A Facebook a Unityvel közösen egy új játékplatformon dolgozik

Szerző: xoki | 2016. August 22. | hír | 8 hozzászólás

A Facebook egy Unity alapú, teljesen új PC játékplatformon dolgozik. A közelgő játékplatformra készülő játékokat figyelemmel kísérik, hogy közös erővel jobb élményt nyújtsanak a játékosoknak. A fejlesztőknek is sokkal praktikusabb és könnyebb lesz a Unityből a Facebookra készülő játékaik publikálása.

„Ez lehetővé teszi a Unityt használó fejlesztőknek, hogy gyorsan célba juttassák a játékaikat azon 650 millió játékosnak, akik minden hónapban élvezik a Facebook játékokat.” – olvasható a Facebook fejlesztői oldalán.

Ha a Facebook nagyban gondolkodik a játékplatformjával, például egy Steamhez hasonlót akar létrehozni, akkor bizony a Unity egy nagyon jó kezdet a rengeteg játéknak köszönhetően, amelyeket a Unityben hoztak létre. Zárt alfa verzió már tesztelés alatt van, amelyre néhány kiválasztott fejlesztő kapott hozzáférést.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Eddig a Pocket Rally volt az egyetlen értelmes unitys cím.
Többnyire ilyen Need for Super Grid Drift Speed Pursuit Wanted Parking City Theftek vannak.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Azért a Facebook nem hiszem, hogy a tripla-A címek piacára akar betörni, mert nem rossz motor a Unity, csak ahhoz kevés.
0
0
0
0
Yoni avatar
Ez érdekes lesz.....
0
0
0
0
ShironHD avatar
Nagyon szeretem azokat a játékokat,amik Unity-vel készülnek 😃
Kíváncsi vagyok
0
0
0
0
lived avatar
Tuhajohn: Valamilyen szinten osztom a meglátásodat.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
unityvel sokra nem is fognak menni.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Remélem azért a kulabook nem veszi át az "uralmat", mert utálom. Szerintem tönkretette az egész emberiséget. De ebbe most nem mennék bele.
0
0
0
0
sudosu avatar
A Facebook világuralomra törekszik. Igazából ez egy remek dolog, hisz a Facebook-nak végtelen erőforrása van bármilyen project megvalósításához, csak ne legyen nagy bukás belőle. A Steam egyeduralmát nehéz lesz azért megtörni szerintem.
A többiek említésre se méltóak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció