Okostelefonok

Szerző: Nedadam, 2009. August 11., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólások: 465
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DDarkness avatar
Matany001: Nekem eddig ha valamibe Intel atom proci volt azon az android egy idő után mindig elkezdett sz*rakodni. Lehet az asus jobban megoldotta ezt. Majd kiderül. De a telefon hardvere az árához képest elég jó.
0
0
0
0
matany001 avatar
Rendeltem ASUS ZE551ML ( http://eud.dx.com/product/asus-ze551ml-5-5-android-5-0-4g-phone-w-4gb-ram-64gb-rom-black-844435014 ) telefont pár egyéb extrával, kíváncsi leszek mit tud a kicsike. 😀
0
0
0
0
DDarkness avatar
HELP PLS! Xperia Z3. vettem kijelzőt keretet és új hátlapot hozzá, meg gombsort és új jack-et is, össze is raktam, csak annyi hogy a hátlapja még nincs ráragasztva, azt a tok szorítja oda. Na az a gond, hogy ma reggel csak úgy már nem akart elfordulni a telefon. A suliba beérve már megint működött egész nap, amint elhagytam a jó meleg sulit, kimentem a hidegre egy jó idő után megint nem akart elfordulni. Most már itthon vagyok, de még mindig nem fordul el. Valami ötlet?
0
0
0
0
no avatar
Krissz: Hali, valahol itt kéne keresgetned. (nem tudom az LG beállítások menüjének kinézetét)

Beállítások-intelligens asszisztens-lebegö gomb kikapcsolása.
0
0
0
0
Krissz avatar
Képernyőfedvényt hogyan lehet kikapcsolni? (LG K8 4G - Android 6.0) Mert pl: most is megakartam nyitni egy PDF-t, de mindig ezzel a beállítással piszkál, de nemtom holkell kikapcsolni..

Köszi 😀
0
0
0
0
hashimoto avatar
Nekem cardboarddal működött.Annyira nem vagyok otthon a témában,de szerintem,"a cardboardnál a pici mágnes",valamilyen szerepet játszik benne
0
0
0
0
DDarkness avatar
Még most semilyet. De headset nélkül is kéne neki működnie mert a headset az csak egy doboz.
0
0
0
0
hashimoto avatar
zsoca1199: Milyen headsetet használsz hozzá?
0
0
0
0
DDarkness avatar
Egy Xperia Z3-at hogyan tudok VR-ban használni gépen? Úgy akarom hogy ha a balra forgatom a fejem akkor a játékban is balra forduljon. A trinus vr-al már össze tudtam hozni hogy létrejöjjön a vr de hiába mozgatom a fejem a játékban nem jó.
0
0
0
0
Puffin avatar
zsoca1199: nem hinném! Ez szerintem utángyártott kijelző.
0
0
0
0
FekaRap avatar
én fóliát vennék rá, meg egy stílusos barna/bőr flip tokot! 😉
0
0
0
0
Krissz avatar
Biztos elegendő? 😀

Mondjuk úgy futná sztem a szilikon tokot a hátuljára is az 2k 😃
(kb. 3.5k ból kijönne + felrakatás, itthon nemakarom szétcseszni)

Köszii
0
0
0
0
FekaRap avatar
Krissz: jó a fólia, a maradékot költsd valami tokra inkább! 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Sziasztok!
Csak kérdezni szeretném tőletek, hogy LG K8 (4G) hez elég-e a sima 1.000 - 2000 Ft-os kijelzővédő fólia, vagy azért érdemes költeni egy üveg fóliára? (pl: [LINK])

Köszi! 😀
0
0
0
0
no avatar
Bomb, bocsi , nem néztem még a válaszokat, egyszerre tettem ki a posztokat. 😀
Közben látom és köszi a választ, miért pont a nexus? 😃
0
0
0
0
BOMB avatar
neked felesleges segíteni mert már 2x-szer válaszoltam de nem vagy hajlandó elolvasni 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok !
Aki otthon van a telefonok világában, ötletet szeretnék kérni, hogy 120k-ért milyen telefont lehet kapni, amit érdemes megvenni ( android , ios ). Elsődleges a gyorsaság, lehetőleg ne omoljon össze fél év után..
köszi előre is 😀
0
0
0
0
no avatar
TheAdakinHUN: Tisztán telepítetted? Úgy értem flashelés előtt wipe-oltál mindent? (system, data, cache, stb.)
0
0
0
0
no avatar
Doogee X5 telefonja volt -e már valakinek? Olcsó, de jó telefon, nemrég vettem, valami fontos tudnivaló róla?
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
Dono: Az a baj hogy kiprobáltam egy pár Romot 😃 és mindegyikkel ezt produkálja 😃 ráFleseltem SP-toolal a gyári romot és igyse jo 😞 (az alap A536-ost) valakinek nincs meg a telenoros 1 simes ROM? hátha?
mondjuk nem hiszem hogy az a baja lenne hisz eddig se a telenoros rommal használtam mert sűrűn cserélgettem romokat de eddig ilyet még nem produkált. 😃 (a helyesírási hibákért meg bocsi most keltem fel 😆 )
0
0
0
0
19ati93 avatar
A kijelző felüli része nagyon jól néz ki,hátlap nekem nem jön be.
0
0
0
0
BOMB avatar
véleményetek szerint milyen lett a one plus 3 külseje? szerintem elég elegáns és letisztult
0
0
0
0
no avatar
TheAdakinHUN: A Resurrection Remix 5.7.1 nemrég jött ki (én is ezt a ROM-ot használom, csak más telefonon). Korábbi változattal működött rendesen a hívás? Akkor próbálj meg egy régebbi verziót (akár 5.7.0). Egy jóval régebbi RR ROM produkált nekem hasonlókat (konkrétan újraindult ha hívni akartam, vagy engem hívtak), azóta meglehetősen jól működik.

Tehát, én azt javaslom, hogy állj vissza egy korábbira most, és várd ki a 5.7.2-t.
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
valaki tudna segíteni? nem tudok hívni ki se csöng, illetve hivni se tudnak mert foglaltat jelez de mobilnet az van SIM kártyával nincs gond

Lenovo A536 (telenoros 1 simes változat)
ROM: Resurrection Remix 5.7.1 (Android 6.0.1)

valami zseni pls
0
0
0
0
SonyBl4ck avatar
Lenovo A2010 van-e valakinek?
0
0
0
0
azuredragon4 avatar
Hali!

Sikerült hazavágnom a "jó" kis Huawei-emet, és azon goldolkodok, hogy beszerezzek-e egy Vernee Thort. Egész pofás kis telefonnak tűnik, ki mit tud róla? Ajánlott, vagy inkább ne?
0
0
0
0
heizerd avatar
Sziasztok!
Egy Sony Z1 compact telefonom van, és az előlapi kamerával kapcsolatban szeretnék kérdezni titeket mert nem jövök rá a titok nyitjára.
Ha az előlapi kamerával csinálok képeket, akkor az albumba úgy menti el h megtükrözi a képet. Nem tudom milyen beállítás miatt lehet ez, már végigpróbáltam mindent. Valakinek ötlete?
Köszi előre is 😀
0
0
0
0
NexoN avatar
Piero: Köszi a választ, mert nekem is nagyon megtetszett 😀 én se szeretem a nagyon vékony telefonokat 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
NexoN: nekem bejött! Kisebb mint a Z3-mam volt (nálam ez előny, soha többé tepsi, vékony teló... 😆😉, gyors, jó kamera, sokkal jobb érzés fogni mit egy fémes Z1 compactot. (legalábbis szerintem)
Csak hajlamos melegedni (nem vészesen) pl hardver igényesebb játékoknál a Snapdragon 810 miatt.

Szeretem ezt a telót na! 😃
0
0
0
0
ElMariachi avatar
tibi2013: Neked kell eldöntened,hogy számodra egy telefonban mi a legfontosabb tulajdonság.Ha stabilabb rendszert akarsz,akkor mindenképp az ios,ha viszont nagyobb tárhelyet vagy kijelzőt akkor droid 😀
0
0
0
0
NexoN avatar
Sziasztok!
Szerintetek egy Z5 Compact megéri az árát (110-120e). Esetleg mi a véleményetek róla? 😀
0
0
0
0
Funes avatar
Veszel hozzá egy ilyet, aztán napokig elvagy az S7-tel: [LINK] 😆
0
0
0
0
tibi2013 avatar
Szerintetek megéri az iPhone SE a Samsung Galaxy S7-el szemben? Volt már Android, illetve iOS alapú telefonom is, és eddig az iPhoneok bírták ki a legtöbb időt anélkül, hogy észrevehetően lassultak volna, szemben a 80 ezer forintos droidokkal. Egyedül a nagyobb kijelző illetve tárhely miatt hajlok az S7 felé, de ahogy néztem hamar lemerül a QHD kijelző miatt..
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Köszönöm szépen a válaszokat! 😀
0
0
0
0
no avatar
flash89: ha a kettő közül választasz, akkor az S7 Edge. Nem szoktam Samsungot ajánlani, de nagyon szépen összerakták most.

KRZT963: a Google Play Szolgáltatások a Google-féle Android rendszer része. A következőkért felel:
- Google-alkalmazások (Google, YouTube, Drive, Térkép, Óra, Keep, Naptár, Messenger, Hangouts, stb.) frissítése és futtatása
- Google Play, illetve onnan letöltött alkalmazások frissítése
- hitelesítés
- névjegy-szinkronizálás
- helyalapú szolgáltatások
A Google-alkalmazások tehát biztosan nem működnek rendesen nélkülük. Valami más lesz itt a probléma megoldása. [url]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=hu[/url]
0
0
0
0
KRZT963 avatar
Helló!
Van egy Samsung Galaxy Chat telefonom. Egy ideje nem használtam. A tegnap feltöltöttem 100-ra és ma reggelre lemerült pedig nem is használtam. Az akkumlátornál azt írta hogy a Google Play Szolgáltatások fogyasztotta a legtöbb energiát 89%-ot. Ma reggel ismét feltöltöttem és 4 óra elteltével 30%-ra esett.
Mit lehetne ez ellen tenni? Hogyan tudnám a Google Play Szolgáltatásokat leállítani?
0
0
0
0
flashbang8909 avatar
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ti melyik telefont vennétek meg inkább. A Sony Xperia Z5 premiumot vagy a Samsung Galaxy s7 Edge-et? Válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
The Emptiness: Az 😆A fórumán azt írják, hogy a Sp flash tools nevű eszközzel lehet, vagy erről beszélsz?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Üdv akinek Lenovo telefonja van áldjon meg.. 😆A és minden más oldalrol néztem hogy kell recoveryt rá rakni mert csak így lehet cm-et fel pattintani rá... Flash Tool programmal lehet. Mindent a guide alapján csinálok megy is csak egyszerűen amikor be bootolna (mert kiirja a program hogy fel lett írva rá a recovery) akkor nem bootol se a rendszerbe se a recoverybe sehova.. rezzen egyet és kész. Próbáltam már több recoveryt is csak így lehet.. és mindegyikel ez a gond. most rakom újra a telefont 3. mert egyik recoveryel sem jó 😞 valaki esetleg megoldást? 😀 Lenovo a7000
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Joker: Nekem is kéne. 😃 Bár az S5őm még nem akarom lecserélni.
0
0
0
0
Joker avatar
Nekem ez a teló kell!😃
0
0
0
0
no avatar
The Emptiness: szerintem ez hülyeség, 5 celsius fok különbséget a szín biztosan nem okoz, nyáron sem.

rollo: érdekes, én próbálnék egy gyári visszaállítást (persze előtte biztonsági mentés!).
0
0
0
0
rollo avatar
Szevasztok! Szerintetek az mitol lehet hogy toltes utan vagy pc mindeggy levetel utan eggy par masodperc elteltevel befeketedik a kijelzo es nem tudok vele mit kezdeni. Restart utan minden mukodik rendesen. SONY Z3 compactom van.
0
0
0
0
no avatar
Umi iron pro telefonom van, tökéletesen műkődik 😀 8magos 64bites proci 3gb ram malit720 mindent visz, csak ajánlani tudom 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Üdv annyi kérdésem lenne hogy tényleg igaz-e hogy nyáron a fehér telefon nem melegszik annyira mint a fekete (ilyen 5 fok külömbségről hallottam) Jó ez proci meg terheslés függő is tudom.
Illetve erről tapsztalat vagy valami hasonló (specifikacion meg tesztek alapján kegyetlen jó az árhoz képes de hát igen kínai vagyis minden kínai de na 😃 Nem épp ismert a márka ) [LINK]
0
0
0
0
BlazkYY avatar
Navon mizu m450-re valahogy rá lehet tenni az android 5.0át?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Köszönöm a választ, bár máshol is kérdeztem és ott részletese választ kaptam, amiből az jött le hogy hagyom az egészet, mivel lenne olyan alap alkalmazás ami nem menne többet a gépen.
0
0
0
0
no avatar
Hát olyan sok mindent nem lehet már vele kezdeni, egy custom ROM-ot meg lehetne próbálni, ahogy egy gyors keresés alapján látom, egy Cyanogenmod 9 (Android 4.0.4) elkészült rá: [LINK]
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció