Menu
Kérdések, javaslatok
Ide várjuk az oldallal kapcsolatos kérdéseket, javaslatokat.

Folyamatban lévő fejlesztések:
- Válasz komment értesítés
- Közösség menüpont bővítése
- Nyereményjáték létrehozása
- Főoldal: több és többféle bejegyzés, kiemelt dolgok
- Fórum átszabása
- Játékajánló, konfighoz
- Hibajavítások, mint mindig :P
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 797
tomiiKa avatar
25 napja | 2018. 08. 26. 19:44:26
#
Helló!
Ha nekem 1366x768-as felbontású monitorom van, akkor melyik FPS táblázatot kell néznem? Előre is köszönöm!
Tyrion Lannister avatar
25 napja | 2018. 08. 26. 21:16:49
#
@tomiiKa: A 720p-hez van a legközelebb, az ott mutatott értéknél kicsit alacsonyabb FPS-számra érdemes számítani (értelemszerűen ha 900p vagy magasabb felbontás esetén ugyanazt az értéket találod mint 720p-nél akkor nem kell levonni 720p-hez képest).
Gyrger72 avatar
32 napja | 2018. 08. 19. 23:34:11
#
Szerintem a Játékok Adatbázis -át lehetne még fejleszteni további címekkel. Konkrétan a 2000-es évek utáni régebbi nagyobb címekre gondolok. pl.: Theocracy (stratégia)
Tyrion Lannister avatar
35 napja | 2018. 08. 16. 17:46:53
#
Szeretném ismételten javasolni egy Discord szerver létrehozását.

Miért pont Discord?
- A Discord most is sokak által használatban van, ingyenes, ezáltal mindenki számára elérhető, és könnyű kezelni.
- Nincs sok munka vele. Egy szerver létrehozása kb. 5 perc, de egy összetettebb darab megalkotása sem tart tovább egy fél óránál. A moderálással sem lenne sok gond: egyrészt az aktív tagok mennyisége messze nem végtelen, másrészt (mivel ez nem a jóval hivatalosabb weboldal) a szerver moderálását részben rá lehetne bízni megbízható, régi (5+ éve aktív) tagokra.

Miért lenne jó?
- Az oldalon a hozzászólások és az üzenetek kicsit kötöttebb kommunikációt engednek meg. Kötetlenebb, lazább csevegésre ez a szerver tökéletes lenne (a regóta kért chat problémája is megoldódna)
- Biztos sokan voltak már úgy, hogy szívesen beszelnének más tagokkal pl. voice chaten kersztül. Itt sokkal könnyebb lenne elérni az embereket, és a környezet is adott lenne a beszélgetéshez
- A játekpartner-keresés is egyszerűbbé válna
- Hamarabb el lehetne juttatni információkat másokhoz. Míg sokan napokig nem néznek fel az oldalra, addig itt értesítést kaphatnak róla.
- Ilyen módon a híreket, cikkeket, videókat is lehetne promózni (mint pl. Steam csoportban), ezáltal szintén több emberhez jutva el
no avatar
33 napja | 2018. 08. 18. 18:57:32
#
@Tyrion Lannister: Discordot támogatom, törzsközönség moderáljon azt nem. Nem egy weboldalon a kialakult törzsközönség rászáll azokra akik más véleményen vannak és elüldözi az új tagokat. Ennek tetejébe még mod jogot is nekik és hamarosan csak ők maradnak olvasni a reklámokat.
Tyrion Lannister avatar
33 napja | 2018. 08. 18. 19:23:02
#
@Palanova: Mivel nem nagy az aktív közösség, ezért az admin is elboldogul vele. Ez csak egy alternatíva akart lenni, hogy ne legyen vele sok pluszmunka. De egyébként igazad van, nem lenne igazán szerencsés.
MoonW avatar
33 napja | 2018. 08. 19. 02:17:25
#
@Tyrion Lannister: Discord szervert nem tervezünk készíteni, mivel szeretnénk minél több embert a weboldalon tartani. Csak így van bevétele az oldalnak és lehetséges a fenntartása. A nagy közösségi oldalak és hasonló szolgáltatások mellett, a gepigeny.hu-nak és hozzá hasonló oldalaknak nincs könnyű dolga manapság.
no avatar
37 napja | 2018. 08. 15. 06:57:53
#
Jó lenne ha a hsz-ek hossza meg lenne növelve, mert ugyan a "- Gépemen hogy menne?
- Ott a youtube írd be és nézd meg" írások beleférnek, de a kifejtősebb, terjedelmesebb írások végét egyszerűen levágja, figyelmeztetés nélkül.

Továbbá szintén hasznos lenne ha nem lenne korlát az egymás után beírható hsz-k esetében. Elhiszem hogy a spammek miatt van, de kevésbé népszerű vagyis nem battleroyale témák esetén bajos a téma aktualizálása, további hszek írása. Részben a fenti probléma miatt.
Tyrion Lannister avatar
34 napja | 2018. 08. 18. 15:52:52
#
@Palanova: Az utóbbival maximálisan egyetértek. Ha például lehetne egy hónap után ismételten kommentelni valahova, akkor nem halna meg egy topik, de a spam is ki lenne küszöbölve.
no avatar
33 napja | 2018. 08. 18. 18:58:31
#
@Tyrion Lannister: 1 hónap is sok, pláne ha az adott cím most jelent meg. 1 hónap múlva már senki sem fog vele foglalkozni.
3-4 nap elegendő lenne szerintem.
HakuDragon avatar
54 napja | 2018. 07. 28. 20:36:46
#
Szerintem jó lenne, ha a bejelentés gomb lenyomásakor egy ablakban lehetne kijelölni az indokot, vagy akár saját magunk begépelni a "probléma leírását". Megkönnyítené szerintem a moderálás rugalmasságát.
no avatar
54 napja | 2018. 07. 28. 20:11:55
#
Javaslat:
Akkor miért gépigény az oldal neve ha gyakorlatilag lehordjátok azt aki gépigénnyel kapcsolatban kérdez. Akkor neveztessétek át az oldalt hogy "nem gépigény mert ott a youtube" és probléma letudva.


Értem hogy a törzsközönség megunta a "gépemen hogy menne" kérdéseket, de lassan másról sem szól egy egy játék témája mint:
- Gépemen hogy menne?
- Ott a youtube írd be és nézd meg

Gyakran nem ennyire udvariasan megtárgyalva és konkrét választ nem adva.
vyne avatar
87 napja | 2018. 06. 25. 19:50:03
#
Javaslat. (Ahogy mar lent is irtam)
Egy esetleg tobb Community managert kinevezni. A feladata az lenne amit a neve is takar.
Nem kell, hogy tudjon bannolni,torolni. Eleg lenne egy Mute es egy Warning funkcio nekik. Ez mar amolyan moderator,de meg sem az.
Moderator sem artana, hogy a Cm tudjon kinek jelenteni,ha esetleg nagyobb problema van, es akkor a moderator megtehetne a szukseges lepeseket. (Bann). Persze ertelmes feltetelekkel, hogy aki vallalna, az el is tudja vallalni. Itt most gondolok arra, hogy nem varhatod/varhatjuk el senkitol azt, hogy 0-24 ben itt legyen es kitamasztott szemekkel lesse az osszes commentet,mert mindenkinek van elete az oldalon kivul is.
Nem sertesnek szanom,de szerintem ra ferne az oldalra MoonW azert viszonylag eleg nagy ez a kozosseg, hogy kene valamit lepni. Neked sem biztos, hogy jo ha ilyenkor csak teged zaklatnak az emberek. Vass Gabis tortenet is le lett volna zarva egy honapos mute-al mondjuk,es akkor nincs ez az egesz szemeteles az oldalon.

Community Manager ->Moderator -> Admin
Szerintem egy probat megerne.

Spoiler!
Nem magamra gondolok,es nem is magamat ajanlom. Nekem sajnos nincs idom erre,viszont szerintem lenne egy-ket ember, aki vallalna es el is latna a feladatat.

Koszonom!
MoonW avatar
83 napja | 2018. 06. 29. 20:12:59
#
@vyne: Köszönöm a javaslatot, megfontolom!
vyne avatar
82 napja | 2018. 07. 01. 08:30:58
#
@MoonW: Koszonom!
MoonW avatar
88 napja | 2018. 06. 24. 19:13:00
#
Lehet, hogy túl türelmesek voltunk Vass Gáborral, egy kicsit már megsajnáltuk, de a szemetelés nagyobbik felét nem ő csinálta. Tudom, hogy minden hülyeségre valami furcsa ingert éreznek az agyukban az emberek és muszáj reagálniuk rá... szóval lehettetek volna elnézőbbek is, akinek van egy kis esze észreveszi, ha valakinek van valami problémája. Az ő érdekében is inkább jónak láttuk, ha nincs fent az oldalon... sajnáljuk.

És én is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat:
- "gratulálok a kettős mércéhez"
- "nem bírja az oldal melot"
- "Minek van az a kikúrt bejelentés gomb"
FoLey avatar
88 napja | 2018. 06. 24. 19:47:19
#
@MoonW: Lehettünk volna elnézőbb? 1000x után nem hinném már elnézőbbek leszünk.
Főleg a fake profiljai amit azokkal jobban ócsárolt mint az eredeti profiljával ha nem is foglalkozunk vele csak gondolom nem vetted még észre.

Engedve lett ezek a dolgok,holott hamar kellett volna már reagálni az eseményekre,de ehelyett idáig fajultak a dolgok.
A többit meg nem részletezem.
Egyszer sem írta hogy sajnálom ilyen vagyok értsetek meg vagy valamit benyögött volna.

Spoiler!
Továbbra sem lesz az a régi nyugis oldal ha így megy továbbra is. Peace!
vyne avatar
88 napja | 2018. 06. 24. 19:59:41
#
@MoonW: Ideje volt mar Gabornak mennie. Koszonjuk!
Egy ket community managert kinevezhetnetek,csak egy tanacs!
Meg 1x, Koszontem!
szilver avatar
87 napja | 2018. 06. 25. 18:55:48
#
@vyne: Hatalmas piros pötyi az ötletért!Én támogatom,de persze majd kiderül mi lesz ebből,ha lesz.Minden esetre egy ,,tag posztjainak elrejtése,, funkciót eltudnék képzelni,ha netalántán valakit zavarna valaki irománya akkor alkalmazhatná az illetőre,ezáltal sok bosszús perctől megkímélné magát az ember.Persze ettől még publikus maradna az adott probléma a többi tag felé akik esetleg nem élnek ezzel a lehetôséggel.Kezdetnek lehet megtenné,ha kivitelezhető ez valahogyan.
Larten avatar
88 napja | 2018. 06. 25. 09:42:07
#
@MoonW: Köszönjük!
FoLey avatar
88 napja | 2018. 06. 25. 09:53:08
#
@MoonW: Utólag is köszönöm,de lenne még egy személy akit kikéne tenni. A neve Zolex89 aki provokál minden ok nélkül és szeret a reflektor fényben lenni.
szilver avatar
87 napja | 2018. 06. 25. 17:44:36
#
@MoonW: Szerintem ennek így kellett lennie.Az elején mikor még elkezdődött ez az egész,mi próbáltuk jó irányba terelni őt,szépen érveltünk mi miért nem úgy van mint ahogy ő mondja,de csak flegmázás jött tőle vissza.Egyszer sem írt belátó kommentet hogy jól van igazatok van vagy valami hasonló.Helyette terelte a témát egy másik butaságra úgymond.Nem csoda hogy elfogy a türelem sok embernél ha nap mint nap ilyeneket lát zsinórban az oldalon.Igen én voltam az egyik azthiszem azok közül aki a legjobban kiakadt rá általában és ezt szóvá is tettem jó párszor,aztán megpróbáltam nem figyelembe venni őt de kb. egy hét után megint kiborult a ,,bili,,most magam ellen beszélek,de sajnos kicsit ilyen vagyok,kevés a türelmem tudom.Végül azt gondolom hogy ezt így volt helyes lezárni,ne legyen lelkiismeret furdalásod,Ez a te oldalad,illetve szolgáltatásod mi felénk és nekem is és más tagoknak is sokat számít az hogy az oldalon normális ,,légkör,, legyen az emberek között,és esetleg ha betéved egy új tag ne a Gábor féle butaságot látja,mert nem biztos hogy pozitív gondolatokkal ismét visszatér.Kicsit zavarosra sikeredett ez a vélemény kifejtésem,ezért ne haragudj.
Törölt hozzászólás
Törölt hozzászólás
Törölt hozzászólás
xCube avatar
4 hónapja | 2018. 05. 03. 11:50:55
#
Tegnap előtt frissítettem a gépsarkomat. Az lenne a kérdésem, hogy mi alapján kerül be egy kép a gépsarkok listájába, illetve mi alapján nem? Az én hat képem közül három van fent a megfelelő időpontokhoz kötve. Azt hittem ez a lista automatikus.
MoonW avatar
4 hónapja | 2018. 05. 19. 15:09:51
#
@xCube: Akkor kerül be a gépsarkok menüpontba is, ha a képen a monitoron a gepigeny.hu oldala látható.
xCube avatar
4 hónapja | 2018. 05. 19. 21:04:39
#
@MoonW: Akkor ezek szerint csak a főoldal számít, a gépek profilja már nem?
MoonW avatar
3 hónapja | 2018. 06. 15. 16:39:09
#
@xCube: Bármelyik oldal számít, nem rögtön kerül ki, egy kis időbe telik mire ellenőrizzük.
Esetleg még az lehet a probléma, hogy régebbi a kép, mivel feltöltési sorrendben jelennek meg, ezért a régebbiek nem az első oldalon láthatóak.
gigazte avatar
4 hónapja | 2018. 04. 27. 12:41:53
#
Az lenne a javaslatom, hogy egy játékot kiadó, illetve fejlesztő alapján is lehessen megkeresni, mint ahogy steamen is rendelkezésre áll. Biztos sokan vannak úgy vele, hogy szeretnék egy indie fejlesztő további játékait is megtalálni, vagy esetleg a régi nagy klasszikus címekhez így akár újra kedvet kaphat az ember. Az is jó lenne, ha kattintható formában jelen is lenne ez a játékok gépigényénél. Kicsit hosszadalmas lenne a folyamat, de ezerszer jobb lenne így a gépigények rendszere!
MoonW avatar
4 hónapja | 2018. 05. 19. 15:10:58
#
@gigazte: Ez hamarosan meg lesz valósítva.
gigazte avatar
4 hónapja | 2018. 05. 20. 01:32:49
#
@MoonW: Na ennek örülök.
Andris18 avatar
5 hónapja | 2018. 04. 13. 12:17:46
#
Ha valakinek van ötlete esetleg lehetne egy új szavazás. :)
Engem mondjuk érdekelne ki milyen típusú játékkal játszik mostanában pl: tps, fps, stratégiai, szimulációs, autóverseny, logikai, ügyességi... stb.
hashimoto avatar
5 hónapja | 2018. 04. 13. 17:59:46
#
@Andris18: AC Origins/TPS
Forza Horizon 3/autóverseny
Andris18 avatar
5 hónapja | 2018. 04. 13. 22:43:41
#
@hashimoto: Nekem így is jó ha ide írjátok. XD Assassinokat én is komálom és az origins is jó lett (mondjuk én csak a 3. résztől felfelé játszottam velük (még) mert állítólag fura az irányítás)).
Lehet kéne valami autóversenyzős itthonra is újra.
Bszilvagyi neked van kormány meg pedál hozzá?
hashimoto avatar
5 hónapja | 2018. 04. 14. 11:54:13
#
@Andris18: Nekem ez a kettő játék az abszolút kedvencem. :D
Horizon 3-ban 487-es szintű vagyok, szinte az összes kocsi megvan :D
És igen, G27-el játszom vele.
Dono avatar
5 hónapja | 2018. 04. 14. 00:32:36
#
@Andris18: MMORPG, verseny
InfernoDante avatar
5 hónapja | 2018. 04. 10. 15:38:24
#
Miért tartottátok jó ötletnek a közösségi moderálást? Láthatóan ez egyáltalán nem működik. Nem tervezitek újra bevezetni a régi, jól bevált moderátor rendszert?
Krissz avatar
5 hónapja | 2018. 03. 30. 09:33:06
#
Felhasználó megjelölős (@felhasználónév) rendszer várható még valamikor? :)
MrJesus avatar
5 hónapja | 2018. 03. 31. 12:48:31
#
@Krissz: Az tényleg jól jönne..
Krissz avatar
5 hónapja | 2018. 04. 02. 18:19:45
#
@MrJesus: Hátsz megkönnyítené az ember dolgát az biztos.

Semmi válasz, admin részéről... 8-)
19ati93 avatar
5 hónapja | 2018. 04. 02. 18:35:58
#
@Krissz: Az is valami hogy már van "válasz" fül, bár 5-6 komment után ugyanabba sorba teszi a kommenteket,meg néha random össze-vissza.
bukta2 avatar
5 hónapja | 2018. 04. 02. 19:01:42
#
@19ati93: Írjatok valami csodaszépet,akkor majd jön admin... amúgy nem...
MoonW avatar
5 hónapja | 2018. 04. 02. 19:16:46
#
@bukta2: Hát te tudod... itt vagyok.
Krissz avatar
5 hónapja | 2018. 04. 03. 13:40:34
#
@19ati93: Jajam, igaz. :) 8-)
MoonW avatar
5 hónapja | 2018. 04. 02. 19:16:59
#
@Krissz: Rajta vagyok. :)
InfernoDante avatar
5 hónapja | 2018. 04. 02. 19:34:20
#
@MoonW: Ez hamar megvolt. :) (legalábbis a válaszra)
Krissz avatar
5 hónapja | 2018. 04. 03. 13:39:53
#
@InfernoDante: Egyfokkal beljebb vagyunk legalább ;)
Krissz avatar
5 hónapja | 2018. 04. 03. 13:38:36
#
@MoonW: Köszönöm, erre voltam kíváncsi csak! :) Egyszerű kis featurenek tűnik külső szemmel, viszont eltudom képzelni hogy a valóságban megvalósítani nem az. Pedig megkönnyítené a userek dolgát, az 100% :)
Dono avatar
5 hónapja | 2018. 04. 14. 00:33:33
#
@MoonW: Ha ez megvalósul, akkor én is jövök egy tapssal. :)
Tyrion Lannister avatar
6 hónapja | 2018. 03. 06. 22:01:06
#
http://gepigeny.hu/szoftver/windows-10 Itt alul lehet váltani a különböző szoftverek között, vagyis van egy kisebb adatbázis szoftverekből is az oldalon. Viszont ha jól láttam, ezt a menüpontok között nem lehet megtalálni. Ez szándékosan van így?
MoonW avatar
5 hónapja | 2018. 04. 02. 19:18:46
#
@Tyrion Lannister: Szándékosan nincs kiemelve, a játékokkal is alig bírunk, a szoftverekre nem tudunk annyi figyelmet fordítani.
no avatar
6 hónapja | 2018. 03. 05. 18:59:35
#
Üdv.
Tessenek mán' em-et vagy rem-et használni px helyett a betűméretre, mert nagyon nehezen tudom elolvasni az oldalt, hiába nagyítok rá direkt a betűkre.
A böngészőmben jó betűméretet állítottam be.

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/font-size

Köszönöm.
szilver avatar
6 hónapja | 2018. 03. 05. 11:49:50
#
Egy tiltás funkciónak szerintem sokan örülnének,vagy legalább is egy hasonlóan működőnek.Cseppet kellemetlen hogy szinte napi rendszerességgel kell a hülyeségeket olvasni.Az embernek akarva/akaratlanul is meg akad a szeme az ilyesmin már annyi van.
InfernoDante avatar
6 hónapja | 2018. 03. 03. 17:43:51
#
Miért csillagozza ki az oldal azt, hogyha azt írom s o k a t c r a s h e l?
Lásd: http://gepigeny.hu/forum/viewthread.p…7#c3591742
gigazte avatar
6 hónapja | 2018. 03. 05. 12:17:10
#
@InfernoDante: Valami rejtett káromkodást vél felfedezni benne az oldal... :?
hashimoto avatar
5 hónapja | 2018. 03. 31. 08:38:51
#
@InfernoDante: A kаtcr nem tetszik neki, mivel a kickasstorrents rövidítése.
gigazte avatar
5 hónapja | 2018. 03. 31. 10:55:25
#
@hashimoto: Ez érdekes, a magyar torrent oldalak nevét, amiket használnak is kommentben, azt meg nem csillagozza ki... :? Ki érti ezt?
hashimoto avatar
5 hónapja | 2018. 03. 31. 12:19:44
#
@gigazte: Gondolom valami külföldi listát használ a rendszer :D
no avatar
6 hónapja | 2018. 02. 26. 22:56:00
#
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem hogy miért írja ki ezt egy játéknál (pl forntnitee) amikor összehasonlítom a géppel hogy "Nem készíthető fps táblázat, mert a megadott konfiguráció teljesítménye túl alacsony vagy egy részegysége túl gyenge a játék gépigényéhez." Közbe pedig minden ki van pipálva.
THEMAX avatar
6 hónapja | 2018. 02. 26. 23:51:53
#
@kotanszabi: Ha jó minden, akkor elvileg mutatnia kellene az FPS táblázatot.
Ellenben ha van valami bökkenő, akkor kiírja alá a megjegyzéseket.
no avatar
6 hónapja | 2018. 02. 28. 00:50:59
#
@THEMAX: Köszönöm megoldódott a probléma :)
rambustibi78 avatar
6 hónapja | 2018. 02. 25. 15:46:48
#
Már nem érdekes..
InfernoDante avatar
7 hónapja | 2018. 02. 21. 19:38:16
#
Javaslat:
Aki megkérdezi hogy "hogy futna a gépemen hány fpsel pls mondjátok el" azt egyből tiltani kéne. XD
De viccen kívül valahogy csökkenteni kéne ezeknek a kommenteknek a számát, vagy ilyen jellegű kérdést azonnal törölni/szűrni. Létezik youtube, van az oldal által készített összehasonlító is.
worosp avatar
7 hónapja | 2018. 02. 21. 21:19:22
#
@InfernoDante: Az oldalra csak ezért a kérdésért regisztrált emberkék az összehasonlítóig már nem jutnak el. Ezentúl lehet azt sem tudják, hogy a youtube tele van ilyen jellegű tartalommal.
Vagy a másik opció, hogy az fps szám nekik nem mond semmit és a "Nekem hogy futna?" kérdésre csak egy "Jól." válaszra számítanak. Ami nyilván azért hülyeség, mert relatív hogy kinek mi a jó.
InfernoDante avatar
7 hónapja | 2018. 02. 22. 17:51:11
#
@worosp: Új hsz-t nem tudok írni, se magamnak választ, szóval ide írom.
Ugyanehhez a komemnthez írnám még, hogy azokat se kéne engedni akik gameplay-eket linkelnek a játékok gépigény oldalára, van annak is külön fórum az oldalon, ott a helyük.

worosp:
Pontosan ez a baj, azért nem jutnak el odáig, mert nem akarnak, a fórumig sem jutnak el, de ha nem lenne engedve a játék adatlapján az ilyen komment, akkor talán képesek lennének eljutni odáig. A válaszod másik fele meg a másik... Nem nagyon van olyan ember akinek 2 ugyanolyan gépe van, de még ha van is, a szoftverek is számítanak, megy-e valami a háttérben, nem lehet megmondani, hogy most Pistikének 31 vagy 36FPS-e lesz, hiszen ha nem ért hozzá, Driver Boosteres drivere van akkor lehet neki GTX1070-e, akkor is csak 10FPS-e lesz. Vagy ha megy neki MSI Afterburner meg torrent, akkor szintén nem kell annyi FPS-t várni amennyinek egyébként lennie kéne (néhány játék ugye nem szereti az Afterburner-t, de szerencsére a legtöbb játékban nicns baj vele)
Tyrion Lannister avatar
7 hónapja | 2018. 02. 22. 19:12:11
#
@InfernoDante: Ez így mind igaz, viszont pont emiatt, hogy annyi minden befolyásolja egy játék futását, a YouTube videók sem éppen mérvadóak. Másrészt tetszik vagy sem, sok ember ennek az oldalnak abban látja a funkcióját, hogy megnyugtatják a lelküket, hogy igenis kiválóan fog futni az adott játék. Nyilván nem ez az oldal célja, de nagyon sok ember csak emiatt jár ide, és szerintem az amúgy is érdemtelenül kicsi online tagszám nem köszönné meg, ha módszeres boszorkányirtást kezdünk. Én megtanultam együttélni a problémával, és annyira nagyon nem zavaró. Ha valaki értelmes beszélgetést akar, az ugyanúgy megteheti, attól nem kell aggódni, hogy a túl nagy aktivitás miatt idejekorán elvesznek.
HakuDragon avatar
6 hónapja | 2018. 03. 05. 12:20:38
#
@Tyrion Lannister: Ha az említett tagnap volt esze drága cuccokból erős gépet építeni, akkor legyen elég esze egy kis kutató munkára. (Ezek csak villogni akarnak, hogy nekik mekkora cool rendszerük van)
Akik pedig Pentium G-vel és R7 240-el rendelkeznek (mert tényleg elég sok kérdésnél ilyen konfig szerepelt) még érthető, de az utóbbi rájuk is vonatkozik.
THEMAX avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 21:23:01
#
Tök jó lenne, ha csinálhatnánk listákat, amikbe rakhatnánk játékokat. Megoldható? XD :D
Tyrion Lannister avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 21:25:40
#
@THEMAX: Amúgy ezt hogy képzelted el pontosan, mire lehetne használni?
THEMAX avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 21:44:22
#
@Tyrion Lannister: Hát valami olyasmire gondolok, hogy mindenki profilján van egy új menü, Listák néven, és hozzáadhatnak játékokat. Különböző listákkal. Kedvenc gémek rangsorolva, stb. Ezzel kapcsolatban vannak a játékmegjelölések, de szerintem a lista többfunkciósabb, jobb lenne.
És külön az oldalon is lehetne Listák menü, pl. Best of 2018, Best RPG címeken.
Zoli869 avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 21:13:18
#
Tényleg moderálnak a moderátorok ez fenn van már egy napja miért nincs bannolva az emberke?


leone7771
1 napja | 2018. 02. 17. 16:37:55
#

nyomorék *** anyátokat ***arcuak
pc55555 avatar
7 hónapja | 2018. 02. 19. 15:51:07
#
@Zoli869: Én bejelentettem,de ámbár úgysem fogjuk az oldalon többet látni,sok embernél így van
ezen elmenne?

Aztán már többet be sem lépnek.
Hogy mért jelentettem be? Mert mért beszél így,és az ilyet bannolni kell,hátha így észreveszik.
Andris18 avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 14:11:55
#
Már lent írták szerintem, de egy névsorba rendezés jól jönne a profil, játékok fülön belül. :)
pc55555 avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 20:07:16
#
@Andris18: Igen,nem lenne rossz a sorba rendezés ,de énszerintem egy live chat sem lenne rossz ötlet.
Zoli869 avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 20:13:14
#
Sue016 avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 00:29:16
#
hello! 4 eszközt hoztam létre a profilomon (laptop,pc,telefon,tablet).
a teljesítményben megadott eszközök: 2 szerepel és 20pont....tudom, hogy 20percenként frissül, de már több napja adtam hozzá ezeket...
Tyrion Lannister avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 10:14:48
#
@Sue016: Tablet, telefon, konzol nincsen beleszámolva.
THEMAX avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 12:32:05
#
@Tyrion Lannister: Nekem beleszámolta.
Tyrion Lannister avatar
7 hónapja | 2018. 02. 18. 12:38:24
#
@THEMAX: Eddig hónapokig nem voltak, de most már tényleg igen.
R3dLinE avatar
7 hónapja | 2018. 02. 04. 19:41:22
#
Nem tudom volt-e már téma, de véleményem szerint itt is lehetne akár facebook szerű chat ablak a hagyományos üzenetküldés helyett, ahol lehetne beszélni az ismerősökkel. Így sokkal közvetlenebbek lehetnének a privát üzenetek az oldalon. Látni lehetne ki elérhető, és közvetlen kattintással írni. :)
gigazte avatar
7 hónapja | 2018. 02. 05. 03:17:20
#
@R3dLinE: Múltkor ezért is írtam, hogy jó lenne, ha a profilnál több elérhetőséget is fel lehetne tüntetni. Mint például a steam, psn, origin... stb. Mert ott sokkal jobb lenne a tagokkal beszélgetni. Ha már játékokkal foglalkozó oldal, akkor illene betenni ezt a lehetőséget, mert manapság már elengedhetetlenek ezek a "platformok". Az oldalon használt privát üzenet már nagyon elavult dolog, és nem is szeretem, mert az előtte 2-vel írt üzeneteket is újra kell olvasni, hogy miről is volt szó előtte. Én támogatom az ötletedet, és remélem a tied mellett az enyémből is lesz valami!

Egy kicsit eltérve a tárgytól, én azt se bánnám, ha esetleg lenne a konzolos játékoknak egy elkülönített rész, úgy mint a pc-s gépigények, hogy külön név szerint lennének feltüntetve a konzolos címek. Így ezekről a játékokról is tudna beszélni az ember, és esetleg segítséget is kérhetne! Ha tovább megyek ebben a gondolkodásmenetben, akkor simán lehetne is értékelni az adott konzolos játékokat is, és fel is lehetne tüntetni alattuk, hogy milyen felbontással és frame-el futnak az adott konzolon. Ezzel simán nyithatna az oldal a konzolosok felé, és így egy új réteg is jöhetne az oldalra!
worosp avatar
7 hónapja | 2018. 02. 05. 14:52:56
#
@gigazte:
...és fel is lehetne tüntetni alattuk, hogy milyen felbontással és frame-el futnak az adott konzolon.


Nem értek a konzolokhoz, de azokra nem úgy optimalizálják a játékokat, hogy stabil 30 fps fullHDban? (Illetve újonnan a PS4pro upscaled 4K, és az Xbox One X native 4K és 60fps képes?) Mert ha így van, akkor ez teljesen felesleges lenne, de javítsatok ki, ha tévedek.
gigazte avatar
7 hónapja | 2018. 02. 06. 17:27:31
#
@worosp: Kapásból tudok is egy példát: Metal Gear Solid V PS4-en tartja a 60fpst. Xbox One X-en, és PS4 Pro-n több cím is van, ami 60fpst simán elbír. Illetve az igényeknél azt is lehetne írni, hogy melyik játék támogatja a One X-et, és a PS4 Prot, és hogy az adott játék milyen felbontáson fut az adott konzolon!
MoonW avatar
7 hónapja | 2018. 01. 27. 19:52:27
#
Köszönöm a javaslatokat és a hibajelentéseket!
DJ Anonymus NH4SCN avatar
7 hónapja | 2018. 01. 27. 13:56:10
#
1 javaslatom lenne(lehet,hogy volt már,bocsánat,ha igen)

Lehetne egy olyan alfórum,ahol pár alap dolog le van írva a gépekről,alkatrészekről,rövidítésekről.
Pl.: IGP,APU mik ezek mikor jók,8pin 4pin,mi az az órajel,mire jó tehát egy hely,ahol az alap dolgok mind megtalálhatóak és el vannak magyarázva,hogy mik azok.

Remélem érthető voltam :D
KRZT963 avatar
7 hónapja | 2018. 01. 27. 16:36:34
#
@DJ Anonymus NH4SCN: Google?
MoonW avatar
7 hónapja | 2018. 01. 27. 19:53:58
#
@DJ Anonymus NH4SCN: Tervben van egy tudástár létrehozása a hasonló dolgokhoz.
InfernoDante avatar
7 hónapja | 2018. 01. 25. 22:06:37
#
A Játékok menüpont alatt jó lenne egy ABC sorrend, így nagyon össze-vissza van. (A profil részben, a megjelölt játékok)
Korábban javasoltam, de csak annyi választ kaptam valakitől, hogy más nem szokta azt egész nap nézni, vagy valami ilyesmi... Nem nézem egész nap én sem, de ha már van ilyen opció, akkor szerintem átláthatóbb lenne, ha rendszerezve lenne, nem csak úgy össze-vissza bedobva a többi közé.

Másik javaslat: A válasz opció jó hogy be lett vezetve, csak ha 3 válasz érkezik mindig a "főkomment" alattiakhoz, vagy a főhöz, lényegtelen melyikhez, a 4. már nem megy beljebb, egy sorban van a többivel, így egyáltalán nem egyértelmű, hogy kinek írjuk.
Pl. : http://gepigeny.hu/hir/intel-ne-telep…5#c3584284
Ennél a kommentnél tökéletesen látszik, miről van szó. Itt ugye még be is írta FoLey a válaszába hogy kinek írja, de nem alá rakta be, kicsit beljebb csúsztatva.
Azzal tisztában vagyok, hogy nem lehet a végtelenségig összenyomni, de azért 5-6 kommentig, vagy akár többig még belefér szerintem. :D
Andris18 avatar
7 hónapja | 2018. 01. 25. 23:27:53
#
@InfernoDante: Egyetértek azzal, hogy a játékok legyenek abc sorrendben. A másikra meg ez a megoldás van hogy InfernoDante: és ideírom a szöveget. Ha mindenki kiírja akkor szerintem kikövetkeztethető.
InfernoDante avatar
7 hónapja | 2018. 01. 26. 15:37:51
#
@Andris18: Igen, de pont emiatt jött létre a válasz opció, hogy ne kelljen odaírni. Persze nekem nem nagy probléma, na de elhiheted hogy nem mindenki fogja odaírni.
Tyrion Lannister avatar
7 hónapja | 2018. 01. 26. 17:05:18
#
@InfernoDante: Szerintem egy idő után már nagyon rosszul néz ki, ha mindig beljebb kerül a következő válasz. Annyira nem nagy dolog a harmadik szint után odaírni annak a nevét, akinek válaszolsz.
MoonW avatar
7 hónapja | 2018. 01. 27. 20:01:36
#
@InfernoDante: A megjelölt játékok különböző rendezése tervben van.

Beljebb már nem tudjuk tolni a válaszokat, mobilon már nincs hozzá hely, de valahogy meg lehetne jelölni, hogy egyértelmű legyen. Megfontolom.
InfernoDante avatar
7 hónapja | 2018. 02. 03. 17:14:05
#
@MoonW: Szerintem a válaszra a legjobb az lenne, ha automatikusan oda lenne írva a felhasználónév mellé (annak a neve mellé aki válaszol, ha esetleg nem egyértelmű valakinek), hogy "válasz xy hozzászólására", ha nem tudod beljebb tolni, szerintem a legjárhatóbb út valami ilyesmi lenne.
UI: Régen nem volt ilyen az oldalon? Úgy emlékszem mintha lett volna.
Tyrion Lannister avatar
7 hónapja | 2018. 01. 24. 21:54:10
#
Két javaslatom lenne. Az első lenne a fontosabb, a második kb. három embert érint rajtam kívül, de azért felvetem.

1. Szerintem jó lenne egy Gépigény Discord szerver létrehozása. A tagok így tudnának személyesebben is beszélgetni, és ott ugyanúgy lehet hirdetni a híreket, mint Facebookon, és sokakhoz könnyebben el is jut az ilyesmi Discordon keresztül.
2. Ez nem sokakat érint, viszont engem zavar kicsit, hogy a profilnál az Értékelések menüpont alatt a konzolos/mobilos tesztek mindenképpen egy csomóban vannak, ezzel felrúgva a kronológiai sorrendet. Meg lehet oldani, hogy időrendben legyenek?
MoonW avatar
7 hónapja | 2018. 01. 25. 19:57:10
#
@Tyrion Lannister: Köszi a javaslatokat!

1. Megfontoljuk a Discord szerver létrehozását.
2. Hamarosan javítom
Tyrion Lannister avatar
7 hónapja | 2018. 01. 25. 21:25:02
#
@MoonW: Köszönöm szépen!
Manyik75 avatar
8 hónapja | 2018. 01. 20. 23:25:37
#
E5 xeon procikat nem lehet választani a listában.
MoonW avatar
8 hónapja | 2018. 01. 21. 17:16:22
#
@Manyik75: DESKTOP, valamint MOBILE GPU-k és CPU-k találhatók meg az alkatrész listában. Sajnos a hiányzó benchmark értékek miatt az EMBED és SERVER CPU-k, WORKSTATION GPU-k nincsenek a listában.
Manyik75 avatar
7 hónapja | 2018. 01. 25. 02:10:46
#
@MoonW: Értem, köszönöm.
gigazte avatar
8 hónapja | 2018. 01. 20. 14:02:32
#
A GTX 1070Ti mikor kerül be a GPU adatbázisba?
MoonW avatar
8 hónapja | 2018. 01. 20. 22:23:27
#
@gigazte: Bekerült!
gigazte avatar
8 hónapja | 2018. 01. 21. 02:16:32
#
@MoonW: Köszönöm!
MoonW avatar
8 hónapja | 2018. 01. 02. 03:02:36
#
Köszönöm a javaslatokat!
Phasskione avatar
8 hónapja | 2017. 12. 27. 23:25:18
#
Üdv.

Tényleg kellene egy olyan rész minden gépigény mellé, hogy a visszajelzések alapján mi az amin minimumon és élvezhetően fut adott felbontáson (esetleg közepes és maximum beállításhoz is 30/60 fps-hez). Illetve ezt lehet értékelni, hogy igen, ezen valóban tud úgy futni. Feleslegesen van minden játék oldala ilyenekkel teleszemetelve ahelyett, hogy rákeresne valaki a saját gépére. Főleg olyan játéknál amivel rengetegen játszanak és még több ilyen teszt van.
gigazte avatar
8 hónapja | 2017. 12. 27. 23:30:19
#
@Phasskione: Minden gépigénynél van 4-5 olyan ember, aki hazudik egy játékkal kapcsolatban. Szerinted mennyire lenne életképes a sok fiatal mellett bármi ilyesmi?
Phasskione avatar
8 hónapja | 2017. 12. 28. 15:23:47
#
@gigazte: Viszont az sem állapot, hogy mást nem lehet olvasni.
bukta2 avatar
8 hónapja | 2018. 01. 01. 21:40:54
#
@Phasskione: Tök mind1 mit írunk hogy mi lenne ha így vagy úgy lenne az oldalon... nemérdekli a moderátorokat,ez a topic csak arra jó hogy ide is írjon 1-2 ember :D én is írtam még anno hogy jólenne live chat az oldalon mivel alig megy az oldal az hátha beindítaná,felrázná a népet de még válaszra sem méltatták az ötletet :D dehát ilyen ez a szakma.
MoonW avatar
8 hónapja | 2018. 01. 02. 03:03:42
#
bukta2 avatar
8 hónapja | 2018. 01. 02. 09:39:32
#
@MoonW: Én ezt értem és tudtam is,de nem értetted a mondandóm ezek szerint :)
MoonW avatar
8 hónapja | 2018. 01. 03. 16:44:06
#
@bukta2: Én tökéletesen értem. Te is értsd meg, hogy ez nem kívánságlista, hanem javaslatok. Minden javaslatot mérlegelek, sőt még chatet is készítettem, pedig csak néha használjuk. A nem érdekeli a moderátorokat kijelentés erős túlzás.
richi9494 avatar
9 hónapja | 2017. 12. 20. 00:43:36
#
valaki meg tudná mondani hogy, hogyan tudok a játékaimat hozzáadni a listához, mert hallottam valami jelölős gombról de nem találom
Andris18 avatar
9 hónapja | 2017. 12. 20. 01:01:10
#
@richi9494: Beírod ennek az oldalnak a keresőjébe a játék nevét. Mobdjuk gta v. Rákattintasz ahol a gépigénye van és van egy olyan fül hogy játékosok. Ott tudod bejelölni. Annyi hogy a kedvenc lehetőséget a többitől függetlenül tudod bepipálni.
gigazte avatar
9 hónapja | 2017. 12. 08. 11:29:45
#
Valami olyan lehetőség esetleg nem lesz, hogy a profiloknál fel lehessen tüntetni további elérhetőségeket?(Steam, Origin, Uplay, PSN, Xbox) Rendes kattintható linkekre gondolok.
Dono avatar
8 hónapja | 2017. 12. 31. 21:48:21
#
@gigazte: Ezt én is támogatnám, talán lenne némi közösségépítő hatása.
InfernoDante avatar
9 hónapja | 2017. 12. 07. 19:29:50
#
Így hogy már van válasz lehetőség, lehetne egymás után több hozzászólást írni, hiszen ha enyém az utolsó komment, és akié a profil az válaszban ír vissza, így nem tudok utána újat írni. Persze válaszban ugyanúgy tudok, csak semmi köze az előző témához, értesítés sem jön róla, és hülyén is néz ki. XD
KRZT963 avatar
9 hónapja | 2017. 12. 07. 22:26:33
#
@InfernoDante: Ez tényleg egy kicsit zavaró.
thug85 avatar
10 hónapja | 2017. 11. 06. 16:33:56
#
Egy dolog nem tetszik.
Ha valaki hozzászól egy témához azt ugye látjuk, hogy ki volt és mennyi ideje tette azt. De aztán ha belépsz a témába ott kell keresgélni, hogy konkrétan kinek a hozzászólására reagált.
Andris18 avatar
10 hónapja | 2017. 11. 06. 22:26:35
#
@thug85: Az tetszene mint mondjuk a "kék alapon fehér f betű közösségi oldalnál" van, hogy ha a mi kommentekre válaszolnak akkor legyen egy értesítés, amire ha rákattintunk odavisz ahova kell. Persze az oldal így is szuper, nekem nagyon tetszik hogy alul ott vannak a friss témák .:)
3LiT avatar
10 hónapja | 2017. 11. 07. 00:35:28
#
@Andris18: Pártolom az ötletet :)
Zoli869 avatar
10 hónapja | 2017. 11. 07. 08:50:03
#
@thug85: Valóban időigényes kikeresgélni. :(
KRZT963 avatar
10 hónapja | 2017. 11. 07. 16:08:03
#
@Zoli869: Ctrl+f
Zoli869 avatar
9 hónapja | 2017. 12. 21. 02:43:08
#
@KRZT963: Telefonon is? :-/
MoonW avatar
10 hónapja | 2017. 11. 07. 16:04:31
#
@thug85: Tervezem a fórum motor fejlesztését, amiben majd ezt is javítom!
KRZT963 avatar
10 hónapja | 2017. 11. 05. 21:11:57
#
Mit jelentenek a gépigény melletti zárójelben lévő számok?
kephost.com/images/2017/11/05/Nevtelena6a9a6c25a7a8dc4.png
worosp avatar
10 hónapja | 2017. 11. 05. 21:57:38
#
@KRZT963: A rendszerigény számszerű meghatározása. Nem tudom, hogyan van kiszámolva, de értelemszerűen minél nagyobb a szám, annál nagyobb a gépigény. A képen látható 36/61 a minimális/ajánlott gépigény számszerűsítve. Spoiler!
Az ajánlott gépigényre eddig nem volt szám, ez a héten kerülhetett bele.
MoonW avatar
10 hónapja | 2017. 11. 06. 19:36:36
#
@KRZT963: A FAQ-ban próbáltam részletesen leírni: http://gepigeny.hu/faq#6
KRZT963 avatar
10 hónapja | 2017. 11. 06. 21:38:33
#
@MoonW: Köszi! Most már értem.:)
bukta2 avatar
10 hónapja | 2017. 10. 30. 11:42:04
#
Most hogy alig megy az oldal,én javasolnék egy Live Chat-et bevezetni hogy felrázza az oldalt.
no avatar
10 hónapja | 2017. 10. 27. 09:31:08
#
Mikor lesznek elérhetők az új processzorok és videokártyák, hogy meg lehessen nézni a gépigényt?
gigazte avatar
1 éve | 2017. 06. 17. 15:28:26
#
Most hogy lefutott az E3 érdemes lenne visszavenni a videók számát a főoldalon, mert szinte meghal a telefonom mire leér a Témákhoz, és Fórumtémákhoz.
H-ECTOR avatar
1 éve | 2017. 06. 17. 15:38:06
#
@gigazte: támogatom
MoonW avatar
1 éve | 2017. 06. 17. 18:43:22
#
@gigazte: Lecsökkentettem
Tyrion Lannister avatar
1 éve | 2017. 06. 15. 07:14:48
#
Megvan a 200 000. tag! :D
MoonW avatar
1 éve | 2017. 06. 15. 17:36:39
#
@Tyrion Lannister: Huhú! Tényleg! Köszönjük nektek!
Dono avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 16:01:03
#
Apró hiba tudom, de van egy hiba egy játék címében:

The Elder Scrolls IV Oblivion

A sorozat összes többi tagjánál a számozás után kettőspont van, pl.: The Elder Scrolls III: Morrowind, The Elder Scrolls V: Skyrim.
MoonW avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 19:09:40
#
@Dono: Javítva!
Dono avatar
1 éve | 2017. 06. 13. 23:31:38
#
@MoonW: Köszönjük!
MoonW avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 02:47:52
#
A Youtube törölte a Gepigeny.hu csatornánkat, spamelés ürügyén. A gond csak az, hogy csak régebbi játékok trailerei voltak a csatornán, és vagy két éve használaton kívül van, spamről meg szó se volt, szerintem ezt ti is így tapasztaltátok. Fellebbeztünk, de ez se hatotta meg a moderátort. Szóval nagy spamerek hírében állunk... :)

Ha szemétre vágysz, crack útmutatókra, vírusos linkekre, nem jogtisztán feltöltött teljes filmekre, moderálatlan kommentekre és hasonló jóságokra, akkor a Youtube erre tökéletes hely. Míg mások igen, mi nem feleltünk meg a pár régi trailerünkkel a felhasználási feltételeknek. :)
Dono avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 15:59:49
#
@MoonW: Hát ez elég érdekes így, egész csatornákat ráadásul ha jól tudom elég ritkán törölnek. A hozzászólások rendben voltak? Esetleg nem lehet, hogy valamelyik kiadó hiperaktív jogi részlege áll a háttérben?
MoonW avatar
1 éve | 2017. 06. 12. 19:18:37
#
@Dono: Természetesen nem indokolták részletesen, pedig érdekelne. És a csatorna nem kapott figyelmeztetést, jó állapotban volt.
Dono avatar
1 éve | 2017. 06. 13. 23:31:25
#
@MoonW: Így már érdekesebb az eset...
Tyrion Lannister avatar
1 éve | 2017. 04. 17. 09:53:07
#
Látom, az egyes gépigényeknél bekerültek az értékelések átlaga mellé azok szöveges változata is (pl. nagyon pozitív).
Nem rossz ötlet, de szerintem elég erős dolog egy kerek öt pontos játékot közepesnek titulálni, mert itt az oldalon magasabbak az értékelések, mint például Steamen, és az említett öt pont elég alacsonynak számít. Ugyanígy 8 pont felett mindent nagyon pozitívnak nevezni is túlzás. Ha pozitív-negatív alapon menne az értékelés, akkor még jó lenne, de 10-es skálán szerintem nem.
Persze az se baj, ha így marad, én csak örülök, ha új apróságok kerülnek be, csak gondoltam, megosztom az észrevételeimet.
MoonW avatar
1 éve | 2017. 04. 17. 13:18:45
#
@Tyrion Lannister: Igen, ebben van ráció. Szerintem 10 pont mellett is lehet szöveges értékelés, esetleg a határokon lehetne változtatni.
Tyrion Lannister avatar
1 éve | 2017. 04. 17. 13:44:05
#
@MoonW: Látom, már működik a válasz-rendszer. Szuper!
hashimoto avatar
1 éve | 2017. 04. 17. 18:04:43
#
@Tyrion Lannister: És a szerkesztés is működik. Köszönjük mégegyszer! :D
MoonW avatar
1 éve | 2017. 03. 31. 15:18:21
#
Köszönöm a javaslatokat!

bszilvagyi: Nemrég növeltünk rajta, de ha nagy rá az igény tovább növelhetjük.

NSD4rKn3SS: Hardver tesztekre jelenleg nincs keretünk, de tervben van.

Chello: Egy ajánló funkció fejlesztés alatt áll, a nyárra elkészül.

Sicu33: Igen tervben volt, de amikor létrehoztuk az összehasonlításhoz szükséges CPU adatbázist, szembesültünk azzal, hogy rengeteg CPU van, rengeteg adattal ezért elnapoltuk. Most arra jutottunk, hogy csak a legutóbbi szériákat fogjuk felvenni az CPU adatbázisba, így már nyárra megvalósulhat.

Krissz: Javítva!
Krissz avatar
1 éve | 2017. 03. 29. 21:03:40
#
Bizony :D
Moon_Breaker avatar
1 éve | 2017. 03. 29. 20:21:15
#
Jesszusom új szavazás van ! :o
Krissz avatar
1 éve | 2017. 03. 29. 20:02:46
#
Nem működik a szavazás alatt a "Hozzászólók!" link, nem irányít a témáhz át
(lehet nem él még hozzá a topik?)