A Blizzard nem kegyelmez a csalókkal

Szerző: xoki | 2016. June 03. | hír | 11 hozzászólás

A Blizzard legújabb játéka, az Overwatch már több mint 7 millió játékossal rendelkezik, ami kicsit kevesebb a bétában résztvevő 9.7 milliótól, viszont az ingyenes volt és a játék alig egy hete jelent meg.

Néhány érdekes információt is megtudtunk a játékról. A játékosok több mint 119 millió órát tettek bele a megjelenés óta, 326 millió hős csere történt, valamint 11 millió robbanótöltetet juttattak el a célállomáshoz.

Az is kiderült még, ahogy azt a Blizzard megígérte, hogy minden csaló végleges kitiltást kap a játékból, aki bármilyen csalást, bot programot, vagy nem kívánatos 3. féltől származó programot használ. Nem csak egyszerű kitiltásról van szó, ugyanis nem számít hány példányt veszünk a játékból vagy hány új felhasználót regisztrálunk, ha csaláson kaptak, nincs visszaút. A PC Gamer egy érdekes fórum témára bukkant. Egy játékos 4 példányt is vett, de csak 1-2 napig élvezhette azokat, pedig csak az első alkalommal használt nem kívánatos programokat. Az utolsó esetében mindent megpróbált (MAC-cím csere, HDD ID-jét is átírta, VPN-t használt), hogy átjusson a Blizzard anti-cheat rendszerén, sikertelenül.

A Blizzard nem fogad el semmilyen fellebbezést. Annyi biztos, hogy ezek alapján nem kell tartanunk a csalóktól, ha pedig mégis találkoznánk eggyel, a Blizzard gyorsan lépni fog.

Overwatch
Overwatch
Overwatch
Megjelenés: 2016. May 24. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ayistion avatar
Meg is érdemli, az összes csalónak jól állna ez a sors. Ha így működne a Valve Anti Cheat is, akkor jó pár kis szerencsétlen csaló kihullana a rendszerből, ami nem lenne rossz. 5 MM alatt nem lehet olyant játszani ahol ne lenne legalább egy csaló... Vicc..
0
0
0
0
no avatar
HungarianFreak igen, aztán megint lesz egy újabb csalásvédelem, aztán egy újabb rendszer feltörés, és így fog menni örökké...
Protein én értem amit mondasz, mint fentebb leírtam az menne, de ettől függetlenül azért próbálkozhatnának mint az overwatch-nál
és nem szép dolog a helyesírással jönni ha nincs igazunk😀
0
0
0
0
Takumi Fujiwara avatar
Attól félek hogy előbb-utóbb tényleg feltörik ezt a rendszert is, de addig is legalább lesz egy kis nyugta az embereknek.
0
0
0
0
susguy avatar
Nem is tudom mire számítottam ezen az oldalon, még az általános iskolai helyesírás is problémát okoz néhány tagnak 😆 Sírni mindig könnyebb, mint érteni a dologhoz.
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Van a CSGO-nak csalás-védelme?!
Annyi a csaló, hogy azt hittem nincs is...
0
0
0
0
Puffin avatar
Protein: haggyuk azt a CSGO védelmet! az egy vicc....
0
0
0
0
winrar avatar
Nagyon helyes és követendő hozzáállás. Nem tudom, hogy milyen technikát használnak, de ha hatásos, akkor nem is számít nagyon. GTA Online-ban pl. nincs idegesítőbb a moddereknél, de nem tesznek velük semmit.
0
0
0
0
susguy avatar
Ennyi idő alatt persze, hogy még nincs olyan hack, amit ne venne észre a rendszer. A VAC 2002 óta kint van, az Overwatch meg két hete sincs hogy megjelent, vajon melyikre volt több idejük a hozzáértő hackereknek, hogy feltörjék?
Én is nagyon örülnék, ha ilyen egyszerű lenne a dolog, de sajnos, több mint valószínű, előbb vagy utóbb ez is meg lesz buherálva, még el kell dőljön, mennyire lesz effektív a játék védelme.
0
0
0
0
Puffin avatar
Pryszkinz: a CoD, BF szériáról ne is beszéljünk... 😆 Egyből elmenne a kedve egy két köcsögnek... Minden héten találkozok BF4-be eggyel legalább.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Kicsit drága volt a az csalás 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció