Menu
Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1585
no avatar
3 hónapja | 2018. 02. 27. 17:17:13
#
sziasztok letöltöttem az assasin creed origin játékot és nem akar elindulni megnyitja a képet olyan mintha el akarna indulni azt bezárja azt is pedig a gépigényem megvan hozzá
Zoli869 avatar
3 hónapja | 2018. 02. 27. 17:34:21
#
@olaszzoli: Tört vagy eredeti? ha tört nézz belőle másik verziót esetleg törést ha eredeti akkor tedd fel a legfrisebb drivereket (videókártya,Microsoft Visual C++ az összeset direct x stb)
Captain Fanatic avatar
4 hónapja | 2018. 01. 30. 19:41:28
#
Sziasztok!

Régen játszottam a The Elder Scrolls Legends játékkal, úgyhogy letöltöttem újra...Bejön a töltő képernyő, majd kiírja hogy error, és hogy látogassak el az oldalra. Pls valaki help!
Dono avatar
4 hónapja | 2018. 02. 01. 15:19:28
#
@Captain Fanatic: A legfrissebb verzióval?
Andris18 avatar
4 hónapja | 2018. 01. 28. 13:07:13
#
Üdvözletem! :)
A Shelter nevű játék gold v.5 verziójával van gondom. (A humble trove-tól szedtem le a havi előfizetés ajándékként.) Sokszor kidob (nem ugyanott) és volt, hogy a képernyőfelbontást is átállította. Ezen a gépen: Windows 10 pro 64-bit, i5-4590 3,3ghz, 16gb ddr3 1866mhz, rx 480 8gb. Esetleg valami patch van rá, vagy a windows 10-et nem komálja?
yugiohyugiohzebuyug avatar
5 hónapja | 2018. 01. 16. 20:31:44
#
Sziasztok!
Nem tudom érkezik-e válasz, de azért most már megpróbálom.
A problémám az lenne, hogy az egér duplán kattint. De nem hardveres a probléma, az egérrel nincs baj, hanem a windows-ban állítódhatott el valami. Ugyanis:
- A dupla klikk csak Windows-ban jelentkezik. Értem ezt úgy, hogy csak az asztalon, mappákon, szöveges dokumentumokon, asztalon lévő és mappákban lévő, sajátgépben stb.-ben lévő ikonokon jelentkezik. Chrome-ban, programokban, játékokban semmi.
- Asztali gépen szintén működik minden teljesen jól, ez csak a laptopnál jön elő és ott is az előbb vázolt esetekben.
- Ergo: valami elállítódott Windows-on belül. Gondolom én.

Valaki találkozott már ezzel a problémával? Esetleg tudnátok megoldást rá? Néha elég idegesítő tud lenni.
Windows 8.1
no avatar
7 hónapja | 2017. 11. 07. 20:46:51
#
Sziasztok!

Nekem 64BITES Win7-em van, és olyan problémám lenne, hogy mostanában egyre sűrűbben csinálja azt a gép, hogy mikor ki kéne írnia hogy "üdvözöljük" akkor azt nem tölti be, és csak egy kicsit világos fekete képernyő lesz, nem reagál semmire, és hiába várok bármennyit, semmi.. Csak a nagy kapcsoló gombal tudom lekapcsolni, de gondolom ez nem tesz neki jót. Még ennyi, hogy mikor elindítom a gépet, akkor a "num lock" mindig világít, nem tudom ennek van-e köze ehez, hogy sokszor nem indul el.

Köszönöm a válaszokat! :)
spleenszuru avatar
7 hónapja | 2017. 11. 05. 11:45:16
#
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, fordult-e valakivel elő, hogy 17.7.2 amd driverrel (legutóbbi nem béta driver), összeakadt a most kiadott, 4.4 msi afterburner ?
A jelenség: feltettem ma az afterburnert, maradtak a beállitásaim - amik egyébként csak a FAN-ra vonatkoznak, illetve a rivatuner hőmérséklet figyelő részét használtam játékok alatt, hogy lássam épp mi mennyin van és pörög.
Miután feltettem a 4.4 afterburnert, és megnyitottam a Crimson paneljét, fekete képernyő, és lefagyott minden, csak reset segitett vagy erőszakos kikapcsolás. Most töröltem az afterburnert és a rivatunert is, azóta ok, viszont szükségem lenne a kimutatásokra, nehogy úgy járjak, mint anno a 270x-emmel, hogy nem vettem észre, hogy a driver miatt nem pörögtek a ventik, és a kártyám szépen szétégett...

Köszi előre is !

ui.: jelenleg a crimson azt mutatja 1130 RPM-en pörög a venti, holott abszolút nem pörög.. állnak a ventijei ..
jozsefgyorfi avatar
7 hónapja | 2017. 11. 02. 21:02:44
#
Sziasztok. Ugy lassan ket honapja vettem egy uj ssd-t. Felraktam ra a windows 8.1-et es tokeletesen mukodott egy darabig, majd egy este kekhalalt kaptam. Minden alkalommal amikor ujra az ssd-rol akartam bootolni kekhalalt adott. Oke. Gondoltam megprobalkozok azzal hogy ujrarakom a windowst mert mar nem emlekszek pontosan de egy olyan hibat irt ki hogy egy eszkoz nincs helyesen csatlakoztatva es nem tudtam mihez kezdjek ezzel az informacioval. Nos a helyzet az volt hogy a bios latta az ssd-t, de amikor eljutottam odaig hogy belepjek a windows telepitobe ott megallt az egesz. Ez alatt azt ertem hogy ha orakat hagytam ott akkor sem lepett be a telepitobe. Mas esetekben mikor a biosban allitgattam dolgokat akkor bejutottam a telepitobe de nem irta ki az ssd-t mint lehetoseget. Van akarmilyen otletetek hogy mi lehet a baj? Vagy esetleg vigyem vissza esetleg az ssd-t hiszen ugy is garancialis meg.
Zoli869 avatar
7 hónapja | 2017. 11. 04. 15:14:20
#
@jozsefgyorfi: Vagy dugd át másik helyre az ssd-t nézd meg úgy, esetleg cserélj kábelt az ssd-nél.
armagedon32 avatar
8 hónapja | 2017. 10. 14. 17:39:12
#
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy egy wondows 10 64 bit pro van a gépen. De csak a biosból aktiválja magát szóval nincs telepítő lemezem , de ha egy új gépre szeretném átt rakni a operációs rendszerem akkor ezt hogy tudom meg tenni hogy az eredeti windows meg maradjon . ?
Puffin avatar
8 hónapja | 2017. 10. 14. 17:50:41
#
@armagedon32: Beszélj a Microsoft supporttal!
Andor1997 avatar
7 hónapja | 2017. 10. 23. 02:06:24
#
@Puffin: Ha a meglévőt szeretnéd új gépre tenni( ha jól értem) akkor az nem fog menni,hiszen az az épp aktuális géped Configját tartalmazza,tehát az újjal semmi féle képen nem fog menni!
Master Killer avatar
8 hónapja | 2017. 10. 13. 21:42:41
#
Sziasztok, eddig egy Ozone Spark (Jack) fejhallgatót használtam, Win7 alatt, hangszín szabályzóval, "erőteljes" módban. Vásároltam egy Razer Kraken-t (5.1 USB), ezzel már nem ajánlja fel egyáltalán a hangszínszabályzót. Hogyan tudnám ezt megoldani? Előre is köszi!
KRZT963 avatar
8 hónapja | 2017. 10. 13. 22:45:13
#
@Master Killer: USB-vel ellátott fejhallgatókat nem ismeri fel az integrált hangkártya, csak a Jack be- és kimeneti csatlakozókat.
Master Killer avatar
8 hónapja | 2017. 10. 14. 20:17:53
#
@KRZT963: Köszi, leszedtem a Razer illesztő programját, szebben szól már. Most meg az lenne a problémám, hogy ha kihúzom a fejhallgatót, a laptop hangszórója nem szól, (a tálcán alul jobb oldalt minden rendben), illetve ha rádugok valami hangszórót azzal se. Ötlet?
no avatar
8 hónapja | 2017. 09. 28. 19:27:41
#
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy újra szeretném rakni a Windows 8.1 64 bites operációs rendszert mert nem működik rendesen de nem tudom mert azt írja ki hogy hiányzik néhány fájl.
Ilyenkor mi a teendő?
Válaszokat előre is köszönöm :)
Zoli869 avatar
8 hónapja | 2017. 09. 28. 19:51:38
#
@davidlope97: Rendszerindító lemez betesz majd a javítás funkciót használod. Remélem érthető.
no avatar
8 hónapja | 2017. 09. 28. 22:24:22
#
@Zoli869: Köszi a választ :D akkor holnap ki is írom lemezre és telepítem
no avatar
8 hónapja | 2017. 09. 29. 20:50:44
#
@Zoli869: Egy kérdésem lenne még,hogy most lemezzel működik az operációs rendszer mit kellene tennem ahhoz,hogy anélkül is menjen mert a Windows 8.1 eredeti?
Zoli869 avatar
7 hónapja | 2017. 10. 23. 14:59:14
#
@davidlope97: Bocs hogy csak most írok Dvd lemez nélkül is fel kéne állnia a Windowsnak ha "javítottad" ellenkező esetben rakd újra.
Sikooo avatar
8 hónapja | 2017. 09. 25. 12:14:46
#
Sziasztok!

Windows telepítési problémába ütköztem. Régebben találtam egy topicot MSI alaplapokkal kapcsolódóan ehhez a problémához, de már nem találom sehol.
A lényegre térve: Vettem egy új konfigot, melyben az alaplap egy MSI B250 PC MATE. Mint lassan már az emberek 90%-a, én is USB-ről szoktam a gépemre feltolni az op.rendszert, Rufus program használatával és egy 32gb-os pendrive-al. Nos, a probléma a következő: Rufus-os pendrive semmilyen módon nem telepíti a windowst, bármit is állítok be a biosban. Amit erről olvastam, az az, hogy az MSI Smarter Tool a megoldás, azzal is lehet bootoló usb-t kreálni. Megtettem, sikerült is felrakni, viszont aktiválni nem lehet a windowst. Win7-ről van szó, akinek sikerült ezt a problémát megoldani, lsz írja le a megoldást. Köszi
KRZT963 avatar
8 hónapja | 2017. 09. 25. 16:32:33
#
@Sikooo: A Kaby Lake procikhoz nem ajánlott Win 7 -et tenni, használj 10-et és nem lesz problémád. :)
armagedon32 avatar
9 hónapja | 2017. 09. 21. 19:57:06
#
sziasztok létszi segitsetek amikor el inditom ezt a játékot ot ezt irja ki nekem a tört meg eredeti steam verziba is nem értem . telepitetem ezt a physx programot de most sem indul ugyan ezketet irja ki továbbra is

Addess:0x546ab4e (filename not found ) in C: program files (x86) NVIDIA
Corporation physX Engine . DB8A731FD8D5 physXCore.dll

address filename not found . in D :steam ,steamapps .cannon life is strange . binaries . win32 lifeisstrange .exe address .ugyan ezek a szövegek ismétlödnek csak más számokkal a address után

Corporation . PhsX enigme .... számok . PhsX core .dll
SuperSaiyanGotto avatar
9 hónapja | 2017. 09. 21. 12:08:40
#
Sziasztok! Adobe premierPro-ban miért nem tudok playbacket alkalmazni? gtx 1080TI van i7 De a Monitorom/tévém nem jelenik meg sehogy ott legfrissebb driver van fent.
BudayT avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 18:27:06
#
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni. Ma vettem észre, hogy nem csinálok semmit és nagyon melegszik a videókártya meg a proci is. Nézem a futó folyamatokat és egy wabmig.exe nevű folyamat használja a cput folyamatos 16%-on, gondolom ettől a folyamattol melegszik a videókártya is mert eddig nem volt ez a folyamat. Mi lehet ez? Hogy lehet eltávolítani vagy kikapcsolni? Köszi előre is.
Zoli869 avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 18:45:07
#
@BudayT: wabmig.exe File Description:
Microsoft (R) Address Book Import Tool http://www.freefi…xe-266511/
BudayT avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 19:32:28
#
@Zoli869: Köszönöm, elvileg sikerült.
Zoli869 avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 20:10:10
#
@BudayT: szívesen :)
Andris18 avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 17:37:34
#
Oracle Virtualbox-szal alakinek van tapasztalata?

Van egy kis gubanc a windows server 2012 és a windows 8.1 kliens között. Ha megy a szerver (márpediig mennie kell hogy a kliens belépjen a tartományba) akkor a kliens nem tud bejelentkezni sem kikapcsolni. Rettentően idegesítő, azt írja hogy várjak de percek teltek el. És az a legviccesebb hogy tegnap és tegnapelőtt még ment a kliensről a megosztott meghajtó, ftp, weblap/cms, házirendek... ma meg kuka. :(
cszolee79 avatar
1 éve | 2017. 06. 15. 16:27:40
#
@Andris18: "Oracle Virtualbox-szal alakinek van tapasztalata?"
Bottal se.
Ha Windows, akkor Hyper-V.
Mi van itt, szerver meg kliens külön vason, vagy virtualizálva egyik a másikon?
hashimoto avatar
1 éve | 2017. 06. 15. 20:01:03
#
@Andris18: Teljesen jó a Virtualbox, addig, míg nincsenek nagy vágyaid.
Nekem egy XP van fent, arról megy több szerver is(TS3, egyéb játékszerverek), tökéletesen megy, az XP keveset eszik, virtuális géppel az egész meg mégkevesebbet. Tökéletesen működik minden, ping rendben, lag és egyebek nincsenek. Nem szerver os az XP, de ilyen célra nekem tökéletesen megfelel. :D
cszolee79 avatar
12 hónapja | 2017. 06. 19. 16:49:17
#
@hashimoto: Alapnak mondható vágyak:
-stabil legyen (nem az, 2008R2-n Vbox alatt XP vm 1-4 hetente menetrendszerűen lehalt, csak a vm poweroff-poweron segített)
-ne felhasználói módban fusson hanem serviceként
Approx avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 17:06:11
#
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy az utóbbi időben egyre jobban szaggat a Youtube a gépeinken és úgy most lett elegem?! Mi lehet a probléma ? NEm hiszem el hogy olyan gépeken mint ami az adatlapomon szerepel, VAS1 és VAS2-es szaggatnia kéne egy nyomorult videoklipnek 1Gbit-es net mellett . Már újra telepítettem mindent teljesen mindegy hogy Firefoxot vagy Chrome-ot teszek fel és mégis?! Szívesen vennék minden ötletet! Előre is köszönöm!
Zoli869 avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 17:15:05
#
@Approx: Youtube Spoiler!
hulladék
hiba? Esetleg valami beépülő modul a böngészőkben (igaz újraraktad a gépet de ha utánna is beteszed a böngésződbe a beépülő modult) esetleg a hálózati kártya drivert frissítsed. :)
Andris18 avatar
1 éve | 2017. 06. 02. 16:35:36
#
Sziasztok!

Far cry 4 -gyel kapcsolatban lenne kérdésem. Pár napja játszok vele eddig semmi gond nem volt viszont ma elkezdett akadozni, amivel még együtt lehetne élni de mostmár meg is állt (vagyis kiírja a sokásos win7 ablakba hogy a program nem válaszol a windows megoldást "keres" a problémára). van valami ötletetek mit kéne átállítani hogy ne lépjen ki és ne akadjon?
hashimoto avatar
1 éve | 2017. 06. 07. 18:32:55
#
@Andris18: Nekem is ilyen volt a Far Cry 4, az elején tök szépen futott, aztán pár nap múlva meg kisebb beállításon is szarakodott..
Ubisofttól nem volt szokatlan sajnos.
Andris18 avatar
1 éve | 2017. 06. 09. 20:38:12
#
@hashimoto: most egy ideje megint minden tuti, pedig semmit nem csináltam vele csak pihentettem 2 napot. Varázslat! C:
hashimoto avatar
1 éve | 2017. 06. 09. 20:48:03
#
@Andris18: cdn.meme.am/cache/instances/folder566/500x/78138566/spongebob-ubisoft.jpg

Ubisoft logika. :D
Tomi209 avatar
1 éve | 2017. 05. 31. 15:45:39
#
Sziasztok! mikor 1,5 GB ramot rakok a gépte tökéletesen megy (1GB + 512mb) De, ha rakok mellé legalább még egy GB-ot akkor sípol egyet mint amikor minden jó, de a bal felső sarokban 'tölt' egy kicsi pontban de tovább nem megy.. Ez mitől lehet?
Andris18 avatar
1 éve | 2017. 05. 29. 15:15:36
#
Sziasztok!

A Calvino Noir nevű játék hihetetlenül akad, pedig a játék megfelel a gépigényeknek. Vagy mégsem? Mi lehet a baj?
Zoli869 avatar
1 éve | 2017. 05. 30. 10:27:39
#
@Andris18: Bőven megfelel eddig nem akadt? Ahogy nézegetem rendesen szídják szóval simán optimalizálatlan szerintem. :)
Andris18 avatar
1 éve | 2017. 05. 30. 10:57:27
#
@Zoli869: Akkor lehet az a baj. Kár érte. Köszi a választ :)
Zoli869 avatar
1 éve | 2017. 05. 30. 11:01:43
#
@Andris18: Szívesen várj meg egy patchot (márha adnak ki hozzá) lehet abban benne lesz a megoldás. :)
Anonymus1 avatar
1 éve | 2017. 05. 27. 15:54:56
#
Sziasztok!

Találtam a BIOSB-a egy Fast Boot nevű opciót.
3 lehetőség volt:
Kinyomva
Engedélyezve
Ultra gyors

Na,én kipróbáltam az ultra gyors boot-olást,azóta nem adja be a BIOS-t,hiába nyomkodom a DELETE-t(ezzel adja be)
Ezelőtt beadta,valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm! :)
KRZT963 avatar
1 éve | 2017. 05. 27. 17:37:08
#
@Anonymus1: Ilyenkor nem lehet így belépni a BIOS-ba. Ezt szoftverrel kell kikapcsolni.
cszolee79 avatar
1 éve | 2017. 05. 29. 16:52:48
#
@Anonymus1: Asrock alaplapban láttam ilyet, ott buzinagy betűvel írta, hogy ha bekapcsolod akkor utána csak CMOS clear után tudsz majd újra belépni a BIOSba.
KRZT963 avatar
1 éve | 2017. 05. 29. 19:17:13
#
@cszolee79: Az MSI alaplapokhoz jár egy szoftver, mellyel egy kattintással ki lehet kapcsolni a Fast Boot-ot.
NSD4rKn3SS avatar
1 éve | 2017. 05. 30. 10:56:46
#
@KRZT963: Plusz MSI lapnál be lehet állítani hogy ha pár mp-ig nyomva tartod bekapcsoláskor a power gombot akkor egyből BIOS-ba lép a gép.
Arbalest avatar
1 éve | 2017. 05. 27. 14:42:27
#
Sziasztok.

Több letöltőtt film, sorozat közben egyszerűen bizonyos idő elteltével (fix idő, pl. 43:40 assassin's creed film) leáll a videó amikor eléri. Több lejátszóval is próbáltam. De nem csak ott, később is, és elég idegesítő.
Mi lehet az oka?
InfernoDante avatar
1 éve | 2017. 06. 02. 16:57:43
#
@Arbalest: Szarul töltötted le vagy már hibásan rakták fel, utóbbit kétlem de előfordulhat.
DarkC0re avatar
1 éve | 2017. 02. 26. 13:35:43
#
hali srácok. Van egy gondom a Ghost recon wildlands beta teszt körben kékhalálozik a gépem. Csak ennél a játéknál csinálja. BlueScreenView nevű programmal utána néztem, és ezt írta nvlddmkm.sys, mellette írja caused by adress nvlddmkm.sys+16d1e1. Mi lehet a megoldás erre? én a videókártya driver-re gyanakszom. Windows 10-et használok.
bybeni avatar
1 éve | 2017. 02. 11. 15:59:30
#
Wayne888

GeForce driver ami fennvan Manual Driver Search alatt Nvidia bácsiéknál ott a legfrissebbel gond van, a 378.49
Viszont van HotFix :D ami mindent helyrerakott nálam is, 378.57, megszűntek azok a hibák amiket a korábbi okozott
Wayne888 avatar
1 éve | 2017. 02. 10. 13:24:36
#
reszler112233
De igen az volt felrakva, de vissza tettem a kártyához kapott lemezről a drivert, és most már oké. Megy szépen minden. Köszi!
reszler112233 avatar
1 éve | 2017. 02. 09. 23:25:46
#
Wayne888
Nem tetted fel véletlen a legújabb Nvidia drivert? Arról hallottam már, hogy érdekes dolgot művel megint. Ha igen tedd vissza a régebbit amivel még jól ment.
Puffin avatar
1 éve | 2017. 02. 09. 23:10:16
#
Lehet kaptál valami bányász progit.
Wayne888 avatar
1 éve | 2017. 02. 09. 23:03:15
#
manyikati: Eddig semmi probléma nem volt. Három napja jelentkezett ez, szépen futott minden eddig. Most meg játszhatatlan minden, annyira szaggat.
visor261 avatar
1 éve | 2017. 02. 09. 20:52:25
#
Feladatkezelő és hwinfo kezdetnek jó.
Manyik75 avatar
1 éve | 2017. 02. 09. 20:37:54
#
A gtx 950-en nem egy erős vga, FullHD-ban max low beállítások al bír el.
Wayne888 avatar
1 éve | 2017. 02. 09. 20:22:48
#
Sziasztok. Nem tudom írhatok e ide ilyet? Valószínű videókártya probléma. FOLYAMATOS JÁTÉK SZAGGATÁS, minden játéknál. Két hónapos a gépem(i5-6400 2,7Ghz, GTX950 2GB GDDR5, 8GB 1866MHz DDR3).
Elsősorban mik a teendők ilyenkor?
bybeni avatar
1 éve | 2017. 02. 08. 10:55:21
#
alex13

Ha nem a radeon beállításaiban, hanem összességében a gép "Energiagazdálkodási lehetőségek"-ben átállítod mondjuk "Teljsítménycentrikusra" akkoris ez a helyzet?
Energiatakarékoson nekem is csak az integrált VGA megy, a GT555M nem
alex13 avatar
1 éve | 2017. 02. 02. 19:06:17
#
Sziasztok :)
Olyan jellegű problémám lenne, adott egy lenovo laptop 2 db videókártyával és a böngészőknél nem engedi egyszerűen átváltani teljesítményre,mert energiatakarékoson van és így sok dolog nem fut úgy ahogy kellene rajta. Egy ilyen kis fekete lakat van benne a radeon speciális beállításainál és nem tudom kivenni. Valakinek esetleg valami tipp?
Segítségeteket előre is köszönöm.
kepkezelo.com/images/2gg4r2g7i3dox7gz1k8i.jpg
Puffin avatar
1 éve | 2017. 01. 17. 18:46:49
#
Valószínű, hogy nem lesz jobb! Az enyémen se jó a kép, max filmezésre használom néha gépről. Gondolom nem egy hiper szuper TV az sem.
hangzoj avatar
1 éve | 2017. 01. 17. 18:42:45
#
Sziasztok! Van egy blaupunkt tvm ami össze van kötve a videókártyával (r7 260x) hdmivel. 1920*1080 felbontás (max) viszont nagyon pixeles.. Bármit állítok windows 10 alatt, radeon driver alatt nem változik.. Ötletek?
sisko avatar
1 éve | 2017. 01. 05. 21:44:00
#
A drivert ténylegfel kéne tenni,anélkül nem igazán fog futni...pl innen : http://support.am…ows+7+-+64
no avatar
1 éve | 2017. 01. 05. 21:13:18
#
i3 6100 3.7GHz Proci
Sapphire RX 460 4GB Nitro GDDR5
Asus B150M-K Alaplap
Kingston HyperX Fury 8GB RAM
WD 1TB 64MB WD10EZEX Merevlemez
FSP 500W Hyper M Táp
Win7 64BIT Home Premium
Ez a gépem :) Elvileg bőven vinnie kéne mind a 2 játékot!

VGA Driver mondjuk nem tudom hogy jó e, mert ha rámegyek hogy Radeon beállítások, ezt írja ki: No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware.

Ez lehet a baj?
HakuDragon avatar
1 éve | 2017. 01. 05. 19:14:00
#
Keretrendszereket frissítsd. Az miatt szoktak ilyenek lenni.
sisko avatar
1 éve | 2017. 01. 05. 18:47:48
#
Blade890 : egyrészt az uplay mindig frissíti magát,másrészt a szükséges driverek - programok legyenek naprakészek (pl. directx,framework,visualc++,és vga driver),harmadrészt meg jó lenne tudni,milyen gépről is van szó ? (legfőképp proci-ram-vga ? )
no avatar
1 éve | 2017. 01. 05. 16:17:24
#
Uplayt hogyan kell frissíteni???
Letöltöttem, de nem indul el se az FC3, se a Siege!
Bejön a játékok "indítóképernyője" és lefagy (pl. Far Cry 3 működése leállt, a windows megoldást keres bla bla bla :D)
Kértem egy informatikai áruháztól segítséget, de ők azt ajánlották hogy frissíteni kell, de azt meg nem tudom hogy hogyan kell, plusz eleve most lett letöltve a uplay, akkor gondolom az eleve a legfrissebb verzió nem??
De tényleg nem tudom hogy miért nem indulnak el a játékok!! (Win7 64BIT os em van)
Pls. valaki segítsen. :)
meszes17 avatar
1 éve | 2016. 08. 30. 19:13:24
#
Helotok,nezzetek meg ezt a videot,ez sajat...
Ilyen problemaim vannak mint amilyen a videoba,nem minden jateknal,de 70%ba igen...
Ellegge idegesito,legujabb driver van fenn,vsync adaptiven van...mindent probaltam tul melegedes nincs,
hddnek semmi baja,virus nincs rajta...
Mitol lehet ez??????
spleenszuru avatar
1 éve | 2016. 07. 01. 22:02:32
#
Sziasztok !
olyan gondom lenne, hogy mióta megvan az új routerem, (persze nem biztos, hogy az okozza, de most tűnt fel a dolog ...)
néhány weboldal kiírja nekem hogy: szerzői jogok miatt műsorunk kizárólag magyarország területén nézhető.
pl. most a meccset szerettem volna nézni, ebből kifolyólag nem is tudom .. más vetítő oldal is írta már ezt ki.
a router egyébként egy Tenda F3 N300. (előző egy TP-LINK WR 740 volt)
a beállításai között kutattam, nem-e valami külföldi fake IP vagy stb. kavar be nekem, de nem találtam országra vagy régióra vonatkozó beállítást.
megköszönnék pár okos ötletet :)
SuperSaiyanGotto avatar
1 éve | 2016. 06. 19. 11:30:03
#
Sziasztok! Tudtok valami jó játék rögzítőt? jelenleg bandicam van,de megy a játék 120fpsel és leviszi 40re kb pedig be van állítva rendesen ,mitől lehet? Esetleg lenne valami más program?
Andris18 avatar
2 éve | 2016. 06. 11. 13:33:19
#
Piero: sikerült felrakni a játékot daemon tools-szal csak az utána lévő directx-eket nem tudta feltelepíteni. :)
no avatar
2 éve | 2016. 06. 10. 20:32:50
#
Sziasztok, Legendary problémám van nem lehet elindítani a játékot, valamiért összeomlik vmi mod hibát üzen.
tud valaki segíteni benne???
Puffin avatar
2 éve | 2016. 06. 10. 10:55:09
#
Andris18: szerintem nem jó a játék verzió. Próbálj meg egy másikat leszedni!
Andris18 avatar
2 éve | 2016. 06. 10. 10:49:58
#
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy kéne megoldani ezt a képen látható problémát.
A gép oprendszere win 7 ultimate, Service Pack 1, 64 bit úgyhogy nem értem mi a baj. 32bites és 64 bites programot is futtatnia kéne...

itt a kép:
http://kepfeltolt…es.hu_.png
csuz-li avatar
2 éve | 2016. 06. 10. 09:42:44
#
meszes17: CD-ről futtatod az ubuntut és lemented az adataidat. Amúgy úgy érdemes két rendszert felrakni, hogy létrehozod a két partíciót, majd felteszed az elsőre a Wint, másodikra a Linuxot. Akkor a linux bootmanaggere tud működni. Forditott esetben a win felülír mindent, amit lát és "egyeduralomra" tör.
meszes17 avatar
2 éve | 2016. 06. 09. 21:36:05
#
Helótok,légyszi segítsetek...
Linuxot(Ubuntu) rendszert használtam,de megakartam csinálni, azt,hogy legyen egy windowsom és legyen egy linuxom is egyszerre két particion...Nem sikerült...Feltelepitettem a windows 10et,de eltűnt illetve elérhetetlenné vált a linux rendszerem,nem bootol...
PEdig kellenének onnan az adatok a linux rendszeremről,na most akkor hogy hozzam vissza windows alatt azokat az adatokat amik linuxon és a linuxra(EX4) formátumra formázott particion vannak nekem? Segitsetek
csuz-li avatar
2 éve | 2016. 05. 23. 08:55:27
#
carl18: Hát ha a Linuxhoz nem tesznek fel grafikus felületet, akkor alapértelmezetten egy parancssor fogad. De lehet rá tenni KDE-t, vagy mást, amit csak szeretnél...
danee23 avatar
2 éve | 2016. 05. 23. 08:24:35
#
De ha már parancssor fogad akkor csak volt rajta valami. Lehet freedos vagy hasonló. Annak is q r va sok értelme van.