A Fortnite lehagyta a PUBG-t az egyidejű játékosok számában

Szerző: xoki | 2018. February 09. | hír | 15 hozzászólás

A Fortnite átlépte a 3,4 millió egyidejű játékost, ezzel rekordot döntött és lehagyta az eddig élen álló PUBG-t, a maga 3,2 milliós rekordjával.

A Fortnite egyre népszerűbb, amelyet valószínűleg annak is köszönhet, hogy ingyenes játékként indult, bár az utóbbi időben elég sok szerver gonddal küszködött. A fejlesztők azt ígérik, hogy mostantól minden ilyen gondra a legnagyobb figyelmet fogják szentelni, vagyis hogy ne történjen hasonló a közeljövőben, vagy ha mégis, azt azonnal ki tudják javítani.

Rengetegen játszanak a Fortnite-tal, de ha a technikai problémák továbbra is fennmaradnak, a játékosok könnyen elvándorolhatnak más játékokhoz. Az Epic free-to-play MOBA-ja, a Paragon áprilisban ér véget a sokkal nagyobb sikereket elérő Fortnite miatt.

Fortnite
Fortnite
Fortnite
Megjelenés: 2017. July 25. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Epic Games
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
No igen ennek talán ahoz is lehet köze, hogy a nagyanyám régi HD 5450-én eldövögött a Fortnite a PUBG meg rosszul van optizva, de a játékélmény is mert szerintem is jobb a fortinte
0
0
0
0
rolee0522 avatar
Kicsit olyan ez a két játék mint a Golf és a Minigolf. Az egyik egy komolyabb “lassabb” játék a másik pedig kicsit komolytalanabb, pörgösebb. Lényegében szerintem nem kéne őket összehasonlítgatni, mind a kettő egy önálló baromi jó játék saját “közösséggel”.
0
0
0
0
bitpork avatar
Egyik kaka, másik fosch. Nem mind1 melyik van előbb?
0
0
0
0
Wakari avatar
Érthető, Viszont ez a külső nézet számomra rettentő. 😃
0
0
0
0
MESTER-33 avatar
Mivel ezt, részben ingyenesen lehet játszani, így talán érthető is, hogy lenyomta a PUBG-t, nem? De! 😊
Majd ha a PUBG egy szép napon ingyenes lesz (ami nem valószínű) akkor a jelenlegi állás, úgy fog változni a PUBG javára, mint a huzat! 😆
0
0
0
0
💬 10
Rockos avatar
@MESTER-33: Az ingyeneség, mint fontos ok mellett azt se felejtsük el, hogy a Fortnite gyengébb géppel is beéri a PUBG-nál, ezáltal a szerényebb builddel rendelkezők is nyugodtan bűvölhetik.
0
0
0
0
Schwin94 avatar
@Rockos: Már azt hittem azt fogod írni, hogy a Fortnitébe lehet építeni, mert arra csunyán reagáltam volna 😃
0
0
0
0
no avatar
@MESTER-33: Nem hinném. A Fortnite másabb, kisebb pálya pörgősebb játékmenetet biztosít, valamint nem csak kamu patcheket kap a játék, hanem tényleg belekerül mindig valami újítás, valóban foglalkoznak vele a fejlesztők. A PUBG megrekedt egy 0.1-es verzión. Ugyanolyan bugos, mint mikor piacra dobták. Kb. ugyanaz a helyzet, mint a H1Z1-nél, egy alapot ott is letettek gyorsan az asztalra, aztán kifújt az egész.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
@Akiaz: Hát azért ez nem teljesen így van. Nem mondhatod, hogy az alap és az 1.0 között nincs változás. És azért kisebb nagyobb sikerekkel javítgatják a játékot. Bugok meg vannak, de hol nincsenek?😃 (mondjuk az true, hogy elég sok)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@flyaway2: Az 1.0 az első végeleges build. Régen mindig is az volt az alap.
Gusztustalan mióta kitalálták ezeket az early access lehetőséget.
Fejlesztési stádiumban már pénzt keresnek vele és még csak vádaskodni sem lehet, hogy "ember, kritikán aluli a programozás" mert egyből jön a mindent kimerítő válasz "hisz ez még csak béta fázisban van"
0
0
0
0
bukta2 avatar
@SuperPuma: HakuDragon* Adom! +1
0
0
0
0
gigazte avatar
@MESTER-33: Nem minden ingyenes játék olyan felkapott, jónak is kell lennie az adott játéknak, hogy az embereket bevonzza! Szóval itt már bukott is az elmélet. 😂
0
0
0
0
Bukta avatar
@gigazte: De nem is minden ingyenes játékra gondolt a kommentjében hanem csak fortnite-ra.

Mivel ezt
0
0
0
0
gigazte avatar
@Bukta: Szerinted nem tudom? 😆 De ő itt az ingyenességre célzott, hogy azért nyomja le a PUBG-t! Azért is írtam, hogy a ingyenesség mellett jónak is kell lennie az adott játéknak. Én úgy vagyok vele, hogy a PUBG-vel ingyen se nagyon játszanék! Egyszerűen nem jön be. A Fortnite Battle Royale legalább nem akarja komolyan venni magát, és jóval szórakoztatóbb produktum!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció