nekem van egy ps3 és sztem az exkluzív játékok jobbak játékélményben pl. egy
call of duty pc-n rosszabb játékélményben mint egy killzone3 ps3-n számomra,vagy egy devil may cry vs god of war 3 (pedig cod fan vagyok és a DMC széria is a kedvenceim közé tartozik)
Én meg mint vérbeli pc-s aztmondom,hogy számomra életem legjobb 3 játéka közé tartozik a God Of War 3,meg az egész széria. Előzőt 19 órán keresztül toltam folyamatosan megállás nélkül.Maraton volt
Hát én nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a gépem 4 éves lesz a télen és megkell mondjam hogy a CoD BO2-től már félek hogy nem tudok vele játszani, PL ezzel a GhostReconnal is jólmegszívtam, 19 fps full lowban azmi??? Nem akarok 1 újabb 150Ft-os gépet venni amikor veszek 1 boxot 50-be vagy még olcsóbban 3-5 játékkal
Ezért rendeltem meg 1 boxot, kedden legkésöbb megjön levan a gond a laggolról
sipiati007:ne vegyél konzolt, 50-ből simán kipofozod a géped úgy h pár régi alkatrészt eladsz és sokkal jobb lesz a graf mint boxon amúgy nézd meg az én gépem a vga-n kívül már lassan 4 éves és a legtöbb game még így is max körül megy
nem mert kb a grafika lesz egy nagyon kicsit szebb meg lesz 1-2 új ps3-as game ami xboxra nem volt de akkor meg azokkal nem tudsz majd játszani amik csak xboxosok.... ha már annyira konzolhoz ragaszkodsz akkor inkább várd meg az új xboxot
Én most már nem vennék semmi konzolt,inkább eladom az xbox-ot ps3 marad,majd pár év múlva nextgen,szerintem nem érdemes már konzolt venni,ha valaki a jövőben megjelenő játékokkal akar játszani.
Ez azért fog így maradni, mert a pc-ben folyamatosan tudod cserélni az alkatrészeket, míg a konzoloknál 5-6 évig ugyanazon a hardveren kell futtatnia az adott játékokat.
Superlompos írta:
Ez azért fog így maradni, mert a pc-ben folyamatosan tudod cserélni az alkatrészeket, míg a konzoloknál 5-6 évig ugyanazon a hardveren kell futtatnia az adott játékokat.
Superlompos írta:
Superlompos írta:
Le is írtad a konzol legnagyobb hátrányát.
Vagy adott esetben legnagyobb előnyét.
Nem érzem, hogy ebben lenne előny.
Ha arra gondolsz, hogy nem kell rá költeni, dehogynem, a játékokat meg kell venned hozzá.
Most komolyan,ha őszinte akarok lenni akkor,az a legnagyobb s*ggfej aki csak a grafika alapján ítéli meg a játékokat,és az alapján,hogy mikori az a játék...a játékoknak nem (vagy csak kis részben ) a fontosabbik része a játékoknak,ha például egy 2004-es játékkal olyan jól eltud lenni valaki ahogy egy bf3-al vagy mw3-al akkor az már mingyár más mint hogy,hú ez csak directx9... -.- " ... mindn a super mariótól indult ...
DeadBrown írta:
Most komolyan,ha őszinte akarok lenni akkor,az a legnagyobb s*ggfej aki csak a grafika alapján ítéli meg a játékokat,és az alapján,hogy mikori az a játék...a játékoknak nem (vagy csak kis részben ) a fontosabbik része a játékoknak,ha például egy 2004-es játékkal olyan jól eltud lenni valaki ahogy egy bf3-al vagy mw3-al akkor az már mingyár más mint hogy,hú ez csak directx9... -.- " ... mindn a super mariótól indult ...
ez igaz de akinek a grafika kell az egyértelműen pc-s ez mindig így lesz én nem mondom az h nem számít de nem a miatt vagyok pc-s...
amúgy a konzol csak rövidtávon éri meg mert ha minden eredeti gamet megvesz akkor előbb-utóbb drágábban fog kijönni mintha egy drágább pc-re veszi meg az eredeti gameket
wareznál meg chippeltetés miatt ugrik is a garancia...
no meg egy pc-t könnyebb javítani én már nagyon sok gondot elhárítottam azzal h valahol megtaláltam azt a hibaüzenetet vagy jelenséget így jó sok pénzt sikerült megspórolnom..... hát azért nem hiszem h sok konzolos csak úgy szétszedi az xboxot vagy ps3-at és ezt meg azt kicserélgeti....
Szevasztok. Annyit szeretnék kérdezni,hogy honnan tudom meg,hogy milyen flash van az Xbox-on? Mert tegnap vett nekem a bátyám 1-et használtan,és flash van meg eredeti játékok. Flashelt játékok közül egyedül az Assassin's Creed 1 ment,de ilyenek vannak még,hogy Spider Man 3,Ghost Recon Advanced Warfighter,Rainbow Six Vegas. És nem tudom,miért nem indulnak :/ Berakom a lemezt,reading-el,és kiírjam,hogy Open Tray :/ Az Assassin's Creed-nél viszont el tudom indítani a játékot. Valaki tudja,hogy mit kell csinálni,vagy hogy? Köszi a válaszokat előre is.