Az én TOP10-es játéklistám!

Szerző: thug85, 2009. June 13., téma
Fórum » Játékokról általában
Írjátok le a saját TOP10-es játéklistátokat!
Hozzászólások: 457
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sean avatar
Fallout széria nálam iszonyat durva függést okoz, vigyáznom kell vele ha elkezdem mert nem bírok leakadni róla és képes vagyok akár egy évre elmerülni a világában :D Ezen kívül a klasszikus Assassin's Creed részek (1-2 Brotherhood, Revelations) nagy kedvencek és a Dishonored széria is megunhatatlan számomra. Amnesia+kiegészítői, SOMA, Plague Tale Innocence és már a Requiem is felkúszott nálam a TOP10-be. Listát azért nem írok, mert mindig az van az első helyen amelyikkel épp játszok. Én szerencsére nagyon bele tudom élni magam a történetekbe és el tudok veszni a játékok világában.
0
0
0
0
VidarArt avatar
1. Cyberpunk 2077
2. Uncharted 4
3. Far Cry 6
4. Rocket League
5. Overwatch
6. League of Legends
7. Far Cry 5
8. AC Valhalla
9. AC Origins
10. CoD Warzone.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Nehéz egy ilyen listát készíteni, ugyanis a játékokhoz való viszony és azoknak a fejlettsége az idő múlásával változik, mint ahogy maga az ember is. Ha csak öt évre tekintek vissza és amit akkor a legjobbnak kiáltottam valamilyen szempontból attól ma már biztosan van immerzívebb, szebb, jobban tálalt a saját kategóriáján belül is, de azért próbálkozok.

10. Age of Empires III
- Életemben a második része a szériának talán a legelső videojáték volt amivel valaha játszottam, nem tudom pontosan mert nem igazán emlékszik az ember, hogy mit csinált pontosan három-négy évesen. Az első PC-men amit Édesapámtól kaptam az AoE II, GTA III, illetve a ReVolt volt feltelepítve, ezt onnan tudom, hogy még ma is őrzöm szeretett első masinámat és teljesen szűzies állapotban hagyva a 2004-es OP. rendszerrel és fájlokkal. Az, hogy konkrétan már kisgyermekként a világ no.1 stratégiai játékával játszottam azóta is úgy gondolom, hogy szerepet játszott a képességeim fejlődésében bizonyos értelemben, nagyon szerettem azt a játékot. Egy későbbi PC-vel, ami természetesen jóval erősebb volt már volt lehetőségem a III-al is játszani, összegezve maga a történelmi setting sokkal jobban bejön és a témakör is mint a sötét középkor. Amerika felfedezése és az első kolóniák létrehozásának históriái mai napig az érdeklődési köröm szerves részét képezi és biztosan ez a játék adta meg hozzá a kezdőlöketet.

9. Counter-Strike 1.6
- Ki ne ismerné a jó öreg "csét", az igazi klasszikust. A legelső shooter volt amit többjátékosban toltam, rengeteg szép emlék fűz hozzá, na meg persze agyvérzés is. Itt ismerkedtem meg az olyan alapvető fogalmakkal mint a cheater, wallhack, a szókincsem is tetemes bővülésen esett át, többnyire anyukám bánatára (szándékosan nem fejlődést írtam😃), illetve megalapozta az angol nyelvtudásom a külföldi szervereknek és az azokon játszóknak hála.

8. Counter-Strike: Global Offensive
- 2012. augusztusát úgy vártuk már mint a messiást. Ez volt több szempontból is az első játék ami mérföldkövet jelentett számomra, nem feltétlen pozitív értelemben. Először is ez volt az első olyan cím amit előrendelésben vettem sőt, egyáltalán a megjelenés napján már játszottam eredeti példányban és nem a tőlem idősebb családtagokat akik rendelkeztek enmag' fiókkal kellett elkezdeni kajtatni, hogy "fent van már?". Másodsorban pedig itt volt szerencsém megismerni azt a pénzügyi modellt elsőkézből amely a mai napig szerves részét képezi a játékoknak, a mikrotranzakciót. Eleinte nem értettem, hogy miért is kellene fizessek kozmetikai kiegészítőkért amikor példának okáért az elődben, a Source-ban csak egyszerűen letudtam tölteni bármilyen skin-t bármire egy módmegosztó portálról. Persze az csak kliens oldali megoldás volt és nem szerver így csak én láthattam, de ez kit érdekelt anno? Én őszintén örülök, hogy a GO idejében voltam gyerek, pontosabban inkább kiskamasz, amikor is nem az rögzült meg bennem, hogy ez így normális és teljesen természetes, kozmetikáért fizetni nem annyira addiktív és veszélyes mint azoknak akik ma annyi idősek mint én voltam akkor és szórják bele a pénzt mit sem sejtve, hogy később milyen károkat okozhat ez a jellemfejlődésükben és rövidtávon is akár a szüleik pénztárcáján, akár a saját zsebpénzükben a GTA Online féle kaszinó például. Magam részéről brutális mennyiségű időt pakoltam a CS:GO-ba, szerettem, lekötött, még élveztem is, azonban mára már csak egy emlék, sajnos nagyon elmaradott a széria igazából bármi máshoz képest is már és nem hiszem, hogyha valaha kijön egy folytatása ami nagy technikai fejlődéssel rendelkezne esetleg akkor az még hívható lenne Counter Strike-nak egyáltalán, de ha marad ez akkor pedig fentebb már elhangzott, hogy mi is a baj vele. Valami felett egyszerűen eljár az idő és nem lehet vele mit tenni és ez így van rendjén.

7. Grand Theft Auto: Vice City
- Mint említettem a GTA III a legelső játékok között szerepelt amit valaha elindítottam és meg is szerettem, de nagyon. A folytatása viszont sokkal jobban becsípett, valahogy szimpatikusabb volt Mr. Vercetti karaktere mint a néma főhős és a napsütötte Miami is közelebb áll hozzám mint egy szürke betondzsungel. Itt váltam a széria rajongójává ami azóta is tart. Nem kérdés még ma sem, hogy a Rockstar-t tartom bolygónk legkompentensebb fejlesztőcsapatának.

6. Call of Duty: Modern Warfare 1-2-3
- Egyiket sem tudom kiemelni, egyformán zseniális mind a három játék és az igazat megvallva sem akkori, sem mai szemmel nincs sok különbség köztük. Igaz a COD4-be már jóval a megjelenése után csatlakoztam be, 2013 tájékán, de lenyűgözött a fejlettsége az addig általam FPS etalonnak vélt CS-hez képest, beleértve a GO-t is. A grafika, fegyverek fejleszthetősége, a pályatervezés, minden. Persze nem akkor hallottam elsőnek a COD-ról, az összes epizód kampányát kijátszottam a megjelenés után nem sokkal már akkor is csak a multiplayer részéhez nem volt sok közöm. Én hiszem azt, hogy a 2007-es Modern Warfare jelölte ki az utat az FPS-ek számára amin a mai napig járnak, a megoldásai ismerősként köszönnek vissza és nem a csak a franchise címeit illetően hanem szinte bármi másban.

5. Dying Light
- Kettős játék volt nagyon, mint minden lengyel program. Nem lehet elmenni amellett szó nélkül, hogy technikai hibák hada sújtotta elég sokáig, de voltak olyanok is amit nem lehet patchel javítani mert a gameplay része. Kissé elmaradott a párbeszédek minősége más open world RPG-khez képest, a sztori ugyan létezett de a narratíva nem volt kifejezetten az erőssége. Mindezek ellenére álló csillagnak gondolom a műfaján belül, a zombis játékok között meg aztán végképp. Az erősen megkérdőjelezhető Dead Island-től elvonatkoztatva talán a legelső AAA minőségű élőhalott kaszárnya volt ami nem csak névlegesen hanem a gyakorlatban is megfelelt a minősítésének. A harcrendszere és az azt körülvevő lootolás, folyamatos fejlődésre de legalábbis szinten tartásra ösztönző gameplay tökéletesen megteremtette azt az érzést, hogy te csak egy túlélni vágyó kis porszem vagy aki más játékokhoz képest nem egy fékezhetetlen terminátor hanem érzéseket, ezzel együtt pedig személyiséget adott nem csak a karakterednek hanem neked is aki a gép előtt ülsz. Hogyha volt egy karantén zóna oda nem azért nem mentél be mert a karaktered 'Fear-o-Meter-e még nem lett akkora tartományra unlockolva hanem mert te barnázol bele a gamer székedbe pillanatokon belül ha nem húzol el onnan nagyon gyorsan. Single-ben rengetegszer toltam végig, coop-ban is volt szerencsém hozzá, ez az a játék amit tíz-húsz év múlva is előfogok venni mert a PS4 & XBONE éra egyik legjobb játéka számomra és mindig kellemes emlékeket idéz fel. (Ez egy picit fura volt mikor írtam de így olvasva se jobb, hogy egy világvégért rajongok amiben mutánsok próbálják széttépni az arcod és egy szelet kenyérért is egymásnak esnek az emberek de na. 😀)

4. Red Dead Redemption 2
- A Rockstar tud igazán nagyot alkotni, igaz mostanában egyre kevesebb az alkotás, de a nagysága megmaradt. Lehetne erről a játékról órákat beszélni, több ezer sorokat írni de felesleges, aki játszott vele az tudja, aki nem az pedig hallotta ennek a produktumnak a nagyszerűségét. Tény és való, hogy nem mindenki játéka, egy lassú tempójú, mélyről építkező eposz, amelyben bármely furcsa is a gameplay csak másodlagos szerepet tölt be. Ez nem azt jelenti, hogy az ne lenne jó, közel tökéletes az a része is de teljesen érhető ha vannak olyanok akiknek ez unalmassá válik. Én úgy tekintek rá mint egy barangolás, egy némi játékmenettel és történettel (ami nem mellesleg zseniális) átitatott utazás amely azt mutatja be, hogy jelenleg itt tart a videojáték gyártás iparága, ez a maximum technikailag és érzelmek átadásában amit képesek leszállítani nekünk és ha ez igaz, akkor én boldog vagyok mert tudom azt, hogy érdemes gépre költeni, érdemes nap mint nap figyelni és olvasni a szakmai híreket, fórumokat, beszélgetni a témáról és a közösség tagja lenni, egyszerűen csak gamernek lenni. Hiába próbáltak a nagy kiadók és fejlesztők az elmúlt pár évben erősen az ellenkezőjéről győzködni, amíg születnek ilyen alkotások mint a Red Dead Redemption 2 addig én itt vagyok és eszem ágában sincs feladni ezt a hobbit. Itt és most 2022-ben, annak is a vége felé közeledve ha valaki feltesz egy egyébként nagyon idióta és nehéz kérdést, hogy melyik a legjobb videojáték ami valaha készült én habozás nélkül rávágnám ezt hiába nem a kedvencem és ezt őszintén gondolom.

3. Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Ezt én sem hittem volna soha a 19' októbere előtt, hogy valaha is ilyen high ranking lesz nálam egy cod amiről mi jut az embernek eszébe ha meghallja ennek a sorozatnak a nevét? Tömeggyártás, lelketlen iparosmunka, legálisan működő pénznyomda, esetleg még olyanok is eszébe jutnak, hogy "Miért nem halt ki még ez?", "Ki ez a sok barom aki mindig megveszi?" ésatöbbi... Aztán mindig kiderül, hogy valóban sok a barom, általában pont azok alkotják a tetemes részét akik ezeket a gondolatokat még hangoztatják is, mert valahogy nem jön ki a diagramm, elvileg többen utálják a szériát mint ahányan nem, ehhez képest mindig több példány talál gazdára mint ahány nem és éves eladási rekordot dönt nem csak a tavalyi szerepléséhez képest hanem úgy az egész iparban, furcsa nemde? Történt ez legalábbis három évvel ezelőttig amikor is, hogy most pontosan az Activision vagy inkább az Infinity Ward volt az, azt nem tudom, de ideológiát váltottak. Elkezdtek másképp gondolkodni és rájöttek, hogy mivel minden évben úgy is kiadunk valamit amit úgy is megvesznek akkor már miért is ne csinálhatnánk jól ha a bevétel garantált és igazából tökmindegy ha félresiklik az egész akkor is dollár milliárdokban mérhető a bevétel és nincs nagy kihatással a jövő évi epizódra sem mert csináltunk eddig is sz@rt és nem tántorított el senkit mert ugyanúgy megvették jövőre is. Nos, szerencsére nem ez történt, mondhatni újraértelmeztették (nem vagyok biztos benne, hogy ez egy értelmes szó) velem az FPS műfajt. Akkor is és azóta is szilárd állásponton vagyok azzal kapcsolatban, hogy ez a valaha készült legjobb arcade shooter. A grafika, a hangok és minden annyira egy más szintet képvisel mint azelőtt és után is bármi, hogy fel sem fogom azóta sem. A kampány egy interaktív film konkrétan, ha lehetne rá 1000 csillagot adni megtenném, a fotorealizmus állapotát legjobban megközelítő alkotás ami eddig készült. A gunplay az példátlan, olyan szinten immerzív a lövések hangjai, a torkolattűz helyes ábrázolása, újratöltési animációk tökéletessége, hogy tényleg nincsennek szavak. OW Zoly mondta a tesztjében, hogy még a csöndnek is súlya van és abszolút igaza van, brutális az a munka amit az IW beleölt ebbe a játékba. Csak nézzetek meg pár Attention to Detail videót, rengeteg van a YouTube-on és megértitek miről beszélek. A multiplayer kiváló, leveling system a fegyverekhez és a challangek értelmet adnak az egésznek, jó atmoszférája van az egésznek. Az elmúlt három évet többnyire ezzel a játékkal töltöttem és még most sem untam meg. Szerencsére ezzel nem csak én vagyok így, az egész franchise történetében ez lett a legjobban fogyó darab ever, így nem is volt kérdéses, hogy lesz folytatás ami pedig idén érkezik kevesebb mint két hónapon belül és ezzel nem hogy 2022 legjobban várt címe nálam, hanem amilyen szegényes volt a felhozatal az utóbbi időben, simán kimerem jelenti, hogy 2019 óta nem vártam így játékot.

2. Grand Theft Auto V
- Életem talán legjobban várt játéka. Konkrétan vágtam a centit, hogy mikor jön el a megjelenés napja és mikor érkezik a futár. Ha nem lenne az RDR2 akkor ezt kiáltanám ki a legjobb játéknak, de szerintem az R* így sem lehet szomorú. Lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban de nem érdekel. Ez a nagybetűs játék számomra, hiába vannak dolgok amikkel nem értek egyet, mint pl. a brutálisan grindy Online, vagy a digitális kaszinó bevezetése, ezek ellenére se tudok rá mást mondani, mint hogy megérdemelt helye van az ipar trónján, önálló alkotásként értékelve a világ valaha volt legnagyobb bevételt termelő NEM játéka, HANEM szórakoztatóipari terméke ami azért tudjátok durva... Nincs is több hozzáfűzni valóm, mindenki ismeri A-tól Z-ig, aki pedig nem az valószínű nem rég kelt fel a kómából, nem tudok újat mondani.

1. Grand Theft Auto: San Andreas & Minecraft
- Egyszerűen nem tudom eldönteni és nem is lenne jogos a másikkal szemben ha az egyiket mégis sikerülne kiválasztanom. A Minecraft volt az első játék amit valaha multiplayerben játszottam, úgy gondolom ezt az érzelmi kötődést nem kell senkinek bemutassam, főleg ha az illető szereti is azt a játékot. Mai napig előveszem néha, barátságok köttettek, ellenségek születtek, suliból hazaérve egyből PC on és connect. Így visszagondolva egyébként jó ha egy évet játszottam vele aktívan (többnek tűnt), mert utána beszippantott a GTA SA szerepjáték világa 2011-ben és egészen 2016-ig nem engedett. A játszott óráim számát nem tudom pontosan de olyan 8.000-10.000 körül lehet, (viszonyításképpen öt év teljes időtartama kb. 44.000 óra), konkrétan az életem negyedét San Andreasban töltöttem fél évtizeden keresztül, napi 4 óra játék volt a minimum de inkább 5-6. Meglepő módon nem nyomta rá a bélyegét a tanulmányaimra vagy kapcsolataimra, sőt, kb. az összes haverom is ugyanúgy Los Santos utcáin tevékenykedett. Az biztos, hogy rongyosra játszottam, szerintem jobban ismerem ennek a játéknak a térképét mint a várost ahol mindig is éltem születésem óta. Ha esetleg valaki átsiklott felette és nem érti, hogyan lehet a GTA:SA-ba ennyi időt belepakolni akkor ismétlem, hogy ez a szerepjáték része volt nem a single, egy hatalmas több száz-ezer fős közösség, a szerveren nem ritkán akár 400 fő is egyszerre. Az biztos, hogy életemben nem lesz még egy olyan játék mint ez volt, ennyi időt egyszerűen nem lehet már játszani egy játékkal maximum tényleg gondtalan tiniként, vagy majd nyugdíjasként a GTA VIII-ben, kitudja...😁 Most is tartom a kapcsolatot onnan néhány virtuális cimborámmal, a legtöbbjükkel személyesen is volt lehetőségünk megismerkedni. Gyerekkorom meghatározó része és nem csak játéka, ez több volt annál.

Nem tartom valószínűnek, hogy ezt valaki végig olvasta, megteszi afféle kis személyes memo-nak is, majd évek múlva jó lesz visszaolvasni.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Az én listám pc

-1 God of war és Spider man Remastered Ez a kettő mert nem tudok köztük dönteni brutálisan jók
-2 Max payne 1,2,3 Lehet a mostani generáció azt mondja " Szar a grafika " de az egyik legjobb játék amit valaha játszottam .
-3 Tomb Raider 2013, Rise, Shadow
-4 AC Syndicate
-5 AC 4
-6 Dragon Ball Z kakarot
-7 conqueror's blade
-8 Resident Evil részek
-9 Prince of persia részek
-10 Ninja Gaiden 1,2

+ Búnsz F1 Részek , total war részek , Cod részek , Doom
0
0
0
0
Misipii avatar
1. The Witcher 3:Wild hunt (+dlc-k)
2. Dark Souls összes (sorrendben 3,1,2)
3 The witcher 2
4.The witcher 1
5. Days Gone
6. Dishonored
7. Subnautica
8. Ori and the Blind Forest
9. NFS Most Wanted
10. Guitar Hero 3
0
0
0
0
Superman79 avatar
1) Mafia definitive edition - a story nagyon, nagyon tetszett
2) Red dead redemption 2 - a játék story-ja, részletessége, aprólékossága, nagyon odalett rá figyelve
3) Titanfall 2 - nem vártam tőle sokat, és nagyot ütött
4) Fifa sorozat - Foci rajongóként persze, hogy ezt is sokat jázszottam/játszom
5 Watch dogs - a story mindent visz, korához képest, még mindig szép grafika
6) CoD MW2
7) F1 sorozat - csakúgy mint a FIFA
8) Ac origin - tetszett az egész RPG rendszer, meg a story, ahogy megalakul a "rend"
9) Battlefield 4/1
10) AC Rogue - bejött a "másik oldal"
0
0
0
0
WeKing avatar
Nincs sorrend. A változás jogát fenntartom.

Titanfall 2
Skyrim
GTA San Andreas
Mass Effect 1-2-3
Forza Horizon 4
Minecraft
Terraria Spoiler!
(ha egy élő személy lenne, végig nyalnám a testét)

Starbound
Witcher 3
Battlefield 2-3-4
0
0
0
0
bukta2 avatar
Huh ez elég nehéz, már nem wow ozok (pár hónapja abba hagytam mert túl toltam kicsit és hirtelen meguntam) de a mai napig az egyik legjobb játéknak tartom a wow-ot.
Nagyon le kellene ülnöm hogy ezt a listát én megírjam de a wow az köztük lenne ahogy a call of duty 2 is! Meghatározó játékok voltak az életemben!
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
1. Need for Speed Underground 2
2. Minecraft
3. Stronghold Crusader
4. Titanfall 2
5. No Man's Sky
6. Bioshock 2
7. Metro 2033
8. Heroes of Might and Magic 4
9. Trackmania United Forever
10. Nier Automata
+1 Genshin Impact
0
0
0
0
no avatar
1. The Witcher 3: Wild Hunt
2. Metro Exodus
3. World of Warcraft
4. Diablo 3
5. Dying Light
6. Warframe
7. Destiny 2
8. Rust
9. Left 4 Dead 2
10. Minecraft
0
0
0
0
susguy avatar
1. The Talos Principle
2. Spiritfarer
3. Mass Effect 2 (+ Mass Effect)
4. Team Fortress 2
5. Postal 2
6. Stardew Valley
7. The Witcher 3: Wild Hunt
8. Path Of Exile
9. Super Mario Odyssey
10. Mafia
0
0
0
0
MrSzakember01 avatar
1. Stronghold Crusader
2. Heroes of Might and Magic III
3. Heroes of Might and Magic V
4. Robin Hood - The Legend of Sherwood
5. Desperados - Wanted Dead or Alive
6. Desperados 2
7. Need for Speed Most Wanted
8. GTA San Andreas
9. Return To Castle Wolfenstein
10. James Bond 007: NightFire
0
0
0
0
no avatar
1.GTA San andreas
2.Batman Arkham Knight (ps4)
3.Sleeping Dogs
4.Ac Unity
5.CS:GO
6.Titanfall
7.Dark Souls 1
8.Fifa 15
9.NFS Most wandet (2005)
10.DOOM (beta)
0
0
0
0
Slaughter avatar
1.Assassin's Creed 2
2.Batman Arkham Asylum
3.The Elder Scrolls V Skyrim
4.Sleeping Dogs
5.Life is Strange
6.Battlefield 3 (Multi része)
7.Binary Domain
8.Sniper Elite v2
9.DC Universe Online
10.Gta 5
0
0
0
0
DoggyDog avatar
1. Baldur's Gate (összes).
2. Diablo 1.
3. Icewind Dale 1

4. Warcraft 3.
5. Diablo 2.
6. Syberia 1&2.
7. Mortal Kombat 1.
8. Black Mirror 1.
9. GTA San Andreas
10. God of War 3.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Bioshock Infinite
The Wither III: Wild Hunt
Middle-Earth: Shadow of Mordor
The Last of Us
The Elder Scrolls V Skyrim
GTA V
Alien Isolation
Transistor
Mass Effect 2
Batman: Arkham City
0
0
0
0
Barnika97 avatar
Resident Evil Revelations
Resident Evil 6
Resident Evil Revelations 2
Resident Evil Operations Raccoon City
Gta V
Medieval II Total War
FIFA 08
Resident Evil 4
Gta San Andreas
Resident Evil HD Remastered
0
0
0
0
atemi105 avatar
horifield: jó kis lista, egy apró hiba, hogy az 1. helen lévő super mario bros, az 85-ös
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Lan partyhoz milyen jateklistat ajanlanatok?
0
0
0
0
horifield avatar
1 - Super Mario Bros / NES 1984 /
02 - Tekken 3 /Playstation 1998 /
03 - Age of empires /Pc 1997 /
04 - Granturismo 1 /Playstation 1998 /
05 - Hitman 3 /Pc 2003 /
06 - Resident Evil 2 /Playstation 1998 /
07 - Mortal Kombat /Arcade 1992 /
08 - Street Fighter 2 /Arcade 1991 /
09 - Farcry 4 /pc 2014 /
10 - Farcry 3 /Pc 2013 /
0
0
0
0
Koryan avatar
01/a Watch Dogs
01/b Splinter Cell Blacklist
01/c Dishonored
02. Splinter Cell Conviction
03. NFS The Run
04. Racedriver GRID
05. NFS Pro Street
06. NFS Underground 2
07. Dying Light
08. Hitman Absolution
09. Sleeping Dogs
10. Imperium Galactica II
😉
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Nos.. elég nehéz így sorrendet rakni köztük. 😆 Pláne, hogy még mindet végig sem játszottam.

Na mindegy, ezek, a sorrend kedvtől függ. Aztán ha próbálok még ki játékokat, lehet azok felváltanának egy-kettőt.

Sniper Elite v2 (és gyanítom majd a 3 is)
Far Cry 3
Mafia II
Sleeping Dogs
Life is Strange
The Wolf Among Us
Skyrim (bár eddig keveset játszottam vele, de jónak ígérkezik)
Fallout 3 (ha már Skyrim is)
Dead Island (ha zombik kellenek)
Assassin's Creed (Ezio részeket próbáltam)

Talán ezek (jelenleg).
0
0
0
0
Matt99 avatar
10. Doom II (gyerekkorom játéka, de még ma is elvagyok vele)
9. Star Wars Knights of the Old Republic (király történet, hangulat, játékmenet)
8. Call of Juarez (zseniális FPS, hihetetlen változatos, a helyszínek gyönyörűek)
7. Far Cry (A legjobb FPS)
6. Mass Effect 2 (történet, hangulat, karakterek)
5. The Witcher 2: Assassins of Kings (Minden szempontból zseniális, mintha egy Trónok Harca játékkal játszanék)
4. Mass Effect 3 (drámai, epic, a széria legjobbja)
3. The Walking Dead: Season 1 és Season 2 (Olyannyira jó és drámai a történet, hogy olyat még filmben se nagyon láttam)
2. Mafia (minden szempontból tökéletes)
1. Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (Olyan mély mondanivalókat és tartalmat hordoz magával ami semelyik másik játékra nem jellemző)
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
1.Flatout 2
2.Wolfenstein 1990
3.Assasins's Creed III
4.Assasins's Creed:Unity
5.Dishonored
6.Deadpool
7.Thief
8.Payday 2
9.Need for Spedd:Most Wanted
10.Grand Theft Auto:San Andreas
😆😆😆
0
0
0
0
matany001 avatar
Én most csak RPG belül állítok fel sorrendet.

~ 1. Baldur's Gate I+II
~ 2. Mass Effect I+II+III
~ 3. Neverwinter Nights
~ 4. Dungeon Siege I+II
~ 5. Star Wars: KOTOR
~ 6. Planescape Torment
~ 7. Icewind Dale I+II
~ 8. Gothic I+II
~ 9. Fable: The Lost Chapters
~ 10. Legend of Grimrock
~ 10+1 😃 Titan Quest + Immortal Throne
0
0
0
0
Justgregman avatar
Sorrendet nem tudok felállítani:

Assassin's Creed
Splinter Cell - Chaos Theory
Mass Effect
Fahrenheit
Star Wars - Knights of the Old Republic
Remember Me
Alan Wake
Napoleon - Total War
Half Life 2
L.A. Noire
0
0
0
0
Ignacz44 avatar
Minecraft
Far Cry 4
Fifa 15
Fifa 14
Skyrim
Need for Speed-Rivals
Heroes of Might and Magic III
Battlefield 3
Assassins Creed IV: Black Flag
Age of empires
0
0
0
0
Kozi17 avatar
Far Cry 3
Modern Warfare 1-3
NFS Most Wanted (2005)
Turok (2010)
Rage
Dirt szériák
BF 3, 4
GTA 4
Sniper Ghost Warrior 1,2
Lost
0
0
0
0
xXDawSonXx avatar
1. Far Cry 3 , Gta Vice City
2. Far Cry 1
3. Far Cry 2
4. CoD Modwen Warfare 2
5. Brothers In arms Hell's Higway
6. Brothers In arms Road to hill 30
7. The Forest
8. Payday 2
9. Wolfenstein The new order
10. CS:GO
0
0
0
0
zsexer avatar
Half-Life 2
Max Payne 1-2
Diablo 2
Warcraft 3
Heroes of Might and Magic III
Age of Empires 2
Far Cry 3
Lego Racers 😆
Call of Duty 2
Fifa 14
0
0
0
0
Bright avatar
baldurs gate
diablo
starcraft
might and magic
the elder scrolls
halflife
tomb raider 2013
icewind dale
gradius (85)
cs
0
0
0
0
Adamhun97 avatar
CS:GO
Euro Truck Simulator
Alien Isolation
Call of Duty Multiplayer
Assassins Creed IV: Black Flag
Star Wars Battlefront II
Star Wars Battlefront
Warface
Far Cry 3
PayDay 2

Természetesen nem sorrendbe, mert mikor milyen kedvem van úgy változik. 😀
0
0
0
0
fonix9901 avatar
10.Assasin Creed (első része)
9.Turok (2010)
8.Call of Duty 2
7.Alien vs Predator (2010)
6.Crysis (1-Varhead)
5.Fable the lost chapers
4.Rogue troopers
3.Dead Space (1)
2.Test Drive Unlimited
1.NFS Most Wanted (régi)
0
0
0
0
Total951 avatar
10.Minecraft
9.OMSI 2
8.Call of Duty 2
7.Need for Speed Hot Pursuit (mind a 3)
6.Need for Speed:Most Wanted (régi)
5.Battlefield 4
4.Medal of Honor: Pacific Assault
3.Medal of Honor:Airborne
2.Medal of Honor: Allied Assault
1.Battlefield 3
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
1. Diablo széria (1. helyen a Diablo 2+LOD expansion)
2. Agarest széria ( 1. helyen az Agarest Senki Mariage (PSP) )
3. BlazBlue széria (1. helyen a Calamity Trigger)
4. Castlevania széria (abból 1. helyen a lords of shadow áll)
5. God Of War széria (1. helyen az első rész)
6. NFS széria (1. helyen a MOST WANTED 2005)
7. Bleach széria (1. helyen a Soul Resurrección (PS3) )
8. Devil May Cry széria (1. helyen a DMC )
9. Resident Evil széria (1. helyen a Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (PC) )
10. Silent Hill Széria (1.helyen a Silent Hill Homecoming)
.....
.....
.....
1000000000. Dark Souls széria mindkét része

játék sorozatok közül ez a top 10 em.
és az amelyik sorozatból az 1. helyen áll az a játék top 10-em ben van.
0
0
0
0
no avatar
1:Crash széria
2:Spyro széria
3:Gran Turismo
4:Call Of Duty 4
5:Call of Duty MW3
6: Outlast
7:Need For Speed Carbon
8:Need For Speed Undercover
9:Tekken 6
10:Tekken Tag Tournament 2
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Sorrendet most nem tudnék állítani, viszont 10 játékot talán fel tudok sorolni.

Walking Dead Season 1 (Telltale Games), Walking Dead season 2 (Telltale Games), Crash Bandicoot széria (PS1), Toy Story 2, Heavy Rain, Fahrenheit, Binary Domain, L.A. Noire, Wolfenstein 3D, Outlaws
0
0
0
0
Yezi_ avatar
1. Need for Speed The Run
2. Battlefield 3
3. Left 4 Dead 2
4. Need for Speed Hot Pursuit
5. Battlefield Bad Company 2
6. Grid Autosport
7. Team Fortress 2
8. BurnOut Paradise
9. GTA 4
10. Assassin's Creed 4
0
0
0
0
no avatar
Lehet hogy öregnek fogok tűnni de ez a 10 legjobb játék amivel valaha is játszottam:

1. Age of empires
2. Fable: The Lost Chapters
3. Call of Duty + United offensive
4. Call of Duty 2
5. Hitman 3
6. Hitman 2
7. Mount & Blade: Warband
8. History Channel: Civil War (igen ez játék nem film)
9. Assassin's Creed
10. Medieval: Total War
0
0
0
0
Roleey98 avatar
1. Assassin's Creed 2
2. Far Cry 3
3. Assassin's Creed Revelations
4. Assassin's Creed IV Black Flag
5. Half-Life
6. Counter-Strike
7. Half:life 2
8. Call of Duty
9. Grand Theft Auto Vice City
10. Shovel Knight
0
0
0
0
flormate avatar
1. tomb raider (trilógia), assassin's creed 4
2.watch dogs
3.gta 5
4.maffia 2
5.battlefield hardline
6.trials fusion
7.far cry 3
8.brothers in arms
9.dead island
10. the forest
0
0
0
0
Ayistion avatar
1. Far Cry 3 <--Minden idők legjobb játéka 😃 (számomra)
2. Hitman Absolution
3. Grand Theft Auto San Andreas
4. TES V Skyrim
5. FIFA 14
6. Tomb Raider 2013
7. Mafia II
8. Need For Speed Most Wanted 2005
9. Tony Hawk's Underground 2
10. League of Legends (Szigorúan csak haverok ellen játszok nem vérre menő meccset, mielőtt egy ranked felcseszné az agyam. 😀 )
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ME262: Majd Nitrous motorral fognak jönni stratégia játékok talán több. Fene tudja. Rome II Total War nem jött be? Az a legújabb stratégiai asszem. Nitrous motornál a Mantle fontos lesz szóval ha majd úgy van, hogy veszel kártyát akkor AMD HD 7000 vagy r 200 szériás legyen😃 Inkább r9 200 mivel úgyis komolyabb vga-t terveztél egyébként is😃 DX 12 akkor még nem lesz valószínűleg.
0
0
0
0
milan23 avatar
1. GTA V
2. Watch Dogs
3.Battlefield 4
4.The Forest
5.Battlefield 3
6.Counter Strike: Global Offensive.
7.Far Cry 3
8.Plants vs. Zombies:Garden Warfare.
9:Fifa 14
10: Dead Rising 3
0
0
0
0
no avatar
A sorrend nem számít.

1. Jagged Alliance 2
2. Diablo 2
3, NFS Most Wanted 2005
4, TES Oblivion
5. TES Skyrim
6. Fallout
7. Deus Ex 1 (a 3. rész is ígéretesnek tűnik)
8. Red Alert sorozat
9. Stalker sorozat
10. Ufo sorozat

Apropó! Tudja valaki,hogy hová tűntek a jó játékok??? 😲 Stratégiai játékok meg főleg hiányoznak....
0
0
0
0
no avatar
1.Call of Juarez:Gunslinger
2.Tomb Raider
3.Assassin's Creed I II III
4.Bioshock Infinite
5.Star Wars Knights of the Old Republic I
6.Star Wars Jedy Knight,Jedy Academy
7.Nascar
8.World of Warcraft
9.Star Wars Battlefront I II
10.Need for Speed Most Wanted 2012
0
0
0
0
Matt99 avatar
A Mass effect 3 kijátszása, és Far cry 1 újrajátszása után megint megváltozott a listám.


10. Call of Juarez
9. Doom
8. Doom II
7. Far Cry
6. Star Wars Knights of the Old Republic
5. Mass Effect 2
4. Mass Effect 3
3. The Walking Dead: Season 1
2. Mafia
1. Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
0
0
0
0
no avatar
1.GTA V
2.Beyond two souls
3.GTA San Andreas
4.Devil may Cry
5.South Park The Stick of the Truth
6.Far cry 2-3
7.The Last of Us
9.Sleeping Dogs
10.Saints Row The Third
0
0
0
0
xnandor avatar
1. Silent Hill 2,3
2. The Last of Us
3. GTA Vice City, GTA 5
4. Uncharted 2,3
5. DayZ Standalone
6. God of War 2,3
7. FEZ
8. Limbo
9. Metro Last Light
10. Heavy Rain
0
0
0
0
Colonir avatar
1. Neverhood
2. Last of Us
3. Dark Messiah: Might and Magic
4. GTA: SA
5. Assassin's Creed: Brotherhood
6. Battlefield 1942
7. Fallout-ok
8. Fable: TLC
9. Heavy Rain
10. Metro-k
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció