Való Világ 6

2011. February 19., téma
Fórum » Film, sorozat
A műsor elég felkapott lett, imitt-amott beszéltek róla a gepigeny.hu-n is, ezért most megérdemelt egy külön témát.
Hozzászólások: 392
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Jézusom itt még ilyen téma is van??!! 😆
0
0
0
0
💬 17
no avatar
@kmetovics: Jah kíváncsiságból ránéztem, ha már folytatódott a széria, bár pont a végén szoltam 😆😆😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Kings Bounty fan: Én addig néztem, amíg az egyik "ismerősöm" megnyerte az egyik szériát.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Csak nem az Aurélió? 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: De. Pontosan ő. Honnan tudtad?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Volt régen a sulimba egy kmetovics nevű gyerek, és az én sulimba járt az Aurélió is, csak egy tipp volt 😃 (persze ez nem azt jelenti hogy te vagy az a kmetovics,csak mondom rákérdezek hogy nem e az aurélió 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Hát ha a bereczkiben tanultál baján, akkor lehet összefutottunk már párszor.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Csak nem rendvédelmire jártál? 😊
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: De igen 😃 Te?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Az én ismerősömet Robinak hívták ő Bácsbokodi volt, de még suliba találkoztam vele utoljára! Jóban voltunk, jó fej gyerek volt de már vagy tizen pár éve nem láttam :/
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Csak nem a Puszkóra gondolsz. Ismerősöm, de már énsem láttam pár éve. Csak facebookon látom fent, de mindig csak edz keményen 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Már akkor is gyúrós volt 😃
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Kajak ő a Gábor? Ne már 😆
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kmetovics avatar
Melyik tán a Vass Gabi?
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kmetovics avatar
Hát néztem is furán a kommentjeire, de nem voltam benne 100%-ig biztos.
0
0
0
0
PatkosXX avatar
@kmetovics: Pedig elég egyértelmű volt, de még ő sem tagadta soha. 😆
https://gepigeny.hu/user/kings-bounty-fan#c3811606
0
0
0
0
kmetovics avatar
@PatkosXX: Jólvan na. Hát amúgy annyira nem érdekel, h ennyire foglalkozzak vele. Ti se tegyétek. Meg nem nézegetem mindenki profilját.
0
0
0
0
no avatar
Vivi nyerte a való világot.
0
0
0
0
💬 13
Viktorinho avatar
@Kings Bounty fan: Nembaj,két hét múlva úgyis elfelejti mindenki. 😃
0
0
0
0
no avatar
@Viktorinho: Nem néztem 1-et se belőle.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@Kings Bounty fan: Én manapság tv-t sem nézek. Ha nem az ilyen szenny műsorral van tele akkor a coviddal,az meg aztán rohadtul nem érdekel.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Viktorinho: Film, sport, doku műsorok. Azok még jók. Persze csak ha kevés a reklám.
Emberek nagy része csak az élő sport miatt tv-zik még most is.
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Aréna 4 lesz majd jó.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Kings Bounty fan: Nekem bejön elégge azaz adó. Nascar, MotoGP, Indycar, V8 Supercars. 😃 😃
Van még NFL, Darts, WWE, NHL, sí, foci stb. Igazából túl sok sport joguk is van.. Kellene egy második Aréna 4 csatorna is hogy ne legyenek ütközések ha több esemény és meccs egy időben lenne. 😆 Spílerrel is ez lett idővel.

Január óta mióta bekerült a szolgáltatónkhoz elég sokat néztem.
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Hol vagytok?,sajnos diginél tárgyalnak róla megérdeklődtem facen. Úgyhogy nálunk is van némi remény rá.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Kings Bounty fan: Direct One (Upc Direct volt) Műholdas.

Digisport 1 is bekerült január óta a csatornaválasztékba. Eléggé meglepődtem rajta. Eurosportok viszont kikerültek ami elég nagy kár.
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Snooker miatt jó csak. Meg sielés van.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Kings Bounty fan: Bicajt ne feledd! 😃
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: Ja igen az is ott van.
0
0
0
0
no avatar
@Viktorinho: Sok értelme nincs is egyébként, manapság online is leadnak mindent, akár élőben ha sport a téma. Komolyabb filmesek illetve konzolosok körében van jelentősége. Időnként bekapcsolom, de akkor is csak az Apple TV kínálatát használom/nézem rajta.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Viktorinho: Most se tudjuk ki az. 😆
0
0
0
0
Ajax avatar
Veszel újságot? Itt az internet és veszel újságot? Mi a francnak? Ne azért ne vegyél Blikket, mert van benne VV-s hír, hanem azért, mert pénzbe kerül. Ugyan azokat a dolgokat eltudod olvasni neten, mint amit az újságban olvasol... blikk.hu és nézelődhetsz is.
De ha mindenáron venni akarsz újságot, akkor is megtudod tenni, hogy elkerülöd. Látod, hogy VV-s hír és nem olvasod el. Nem kell elolvasnod minden hírt a tovább lapozáshoz... Nem kötelező elolvasni.
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
Hiába akarod elkerülni,az újságban is benne vannak. Most ezért ne vegyek blikket?
0
0
0
0
Ajax avatar
DonnieD: "Mondjuk én azon szoktam röhögni, hogy mindenki fikázza, de közben meg naprakészek a bentlakókkal és a történésekkel egyaránt. "

Igen, ez általában mindig így van. De ahogy szokták mondani, pont odakapcsolták, és látták ezt a jelenetet... 😀 Mindig pont odakapcsolnak véletlen az emberek, és véletlen mindent látnak az egész műsorból. 😀 Jó az igaz, hogy ilyenkor a csapból is a ValóVilág folyik, de azért ha engem nem érdekel valami, akkor elkerülöm nagy ívbe. Mondjuk ha utálnám a VV-t és véletlen az RTL2-re kapcsolnék, és látnám, hogy a VV megy, akkor rögtön tovább mennék. Nem az lenne, hogy most belenézek, hanem 5 másodperc töredéke alatt legkésőbb elkapcsolnék onnan.
0
0
0
0
DonnieD avatar
Mondjuk én azon szoktam röhögni, hogy mindenki fikázza, de közben meg naprakészek a bentlakókkal és a történésekkel egyaránt.

Mondjuk én beismerem, én nézem.
Még az első két széria szórakoztató volt, a harmadikat már muszájból néztem, mert egy TV volt, és az a szülőké volt. Amikor indult a negyedik az nagyon jó volt. Ment a háttérben a műsor, én meg twitteren olvastam miket írtak mások. A hozzászólásokon jókat nevettem. Az ötödik kimaradt az életemből, a hatodikat is azért követem nyomon, hogy a twitteren megjelenő hozzászólásoknak legyen poéntartalma 😀

Az viszont tény, hogy én is meglepődtem milyen emberek vannak bent. De legyünk őszinték: erre van igény, nem?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gondolom 3-4 réteg gumival. Mert ki tudja, hogy kikkel feküdt össze.
0
0
0
0
Storm Shadow avatar
A hányinger kerülget az ilyen műsoroktól. Habár,azon a ribancon én is végigmennék,aki azt mondta hogy ő már 500 pasival szeretkezett.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Én szívesebben elnézek egy jó Rendőrakadémiát,Bud Spencer,Terence Hill fimet vagy bármit mint ezt a ganét.
0
0
0
0
niteforce avatar
Figyeljetek, a TV csatornák olyan műsorokat fognak csinálni, amire van igény, ami nézettséget hoz. Egy értelmes ember tudja, hogy mi a példa, és mi a szórakozás. Ez csak szórakoztatásra való. Aki ennél többet akar ettől a műsortól az már egyéni probléma. Valamilyen szinten muszáj olyan embereket beválogatni, akiktől garantált a vita, most gondoljatok már bele, ha bemenne 15 átlagos, konzervatív ember, akkor nem lenne feszültség, vita bent.
A magyarok meg imádnak mások problémáin, és mások veszekedésein röhögni, ettől volt évekig képernyőn a Mónika show, a Balázs show, a Való Világ, meg még pár műsor ami erre épít. Átlagos ember hazajön a melóból, semmi ereje nincs, ledől a TV elé, és csak röhögni szeretne mások nyomorán. Ennyi ez a műsor, és nem több, nem kell bele többet látni mint a műsor készítői, mert higgyétek el, a műsor készítői sem kultúrműsornak szánták...
0
0
0
0
19ati93 avatar
mindenki ezt a hulladékot várta hogy induljon.. mi ebben a nagy csoda hogy első nap mindenben vert minden csatornát? volt ellenfél bármelyik adón is? NEM. nézd meg ezen a héten vasárnap ugyanezt a statisztikát és kiderül hogy még mindig annyian nézik-e egy hét után,kétlem..
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Jól van, nem jártam utána, hogy most van, vagy nincs SMS-ezés. Viszont ettől még ugyanakkora baromság ez a műsor. Úgy érzem, ha nézném, akkor kifolyna az agyam. Még jó, hogy nincs TV a szobámban, így még véletlenül se tudok akárcsak 1 mp-re is odakapcsolni.
0
0
0
0
Ajax avatar
Szögezzünk le 2 dolgot.

1. A SMS küldésről... Nincs SMS küldés. Okos telefonra letöltesz egy ingyenes applikációt, majd regisztráláshoz egy normál díjas SMS-ben (ez nem tudom mennyi, de kb. 30ft) el kell küldened egy aktiváló kódot, és onnantól kezdve bármikor, bármire szavazhatsz. Akár vissza is mondhatod a szavazatod, átrakhatod más emberre, és nem jár semmilyen plusz költséggel, egyszer 30ft és kész. Tehát teljesen korrekt, semmi lehúzás nincs benne.

2. Sokan itt nyomják, hogy 12 éveseknek, taknyosoknak, stb. szól a műsor. Erre most csak ezt tudom bemásolni:
"A ValóVilág idősávjában (19:00-20:54 közötti időszak átlagában) nem volt nézettebb csatorna az RTLII-nél a 18-49 évesek körében.

A vasárnap esti adás a 18-49 évesek körében 15,6%-os SHR-t hozott az RTLII-nek, amivel megverte a TV2-n vele szemben sugárzott Naplót (12,6%) és a Mindenképpen talán című vígjátékot (12,8%) is. Ennek azért is van kiemelt jelentősége, mert az RTLII mindössze a magyar háztartások 52%-ban fogható. Ezzel a kimagasló eredménnyel vasárnap este, a ValóVilág 6. szériájának idősávjában az RTLII volt a legnézettebb csatorna az országban a kereskedelmileg fontos korcsoportban."

A lényeget kiemeltem... Egyébként ebben a szériában kivételesen hatalmas ribancok, és idióták vannak. Eddig se voltak észkombájnok, de ezek az emberek túltesznek az eddigi 5 szériában szereplő emberekenk. Charlotte a legjobb, aki az egyik riporternek azt mondja, hogy 500 pasival volt már kb. a másiknak meg azt mondja, hogy 1000-el már biztos volt. Ő se tudja mit hazudjon. A "gyúrós" Józsi IQ szintje pedig vetekszik a nullával, egyszerűen borzasztó, hogy mennyire egy idióta, bolond ember, egy mondatot nem tud elmondani rendesen, mert egyszerűen nincs szókincse. Nem csodálom, hogy 8 általánosnál nincs nagyobb végzettsége... és gondolom ebből a 8 iskola évből is minimum 11-et csinált amilyen okos.
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Forma-1, Film, erre használom a Tv-t csatornákat abszolút nem nézem, pedig van 85.
Ezt a szart is neten láttam, belenéztem egy videóba sokkot kaptam, aztán rámentem a tutira megnéztem még egyet, azóta is sokkhatás alatt állok.😢

Superlompos: Telefonszámlát én is csináltam sűdő koromban, igaz nem a való világot hívtam.😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ráadásul a sok taknyos SMS-t küld rájuk, amit apu/anyu töltött nekik fel a kártyájukra. Vagy rosszabb esetben, ha nem feltöltős, akkor a telefonszámla láttán kapnak majd infarktust.
0
0
0
0
xoki avatar
Barátok közt is sorozat 😃 DE az tény hogy mérföldekkel jobb az általad említett tőle, még ha nekem azok se tetszenek 😃 De a lényeg hogy ne nézzétek mert agykárosodásotok lesz a való világtól is meg a barátok köztől is 😆 Igen RedRabbit ez pontosan igy van, nekem is mindig nézte a mamám fiatal koromba ezért muszáj néha belenéznem megszokásból....😞 Most pedig eljutottunk oda hogy nem az idősek nézik hanem a fiatalok...pfff
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Egyik humorista fogalmazott így "A Való Világ ismeretlen senkikből csinál ismert senkiket"
0
0
0
0
gigazte avatar
Én nem a Barátok Köztre gondoltam, hanem a sorozatokra: Castle, Zöld Íjász.
0
0
0
0
RedRabbit avatar
Akinek ez nevetséges az a bentlakókkal áll egy szinten, olcsó, tudatlan, szánalmas banda, életükben nem dolgoztak, és ez a való világ ? A legfőbb probléma, hogy nézőközönségük aki a 12-14 éves korosztály erről vesz példát, ezekről az ordenáré parasztokról, kőfejtőben a helyük ! Aztán csodálkozunk, hogy elkorcsosodik a fiatalság. Nem vagyok prűd, se szégyenlős, de mindennek megvan a határa, ez egy ízléstelen szarkupac !
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem is undorító műsor.

Múltkor épp vacsiztam, mama nézte a Fókuszt, s abban volt szó erről a gyönyörű műsorról. Az egyik csaj dicsekedte, hogy már 1000 hapsival volt dolga. Míg az egyik srác azzal verte mellét, hogy 8 általánost végzett. Most komolyan ezek olyan tények, amivel dicsekedni lehet?


Váááááááá, sötétség level 99.
0
0
0
0
xoki avatar
Az rtl klubbét mással cseszik el, de mondjuk jobban örültem volna ha a pl a barátok köztöt leszedik a való világot meg a helyére teszik még mindig jobb lett volna... Na de a lényeg hogy nem védem, régen néztem az 1. részt rendesen fiatal ésszel, de most már csak belenézek néha hogy tudjam a meméket amiket csinálnak majd belőlük 😆 Annyit mondod hogy eddig pávák meg ribancok vannak benn ja és egy paraszt....😂
0
0
0
0
gigazte avatar
Örülök neki, hogy nem az RTL Klub programját cseszik el ezzel a műsorral!
0
0
0
0
neuroflex avatar
ma néztem ez simon gyerek nagyon hülye sajnos
0
0
0
0
kistiko07a avatar
A sok agymosott ember is csak azért nézi, hogy megbizonyosodjon róla, van az ő sorsánál rosszabb. És ezen jókat derülnek, nameg szavaznak. Hol vannak már a régi jó műsorok mint a Legyen ön is Milliomos, Szerencsekerék, Áll az alku (a régi verzsön amiben még kellett gondolkodni). Tévét naponta ha fél órát nézek akkor is ez a sok szutyok ömlik belőle. Az RTL nagyon ért a minőségi műsorokhoz....
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Ha röhögni akarok nézek valami vígjátékot vagy valami hasonlót... na mindegy nem szítom itt a tüzet...
0
0
0
0
19ati93 avatar
erre a topicra nagyon szükség volt...😆😆
0
0
0
0
Ajax avatar
bartos666: A világnak van igénye ilyen műsorokra, minden országban mennek ilyen valóságshowk. Külföldön még több hülyeség is van, mint itt nálunk...
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Istenem, most komolyan ilyen sz*ra van igénye a magyar népnek? >.<
0
0
0
0
Bukta avatar
Nekem szerencsére nincs RTLII-m ezért nem nézem. Neten meg azért mert itt jobb dolgaim is vannak😃
0
0
0
0
soneX ZED avatar
menjenek kapálni, az már a való világ, sok ingyenélő 😆
0
0
0
0
Ajax avatar
Szerintem is Simon fog nyerni... elég egyértelmű amúgy, a szimpátia szavazáson messze veri a többieket, és mivel a párbajon is ugyan így telefonnal, ingyen lehet szavazni, így párbajokon is első lesz. 😀 Persze ha nem jön egy nagyobb forma nála, egyelőre biztos ő a nyerő, max ha még egy furább emberke bemegy, akkor lehet kevesebb esélye.
0
0
0
0
griff55 avatar
Fúú *** egy részt nem láttam belőle de tegnap este neten belenéztem bogy képben legyek...... ez valami brutális! Honnan szednek ilyeneket??? De már most meg tudom mondani hogy simon fog nyerni.
0
0
0
0
Erik94 avatar
hat igen de én azt nem szeretem amikor rajtam nevetnek 😆
0
0
0
0
neuroflex avatar
Erik94 írta:
hiszterika az egész valo vilag 😆

az de jó máson nevetni: D

az de sokat lehet nevetni más embereken
0
0
0
0
Erik94 avatar
hiszterika az egész valo vilag 😆
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Ez igaz, lehetne kombinálni, de egy füldugó is megoldaná. 😃
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Még nincs kiírva, hogy Superlompos nevű tag nem írhat de!
Superlompos nem írhat ide! Most már ki van írva. 😊

[url]http://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_id=930&pid=330428#post_330428[/url]
0
0
0
0
Erik94 avatar
off:vélemény lehet de ha ott a antivv akkor az mire van?modinak iyet tudni ilik 😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Még nincs kiírva, hogy Superlompos nevű tag nem írhat de! 😀

Véleményem lehet, ha azzal nem bántok meg senkit se.
0
0
0
0
Erik94 avatar
XDDDD hát téleg tud nevetni a sheri XD picsák mind igy van sheri 40 fokon süti a csirkét xDD szakattam a röhögéstől annyit még én is tudok
0
0
0
0
Randy Orton avatar
Én se értem, hogy miért nem az Anti VV-be ír, ha nem tetszik neki...

Seherezádé vs Kinga
Ha muszáj lenne választanom, akkor inkább Kinga. Bár egyik se egy hosszútávú kapcsolat. Utálom az ilyen pics*kat, mint Seherezádé. Meg az a röhögés, vagy inkább fuldoklás. Na olyankor ölni tudnék.
0
0
0
0
Erik94 avatar
sheri csak 54 kilo volt vagy menyi hat felemelem egy kezzel 😆 😂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
16 kilót szedett fel elvileg. Múltkor véletlenül láttam a Fókuszban.
0
0
0
0
Erik94 avatar
igen és is sokat nevettem rajta nagy csavo volt 😂
0
0
0
0
Erik94 avatar
alekosz benne maradt 😆 amugy jah mindig az nyeri meg sajna csaba nak kellett volna megynerni nem atinak 😆
0
0
0
0
Randy Orton avatar
A 4-es széria még jó volt, sőt az volt a legjobb. Az 5 viszont már erőltetett volt, és "játékosok" is bénán lettek összeválogatva. Mondjuk az 5-ből talán 3-4 összefoglalót láttam, de az is elég volt... Sajnos itt mindig azok esnek ki, akik a műsort viszik. (pl: Olivér) Utána már egy kalap szart nem ért a 4 sem.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Inkább buták, meg hisztisek, mert ezek csinálják a műsort. A kedves, s unalmas lányokból nem kér az RTL szerintem. Akkor senki nem nézné, ha nyugodtan lennének egymás mellett. Ide bohócokat kötelező beszavazni.
0
0
0
0
neuroflex avatar
akkor biztos jó csajok lesznek benne
0
0
0
0
Feherlo avatar
Végre vége, és jó volna ha soha többet ilyen népbutító ....... nem adnának.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció