Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólások: 7 643
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Most nincs kedvem felrakni a történetét de sok kedvencem van pl a naruto a naruto shippunden meg még sok csak most nem jut eszembe
0
0
0
0
BiGame avatar
nah, h ez nekem nem jutott eszembe😃!
nah de akko kezdem, újdonságot sztem sok embernek nem mondok, de a kedvencem a Devil May Cry!

Történet:
A főszereplő Dante, a démonvadász. Gyakorlatilag egész nap a Devil May Cry irodában ül, pizzát eszik, és várja, hogy az összekötője, Morrison hozzon valami érdekes ügyet (amiért gyakran egy fillért sem kap, mert nem úgy oldja meg, ahogy a megbízó szeretné). A történet elején megment egy kislányt, akit végül jobb híján befogad. Innentől a nyugalmas élete teljesen felborul, ráadásul felbukkan Lady, a pimasz és öntudatos démonvadász lány, és Trish, aki maga is démon. Végül pedig fény derül egy gyenge démon cselszövésére, de ez majdnem a főhősök életébe kerül.

Egyéb:
Látványos anime, nagyon cool hősökkel, fantasztikus zenével, Dante karaktere pedig időnként Alucardot (Hellsing c. manga/anime) idézi. A történet ötlete a Devil May Cry című számítógépes játékból jött. A játék alapján manga is készült, de arról külön fogok írni, mivel az anime közelről sem követi annak történetét.

én egyébként úgy hallottam, h a manga közel se lett olyan jó mint az anime, vagy a game!
https://i243.photobucket.com/albums/ff31/Ronish333/DevilMayCry.jpg
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció