2019 elején jelenhetnek meg az X499-es alaplapok

Szerző: xoki | 2018. September 07. | hír | 4 hozzászólás

A legújabb pletykák szerint lehetséges, hogy az AMD hamarosan kiad egy új alaplap szériát a Ryzen Threadripper 2000 processzorok mellé.

Az X499-es széria már többször is szóba került, amelyek több téren is fejlődést mutatnak elődeikhez képest, de egyelőre nem tudni pontosan, mely részek esnek át nagyobb ráncfelvarráson. Szem előtt tartva az új Vega kártyákat lehetséges, hogy a PCI Expressre fordítanak majd nagyobb hangsúlyt.

Eredetileg az X499 a Threadripper 2-vel egy időben jelent volna meg. Később pedig azt rebesgették, hogy mégsem jelenik majd meg a széria, mivel az AMD az X399-cel folytatja tovább a munkálatokat. Úgy látszik, a széria mégis meg fog jelenni, tehát csak halasztásról volt szó. A legújabb információk alapján az AMD a 2019 januárjában esedékes CES rendezvényen jelenti majd be ezeket az új alaplapokat, és ismét az ASRock, az Asus, a Gigabyte és az MSI lesznek a cég partnerei. A Z490 platformot valószínűleg a másikkal egy időben leplezik majd le.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
odinx avatar
Látom az AMD nem lustálkodik. Gyerunk, hajrá.:😀
0
0
0
0
💬 3
enslaved avatar
@odinx: Ideje már hogy komoly verseny legyen AMD és Nvidia között.
0
0
0
0
Cyanosite avatar
@enslaved: Amíg nincs komoly ellenfele az nvidiának addig az lesz mint amit most csináltak a 20. szériával. Moneygrab az egész. Hajrá red team.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Cyanosite: Pontosan. Mondjuk én csak akkor veszem meg a 2080 Ti - t ha valóban maximálisan alkalmas lesz 4K - ra, ha nem marad az 1080 továbbra is 1440p - n. Az AMD nyomhatná egyedül lefelé az árakat, csak ahhoz kellenek a minőségi termékek is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció