A CD Projekt Red vissza fog térni a The Witcher világához

Szerző: xoki | 2018. July 12. | hír | 9 hozzászólás

Akárhogy nézzük, a The Witcher 3 volt Geralt történetének lezárása, de ez nem jelenti azt, hogy véglegesen búcsút mondhatunk a szériának.

A CD Projekt Red vezérigazgatója, Adam Kiciński kifejtette, hogy a The Witcher első három része egy trilógia, ezért nem fog „The Witcher 4” készülni, majd hozzátette, hogy ez nem jelenti azt, hogy végleg búcsút inthetünk a játék világának. A CD Projekt Red viszont egyelőre nem szándékozik erről bármilyen információt megosztani velünk, de most már biztos, hogy pár év múlva kapni fogunk egy a The Witcher világában játszódó új játékot, új főszereplővel. Geralt szinkronhangja szerint például Ciri lenne a legjobb választás.

A CD Projekt Red ütemterve szerint két nagy RPG-t adnak majd ki 2017 és 2021 között. Az már biztos, hogy az egyik a Cyberpunk 2077 lesz, de a másikat homály fedi. Természetesen ez bármikor megváltozhat, főleg ha a Cyberpunk 2077 is csak 2019 vagy 2020 környékén jelenik meg, akkor elég meglepő lenne, ha kiadnának még egy hasonlóan komplex játékot 2021 előtt.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HegedusMihaly avatar
A következő részben Vesemir-t kéne megtenni főszereplőnek, mikor még fiatal, sokkal több a szörny és a witcher. Kalkstein lol 😆.
Ciri hülyeség lenne, mert túl hatalmas ereje van, meg nem lenne Witcher a játék, ha ő vagy esetleg egy mágus lenne a főszereplő...meg ugyan már, egy Witcher játékban női főhős 😃
Egyébként a 3. rész története játékmenetileg sántít: meg kell találnod Cirit minél előbb, mert üldözi a Vadfalka, de te szaladgálhatsz és napokat eltudsz hülyéskedni mellék küldikkel, kincskereséssel, meg a bordélyházban 😉 ... a Mass Effect 3-ban is ez van elszúrva szerintem, a főldet leigázzák a kaszások, gyorsan kell a segítség, de azért még van egy kis idő mellékekre.. sőt még egy bulit is lehet rendezni 😃.
0
0
0
0
Doge avatar
Szerintem elég nagy hülyeség lenne Ciri-t mint Witcher-t beállítani ő nem Witcher nem is való annak aki olvasta a könyveket azt tudja, hogy a játékok kicsit máshogy állítják be a karakterét én egy Eskel v. Lambert-el való új részt néznék meg.
0
0
0
0
tivike avatar
Szeretnék egy olyan részt, amiben Kalkstein a főszereplő.
0
0
0
0
💬 4
Doge avatar
@tivike: Kalkstein sajnos meghalt de bennünk tovább él.
0
0
0
0
tivike avatar
@Doge: Igen, igen. De lehetne egy előzmény! Amúgy tuti Ciri lesz az új rész főhőse. Le merném fogadni. Eskel vagy Lambert szerintem túl kevés szerepet kapott az eddigiekben egy önálló részhez. Vagy ki tudja?! Talán Triss lesz.
0
0
0
0
Doge avatar
@tivike: Én még Vesemir-nek örülnék Triss egy kicsit meh számomra, gondolom ha vissza szándékoznak térni a Witcher-hez akkor gondolom valami vajákos kalandos dologról lenne benne szó nem hinném, hogy főként politikáról.Másrészt a könyvek elolvasása után már nem tartom jó döntésnek, hogy Geralt volt a fő szereplő a játékokba hagyhatták volna békében nyugodni így egy kicsit el rontották a könyvek végét.
0
0
0
0
no avatar
@Doge: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Doge avatar
Igen igen a játék története nagyon nagyon jó nem ezt mondtamSpoiler!

de Geralt ő biztos, hogy meghal mert hullamerevségbe kerül ezért gondolom, hogy jobb lett volna mással folytatni de az jó dolog volt, hogy lezárták a Wild Huntos és Fehér fagyos sztorit.De mondjuk a Viharidő-ben Geralt él és virul de lehet, hogy az is csak illúzió.
Ui.:Condwiramurs Tilly a varázslónő.
0
0
0
0
no avatar
Remélem az is legalább olyan jó lesz mint a 3 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció