Gamer Notebook vs. Gamer PC

Szerző: tlacuss, 2008. October 31., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólások: 123
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ez a téma teljesen éretelmetlen... Miért jobb az alma a narancsnál? Egyik keményebb, másikat meg kell hámozni... Mind a kettő egészséges, és sok ember fogyasztja.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
hat nemtudom engem valamert nagyon meg sertetetek amikor foldig fikaztatok a notebook-odat nekem van egy dell em igaz meg csak par honapos mobility 5650 el es core i3-al (bocs az arat nem tudom meg irni mert romania-ba lakom es nincs most kedvem szamolgatni) es ezen minden megy fulon ami nekem kel es nekem mar pedig eleg nagy igenyeim vanak persze ha elob gepigenyeztem volna mint hogy meg vetem a gamer notebook 0t mostmar lehet asztali pc-t venek
de viszont a laptopot sincs ertelme fikazni hisz ha hiszitek ha nem minden fulon megy rajta fel sorolok parat ami eszembe jut es fulon ment rajta: Dirt3,pro street,undercover,ghost warrior,burnout paradise,sims 3, meg meg egy csomo jatek tehat a technika fejlodik ugyhogy nem kel fikazni reszemrol enyi de az mar teleg ize volt amikor valaki irta hogy szarzsakok meg ijesmi ember......na csa
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Laptopot csak akkor érdemes venni, ha mindenképp szükséged van rá, hogy könnyen szállítani tudd a géped, vagy bárhol használhasd, esetleg ha nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel, és Crysis 2t akarsz tolni, miközbe viszik a segget az iskola felé apád limójában. Egyéb esetekben az asztali gépek ár/érték aránya magasan veri a notikét.
0
0
0
0
Toma97 avatar
Megnézitek a gépeim közt a laptopom szerintetek jó(bár nem gaméra vettem)
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Ha veszel egy mereg draga notit es egy olcsobb gepet szerintem hasonlo a szint meg nem nagyon eri meg.
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99 írta:
Hát. Attól függ milyen az a netes konfig? Jelenleg egy brazos konfig meg egy alacsonyabb fogyasztású monitor együtt megeszik kb 60-70w ot míg ezt egy felső kategróiás lapos eszik. Egy gagyi notebook kb 30 at ehet


Ahogy én látom a helyzetek ismerőseimnél náluk a netes konfig egy p4 proci 1g ram és egy fx5200 áll össze átlagban.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hát. Attól függ milyen az a netes konfig? Jelenleg egy brazos konfig meg egy alacsonyabb fogyasztású monitor együtt megeszik kb 60-70w ot míg ezt egy felső kategróiás lapos eszik. Egy gagyi notebook kb 30 at ehet
0
0
0
0
xlife avatar
Scoutmap300 írta:
hát nincs igazad mert ha netre kel job a netbook mert nemzabálja az áramot egy pc szerintem sokal töbet zabál mint egy netbook


Egy netes konfig egyáltalán nem eszik többet egy laptopnál, ráadásul netezni veszel gépet 10k-ért, laptopot meg 50ért.
0
0
0
0
akos328 avatar
Nem is egy dologra találták ki őket, a Notik mobilisek, oda viszed, és ott használod ahol akarod, egy mobil internette, még arra is amire akarod.

PC otthoni használatra lett kitalálva 😃, erre magamtól jöttem rá...😆
Olcsóbb a PC, könyebben szerelhető, és cserélhető az alkatrész, ugyanakkor helyhez és ármahoz kötött.

Noti: ha 1 kategóriát nézünk teljesítmény szempontjából, akkor a Noti drágább, és ezek a mobility alkatrészek sem tudnak akkora teljesítményt mint egy PC-s változatuk. persze van ott is amivel jól ellehet játszani, e ha vki erre akarja használni csak, akkor PC
Hűtés szempontból is PC, de mondjuk aki "sosincs otthon", de adminisztrációt kéne csinálni, de buszon, vonaton ül, akkor ott PC-t kidobhatod az ablakon, már ha magaddal viszel egy 12Kg-os gépet.
A Noti-t nem is kel mondanom a mostaniak talán 3-5 kilódak, vagy kevesebb. Notit rég nem fogtam már, az én régim inkább 5-8 KG között lehet.
0
0
0
0
no avatar
A kártya is számít de azt nevárd hogy egy 50 megás net teljes sebességét egy egy magos 3.2-es vagy egy 2 magos 2ghz-s kiszolgálja.
0
0
0
0
no avatar
szentem csak hálikártya függö mert egy 1000 megás netel egy 10 mbos hálokarival nehéz lessz 😃
de nemtom 😃
0
0
0
0
no avatar
Viszont azonos árból jobbat lehet rittyenteni mert a net nagy sebességnél erősen proc függő.
0
0
0
0
no avatar
hát nincs igazad mert ha netre kel job a netbook mert nemzabálja az áramot egy pc szerintem sokal töbet zabál mint egy netbook
0
0
0
0
no avatar
Scoutmap300 írta:
akinek csak netre kel elég egy netbook akinek meg gamelni kel regeltöl estig az vegyen magának pc-t 😃


Te is egy barom vagy attól ha csak netre kell, de nem viszi el az asztaltól akkor jobban jár úgy is pc-vel.
0
0
0
0
no avatar
akinek csak netre kel elég egy netbook akinek meg gamelni kel regeltöl estig az vegyen magának pc-t 😃
0
0
0
0
xlife avatar
Igazából én iPadel nyomulok a 10órás akkuidő nem vicc, böngészve megvan a 6óra is.Nekem ki tudja váltani a gépet, ha éppen nem vagyok közelben.Természetesen egy teljesértékű PC-vel soha nem fog felérni (vagy nem a közeljövőben )
0
0
0
0
Osynho avatar
Teljesen egyénfüggő a dolog. Nekem egy notebook nem tudná kiváltani az asztali gépemet. Egyrészt azért, mert ilyen teljesítményű notira nem lenne pénzem, másrészt meg egy notebookot nem tudok bütykölni, moddolni, fejleszteni, stb.

Viszont, mivel nekem van egy asztali gépem, egy laptopnál elsődleges a mobilitás és a hosszú akkuidő. Petkooo említette a mobilitást. Nálam már egy 3kg-os, 15,6"-os gép nem igazán mobil. Egy 17-es meg pláne. 😀 Nem azért, mert nem bírom el, hanem mert kényelmetlen és nem tudom mindenhova úgy magammal vinni, mint pl a netbookomat.

Így viszonylag olcsón van egy mobil eszközöm, ami 6 órát bír egy töltéssel (új korában 8at tudott), kicsi, könnyű. Ugyanakkor tudom mit várhatok el tőle, nem egy villám gép, de nem is arra kell. Mire pont felhúz, hogy milyen lassú, már beülök az asztali gépem elé és minden okés lesz. 😀

Mostanában szemezgetek egy 11,6"-os Brazos platformos Lenovo netbookkal, talán ez lesz a legjobb kompromisszum a méret/akkuidő/teljesítmény/ár négyest tekintve.
0
0
0
0
xlife avatar
Nem érdemes ezen vitázni.Aki sokat utazik, annak jó a laptop, amit ugye nem minden esetben játékra hegyeztek ki.Akinek ez nem számít, az egy jó laptop árából egy brutál PC-t épít.Szükség kérdése, szerintem ennek a topiknak nincs értelme.
0
0
0
0
no avatar
Petkooo:
Jó látni még értelmes hozzászólást és a tied ilyen.( sajnos itt kevés az ilyen, de megígérem az enyém se lesz az.) Veszekszenek itt sokan hogy melyik a jobb. Ezt mindenki a saját elvárásai alapján és pénztárcája vastagsága szerint döntse el. A notik igen hasznos kis találmányokbár alacsonyabb árszegmensben nem túl kecsegtetők egy hardcore gamernak. Nem is nekik lettszánva. Mert pl: 100k ért notin ne várjunk fullos crysis 2-őt meg ilyeneket. Ha valaki úgygondolkozik hogy nem szeretne mindent egybe cserélni hanem fokozatosan változtatni annak is pc, de viszont a notik többsége 4-6 órás üzem idővel rendelkeznek kicsik bárhol elférnek (nadrágodba netedd) és halkak.Szóval ha sokat utazol akkor tudod mit kell venned.
Halottam olyat is hogy nagy árszegmensnél (bocs a szóismétlésért ez a szó a gyengém) elmosódnak a határok ami félig igaz. De most csak annyit akartam ha vacilálsz akkor olvasd el ezt a pár oldalt és a szempontok alapján döntsd el hogy neked merre billen a mérleg.

Viszont ha 200k-ért akarsz mondjuk notit venni mert 2 hetente nem vagy otthon 2-3 napot viszont kell egy masina azt ajánlom hogy 170-ből vegyél egy gépet 30-ból meg egy tabletet nagyon sok oldalu kis izé. Persze ez szubjektív. Sziasztok!
0
0
0
0
Petkooo avatar
Szerintem sincs sok értelme ennek a vitának mind2őnek megvan az előnye hátránya, kinek milyen igényei vannak, mire van szüksége.
Én is nagyon sokáig pc-t használtam egészen addig amíg el nem kerültem főiskolára ami kb 100km-re van onnan ahol lakok, és ekkor gondoltam befektetek egy laptopba, mégse kelljen az asztalit hurcibálni félévente oda vissza. És nem bántam meg ezt a döntést, azóta se volt más rendszerem mint a notim.
Természetesen a legnagyobb előnye a mobilitás, bárhova megyek, legyen az hosszú táv vagy csak átugrok egy haverhoz mindig ott van velem minden adat, dokumentumok képek zenék filmek játékok, és nem arról van szó hogy a buszon vonaton akarok játszani mert nem bírom ki, de ha épp egy hosszú útról van szó és nincs senki akivel dumálni lehetne akkor bedobok valami filmet és jó az idő.
Nem vagyok egy hardcore gamer, de azért szoktam játszani új/régi játékokkal és erre a célra is tökéletes a laptop. Nem kell 300-400ért gamer notit venni, 180-200 körül már bőven vannak olyanok amin a legújabb játékok is lazán futnak, természetesen nem 3000x2000ben ultra 200xAA-el de közepes magas grafikán jól játszhatóak. Nekem egy 17es van mert azért a 15öst kicsinek találom filmezésre vagy bármire is.
Jelenleg külföldön amcsiban dolgozom és nem kell mondanom hogy mennyire szeretem a laptopom. Évente sokszor repülök oda vissza, de bárhol vagyok mint ahogy említettem mindenem ott van velem.
Szóval ha otthonülő típus vagy természetesen az asztali a legjobb választás, de ha bármi miatt is menned kell erre arra, suli munka vagy épp csak távoli haverok, akkor mindenképp megéri venni egy notit.

sry a wall of text miatt de ahogy olvastam hozzászólásokat vannak akik nagyon nagy képzavarban vannak vagy csak szimplán fingjuk sincs a témáról csak írogatnak hülyeségeket.

the end 😀
0
0
0
0
no avatar
Ha csak netezik az ember akkor laptop, ha mást is akar csinálni akkor asztali PC.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Pisuka írta:
Nem tudom jó helyre írok e, de azt sszeretném kérdezni,hogy a laptopot össze dugóm az lcd tv-vel ,hogy tudom lekapcsolni a laptop kijelzőjét mert elég ha tv van kép?Elég ha lecsukóm a laptop tetejét mert így a vidi kártyának nem kell két képet csinálni!


ha nem kapcsolod ki akkor megy szerintem
0
0
0
0
Pisuka avatar
Nem tudom jó helyre írok e, de azt sszeretném kérdezni,hogy a laptopot össze dugóm az lcd tv-vel ,hogy tudom lekapcsolni a laptop kijelzőjét mert elég ha tv van kép?Elég ha lecsukóm a laptop tetejét mert így a vidi kártyának nem kell két képet csinálni!
0
0
0
0
akos328 avatar
Feki1991 írta:
akos328 írta:
A notebook, olyan embernek való, aki sokat utazik, és nem viheti magával az irodáját, de csak irodai programokat futtat rajta.
A pc viszont mindenre jó, játékra, ha hazaviszed a munkádat, akkor arra is.
De ha már notebookot akarsz játékra, hát akkor komolyan a zsebedbe kell nyúlni, de már a pénztárcádat is előveheted.
Egyik osztálytársam, vett egy gamer Noteb-t úgy 500-600 e között, mert Ő kis urasága a kocsiban is akart GTAIV-ezni.
És ha 1x a NB lejár akkor mehet a kukába, míg a PC örök, mert akkor cserélsz bele alkatrészt amikor akarsz és olyat amilyet akarsz


Abba kicsit belkötnék hogy a PC örök, a PC alapja a ház a táp s lap!..szal ha van egy 1,5kW-os Tápod egy brut házad s egy nagyon brutkós lapod (hosszú távra, AMD 😎) akkor egy ideig tudsz csereberélni, de egyszer a brutális lap is elavul, s kezdheted újból az egészet persze lehet hogy valamelyik komponenst fel tudod használni 😎

Most vegyük azt hogy 500k-t kell kiadnod egy Gamer NB-ért, DE 500k-ért már milyen gépet összelehet rakni 😃..főleg ha használt cuccokból rakod össze 😎

Az alatt hogy a pc örök arra gondoltam, hogy megveszel 1 gépeg 130ból max, és az a gép mindig ott lesz, mert kicsit a procira, kicsit a karikra költesz, de a géped ott marad neked,azt nem fogod egybe lecserélni.
Míg a laptoba 1 processzor annyiba kerül mint 1 komplett fullos PC, és ritkán lehet bele kapni cuccokat, főleg nincs az az isten aki szétszednia laptopot, csak az aki összerakta, és az emgitn ott van legalább egy 50-es teháét 1 processzorcserél ott vagyunk kb 150-200 között.
Hidd el van laptopom és cseréltem már benne cuccokat, és nem is a mai modern dolgokat. Tehát ha bővíteni akarod a laptopot jobb ha inkább újat veszel.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
Kmisi99 írta:
hát ha nem kell extrém igényt kielégíteni akkor 150k ért olyan laptopot veszel ami elfutnak a mai meg a jövőbeli jól optimalizált gamek!


Mondjuk Én nem szeretem a laptopokat, inkább netbook, azokat nagyon csipázom 😃..vagy egy jó teló - Samsung Wave (tegnap lett meg, dobhatok róla képet)
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
hát ha nem kell extrém igényt kielégíteni akkor 150k ért olyan laptopot veszel ami elfutnak a mai meg a jövőbeli jól optimalizált gamek!
0
0
0
0
Feki1991 avatar
akos328 írta:
A notebook, olyan embernek való, aki sokat utazik, és nem viheti magával az irodáját, de csak irodai programokat futtat rajta.
A pc viszont mindenre jó, játékra, ha hazaviszed a munkádat, akkor arra is.
De ha már notebookot akarsz játékra, hát akkor komolyan a zsebedbe kell nyúlni, de már a pénztárcádat is előveheted.
Egyik osztálytársam, vett egy gamer Noteb-t úgy 500-600 e között, mert Ő kis urasága a kocsiban is akart GTAIV-ezni.
És ha 1x a NB lejár akkor mehet a kukába, míg a PC örök, mert akkor cserélsz bele alkatrészt amikor akarsz és olyat amilyet akarsz


Abba kicsit belkötnék hogy a PC örök, a PC alapja a ház a táp s lap!..szal ha van egy 1,5kW-os Tápod egy brut házad s egy nagyon brutkós lapod (hosszú távra, AMD 😎) akkor egy ideig tudsz csereberélni, de egyszer a brutális lap is elavul, s kezdheted újból az egészet persze lehet hogy valamelyik komponenst fel tudod használni 😎

Most vegyük azt hogy 500k-t kell kiadnod egy Gamer NB-ért, DE 500k-ért már milyen gépet összelehet rakni 😃..főleg ha használt cuccokból rakod össze 😎
0
0
0
0
akos328 avatar
A notebook, olyan embernek való, aki sokat utazik, és nem viheti magával az irodáját, de csak irodai programokat futtat rajta.
A pc viszont mindenre jó, játékra, ha hazaviszed a munkádat, akkor arra is.
De ha már notebookot akarsz játékra, hát akkor komolyan a zsebedbe kell nyúlni, de már a pénztárcádat is előveheted.
Egyik osztálytársam, vett egy gamer Noteb-t úgy 500-600 e között, mert Ő kis urasága a kocsiban is akart GTAIV-ezni.
És ha 1x a NB lejár akkor mehet a kukába, míg a PC örök, mert akkor cserélsz bele alkatrészt amikor akarsz és olyat amilyet akarsz
0
0
0
0
matyosowski avatar
sztem mind2nek meg van előnye és hátránya is amha annyira játszani akartok akk Xbox360 egy jó kis 72 cmes FULL HD-s televizió és máris megvan a játék😜 de kinek mi na ennyi voltam pá😃
0
0
0
0
Termi avatar
Pontosan. Nekem van gépem is, laptop-om is (még ha a gépem, egy régi 2,6-os celeron, fx5200-es nvidiaval). Ezen felesleges vitatkozni, mert mindkettő abban jó, amire kitalálták.
A gamer notiknak sosem volt értelme. Maximum a nagyon-nagyon nagy kockáknak, akik a vonaton ülve, vagy buszon, nem bírják ki, hogy ne játszanak. Én laptop-ot azért vettem, mert nem nincs helyem még egy gépnek, és az áramot is kevésbé fogyasztja. Mégis olyat kerestem amin tudok játszani is, még ha nem is a legújabbakkal, de ilyen GTA Sa, vagy Civ4, Sims2, elmenjen maxon. Ha mindenképp voksolni kell, akkor én a laptop mellett döntök, mert nem vok harcore gamer, és többnyire netezésre használom a gépet.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ez olyan hülye topic :s 😆 mind a 2-nek megvan az előnye + hátránya...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem nem még így is jobb egy gép 50 000 mint egy kis 7-9 colos vacak 50 000 ér. De ha valakinek az kell hogy könnyen szállíttatható legyen akkor laptop
0
0
0
0
krisz153 avatar
szerinte akinek csak netezésre kell gép az egy laptoppal olcsóbban kijön viszont aki komolyabb teljesítményt akar annak a pc a nyerő
0
0
0
0
mosomedve avatar
Hozzá merek szolni a témához mert jelenleg is 2 laptopom van, ezelött volt Acer egy Hp és most van egy Asus és egy Dell. Nem felső kategória, de netezni meg igazgatni a díszes szoftver tartományom arra jó. Valóban ha azt vesszük hogy mennyibe kerültek csak az eddig megvásárolt gépek, hát vehettem volna egy szörnyeteg asztalit. Eleve a laptop-notebook nem arra lett kitalálva, hogy gamer szörnyeket csináljanak belőle,de ahogy fejlödött a technologia lehetővé tette ezt is, és a gyártók ezt ki is használták. Pc-vel szerintem soha nem veheti fel a versenyt. Egy tény, 3 márkás laptopom volt-van 2 még, és folyamatosan problémám van vele. Egy paramétereiben-technológiájában gyengébb pc(szomszédé) sokkal jobban teljesít mint én gépem. pc-laptop részemről 1-0
0
0
0
0
no avatar
Ferrari írta:
nekem van laptop is és asztali pc is. mind2 hasznos vlmire. Laptopon jó netezni, ha utazok vlhova vihetem magammal....
Pc-n viszont jobb gamelni....

nem igaz hogy 4 órát bír mert a macbook 7 órát ígér és az aőőle szava szent 😃 😆
igaz megvan az ára: 270.000-nél kezdődik és van olyan 7-800 ropiért is 😆
0
0
0
0
Jeszy93 avatar
Sziasztok! Bátyámnak kéne szerválnom egy nootbookot és azt szeretném megkérdezni h mit tudtok az Intel atom és Centrino prociairól?
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Thug, úgy látom egy kicsit úgy állsz ezzel a dologgal mint én. 😃
Tényleg jópofa hogy viheted magaddal a gépet, de nincs mindenhol wi-fi stb... sorolhatnám még. Az is biztos hogy az asztali gépet nem szedem ki innen és viszem el magammal, de ez engem nem is zavar. Így legalább biztos nem lopják el, kevesebb eséllyel romlik el. 😃
0
0
0
0
thug85 avatar
Én amikor meglátok egy jó laptopot akkor kiszámolom, hogy az árából milyen PC-t tudnék összerakni. Hát gondolhatjátok, milyen teljesítménybeli különbségek jönnek ki. Én ezért nem vennék laptopot. De viszont van akinek arra van szüksége, mert csak összecsapod, és viszed magaddal. Nálam ez kissé körülményes lenne.
A fogyasztás annyira nem zavar, mivel rengeteget megy a gép, de így is 4000ft körüli villanyszámlát fizetek. Nekem az a mínusz 500-1000ft. villanyszámla korrekció nem ér annyit, hogy egy laptopot vegyek. Tudom, hogy évek alatt az rengeteget számíthat, de szerencsére annyira nem állok tréül, hogy ezen spóroljak. Megfogom máson azt a pénzt. A legújabb energiatakarékos A+ -os hűtőt és mosógépet vettem, már azon is fogok annyit, amennyivel többet eszik egy PC. Nem szeretem a laptopokat. Volt már egy párhoz szerencsém, de valamiért nem vagyok velük kibékülve.
0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
Én teljesen PC párti vagyok. A laptop-okkal képtelen vagyok összebarátkozni. Nem is az zavar, hogy nem megy rajtuk normálisan egy játék, hanem az ár. Múltkor láttam egy HP pavilion-t, volt benne egy 9600GT 512mb DDR2, 4 gb ram, és egy közepes 2 magos sima athlon proci. És 300.000 forint! 😲😲 Én ha csak netezésre akarnék gépet, akkor is PC-t vennék, nem laptopot. Lehet hogy ez azért van nálam, mert én tényleg sajnálom a pénzt rosszra költeni. 😃 Nem vagyok egy hárdkór kocka, sőt, még csak kocka sem, igaz hogy sokat játszom de azért mértéket tartok valamennyire, de én akkor is PC-t veszek.Remélem nem sértettem meg semmivel a laptopos illetőket, mert nem az volt a tervem, ez csak az én véleményem. Én majd akkor veszek laptopot, ha lesz egy csomó pénzem és egy nagyon jó PC-m. A laptop tényleg jó abból a szempontból hogy hordozható, meg akksis, de még a legerősebb akksival rendelkező lapi is max 4 órát bír.
0
0
0
0
Ferrari avatar
nekem van laptop is és asztali pc is. mind2 hasznos vlmire. Laptopon jó netezni, ha utazok vlhova vihetem magammal....
Pc-n viszont jobb gamelni....
0
0
0
0
messi61 avatar
hello! tudnátok ajánlani oldalt ahol belehet szerezni olcsón Notebook-ot???
0
0
0
0
takacsmiklos1988 avatar
mark513 írta:
Notebook???
most nem azért de ha bárki veszmagának laptopot gondoljon csak bele.
Bele költ 140-160 ezer ft-ot (többet hülyeség kiadni egy roncsért (mert sorry de a laptop télleg az)
1-2 év múlva megadjamagát több ismer?sömnek is volt eddig laptopja a legjobb bírta 3 évig.
És nem azért mert lecserélte hanem mert ELROMLOTT.
elszakadt a bels? vezeték a monitor és a bill. között / Túlhajlította a monitort 😀😉)
(volt ilyen tapasztalatom is tehát mikor kinyitotta a laptopot az ?rült tovább nyitotta ki mint ameddig lehet és úgymond kettétört de egybe maradt.
kb 140 160'-fokra nyitotta ki 😀
de betorhet egyszer?en a kijelz?je is (lcd monitornak is tudom)
sztem akinek van esze gépet vesz.


Hello!

Elsőként a Notebook és a Laptop nem ugyanaz, akárki akármit mondd!!
De a lényeg, a laptopokat megfelelően kell kezelni és nem lesz semmi baja, nekem is ez van, több mint egy éve, és mégcsak nem is világmárka, sőt..., de eddig semmi gondom nem volt vele(szemben az asztali géppel). Az h egy laptop nem működik megfelelően nagyban függ sztem a kezelőjétől is. (pl. ha már érzem h nem nyílik tovább a monitor akkor megálok😆😉. Ha egy asztali gépet nem megfelelően kezelnek hidd el az is elromlik, ugyanúgy mint a laptop
0
0
0
0
super88 avatar
aki nagy kocka és a játékok érdeklik vegyen PC-t
Aki nem kocka csak szüksége van egy gépre az noti😃
0
0
0
0
Core2 avatar
ahogy az ember n?l...úgy rájön, hogy jobban megéri.
0
0
0
0
Athesz avatar
Core2 írta:
nekem is PC-m volt, de azért döntöttem laptop mellett, mert sokkal kevesebbet fogyaszt! kevesebb helyet igényel, hordozható és ami játék nekem kell az megy rajta.


Erre én is nemrég jöttem rá mikor megkaptam ezt az asztalit! De a következ? gépem az laptop lesz! 😃
0
0
0
0
Core2 avatar
nekem is PC-m volt, de azért döntöttem laptop mellett, mert sokkal kevesebbet fogyaszt! kevesebb helyet igényel, hordozható és ami játék nekem kell az megy rajta.
0
0
0
0
kutya113 avatar
PC és kész olcsobb és jobb mondjuk érthet? 😃
0
0
0
0
Core2 avatar
Opcionális, tehát alapfelszereltség az optikai meghajtó 😀

Ezzel még játszani is lehet:
[LINK]

Ez tényleg csak internetezni való:
[LINK]

De ha mondanál egy üzletet, ami nálatok felé van, akkor könyebb lenne
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció