Emulátor-zóna

Szerző: NTSC Jani, 2011. February 21., téma
Fórum » Szoftver
Minden jöhet ide, ami az emulátorokkal kapcsolatos! :D
Hozzászólások: 621
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
De használ 2-nél több magot. Nálam a Q9400 85%-on ment a GT4 alatt.

A PSP hardvere jóval gyengébb, mint a PS2 hardvere, szóval könnyebb rá emulátort írni. A PSP a PS1 és a PS2 között van.
0
0
0
0
danee23 avatar
Viszont röhej hogy psp emulátor milyen jól meg van csinálva! Szépen fut még mobilon is. De a psp-s GT számomra kritikán aluli.
De amúgy nem arról volt szó hogy ps2 emulátor nem használ többet 2 magnál vagy én le vagyok maradva. Melyik emulátort használtátok?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nálam még Q9400-nál se volt meg a fix 60 fps a GT4-nél. A God of War I-II-nél elég volt egy Core 2 duo, viszont a GT4-nél meg már i5 kellett. Az autós játékoknál kell az erős 4 magos proci.
0
0
0
0
no avatar
Processzorod kevés neki! Meg a emulátor se tökéletes még most se! 😃
4 mag semmikép se árt neki, nekem E5450-el játszhatatlan votl :S
0
0
0
0
danee23 avatar
carl18 már párszor nekifutottam ps2emulálásnak mert gran turismozni akartam volna. Elmondanád neked hogy sikerült, melyik gépeddel milyen beállításokkal?
0
0
0
0
no avatar
Üdv! új vagyok itt! 😃
Simon7109, kapcsolj ki minden Speed Hacket, csak a Multi thread hacket kapcsold be, hogy az összes szálat használja! Én is így használom ! 😃 Ha észre veszel belassulásokat a probléma az hogy még most se tökéletes a emulátor! Én Gran turismot 4-et játszok megy fix 50 fps-el , de néha beesik 40 fps-re
processzor kihasználtság 35-40%. Mindig megy simán 50 fps-el, de néhány pályán rosszalkodik.
Sajnos jó pár év mire tökéletesen sikerül optimalizálni minden játékot rá! 😃

RPCS3 vs PS3
Szerintem fölösleges ps3 emulátoról álmodozni mikor még a ps2 emulátor se 100%-os! 😃 játszható sok játék de még most se tökéletes. Gran turismo 4 alatt némelyik pályán i5-3470 mellet fix 50 fps meg van, egyetlen speed hack van belőve a multi tread az is csak azért hogy kihasználja mind a 4 magot a emulátor! Néha volt hogy felment 65-70%-ra a cpu kihasználtság! 😃 Elég durva hogy így használja az i5-őt! 😃 És a ps2 emulátor így használja a procimat mit csinálna vele a ps3 ? 😆

Szerintem fölösleges ps3 emulátort várni, többet ér az ember ha vesz egy ps3-at 😀 Én is elgondolkoztam már rajta. Még ha létezne is ps3 emulátor ami 100%-os nem volna olyan gép ami elbírná. Ja még valami az a gép ami elbírná rendesen ezt a RPCS3-at nem kétszer volna drágább mint a ps3 😃 minimum 10 év mire lesz működő szerintem 😃
Két lehetőség van vagy veszel egy ps3-at vagy vársz 10 évet 😃
0
0
0
0
simon7109 avatar
Valószínűleg már senki nem nézi ezt, de hátha.
Most kaptam le a PCSX2 emut, hogy tudjak tolni pár PS2-es játékot.
Fatal Frame 2-t sikerült is elindítani, fut szépen 60 fps-el, de néha egy pillanatra beakad, és a hang is ilyen érdekesen akadozó néha.
Mi lehet a gond?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jah, oké. Most már látom, hogy mire ment ez a válasz. 😆

Régebben én is használtam, de nem igazán találtam olyan játékokat, amik megfogtak volna.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mit használtok? Most elvesztettem a fonalat. 😆
0
0
0
0
Joker avatar
FourdPczmage
Én használom.A telómra töltöttem le a Play Store-ból😃
0
0
0
0
no avatar
OK. Tényleg! Ezer bocs! Köszönöm a választ!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Most írtam az előbb, hogy az RPCS3 még nem képes futtatni PS3-as játékokat, szóval esélytelen.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Bocsi, hogyha félbeszakítok, egy beszélgetést, de Tudtok valami módszert, hogy InFamous valamelyik részét PC-n lehessen játszani? Mindig is ki akartam próbálni, de nincs min PC-n kívül, az emulátorokhoz meg zöldfülű vagyok( finoman fogalmazva)... 😕
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Arról nem is beszélve, hogy ha még lenne is egy ps3 emulátor annak micsoda izomgép kéne. A "szar" nevű géped nem lenne elég hozzá. Még a pcsx2-nél is játékok többségében hackeket kellene használnod.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az ePSXe az PS1 emulátor. Az RPCS3 az Ps3 emulátor, de kb. semmilyen PS3-as játékot nem visz, szóval jelen állás szerint esélytelen, hogy te PC-n játszd a the Last of Us-t.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok! letöltöttem a the last of us ps3-at (nem iso ban de egy progival megoldottam hogy iso legyen) és nem tudom hogy milyen programot szedjek le hogy tudjam működtetni pc-én! kipróbáltam az epsxe-t és amikor beraktam azt a képet amit én csináltam a letöltött játékból akkor elsötétült a kép és úgy s maradt amíg megnem nyomtam az escet! kipróbáltam még az rpcs3-at de ott meg az a gondom hogy nem tudom milyen elfet válasszak ki. ha ki is választok egy fájlt akkor az eggyikre kiirjja a dolgokat jól csak aztán jön eg hiba hogy túl nagy! itt tartok!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az EE a proci, míg a VU a VGA-s hack.
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
Nekem nem jó úgy :/
Meg az a gáz, h nem tudom, h mi az az VU meg az EE meg mittomén...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha jól rémlik a baloldali csúszkát 2-esre raktam régebben, míg a jobb oldalit 1-esre. Ezzel ment nekem a legjobban mlg Q9400-zal.
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
de ezt akk is produkálja, ha egyedül versenyzek...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mert valószínűleg mikor hátranézel, akkor nincs mögötted autó, míg ha előre, akkor van ellenfél, tehát nem kell annyit számolnia a cpu-nak.
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
Az miért van, h ha hátra nézek menet közben, akkor szépen, folyamatosan megy a játék (A Corvette-es pályánál is), ha meg előre, akkor meg akad. A NFSU2-nél tapasztaltam ilyet, amukor gyenge volt hozzá a gépem.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igen, mert nem használja a VGA-t csak a processzor számol.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Kipróbáltam és egyenlőre jónak tűnik viszont igy már elég játszhatatlan.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A pluginokkal nincs gond. Akkor viszont az lesz, ami a Burnout Revenge-nél. Ott is a színekkel van a baj. A szoftveres mód segíthet, de ahhoz viszont meg elég erős proci kell.
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Superlompos: Igen. De inkább felteszek róla pár képet mert a magyarázás nem erősségem.
Ezeken azt hiszem rajta van minden. Javitásokat nem használok egyáltalán.
A pluginok amiket használok:
[LINK]
A gyorsitó hackek:
[LINK]
És a grafikai plugin beállitásai:
[LINK]

Fogalmam sincs ,hogy mi okozhatja a problémát. Csak ennél a játéknál van ha ez számit valamit és két külömböző iso-t is letöltöttem már a játékból de mind2-nél ugyan az.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
GD_josh_hun: Tedd auto-ra, ha van ilyen lehetőséged. Ha Pal (európai régiós), akkor 50 lesz a max, ha NTSC-U (amerikai régiós), akkor meg 60 lesz a max.

jozsefgyorfi: Speedhackeket használsz? Mert akkor szokott ilyen grafikus hiba fellépni, ha túl sokat használsz. Milyen GPU plugint használsz?
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Valaki játsza a Dragon ball Budokai Tenkaichi 2-t? Pcsx2-vel játszom és van egy olyan problémám ,hogy a karakterek szinei össze-vissza változnak(egyszer feketés máskor rózsaszin stb). Valaki tudja ,hogy hogy lehet megoldani?
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
Szóval akkor gyenge hozzá a gépem? :S Amúgy azt leszámítva olyan so-so elmegy... szóval verseny elején beszaggat, de youtube-on láttam, h másoknál is, szóval azzal nem foglalkoztam, meg még az se gáz, ha 6 autó van, cs ha messzire el lehet látni, akkor akad, de nagyon :S és amúgy az fps limitet 50-re vagy 60-ra állítsam? meg a képkocka kihagyást kell erőltetni?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
GD_josh_hun: Bakker, ott nekem sem ment jó, mikor még Q9400-am volt. Ezt el is felejtettem.
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
próbálgattam, de valahogy sehogy se volt jó. már úgy verseny közben is egész jó, de van egy pálya a jogsinál, amikor egy Corvette-tel kell menni és vizes az aszfalt és ott max 30fps.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az fps limiter, hagyd bekapcsolva, mert ha offolod, akkor irreálisan felgyorsul a játék, s nem tudsz vele játszani. Amire azt írja, hogy nincs mellékhatása, azt bekapcsolhatod a 2 csúszkán kívül.
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
csak a 2 csúszka? a többit nem kell piszkálni? meg a képkocka kihagyást meg az fps limitert kell piszkálni? Mert az utóbbit beállítottam 60 fps-re. jah és azt írja, h 60-62 fps-sel megy, de lassul, meg a hangja is szaggat.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jó az a plugin. A csúszkákkal próbálkozzál!
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
Itt a plugin választó

http://kepfeltoltes.hu/view/140722/pcsx2_AppSettings_Pluginok_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Melyik plugin-t használod?
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
és akk elég csak azzal a 2 csúszkával "játszani", amíg jó nem lesz?
és am az nem lehet, h plugin baj van?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Igen, mert az 1.2.1 újabb, s azért nincs róla annyi videó. Szerintem az 1.2.1 stabilabb.
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
Pedig azt hittem, h a proci a legjobb az egészben, meg kb. 56-60%-át használja közben.
Meg van a hack-ek közt a jobb-alsó sarokban egy multi "nemtommilyen" hack, amihez azt írják, h 3 vagy több magos procinál ajánlott. meg melyk verzió a legjobb? én az 1.2.1-et használom. márcsak azért kérdem, mert az 1.0-ról van a legtöbb videó.
jah és bocs az esetleges hü*e kérdésekért.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A processzor miatt lassul be a célegyenesben. De ha belövöd jól a speed hackeket, akkor nem fog belassulni.

A videókártya elég natív felbontáson.
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
És a GTS 250 (512mb) videókártya elég hozzá?
Am leginkább akkor lassul be, ha messzire el lehet látni, pl GT3-nál célegyenesben, vagy mikor kezdődik a verseny és körbemutatja az autót.
Köszi szépen a segítséget. 😉
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
GD_josh_HUN: A Q8300 már elég hozzá ,hogy ne lassuljon be. Egy kicsit többet kell foglalkozni vele. Ne rakd fel a speed hackeket full-ra. Ha jól emlékszem én az EE-t 2-re raktam, míg a jobb oldali csúszkát 1-re. De kísérletezzél vele, mert pl. i5-ös gépen csak hátrány volt a speed hackek bekapcsolása.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
hackeket próbáld meg a felbontást is hagyd natívon szerintem.
0
0
0
0
GD_josh_hun avatar
Hali!
Szerintetek elég a gépem ahhoz, h tudjak pcsx2-n Gran Turismoval játszani?
Mert csomót állítottam rajta meg sok plugin tkipróbáltam, de mindig belassul.
Tud valaki segíteni?
0
0
0
0
sudosu avatar
danika0000:
Tehetsz vele egy próbát viszont ha olyan játékokat akarsz játszani mint mondjuk GTA Vice City Stories vagy LCS elég bukó a dolog. Nekem is ugyanolyan VGA-m van mint neked.

ui.:
X360 és PS3 emulátort nem tudtok ami ténylegesen is működik? Nem akarok abszolút komoly grafikájú játékokkal játszani, csak Visual Novel-t akarok olvasni, ahol általában statikus egy kép néhány percig, meg csak szinkron van 😀... Szóval gondolom ennyit csak bírnia kéne a gépemnek normálisan.
0
0
0
0
no avatar
PS2 emulátor hoz elég a gépem? intell core i3 380m @2.53ghz 2.53 GHZ, 4gb ram ddr3, nvidia gforce 610m 1gb videó kari
0
0
0
0
no avatar
Én ugy értetem hogy úgy lecsöken a konzol ára hogy nem lesz ps3 emulátor! 😃 magyarán ps3 lesz emulálás helyett! Bár biztosan megírják a jővőben a kérdés inkább mikor! 😃 10 év múlva biztos lesz egy ps3 emulátor 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az emulátor megjelenése nem függ a PS3 árától.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció