
Azon minek hisztizni, hogy később adják hozzá? Örüljetek neki, hogy foglalkozni akarnak majd a játékkal.
Ha ebben a húzásban mindenképpen "parasztvakítást" akar találni az ember, megtalálhatja, csak azt úgy hívják, hogy marketing:
Ha egyben kiadnának minden DLC-nek szánt tartalmat a dobozos játékhoz, akkor záros határidőn belül csökkenne az érdeklődés a játék után, hamarabb "kiöregedne", így az eladási ára is esne.
De ha pl 2-3 havonta valami újítást tudnak hozzá adni, nem lankad az érdeklődés, van mire várnia a játékosnak, és így a teljes játék is jobban tarthatja az árát.
Csak most egy jó gondolkodásmódot láthatunk, hogy ne lankadjon az érdeklődés, mert ezért nem a rajongóktól próbálnak pénzt beszedni, hanem adnak cserébe valamit, hogy mindenki jól járjon.
Ők így is-úgy is jól járnak, mi meg ajándékot kapunk.

Olyan ez, mint a zeneipar: HA nincs kiadva hanganyag, akkor eltünik a fellépő a köztudatból, hiába koncertezik, stb. De ha ad ki néha 1500-2000 Ft-ért 1-1 lemezt, akkor meg tud újúlni, és az érdeklődés is megmarad.
0
0
0
0
ShadowWarrior avatar
Bárcsak a 4. rész hangulatát próbálták volna visszahozni a 2. helyett
0
0
0
0
horifield avatar
Szegény Hitman , igazi kedvenc volt a negyedik részéig. Sajnos ez már most nem hangzik jól .
0
0
0
0
Mongoosewow avatar
Ja, szemét fejlesztők ingyen adják a DLC-t. Ez butítás neked? Menjetek paydayezni, ott a megjelenés óta ***tál dupla annyit mint az alapjáték DLC-re, és nincs meg mind. De ha neked ez kell....
0
0
0
0
no avatar
Protein-nek igaza van 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Nem értem, miért kell azon hisztizni, hogy a megjelnés után is foglalkozni akarnak egy játékkal?
0
0
0
0
no avatar
Gondolom azért mert még csak a játékot csinálják meg és tesztelik és nincs idő december 8 ig megcsinálniuk a DLC-ket is ! Csak egy kis logika 😀
0
0
0
0
Techlee avatar
Jaj má akkor minek DLC ? De átlátszó,ha ingyen adják a dlc-t akkor mért nem rakták inkább a játékba? huha ,de rendesek ,csak ne nézzenek má hülyének....
0
0
0
0
no avatar
Ez mind szép és jó, de ha "ingyenes" lesz akkor miért nem adják startból azzal együtt a játékot? ez ilyen nép butitás, hogy nézzétek má milyen jók vagyunk, ingyen cuccot adunk a csupán 50eurós játékhoz..(amiből simán kapsz valami jó cuccot a gépedbe). Az ilyen tartalmak amúgy is már rég benne vannak az alap játékban, csak el van rejtve-le van zárolva(lásd GTA 5 esete..stb..). Persze nem rossz dolog ez, csak kicsit értelmetlen ez a dlczgetés..
0
0
0
0
atemi105 avatar
már rég óta várom az új hitmant és ez is jó ötletnek tűnik, de nehogy az legyen a következő hír hogy
"mégsem lesznek ingyenesek a DLC-k"
0
0
0
0
xon377 avatar
Ennek nagyon örülök, szerintem ez a helyes hozzáállás nem pedig az, hogy kiadunk egy játékot és másnap már jön 2 fizetős DLC! 😉
0
0
0
0
norbi6 avatar
Az embernek egyből kedve lesz megvenni a játékot :D
Ez nagyon tetszik. Amúgy is nagyon csipázom a kopasz buráját a vonalkódosnak :D
0
0
0
0
geny avatar
Látom példát vesznek a CDPR-ről.
0
0
0
0
Thomaz avatar
Vajon az EA mikor szánja rá magát az ingyenesre? 😆
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
legalább nem lesz fizetős dlc kavalkád!
az még oké lenne hogy az ember fizet egy dlc-ért ami mondjuk + 5-10 óra játékidőt ad, de a most az a trend, hogy egy semmilyen skinért is elkérnek egy rakat pénzt...
másolják csak le ezt!
0
0
0
0
Ayistion avatar
Lesz új Hitman film, játék. 😃 Hát nekem ez így nagyon jó hír. 😀
0
0
0
0
Thomaz avatar
Na tessék egyik megcsinálja majd a többi leutánozza.
Nem is baj ez csak is jót jelent 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Úgy látszik Sqare Enyxnek megtetszett CDPR taktikája 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció