300 millióan használják naponta a Windows 10-et

Szerző: xoki | 2017. May 08. | hír | 36 hozzászólás

Yusuf Mehdi, a Microsoft alelnöke a Bloombergnek adott interjúban elmondta, hogy naponta több mint 300 millióan használják a Windows 10-et.
Tehát több mint 300 millió személy használja a Windows 10-et napi rendszerességgel, amely azért számít érdekes adatnak, mivel tavaly a Microsoft 400 millió eszközt tartott számon, amelyre az említett operációs rendszer került.

A Microsoft eredeti célja 1 milliárd Windows 10-zel rendelkező eszköz volt, amely lássuk be, kicsit valószínűtlen.

Hozzászólások: 35
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dani234 avatar
Ez egy halálra ítélt kutyaszar. ahogy minden más is és én látni fogom a végét midennek. Pá.
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
"A Microsoft eredeti célja 1 milliárd Windows 10-zel rendelkező eszköz volt, amely lássuk be, kicsit valószínűtlen."

Az a vicc hogy elméletileg idén lett meg az 1 milliárd windows10-es eszköz..
0
0
0
0
💬 2
Scorn Face avatar
@Zsoltiv0: Az egy dolog hogy 1 milliárd ember használja ezt a publikus rendszert, de attól még egy okádék...

(Direkt nem cenzúráztam azt a bizonyos szót.)
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
@Scorn Face: Tudom hogy okádék... szerintem is szutyok de hát ez van...
0
0
0
0
tibi211 avatar
nekem most tette fel a legújabb frissítést. Az Nvdia-val probléma van telepítés közben. 398.36-ost tudom csak feltenni az újabakat már nem. Mindig telepítési hibát ír ki. Valaki tud valami megodlást?
0
0
0
0
💬 2
pinkyke avatar
@tibi211: talán nem amd-és kártyával kéne használni és akkor működne.😂
0
0
0
0
tibi211 avatar
@pinkyke: Azóta már a gtx-et eladtam de sebaj 😃 ez egy 11 hónapos hozzászólás volt 😀
0
0
0
0
wezz avatar
Szerencsére csak ennyien, tűzre vele!!! Máig a win7 a legjobb rendszer amit valaha láttam a MÁJkroszofttól. Sőt, még azt is Xp kinézettel használom a Classic Shell nevű programmal, lebutítva a sok felesleges effektet nullára, így kicsit retro hatású, a szürke tálcával, de legalább hasít szépen. Ezeket a csak win10-remegjelnő játékokat meg büntetni kéne rendesen, hasonlít kicsit a kartell rendszerre, ami ugye jelen van az egész számítógép+telefon+elektronikai ipar teljes területén. No de hát az amcsik már csak ilyen pénzéhesek maradnak...amcsik: értsd fehér alapon kék csillag vagy valami hasonló... 😀
0
0
0
0
Csicso avatar
"Hát én ezt a letisztult designe-t nem bírom elfogadni, ezek a ronda keretnélküli egyszínű ablakok és téma elemek, szerintem borzasztóak, a windows7 Aero témájához képest."

Nekem meg ponthogy nem tetszett az aero. Itt ezek a markánsabb vonalak Flat keretek jobban bejönnek. Most pl. az átlátszóságot is kikapcsoltam.
0
0
0
0
Zollee avatar
Hát én ezt a letisztult designe-t nem bírom elfogadni, ezek a ronda keretnélküli egyszínű ablakok és téma elemek, szerintem borzasztóak, a windows7 Aero témájához képest.
0
0
0
0
WeKing avatar
Lassan egy éve használok win 10-et, nincs vele semmi bajom. Előtte win 7-et használtam nagyon sokáig, igazából nem is akartam váltani 10-re de gondoltam próba szerencse, hátha nem olyam rossz. Jól működik, viszonylag hamar megszoktam a kezelését 😀 Frissítésekkel sincs bajom, egyedül az zavar, hogy 2 havonta megkérdezi, hogy mennyire ajánlanám az ismerőseimnek a win 10et... :,D
0
0
0
0
Csicso avatar
"Elég nehéz lesz engem rávenni, hogy váltsak a jól megszokott Windows 7-ről, főleg úgy, hogy a Windows 8.1-ben csalódtam a csempék miatt. Maximum akkor, ha teljesen vége lesz a támogatási időszaknak."

Gyakorlatilag minden UWP-s metro dizájnos progit - appot - leírtottam a gépről kb. win 7 érzet csak annál modernebb.
0
0
0
0
gaborw avatar
Megjelenés óta használom! Márciusba kellett először újra raknom. Akkor is csak új lap, proci, ram miatt. Eddigi legjobb Windows rendszer. A másik aki játszik, akár új címekkel más választása úgy sincs!
0
0
0
0
💬 2
hashimoto avatar
@gaborw: Nekem még alaplapcsere után sem lett volna muszáj újratenni, de amúgyis sok limlom volt a gépen, ezért inkább újrahúztam. Kb. 5-10perc a telepítés. 😀
0
0
0
0
ANekromanta avatar
@gaborw: Intel G4560 és azt mondták, hogy csak a Win 10 mert a régieket már nem ismeri. Win 7 megy már egy ideje rajta és eddig nem akart semmiféle módon rosszalkodni. Volt Win 10-m és nem volt rossz de vannak dolgai amikkel nem értek egyet/nem tetszik ezért egyenlőre marad a Win 7. Majd ha nagyon kell az a DX12 és a játék/program a pofámba mondja egy külön ablakban, hogy addig nem hajlandó települni/elindulni/normálisan futni amíg nincsen Win 10, na majd akkor feltelepítem. Meg örülnék annak is hogyha már multiplatform, akkor valami szaros funkciót belerakhatnának már, hogy ha nekem asztali gépem van, akkor ne kelljen már olyan beállításokat is látnom, amik mondjuk egy tabletnél, egyéb hordozható eszköznél érvényesek csak.
0
0
0
0
Gaben7 avatar
Nekem nagyon bejön a rendszer bár az első 2 verzió tényleg egy kalap sz@r volt 😃
0
0
0
0
tdavid00 avatar
Elég nehéz lesz engem rávenni, hogy váltsak a jól megszokott Windows 7-ről, főleg úgy, hogy a Windows 8.1-ben csalódtam a csempék miatt. Maximum akkor, ha teljesen vége lesz a támogatási időszaknak.
0
0
0
0
Csicso avatar
Száz szónak is egy a vége: aki többszázezer forintból épít PC-t és a legújabb címekkel is játszik annak tetszik vagy sem de a windows 10 64 bites verzióját kell használni a legfrissebb update-ekkel. Persze lehet konzolt is venni, döntően FIFA-zom úgyhogy tervben van, hogy ha nem is a mostani de e következő konzolgeneráció egyik darabját beszerzem.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Az az egymilliárd nem valószínű, hogy meglesz...
0
0
0
0
hashimoto avatar
Jólteszi az a 300m ember, nem kell elavult cuccost használni, a "kémkedős" sz.rság meg a többiben is benne volt, csak nem lett nagy dobra verve.. 😃
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@hashimoto: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
hashimoto avatar
Én sem tudom miért jó ezen sírni, pár vindózhét fanboy nem tud mit kitalálni, hogy megvédje a rakatfos hetesét.. 😃

Nálam is befigyel az ad_blockplus, meg az opera beépített reklámblokkolója. 😃
0
0
0
0
Andris18 avatar
@hashimoto: Nekem nem a rólam gyűjtött adatokkal van bajom amit a chrome meg a google kereső is lazán besöpör, meg a reklámokkal amiket le lehet tiltani. Csak egyszerűen nehéz váltani a megszokás miatt, még most próbálok ki pár játékot amit windows 7-re lett írva. Láttam némelyiknél van probléma emiatt. De a windows 10 is jó csak nem ezt preferálom 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
Most ebbe lehet beletartozik a windows phone is aminél csak a windows 10-nél megy messenger.
Amíg lehet nem váltok rá (még nincs kiforrva szerintem). Talán mintha azt mondták volna hogy 2020-ig érkezik a windows 7-re 8-ra és 8.1-re támogatás.
0
0
0
0
no avatar
300 millióan használják. Oké. Ebből mennyi a rá kényszerült, illetve hány felhasználónak tetszik, avagy kedveli is a rendszert.

Nekem pl. egyedül a DX12 az egyedüli ami miatt kell. lol.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
A három mondatos cikkből az első két mondat fele ugyanaz 😃
0
0
0
0
💬 1
kimi100 avatar
@Mesterlovesz: Pontosan, és nem ez az első ilyen cikk.... 😊
0
0
0
0
Liptik avatar
Ilyen célt, grat Microsoft.
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Amúgy sokan mondják, hogy a windows 10 nézegeti az adataidat, meg hogy mit csinálsz a böngésződben/gépedben, milyen fájljaid vannak de mit fognak csinálni azzal az információval hogy kötözős pornót néz az ember? Amíg jelszavakat, bankkártya adatokat békén hadják (őszintén nem is hiszem hogy nagy szükségük lenne ilyesmire ennyi bevétel után, ha meg kiderül elég nagy szopás lenne) addig pont lelehet szarni.
0
0
0
0
💬 6
ANekromanta avatar
@Fukoshi: Eladják az szerzett adatokat különböző cégeknek akik azok alapján válogatják ki, hogy neked éppen milyen reklám jelenjen meg X weboldalon, stb...(legalábbis én ezt és ehhez hasonlókat hallottam) Engem ez nem is zavarna mert sohasem érdekeltek a reklámok de az, hogy ezzel, hogy erőforrást vesz el a gépemtől/hálózatomtól az már jobban idegesít.(még ha kb semmi terhelést is jelent(het)).
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@Fukoshi: Ki mondta hogy békén hagyják? 😃 Már az is bőven elég, ha az emailedet kiadják 3. félnek marketing célokra. Egyébként az a véleményem, hogy amihez nincs közük, arról nem akarok reportot küldeni, függetlenül attól, hogy kecskés vagy kötözős pornót nézek. Vannak olyan szoftverek amik nem küldenek ilyen adatokat, és láss csodát, mégis meg lehet nyitni velük egy videót vagy képet. A mai világban csak magadban bízhatsz, naív dolog mások jószándékára építeni. Legjobb példa a kormánynak ez a nemzeti konzultációs online vacka ahol le van írva, hogy nem adják ki a személyes adataidat 3. félnek, és első dolguk kiküldeni az emailed orosz oldalakra.
0
0
0
0
HGabe avatar
@Fukoshi: Szkeptikus vagyok, de szerintem az nem olyan nagy dolog, hogy a W10 adatokkal látja el a MS-ot.
A nyakamat tenném rá, hogy a korábbi Windows-ok pontosan ugyanezt tették, csak akkor még nem ismerték el.
0
0
0
0
no avatar
@HGabe: Persze, adatok mindig is kellenek és kelleni is fognak, már csak a hatóságok miatt is, összes keresésed le van adva bármit csinálhatsz, böngészőkben is a privát mód csak a háztartásnak szánták, hogy pl. a gyerek előzményeit nem tudják vissza nézni, attól még az ugyan úgy továbbítva lesz az adatok között.
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
@HGabe: ott is ugyanúgy benne volt, és ha jól emlékszem a vistánál is lement egy hasonló hiszti, pedig az xp is ugyanúgy küldte az adatokat
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@H-ECTOR: Keresők is nyomják ezerrel a telemetriát.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció