Menu
Internet probléma
WAN Miniport hiba végett nem enged csatlakozni a netre a PC-m.
hibakodnak a 651 est irja.
tudna valaki segiteni ebben?????
op:Win7
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 281
no avatar
20 napja | 2017. 11. 25. 14:48:41
#
Sziasztok.

Gyorsabb netünk lett,de a speedtest alapján sem érzékelhető a változás,és
Olvastam,hogy a kábel miatt is lehet,hogy nem tud nagyobb átviteli sebességre.
És az lenne a kérdésem,hogy milyen kábel lenne jó 1000Mbit/s max sebességhez?

előre is köszi :)
reszler112233 avatar
20 napja | 2017. 11. 25. 14:55:50
#
Én úgy tudom ahhoz minimum CAT5e vagy CAT6 kábel kell.
no avatar
20 napja | 2017. 11. 25. 15:01:27
#
igen,én is találtam információt erre nézve.
A másik,hogy egy olyat is találtam,hogy
Intel i7 processzor 6MB CACHE (pl.HQ) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 8GB
SSD meghajtó
Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS

ezt találtam,hogy a 1000nethez hasonló konfi kell,és a kérdésem az lenne,hogy a hálózati kártyát hol tudom megnézni,hogy az mekkora?
reszler112233 avatar
19 napja | 2017. 11. 25. 15:18:40
#
AIDA64 képes kiírni milyen hálókártya van a gépben de Windowson belül is megnézhető. Milyen oprendszert használsz?
no avatar
19 napja | 2017. 11. 25. 15:27:59
#
Win 10
reszler112233 avatar
19 napja | 2017. 11. 25. 15:43:09
#
Akkor.
Gépház-> Hálózat és Internet-> Hálózati tulajdonságok megtekintése

Itt ki kell írja milyen a hálókártya típusa pontosan.
no avatar
19 napja | 2017. 11. 25. 15:49:17
#
intel ethernet connection 1219-v
Ez lenne az,nem?
reszler112233 avatar
19 napja | 2017. 11. 25. 15:53:01
#
Az az. Nekem is olyan hálókártya vana gépben és az képes az 1000 Mbit/s-re.
https://ark.intel…ion-I219-V
no avatar
19 napja | 2017. 11. 25. 15:54:23
#
Én is pont ezt néztem :)
Úgy néz ki akkor kábelt kell vegyek és közelebb leszek a valósághoz.

Köszönöm szépen a segítséget :)
no avatar
23 napja | 2017. 11. 22. 01:26:03
#
Sziasztok!

Elég fura problémám lenne, TS-en beszélgettem két sráccal (játékból ismerem őket), és hülyültünk ott stb, nah és az egyik srác dobott valami linket, amire én rámentem...
És lenyomozta hogy hol lakok, és hogy milyen OP.rendszert használok. Ez még nem is lenne baj, de ez után kb 2-3 percre elment a netem, és gondolom ő szórakozott, mert nem soha nem szokott elmenni. Szóval most gyakorlatilag akkor kapcsolgathatja ki-be a netemet amikor akarja? Lehet-e ez ellen valamit tenni? Vagy kell vennem másik routert? Tudom ez elég furcsa kérdés most, de este hülyültünk ott, és én meg hülye voltam.. :D
no avatar
46 napja | 2017. 10. 29. 18:15:43
#
Sziasztok olyan gondom van, hogy 100 megás netem van, és pl ma akármit töltök (ilyennel még nem találkoztam), ahol full sok a seeder olyannál is, max 1mb-ra mászik fel a letöltés.. érthetetlen mi lehet.. szolgáltatói hiba??
bszilvagyi avatar
46 napja | 2017. 10. 29. 18:18:05
#
Csak torrenten van gond? Mert lehet, nem nagyon tolerálja a szolgáltatód a P2P-t, és azért van.. :D
no avatar
46 napja | 2017. 10. 29. 18:25:49
#
lassan egy éve van 100 megás netem, ilyet még nem csinált.. mi is az a P2P? mit lehet tenni hogy jó legyen? nem poénból fizetek 100 megáért, ez azért idegesítő, és nem csak torrenteknél tetű most nézem, mindennél, ötlet?
bszilvagyi avatar
46 napja | 2017. 10. 30. 08:52:28
#
P2P alapú technikával dolgozik a torrent.
De akkor ez tárgytalan, ha mindenhol lassú. Speedtest.net mit ír? Hozza a kívánt sebességet?

Ilyenkor megpróbálhatod azt, hogy a routert és modemet újraindítod (Ha van gomb/kapcsoló akkor azzal, vagy kihúzod a konnektorból, vársz vele picit, visszadugod.)
no avatar
50 napja | 2017. 10. 26. 07:12:17
#
Hali nekem magától megoldődott gondolom szolgáltató oldalról csak csináltak valamit :)
tonyo92 avatar
51 napja | 2017. 10. 24. 19:28:48
#
Sziasztok nekem lenne egy olyan problémám hogy ledob néha a netről hálózati diagnosztikánál meg kiírja hogy:
Az Ethernet nem rendelkezik érvényes ip konfigurációval régebben még 20-30 perc után ledobált de mióta ipv6-ot kilőttem és ipv4-et használok azóta már bírja több órát de még mindig néha gondol egyet és szétkapcsol ilyenkor ethernet letiltás aztán engedélyezés és aztán újra tudok csatlakozni.... ha valaki tud megoldást rá kérem írjon előre is köszönöm!
no avatar
60 napja | 2017. 10. 16. 10:01:38
#
Hali! Nekem olyan problémám lett hogy nem tudok megnyitni bizonyos oldalakat (pl Wikipédia, ncoron semilyen képet) ez azóta lett hogy 30/5 Megásrol 50/15 - lett rakva a netem tls kézfogás pörög de nem tölt be, Windows 10 - en és 8.1 - en se jó. A win7 már nem hajlandó felmenni a gépemre azt nem tudtam megnézni. Kijött a telekomos szervizes, előkapta a Windows XP-s gépet és azzal gond nélkül megyen,de nekem ez nem opció. Mit lehet tenni? Azt mondják nem korlátoznak semmit de akkor miért nem tudom megnézni a Wikipédia - t? Telon viszont megy arról a netről, eddig ipv4 (http) volt a netem most már ipv6 (https) és nem lehet kijavitan azzal hogy törlöm az 's' - t. Visszaírja
r2d2 avatar
61 napja | 2017. 10. 14. 17:44:22
#
sziasztok! xbox app-ban az fogad hogy többszereplős xbox-játékok NAT típusa a teredo nem elérhető és kiszolgálói kapcsolat blokkolva mi a fenne ez nem tudok ez miat multizni haverommal valakinek valami ötlet ? egy tplink router van be kötve a modem és a pc között
nemvagyokitt avatar
79 napja | 2017. 09. 27. 07:34:29
#
Mi a baja a routernek ha újra kell indítani hogy legyen net? Hallottam hogy a tp routerek néha kifagynak ha túl sok a kapcsolat. Viszont egy firmware frissítés lehet hogy csak rosszabbá teszi ezért nem a legújabb van rajta, de mivel 1 évig működött a frissítés nélkül nemhiszem hogy az volt a baja.
Valaki esetleg hasonló probléma?
cszolee79 avatar
60 napja | 2017. 10. 15. 15:31:42
#
Kezd megdögleni, random lehal a dhcp/wifi/routing, kuka és vegyél egy normálisat helyette.
Valami Mikrotik vagy esetleg Mikrotik. Ha az nincs, akkor Mikrotik :D
tothricsi95 avatar
82 napja | 2017. 09. 24. 11:30:37
#
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a gépem nem ismeri fel az internet kábelt ha a routerről jövő kábelt dugom be. A routeren világit az a lámpa amelyről a gépre megy a kábel, viszont a gép azt irja hogy egy hálózati kábel nincs bedugva, pedig be van. Viszont ha direktben a modemről dugom rá a kábelt, azt felismeri, valamint az internetre is tudok csatlakozni és működik perfektül. Sok fórumon végigjártam már, de eddig sikertelenül. Alaplapom Gigabyte GA-970A-DS3P, Realtek GBE Lan chip-el. Router-em egy TP-Link TL-WR841N. A furcsa az hogy régen működött, de pl. valamikor csak ugy csatlakozott a netre routerrel ha a kábel-t párszor ki-be dugdostam a gépbe. Tudom retardáltan hangzik, de egyszer ki-bedugtam nem érzékelte, ha mégegyszer akkor már igen és internet is volt. Sokmindent próbáltam már, router beállitásait megnéztem/változtgattam, realtek drivereket, stbstb. de már fogalmam nincs mit tudnék csinálni vele, és hogy őszinte legyek annyira nem is értek hozzá. A kábel biztos jó, mert amikor ugyanezt a kábelt a laptopba bedugtam egyből működött is vele, szóval az nem lehet hibás. Tudom, hosszú lett, de ha valaki tudna segiteni valamivel az nagyon jó lenne, valamint ha valamiről print screen kell, akkor szivesen csinálok. Előre is köszi :D
ors11 avatar
3 hónapja | 2017. 08. 22. 11:10:29
#
Sziasztok!

Észrevettem, hogy amióta újraraktam a gépen a windowst (10ről 7esre) azóta a facebookon a search bar-nál nem azt írja halványan, hogy Emberek, helyek vagy dolgok keresése, hanem, hogy Keresés és nem mutassa a nevek mellett a képeket. De most jön az édekes része, hogy nem csak a gépen maradt ilyen a fiókom (mert ha más jelentkezik be, neki normálisan működik) hanem akár laptopról is bejelenkezhetek, még más google fiókon keresztül vagy akár Internet explorert használok akkor se, viszont másé így is megy. Próbáltam alap helyzetbe rakni a chrome-ot, meg nyelvet állítani facen, de semmi.
Előre köszi a segítséget!
Törölt hozzászólás
bszilvagyi avatar
4 hónapja | 2017. 08. 03. 00:54:50
#
Másik géppel próbáld meg, lehet a gépedben a hálókártyának van valami baja.
Zoli869 avatar
4 hónapja | 2017. 08. 03. 08:31:57
#
Én is a hálókártyára tippelek a gépedben szerintem vegyél szerezz bele újat azzal próbáld. :)
ors11 avatar
4 hónapja | 2017. 08. 03. 11:04:30
#
Ha jól értem a hálókártya amibe dugod a netes kábelt :) (bocs, de úgy néz ki, hogy pont ehez nem értek XD ) viszont nekem az alaplapba megy az is, szóval akkor most azt hibás? ( azért is, mert mint mondtam ha jól emlékszem windows 10 en nem volt ilyen probléma, vagy ott is megoldotta volt a speed and duplexes átálítás) egyedül a 7essel problémáztam volt ennyit annakidején is.
Bár ma még nem csinálta, szóval kipróbálok valami online játékot és reménykedem, hogy nem akad le :D
Zoli869 avatar
4 hónapja | 2017. 08. 03. 11:24:05
#
Ha jól értem a hálókártya amibe dugod a netes kábelt :) (bocs, de úgy néz ki, hogy pont ehez nem értek XD ) viszont nekem az alaplapba megy az is, szóval akkor most azt hibás?


Így van szerintünk az a hibás esetleg ha meg tudod mondani a hálókártya típusát (melyik gyártótol van) akkor esetleg egy driver frissítés megoldhatja a problémát. :)
bszilvagyi avatar
4 hónapja | 2017. 08. 03. 11:27:39
#
Ha az alaplapba megy akkor az alaplapi hálókártya. Esetleg másik géppel, vagy PCI-os hálókártyával is megpróbálhatod. Mert ha esetleg csak az alaplapi fosta el magát, akkor még a bővítőkártyás(PCI) megoldás még működhet. :)
no avatar
4 hónapja | 2017. 08. 02. 10:25:32
#
Sziasztok!

Amióta win 10 van a gépemen azóta elmegy a net időnként.Jelenleg úgy van megcsinálva a hálózat,hogy a digis modemből egy wifi routerbe megy a net és abból a routerből van tovább vezetve egy másik routerbe,ami dhcp-re lett állítva és ebből a routerből megy a gépembe a net.Az érdekesség az,hogy ha kikerülöm a szobámban lévő routert akkor van net megint,de egy idő után így is elmegy és utána megint vissza kell dugdosni az eredeti állapotba.
Előtte 8.1 volt a gépemen az tökéletesen ment.3 napja ezt a kábelmókolást játszom,de már herótom van tőle.
Valakinek van valami tippje,hogy mi lehet a gyíkja?
(Jelen megállapítás szerint ez a win 10 egy rakat szar,mert lassabb és tele van hibákkal,viszont ha vissza akarnám állítani elvileg elvesznének a dolgaim és csak ez tart vissza.)
no avatar
7 hónapja | 2017. 05. 12. 04:36:22
#
Sziasztok. Kérdeznék valamit ha lehet mert ezt nem értem,de lehet csak én vagyok hülye hozzá.
Fiber power 500 nettel miért 20Mbit/s a letöltésem ncore-on?
120-as nettel eddig 14,5Mbit/s volt.
A hálókártyám 1000Mbit/s letöltést bír elvileg
Köszönöm a válaszokat!
Puffin avatar
7 hónapja | 2017. 05. 12. 09:07:00
#
Állítsd feljebb a kapcsolatok számát a torrent progiban!
Manyik75 avatar
7 hónapja | 2017. 05. 12. 09:41:33
#
Hiába van 500-as neted ha régi a hálokábeled...
A 100 -as net felett cat5e vagy cat6-os hálokábel kel.
Így jártam én is az 1000/200-as "T"-s nettel... új kábelt kellett vennem.
ANekromanta avatar
8 hónapja | 2017. 04. 17. 19:35:25
#
Üdv!

https://imgur.com/a/5OWfJ
5 GHz-ra váltás után ilyen lett.
Ilyen internetem van, az egyéb letöltéseknél, pl. torrent kliens/battle.net/gog/steam tökéletesen teljesít de pl. ha youtube-n vagy twitchen akarok élő közvetítést nézni akkor mobil minőségen is egyfolytában megáll és tölt majd pár másodperc múlva megismételi ezt a folyamatot.(Google Chrome/Firefox/Edge-n tesztelve) Modem: Technicolor TC7200 Adapter: ASUS USB AC56

2.4GHz-nél ugyan ezt volt a problémám, kb fele ilyen gyors volt a letöltési sebesség de szintén jól teljesített játékok letöltésénél de twitch/youtube streamek nézhetetlenek voltak 720p vagy afölött.
Mi lehet a probléma?
Subaru avatar
9 hónapja | 2017. 02. 26. 16:08:11
#
Sziasztok, van valakinek bármiféle ötlete erre? Játszok a gépen, közben a házba valaki egy másik gépen elkezd YT-t nézni (akármilyen minőségben) felmegy a pingem játékba 200 akár 300ra, ahogy betölt valameddig a videó, lemegy a ping, ha beleteker a videóba megint felmegy. 50 megás netem van, amit teljes mértékben meg is kapok (6mb/s letöltés). Illetve, van egy másik probléma is, bár ehhez már kezdek hozzászokni, ha teljes sebességgel töltök le, minden más elmegy, Böngésző, Skype, TS, bármi de a torrent nem.
DDarkness avatar
1 éve | 2016. 10. 27. 19:36:11
#
Üdv. Van egy Telekomos internetem sima adsl modemmel. 1,9-2MB/s-al tölt le, de, ha rákötök egy routert akkor már csak 1,4-1,5MB/s-al szed. Miért van ez? Lehet azért mert már öreg a router? (TP-Link TL-WR541G) De tervezek venni egy jobb modemet amiben beépített wifi is van (http://modem.aruk…34981242/#), ez megoldaná a problémát?
(A mostani modem: D-Link DSL-360R ADSL2+ Modem)
Krissz avatar
1 éve | 2016. 09. 05. 16:50:32
#
Futtattam speedtestet, és szerencsére megvan a 20/2 :) semm i gond nincs eddig, mondjuk torrent feltöltést nemtudtam még megnézni.. :(

Még mindig narancssárgán villágít, na mindegy hátha majd helyreáll!

Köszi a segítséget :D
visor261 avatar
1 éve | 2016. 09. 04. 20:18:55
#
Feltöltés nélkül nem tudtad volna ezt megírni :)
De ha tudod kb milyen sebességed van akkor egy gyors sebességméréssel megnézheted van e valami korlát emiatt vagy csak nem tökéletes a kapcsolat. De ha mégis van valami vagy szeretnél megelőzni valami rosszabbat akkor nyaggasd őket hogy csinálják meg!Spoiler!
Itt is volt mesébe illő net olyan hol volt hol nem, majd addig nyaggatuk őket míg kivizsgálták rendesen és kiderült az eggyik oszlopon lévő állomás beázott vagy mi... azóta jó(egyedül a routerrel volt baj amit már felváltott egy másik és most a kert végében repeater :D)
Krissz avatar
1 éve | 2016. 09. 04. 16:35:40
#
Hátsz coax drót benne, utp benne, táp benne :D és ennyi XD
Amúgy van netem, tudok böngészni, letölteni is sztem, feltölteni viszont nemtudom.

Amúgy így jobban megnézve sárgán világít, bocsi, a DS felirat, pedig kiiskapcsoltam vagy másfél órára :(

Köszii
visor261 avatar
1 éve | 2016. 09. 04. 15:21:37
#
Ha meg nem mozgattad meg mostanában akkor a kábelnek se kellett volna kilazulnia(de azért nézd meg biztos ami biztos :D) és ha szerinted minden rendben a te oldaladon akkor hívd a supportot. Lehet volt egy vihar,baleset vagy valami elszállt náluk...

DS - Hozzád beérkező jel.
US - Hozzájuk kimenő jel.
Nem világít - nem érkezik be jel
Zöld - minden rendben
Sárga - gyenge a jel
Piros - ?
Villog - frekvencia keresése.
Krissz avatar
1 éve | 2016. 09. 04. 13:09:46
#
Az mit jelent a modememnél, hogy a DS felirat pirosan világít? (Cisco EPC3208G)
Ezek a LED ek vannak, fentről lefele haladva (jelenlegi állapot):
Power: zöld
DS: piros
US: zöld
Online: zöld
stb...

Nyomtam neki egy restartot, de akkor meg a US volt piros, így felváltva, most fixen a DS piros, mi lehet a gond ?

Köszi
Slenderman avatar
1 éve | 2016. 05. 20. 12:53:09
#
Amikor 1 hete beszerelték a diginetet, egyfolytában 90-95mbit-et mutatott amikor lefuttattam a programot, 5-10mbit az elmegy a vezetéken, mert meg van osztva, először nagyon gyors is volt, torrentezés max sebességen 10,5mbit/s-el jött minden + CSGO közben töltögetés közben is csak 15 ping körül volt, nem telt el egy hét, és most már épp hogy csak 40-50 mbit/s-et mutat. Ha elkezdek valamit tölteni, random időközönként elmegy a net, nálunk és és akikkel megosztjuk náluk is, hiába veszem le a sebességet, hogy 10.5mbits/s helyett töltse csak 3-mal, ugyan olyan gagyi. Most ha töltök valamit, nem tudom megnyitni a nagyobb weboldalakat mint facebook vagy youtube. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet ez. Megoldás valaki? 100/50-es net.

www.speedtest.net/result/5340527495.png
Dono avatar
1 éve | 2016. 04. 29. 19:34:02
#
Blade890: természetesen bármikor el tudod távolítani vagy le tudod cserélni másikra.
no avatar
1 éve | 2016. 04. 27. 20:19:08
#
Sziasztok (Tudom hogy nem ide tartozik, mert ez nem net problem!)
Az lenne a kérdésem, hogy nekem most Gmail-on nincs profilképem, de tervezek feltenni., és ha felteszek, és pl 1 év múlva meggondolom magam, akkor visszatudom úgy tenni hogy megint csak az a kék bábu látszódjon?
(Tudom hogy ez elég röhejes kérdés, csak én mindent szeretek tudni mielőtt megteszem)
A Választ előre is köszönöm!
patrikk911 avatar
1 éve | 2016. 04. 15. 13:37:29
#
Sziasztok, az lenne a problemam hogy mikor fellepek xbox360 ra es elkezdek multiplayerezni akkor 5 masodpercenkent megszakad a netem, nem dob kj a jatekbol csak 5 masodpercre a connection interrupted-et ir ki utanna 5 masodpercig jo es igy tovabb, ez mar honapok ota igy megy ami miatt keptelen vagyok jatszani... Jatek kozben lemerem a pingem es 200+ ra ugralgat de csakis mikor jatszok, miert lehet ez? Teleconon vagy a csaldban barki masnak sem rossz csak nekem az xboxon
Dono avatar
1 éve | 2016. 03. 20. 17:32:23
#
Ha TP-Link routered van és a Wireless > Wireless Securitynál jelszót akarsz cserélni, akkor csak át kell írnod a Wireless Passwordnél a jelszót. A többi opció más titkosításra (pl. WEP) vonatkozik, vagy éppen a vállalati/intézményi változat, az Enterprise, de mivel értelemszerűen egyszerre csak egy választható ki, nem kell sehol máshol átírnod a jelszót.
no avatar
1 éve | 2016. 03. 20. 17:08:07
#
Na most ahogy írtam, sikerült a jelszó, csak nem vagyok benne biztos hogy jó helyre írtam ugyanis a Wireless Security fülnél van egy olyan hogy: WPA/WPA2 - Personal(Recommended) ( itt változtattam meg a jelszót ez volt a jó?.,
és egy ilyen rész is van : WPA/WPA2 - Enterprise (itt is van egy olyan rublika hogy password)
no avatar
1 éve | 2016. 03. 16. 17:43:48
#
Életemben először tettem fel face-és kérdést. Baj?
Boyman avatar
1 éve | 2016. 03. 16. 17:21:55
#
Állj már le ilyen fésztyukos kérdésekkel...X-(
no avatar
1 éve | 2016. 03. 16. 15:56:40
#
Sziasztok.
Tudom nem ide illő a kérdés, de még is itt teszem fel.
Ha a facebookon megváltoztatjuk a családi állapotot, akkor a régi kiírást eltünteti az üzenőfalról?
Tehát mondjuk 2528-ban kapcsolatban volt valaki, ami meg is jelent az üzenőfalon. Amikor 2628-ban vége lesz, csak lerejti, hogy csak maga láthassa, így az üzenőfalam kint maradt, hogy 2528-ban kapcsolatban volt. Ha most megváltoztatja 2630-bam vagy újra láthatóvá teszi a 2528-ast törli? Vagy vissza kell görgetni odáig és törölni?
Köszönöm a válaszokat!
Puffin avatar
1 éve | 2016. 03. 15. 22:15:56
#
Nincsmit! :)
no avatar
1 éve | 2016. 03. 15. 22:14:01
#
Nagyon köszönöm a segítséged, sikerült, végreee!!! :)
Puffin avatar
1 éve | 2016. 03. 15. 22:07:02
#
Akkor viszont próbáld az alap IP címét a routernak: 192.168.0.1
Ugyanúgy böngészőbe beírod utána ugyanaz amit írtam.
no avatar
1 éve | 2016. 03. 15. 22:03:18
#
A http://tplinkwifi.net/ weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.
Sajnos ezt írja ki, megpróbálom később...;-(
Puffin avatar
1 éve | 2016. 03. 15. 22:00:39
#
na akkor:
beírod böngészőbe hogy: http://tplinkwifi.net elvileg bejön a bejelentkezési oldal. Ha nem írtad át a jelszót meg a felhasználónevet akkor: admin és admin. ha sikerül belépni akkor pedig a Wireless Security fülnél megtalálod a jelszót, amit át szeretnél írni.
no avatar
1 éve | 2016. 03. 15. 21:45:11
#
Hát van rajta 3 "rublika": Serial Number, Mac Address, Wireless Password/Pin. Ezekbe kell keresni?
Meg olyan van, hogy FCC ID: ..., És IC: ...
+ Rá van ragasztva egy kis cetli, amin van 2 számsorozat, az egyikbe van 3 betű és 2 szám, a másikba 3 betű és 6 szám.
Puffin avatar
1 éve | 2016. 03. 15. 21:31:12
#
Blade890: a Router alján rajt szokott lenni az IP címe amin eléred a böngészőből. Ha a belépési adatokat nem változtattad akkor azok is rajt vannak a címkén. :) Így be tudsz lépni a kezelőfelületre és át tudod írni a jelszót! :)
Ha esetleg valami nem megy írj nyugodtan!
no avatar
1 éve | 2016. 03. 15. 21:26:16
#
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e., ha nem, akkor sorry, még új vagyok itt!
Nekem olyan problémám, ill. kérdésem lenne, hogy egy TP-Link (TL-WR840N) WI-FI Routerem van, és még anno nagyon gyenge jelszót adtam meg, és szeretném megváltoztatni... Nézelődtem minden felé a neten, de mindenki mást ír és nagyon bonyolultan! (nekem bonyolult :D)
Aki tudna nekem segíteni, leírná hogy mit tegyek, (annak) nagyon megköszönném! (Ja és a wifi dobozza már nincsen meg, de a hozzátartozó iratok, CD azok megvannak :). )
A választ előre is nagyon köszönöm!!!:)
TerrorDom avatar
1 éve | 2016. 03. 02. 18:14:55
#
Átkutattam pár mappát, ami nekem furának tűnt azt kitöröltem és megjavult. :D
Bronson avatar
1 éve | 2016. 03. 02. 11:37:55
#
szerintem meg csak egy kéretlen beépülő, távolítsd el a bővítmények közül, vagy a programok listájából.
csuz-li avatar
1 éve | 2016. 03. 02. 09:27:03
#
Avast vírusirtó boot előtti vizsgálat az esetek többségében működik. De előtte érdemes csökkentett módban visszaállítani a kezdőlapot a Mozillában, meg a keresőmotort is, ha azt is átállította.
TerrorDom avatar
1 éve | 2016. 03. 01. 17:19:21
#
Sziasztok!

Amikor megnyitom a Mozillát akkor feljön + egy ablak(http://ww2.animalbooks.net/?folio=7POYGN0G2), ez valami vírus? Mióta feltettem a Fahrenheit GOG-os verzióját(nCore-os) azóta van ez... Hogy lehet megszabadulni tőle?
Thomeee111 avatar
1 éve | 2016. 01. 16. 22:28:14
#
Köszi szépen. :D Lehet az a legjobb megoldás.
Arnybiro avatar
1 éve | 2016. 01. 16. 19:21:26
#
Nem hiszem hogy lenne ilyen. De a legegyszerűbb módszer hogy nem használod azt a programot (idiótán hangzik de mást nem hiszem hogy fogsz találni).
Thomeee111 avatar
1 éve | 2016. 01. 16. 19:13:21
#
Sziasztok, egy olyan programot keresnék, amivel tudnám bizonyos alkalmazások adathasználatát csökkenteni, ha persze létezik ilyen.
RIbeni avatar
1 éve | 2016. 01. 16. 08:42:37
#
Krissz: Először csináljatok egy ping tesztet, ha össze vissza ugrál az elérési idő, akkor nem feltétlenül a sávszélesség a hiba, hanem a ping. Nekem is volt lag minden multiban egy elég komoly gép és 40/4-es net mellett, a modem volt a ludas... Nem tudom mekkora net kel az ilyen játékokhoz, de szerintem elég kell hogy legyen...
Krissz avatar
1 éve | 2016. 01. 16. 08:28:42
#
4Megás net miatt, jó gép mellet lehet lagg egy online játékban?
(CS:GO ban haverom laggol, lehetséges a kevés sávszél miatt? vagy a Win 10 ba...szik neki a háttérbe)
Puffin avatar
1 éve | 2016. 01. 16. 01:38:46
#
hát azt nem tudom, hogy megy a Digi-nél.
Graffiti2 avatar
1 éve | 2016. 01. 16. 01:29:40
#
Ha tényleg az a rossz, akkor azt cserélik ingyen a DIGI-nél?
Puffin avatar
1 éve | 2016. 01. 16. 01:03:21
#
Lehet a modem szarakodik már. Mennyi idős?
Nálam a 4G egyes téreővel:
www.speedtest.net/result/4941061566.png