A Bethesda reakciója a Rage 2 kiszivárgására felér egy bejelentéssel

Szerző: xoki | 2018. May 10. | hír | 20 hozzászólás

A Walmart Canada véletlenül több E3-as játékot is kiszivárogtatott, amelyek közül az egyik a Rage 2 volt.

A Rage sosem vált híres játékká, sokan inkább a hibáiról ismerhetik, főleg a PC-s verzió esetében sok grafikai probléma volt jelen a megjelenésekor. Ebből kiindulva nem egy olyan címről van szó, amely mindenképpen folytatásra vár, de úgy tűnik, mégis elkészül egy új rész.

Nem sokkal a kiszivárgás híre után a Rage hivatalos Twitterén vicces formában reagáltak a készítők, valamint a Bethesda.

Akárhogy nézzük, ez már szinte felért egy bejelentéssel, így már csak az E3-ig kell kibírni valahogy, ahol remélhetőleg mozgás közben is láthatjuk majd a játékot.

RAGE 2
RAGE 2
RAGE 2
Megjelenés: 2019. May 13. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Avalanche Studios, id Software
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nem is értem, ebből hogyan adhatnak ki második részt. E3-on meg a kutyát sem fogja érdekelni olyan címek mellett mint a BL3 és társai.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Az első rész kiváltképp tetszett.Akkoriban nekem futott szépen,szóval a sok sírásból ami ment nem sokat tapasztaltam teljesítmény terén.
Ami a gyengéje volt az az,hogy végül is egy nyitott világú játék lett volna,de eléggé lineárisra sikerült.Azontúl meg mindent elkövetve azért,hogy elhúzódjon a játék,akkor is kb 14-16 óra alatt végigvihető volt.
De emlékszem a hype vonat dübörgésére a játék körül és szerintem azzal rontották el az egészet.Jó játék volt,csak nem annyira mint ahogy beharangozták.
Na meg a játék motorja se volt még kiforrva akkoriban.Sokaknak szívózott a gépén.
Minden adott volt egy viszonylag jó játék bukásához.Na de hátha a 2. rész jobb lesz.
0
0
0
0
💬 1
hursandani4002 avatar
@santakigyo: Osztom a véleményed. 2011-ben ez a iD Tech 5 motor elég erősnek tűnt, és nem is ment sok ember gépén. Nem volt rosszul optimalizált játék, de akkor is minimum egy GTX 2XX széria kellett minimum hozzá kb. ami most hiába olcsó, akkoriban nem igazán volt az olcsó. 😃
Bár a játék tele van hibákkal, én valahogy élveztem. Engem csak az húzott fel, amikor a szemem láttára 1méterről építette fel a textúrákat.😜
0
0
0
0
Doge avatar
Én egyet nem értek a Bethesdánál azt, hogy mi a ***t várnak annyit a TESVI-vel milliókat kereshetnének belőle...
0
0
0
0
💬 5
Warlordcommander avatar
@Doge: Már fut a tesvi, elder scrolls online néven. És ez egyben a 7 a 8 a 9 a 10 a...
0
0
0
0
Doge avatar
@Warlordcommander: Pff... Én amúgy játszok az ESO-val és nem is olyan rossz de azért egy újabb számozott résznek már itt az ideje, lassan 7 éve jelent meg a Skyrim.
0
0
0
0
susguy avatar
@Doge: Minek adnának ki új részt, ha még mindig el tudják adni a Skyrimet bármi újítás nélkül minden évben teljes 60$-os áron?
0
0
0
0
Doge avatar
@susguy: Sajnos ez tényleg így van addig facsarják a pénzt amíg lehet de így megy le a repjük a játékosok körébe rendesen.
0
0
0
0
xCube avatar
@Doge: Milliókat keresnek még mindig a Skyrim -el. Az elvárások pedig egy új résszel szemben nem lesznek kicsik, inkább addig finomítják az alapokat, amíg csak lehet (mielőtt bemutatnák).

Mondjuk azért lassan tényleg ideje lenne, a legnagyobb szünet két TES RPG játék között hat év volt. Az új résznek mondjuk nagyot kell dobnia, teljesen új technikai alapokra kell, hogy helyezzék, hisz ennél a szériánál a grafika és technológia is presztízs kérdés. A Skyrim az Oblivion -hoz képest ugyan fejlődött, de mérföldkőnek semmiképpen nem nevezném hozzá képest.
0
0
0
0
xCube avatar
Én szerettem az első részt, sokan lehúzták, mert nem volt korszakalkotó, de a maga kategóriájában nagyon is jó játék. Az akció és a körítés a helyén van, a sztoriban és a PC -s technikai kivitelezésben volt némi kivetni való, de hány olyan játék jelent már meg, amit egy feature vitt el a hátán?

Egy szó mint száz, én nagyon örülnék egy folytatásnak.
0
0
0
0
💬 4
gaborw avatar
@xCube: Én is a véleményedet osztom. Nekem bejött az első rész! Vàrom a màsodik részét.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@xCube: Egyetértek, bár én hibával egyszer sem találkoztam.
0
0
0
0
tivike avatar
@xCube: Egyet tudok! A Hellblade. 😀 Bárcsak abból jönne folytatás valamiként.
0
0
0
0
tivike avatar
Szerintem pocsék volt az 1. Igazi harmadrangú, semmi újat nem nyújtó játéknak ismertem meg. Szerencsére anno nem volt meg a 2 órám így vissza tudtam váltani steam-en. Csak 10 percen múlt. 😃 Hangsúlyoznám, ez csak az én véleményem. Szerintem dobhatnának össze helyette egy Doom 2018-at is. 😃
0
0
0
0
💬 4
xCube avatar
@tivike: "Szerintem dobhatnának össze helyette egy Doom 2018-at is."

Na az lenne szép bukta.
0
0
0
0
tivike avatar
@xCube: Jól van na. 😃 Ízlések és pofonok. 😃
0
0
0
0
xCube avatar
@tivike: Ne érts félre, imádom az új DOOM -ot és nem kérdés, hogy kettőjük közül az viszi a pálmát. Viszont most folytatást kihozni belőle elég gyenge lenne, az nem az id Software stílusa.
0
0
0
0
vyne avatar
@tivike: Szerintem azt a doomot kene mar hanyagolni...😃
0
0
0
0
vyne avatar
Nem volt olyan rossz azert az elso resz sem szerintem.
Kivancsi vagyok ebbol mit hoznak majd ki.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció