12. születésnapját ünnepli a World of Warcraft

Szerző: xoki | 2016. November 21. | hír | 2 hozzászólás

A Blizzard hihetetlen népszerűségnek örvendő MMO-ja, a World of Warcraft 12. születésnapja alkalmából ingyenes cuccokkal leszünk gazdagabbak.

Az "Anniversary Gift Package" 200 Timewarped Badge-t tartalmaz, amely egy ünnepi tárgy, segítségével pedig megnövelhetjük a tapasztalat pontszerzést 12%-kal egy órára, valamint egy új küldetést is kapni fogunk. Az új megbízásban Orgrimmarba vagy Stormwindbe kell ellátogatnunk.
További tapasztalatpont növelőt is tudunk szerezni napi küldetés teljesítésével, amelyet Historian Llore és Historian Ju'pe ad. Érdemes november 30-a előtt belépnünk, ha szeretnénk elkapni a speciális "Anniversary Gift" csomagot, amely a képen látható Corgi Pupot tartalmazza.

A játék 2004. november 23-án jelent meg Észak-Amerikában, az európai játékosoknak pedig egészen 2005. február 11-éig kellett várniuk. Azóta jó pár kiegészítőt megélt a játék. Még mindig hatalmas játékosbázissal rendelkezik, amely egy ennyi idős játéknál nagy teljesítménynek számít.

World Of Warcraft
World Of Warcraft
World Of Warcraft
Megjelenés: 2004. November 23. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
lived avatar
Csak kipróbálni próbáltam a WoW-ot. Sajnos a játék annyira nem fogott meg engem. Ettől függetlenül szeretem a Warcraft világát. A kettőt és 3-at ill. azok kiegjeit többször végigjátszottam már. A WoW-ban is tuti elmerülnék, nem is hiába hogy mindig kérdem az ismerősöket éppen merre kanyarodik a története. De valahogy a játékmechanika nekem nem jött be. Függetlenül mindig kacérkodok a gondolattal hogy még is elkezdek játszani vele. De ez most másodlagos.

A lényeg hogy példaértékű hogy ennyi idő után is ennyien játszák és hogy még mindig tud újat mutatni.
A Legion-t például minden idők legjobb kiegjének választotta meg az egyik oldal.
0
0
0
0
Krissz avatar
Whao, HB for WoW 😃 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció