Superlompos: Amit fentebb írtál nagyon jó ötlet.
Ezen felül tudom, hogy ez nem feltétlen ide tartozik, korábban talán még szavazás is volt róla, egy szó mint száz az oldalon nagyon ritkán látni igazán hatékony moderálást. Csomó topik tele van offolva, és vannak felhasználók akik egyszerűen nem bírnak magukkal: mindenkibe belekötnek "megmondják a frankót", személyeskednek, és bármit tesznek, akár mennyi embert zavarnak nem kerülnek szankcionálásra.
Tudom ez nem az én dolgom, de szigorúbb szabályok nem ártanának, mert egyre kevésbé látogatja szívesen az ember az oldal fórumait
Szerintem ki kéne venni a százalékokat az oldalról. Nem ér semmit, és csak tele van tőle minden gépigény hogy kiírják a százalékokat.
Szerintem az alapján hogy kiírja az elvárás alá a saját hardvereim adatait, bőven elég viszonyítási pont.
az Op. rendszerek közé belehetne tenni a Win 8-at... (mind a 2 gépemen azt használok)
+ a Merevlemez opciót átírnám mondjuk Tárolóegységre mivel elég sok mindenkinek van már SSD-je ami nem merevlemez...
Feki1991 írta:
az Op. rendszerek közé belehetne tenni a Win 8-at... (mind a 2 gépemen azt használok)
+ a Merevlemez opciót átírnám mondjuk Tárolóegységre mivel elég sok mindenkinek van már SSD-je ami nem merevlemez...
Feki1991 írta:
de az is merevlemez csak más technológián alapul
tévedsz! semmi köze a merevlemezekhez, nincs benne eggyetlen eggy mozgó lemez sem, tisztán villany cucc, csippek halmaza... az SSD egy nagyra nőtt USB mivel ugyanolyan NAND Flash memória csippekből áll, csak SATA-n kapcsolódik s van benne egy vezérlő...
niteforce írta:
Szerintem ki kéne venni a százalékokat az oldalról. Nem ér semmit, és csak tele van tőle minden gépigény hogy kiírják a százalékokat.
Szerintem az alapján hogy kiírja az elvárás alá a saját hardvereim adatait, bőven elég viszonyítási pont.
Szerintem a százalék a jó, mert aki nem nagyon ért ahhoz, hogy az ami neki van proci az jó-e (mint például én), annak tökéletes!
de nem ér semmit. Lehetetlen pontosra megcsinálni, és így hogy nem mutat reálisan semmit, és csak a kommentszemetet szüli, így felesleges. Mellesleg ha kérdésed van, akkor felteheted ott, de mivel oda van írva alá hogy neked milyen van, nem hiszem hogy túl nagy szakértelem kell összevetni a kettőt.
niteforce írta:
de nem ér semmit. Lehetetlen pontosra megcsinálni, és így hogy nem mutat reálisan semmit, és csak a kommentszemetet szüli, így felesleges. Mellesleg ha kérdésed van, akkor felteheted ott, de mivel oda van írva alá hogy neked milyen van, nem hiszem hogy túl nagy szakértelem kell összevetni a kettőt.
Én nem tudom, hogy Core i3 egy AMD Athlon-hoz képest milyen!
És ugyanúgy, ha nem lenne százalék, akkor még többen kérdeznék, hogy menne-e!
De ezt a százalékok alapján sem fogod megtudni.
Inkább kérdezze meg azt hogy ezen a gépen menne-e, minthogy írnak egy százalékot, és akkor várják a választ, amit nem lehet megmondani.
niteforce írta:
De ezt a százalékok alapján sem fogod megtudni.
Inkább kérdezze meg azt hogy ezen a gépen menne-e, minthogy írnak egy százalékot, és akkor várják a választ, amit nem lehet megmondani.
Ez igaz, viszont akkor minden játéknál meg kéne kérdeznem, hogy megy-e!
Nekem az lenne a javaslatom, hogy a honlapon lévő játékokat ne csak név szerint tudjuk rendezni, hanem az időpont szerint is mikor megjelentek. Így ha esetleg valaki tudja, hogy például a gépe nem vinne el egy 2012-es játékot, akkor könnyebben rátalálna az ő gépének megfelelő játékra
Thomeee111 írta:
Nekem az lenne a javaslatom, hogy a honlapon lévő játékokat ne csak név szerint tudjuk rendezni, hanem az időpont szerint is mikor megjelentek. Így ha esetleg valaki tudja, hogy például a gépe nem vinne el egy 2012-es játékot, akkor könnyebben rátalálna az ő gépének megfelelő játékra
Szerintem lehetne Moderátor segéd posztot is csinálni! Nem bannolhatna, meg szerkeszthetne hsz.-t, de lenne egy gombja, amivel tudná reportolni az adott hsz.-t, hogy pl. Off, vagy nem az oldalra való, ezt a modik meg, egy külön izében () meg tudnák nézni ezeket. (olyanra gondolok, mint pl. Az üzenetek, csak itt az összes modi látja, és ha megnézi akkor ugyanúgy eltűnik, mint a hsz. figyelmeztető. Meg modi segéd lehessen az ember 14 éves kortól!