Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólások: 6 194
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Denk95 avatar
PC:
-Hearts of Iron 4
-Mafia 2 Definitive Edition
PS5:
-Death Stranding
-Man of Medan
0
0
0
0
kismadar avatar
Layers of Fear(2023)
Alan Wake 2
Resident Evil Village
1
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Play Call of Duty Black Ops Cold War
0
0
0
0
Ironmask avatar
Alan Wake 2 (PC)
Assassin's Creed:Mirage (PS4)
0
0
0
0
no avatar
Évek óta főként Battlefield 5, viszont a rengeteg hacker miatt szinte már élvezhetetlen. Szó szerint menekülni kell előlük egyik szerverről a másikra. Report hiábavaló, mert a DiCE magasról tesz rá, nincs support, nem foglalkoznak vele, mert hát ugye ott van a 2042, abból van bevételük..(játszottam a 2042-vel is, viszont nekem nagyon nem jött be, nyomába se ér az V-nek)
0
0
1
0
💬 5
reflmix avatar
@Stevensoon: Bf 1 ben is hasonló a szitu, apró kis darabokra törném a világtalan kezeit,hogy miért jó ez nekik hogy el cseszik teljesen a normálisan játszó emberek játékát. Szerencsétlen szardarabok.
0
0
0
0
no avatar
@reflmix: Az ilyen emberek általában kisebbségi komplexusban szenvednek és így próbálnak kompenzálni, de ettől még ugyan olyan nullák maradnak, sőt..Ha rajtam múlna többet biztosan nem fognának egeret a kezükben😈😇
0
0
1
0
reflmix avatar
@Stevensoon: Nagyon nagy múltja van ezeknek a "csalásoknak" , Pedig aztán ha akármiféle okot is néznék ahhoz hogy megérje csalni, sima hétköznapi "könnyed" játékban egyszerűen nem találok, csak is azt hogy mások élményét el bssza a hülyegyerek. Még ha egy kompetitív verseny lenne még talán meg érteném hogy a balfsz csaláshoz folyamodik, mivel ezzel akarná magát egyenlőségbe hozni másokkal szembeni lemaradását, de egy meló után leülős könnyed kikapcsolódást elbszó bzigyereken én is rettentően fel tudom cseszni magam. De sajnos mindíg, minden játékban lesz ilyen maradék ember, akármilyen anticheat-programmal védik a játékokat.
0
0
0
0
no avatar
@reflmix: Egyik csaló pont magyar volt(egyébként a csalók 90%-a kínai..) , nem is tagadta, hogy csal. Ő meg is mondta azért csal, hogy idegesíten másokat. Sajnos igen, minden játékban van csaló, viszont nem mindegy, hogy 100 játékosra jutna 1-2 hacker, vagy mint ahogy most is van jut 40-50. Egy anticheat kellene a játéknak és máris sokkal élvezhetőbb lenne. A legszánalmasabb, mikor a csaló sír amiért kikap a csapata, vagy sz@rrá van lőve még csalással is. Na, azt én is élvezem 😁
0
0
1
0
bukta2 avatar
@Stevensoon: Anticheat?! XD ne viccelj már, a fejlesztők előbb csinálják meg a hack-eket egy ilyen játékhoz mint magát a játékot...tudod mekkora pénz van a csalásokban? Elmondom... : rengeteg!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
még mindig
ghost recon wildlands és cyberpunk 2077+phantom liberty
0
0
0
0
bukta2 avatar
Még mindíg a Forspoken-el, és egyszerűen nem tudom megunni, a harcrendszere meg a játékban való közlekedés ezekkel a parkour ugrabugrákkal, eszméletlen látványos és hangulatos a játék... rég találkoztam ilyen játékkal ami így letud kötni 😅 persze volt 1-2 cím ami tetszett (ratchet,starfield) de azokat a végigjátszás után nem indítottam el, de ez nagyon bejött! és még mindíg kismillió teendőm van benne amit gyűjtögethetek! Szerintem a legutolsó ládát is összefogom benne szedni! (Van benne sztem alsó hangon vagy 2000db biztos... mert a map is hatalmas)
0
0
0
0
kismadar avatar
Baldur's Gate 3, most ez már a második végigjátszásom lesz egyből szünet nélkül. Legnehezebb nehézséggel, Monk kaszttal, és megpróbálok végigvezetni egy Karlach románc szálat. 😁
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition (PC) alapjátékot nyúzom sokadjára aztán jönnek a DLC-k.
Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition (Series S)
Mafia III: Definitive Edition (Series S)
0
0
0
0
Pokman avatar
Forspoken DLC
Immortals of Aveum
Total War Warhammer 3
Ghostwire Tokyo
Lies of P new game+

És jelenleg még mindig tolom AC Valhallát, miután mentett játékaim tavaj elvesztek majdnem a végén és mindent előről kellett kezdjek.
0
0
0
0
💬 7
kismadar avatar
@Pokman: Megszámolni nem tudom, hogy a régebbi AC-eknél hányszor jártam úgy, hogy corrupt lett a mentésem, és a Sydicate-ig ez a probléma bármikor elő jöhetett. 😁 Párszor volt amikor kénytelen voltam én is előről kezdeni egy egy részt, szóval részvétem. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Én velem ez a gta san andreasnál volt Spoiler!
nem a sok cssít miatt 😅😅😅
, ac-nál egynél se, pedig a 3ig kijatszottam őket tört, illetve eredeti erzióban is. A többit is mind megvettem és azokkal sem volt soha gond. Esetleg annyi, h a valhalla kifagyott, ha képet akartam csinálni valamiért.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: San Andreasnál sem csodálom úgy igazából. Egyszer amikre emlékszem, ott a Brotherhood 60%-os mentést buktam, majd egy AC3 40%-ost kb. A haveroknak AC2-nél és Sydicate-nél is hallottam hasonlót, és a legjobb hogy eredetivel. Pl. TheVR Pisti is valami 67%-ost Revelations mentést bukott két stream között ugyanezzel a corrupt mentéses ***sággal.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Fú az az egyik, ha nem a legrosszabb érzés, főleg egy open worldben. Sajnállak titeket 😣 A Pistis esetet azt láttam.
1
0
0
0
Pokman avatar
@kismadar: Nekem eddig csak 2 alkalommal történt meg AC játékokban, egyszer az Odyssey-ben, bár azt annak tulajdonítom hogy virágbolti volt és amikor HDD-t lecseréltem SSD-re akkor átmásoltam a mentéseket de valamiért "korrupt lett" 🤣. Ez 80+ órai mentésem volt 😭. Másodszor Vallhallában történt meg, itt már az eredetin, egyszerűen egyik napról a másikra, pontosan itt már nem tudom hány órám volt de már majdnem a fősztori végén jártam, szóval jó pár 10 óra volt az is 😢.
1
0
0
0
kismadar avatar
@Pokman: Az a legrosszabb, ha már a vége felé jár úgy az ember, azért az első 5-10 óra még könnyebben bepótolható, mint az egész játék. A Valhalla meg jó sok tartalmat kínál, szóval nem kis feladat újra neki állni. 😕 Nem csodálom, hogy egy kis szünetet tartottál vele, nekem se lett volna kedvem egyből neki állni.
0
0
0
0
Pokman avatar
@kismadar: Még azóta is szüneteltetem igazából 🤣. Hétvégenként szoktam elővenni csak 1 napra, év eleje óta most értem el a 40 órát 😅
1
0
0
0
Denk95 avatar
Hearts of Iron IV: Arms Against Tyranny
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Ayistion avatar
Assassin’s Creed I ✓
Assassin’s Creed II ✓
Assassin’s Creed Brotherhood ✓
Assassin’s Creed Revelations ✓
Assassin’s Creed III Remastered ✓
Assassin’s Creed Liberation Remastered ✓
Assassin’s Creed IV Black Flag Gold Edition ✓
Assassin’s Creed Rogue ✓
Assassin’s Creed Mirage ✓
Assassin’s Creed Unity ❖

Nem tudom milyen lesz a Mirage után most még korábbi részekkel játszani. :D
0
0
0
0
💬 4
Pokman avatar
@Ayistion: Mirage-hoz jó lenne tudni legalább a Valhalla történetét 🙂, ne hagy ki a full RPG trióligát sem, jók azok. És elég hogyha csak a történettel foglalkozol, bár ezekben azok i sokáig tartanak, 50+ óra, de nagyon megéri mert sok mindenre fény derül bennük (főleg Valhalla DLC-iben).
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Pokman: Origins, odyssey, valhalla korábban 100%ra maxolva achivmentekkel xboxon. 😂 de pcn is kipörgetem őket újra, ha már megvettem. 😄
0
0
0
0
Pokman avatar
@Ayistion: Óóó, csak azok nem voltak a listádon ezért azt hittem nem akarod kijátszani azokat 😅
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Pokman: De igen, ki fogom újra. Megjelenési idő szerint haladok, csak a Miraget ki akartam pörgetni gyorsan, mielőtt tele lesz spoileros szarokkal a net. :D csak még a játékok mellett a könyveket is olvasom XD
0
0
0
0
bukta2 avatar
Hát, a Forspoken- Story-ját végig tolva kellett rájönnöm hogy ennek DLC-je is van xDDD nyomtam nagyba a Game+-t gyűjtögettem a kismillió dolgot ami a Story közben elmaradt, és láttam egy kis ikon-t a map szélén amit nem is akartam megnézni de mondom ha már ott vagyok a közelben akkor odanézek, és elindult az új Story és kiderült hogy az a DLC ikonja volt... xDDD most örülök hogy megy tovább és lehet tovább darálni! Nálam eddig Év játéka! Ratchet and Clank, meg a Starfield is sztem nagyon jó volt de ez a Forspoken bakker... rég játszottam már ilyen jó játékkal! pláne a Story végén a csattanó is jó volt! remélem a DLC is jó lesz! már elkezdtem! eddig nagyon jó!
1
1
0
0
MC MaRcI avatar
Crysis remaster
God of war
Crash bandicoot 4
Wreckfest
Gta San Andreas def
Doom eternal
Dark souls 3
Devil may cry 5
Halo infinite
Resident evil 2 remake
Shadow warrior 3
Tiny tina wonderland
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@MC MaRcI: Mi a Szar nem aprozod el jó játékot mindhez
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@gyuri191: Hát Mostmar nyomhatom bármivel xdd
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@MC MaRcI: Végülis toljad ezerrel öket és jó mulatást hozzájuk
0
0
0
0
bukta2 avatar
Forspoken story végigpörgetve ✓
Viszont! ☝️ játszom tovább, gyűjtögetem a gyűjtögetni valókat mert egyszerűen annyira megfogott a játékmenete hogy azt elmondani nem tudom. Minnél több képesség van meg annál brutálisabb a játékélmény (jó értelemben!!!)
1
0
0
0
💬 5
kmetovics avatar
@bukta2: A sok képesség miatt akarom egyszer megvenni. Még jó, h már most olcsó.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Rengeteg képesség van és mind akkor használható amikor csak akarja az ember, és brutál látványos mind :D annyiféle módon lehet küzdeni az ellenségekkel hogy rengeteg...és bakker azt nem is gondoltam volna és nem is olvasni semelyik cikkben erről ( vagyis én nem olvastam ezt se most se korábban sehol) hogy milyen brutál nagy világot alkottak meg ebbe a játékba, ezvaz Athia nagyon nagy...nem tudom mekkora a map de ha nem lenne benne a gyorsutazás akkor fel lehetne kötni a gatyát mire átszaladnánk...
A story végigjátszása után annyi a teendő még a játékban hogy nem tudom hány órám lesz még benne de rengeteg szerintem 😅
0
0
1
0
Pokman avatar
@bukta2: Rengeteg felfedezni való van, csak hamar monotonná válik az ugyanolyan ellenségek és dungeonok után
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Pokman: Ugyanolyan ellenségek? Ha nincs benne 30-40 különböző ellenség akkor 1 se 😆
Es sokszor különböző párokban dobja a mapra őket, vagy pl van egy nagy zombi horda és benne több különböző zombival, de ugyan ez madarakkal,medvékkel stb... a dungeonok megint csak kihívások elé állítanak mert tény hogy a kinézetük legtöbször megeggyezik csak a boss harcok mások (legtöbbször) mert van amelyik más. Dehát kinek mi, nekem nagyon bejött ez a játék, kellemes csalódás volt a sok negatív értékelés/kritika után.
0
0
0
0
Pokman avatar
@bukta2: félreértettél, nekem is bejön a játék
pont mint Immortals of Aveum, azok akik mindkettőre utálkoznak szerintem még arra sem vették a fáradságot hogy egy reviewt megnézennek róluk youtubon, mivel a sok szörnyűség ellenére amit itt és redditen is halottam róluk, a legtöbb tesztelő youtubon nem mondott rosszat róluk de valahogy mégis úgy terjedtek el mint a legszarabb játékok idén
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Battletech, meg egy kis mechwarrior online pörög a genshin impact mellett.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Ha megjon a gépem a halo infinite-be vetem bele magam
0
0
0
0
💬 2
gyuri191 avatar
@MC MaRcI: gratula új géphez
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@gyuri191: Már megjott elég bejövős eddig
1
0
0
0
gyuri191 avatar
ghost recon wildlands

cyberpunk 2077+phantom liberty
0
0
0
0
Ayistion avatar
Assassin’s Creed I ✓
Assassin’s Creed II ✓
Assassin’s Creed Brotherhood ✓
Assassin’s Creed Revelations ✓
Assassin’s Creed III Remastered ✓
Assassin’s Creed Liberation Remastered ✓
Assassin’s Creed IV Black Flag Gold Edition ✓
Assassin’s Creed Rogue ✓
Assassin’s Creed Mirage ❖

Sikerült befejeznem a Rouge-t, valamint a második AC könyvet is. Ubi+nak hála, pedig bele is vethetem magam a Mirageba. :D Utána majd folytatom a többi AC-val.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ratchet & Clank Rift Apart ✓ végigjátszva
Starfield ✓ végigjátszva
Atlas Fallen elvetve...

->Forspoken végigjátszás folyamatban! Ez pörög most!

Ezek következnek utána:-->
Assassin's Creed Mirage
Cyberpunk+Phantom Liberty (nekem ez eddig teljesen kimaradt, de be fogom pótolni!)
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Sok tartalmas játékidőt kívánok hozzá. 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Köszi szépen. Remélem, h ez a tartalmas idő nem annyiból fog állni, h bonfiretől futkározok a bossig vagy 100szor 😅😅😅
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Akkor a legfrissebb híreket ne olvasd el, nagyon sok bosst legyengítettek a játékosok sírásai végett.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Már késő. Úgysem jutottam volna el azokig a bossokig. Pár óra alatt mégcsak a demot csináltam meg úgymond. Full ugyanaz, mint a demoban ez a rész, kivéve az opening cutscene. Most az elektromos bunkóval nyomulok. Occón adta a liftes bácsi 😁😁
Elvileg az elektromos boss ellen is hatásos. Akkor kb olyan, mint a bleed build Mohg ellen, h hiába ő a Lord of blood, ő is ugyanúgy vérzik 🤣🤣

UI: kár a nerfelésekért, mert így nem tudom, h úgy mennyivel lenne nehezebb. A parry az mondjuk tényleg elég nehéz. Sokszor vagy fél óráig húzzák azokat a nyamvadt fegyvereket, mire ütnek velük.
ilyenkor késztetést érzek, h spammeljem a block gombot 😅😅😅
1
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Leginkább a bossok élet erején csapoltak, ahogy olvasgattam, hogy ne kelljen annyit damage-lni rájuk. Plusz könnyebb a védelmükön áttörni és blablabla... Csak a szokásos, amiért sírni szoktak az ilyen játékoknál. 😁
0
0
0
0
Ayistion avatar
Assassin’s Creed I ✓
Assassin’s Creed II ✓
Assassin’s Creed Brotherhood ✓
Assassin’s Creed Revelations ✓
Assassin’s Creed III Remastered ✓
Assassin’s Creed Liberation Remastered ✓
Assassin’s Creed IV Black Flag Gold Edition ✓
Assassin’s Creed Rogue ❖

Belekezdtem a rugóba, remélem lesz időm befejezni jövő hétig. :D
0
0
0
0
💬 17
gyuri191 avatar
@Ayistion: majd a fostos unity-re leszek kiváncsi hogy fog tetszeni neked
0
0
0
1
no avatar
@gyuri191: Törölt hozzászólás
0
2
0
0
gyuri191 avatar
régiek közül csak a black flag
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gyuri191 avatar
bug meg az online rendszere
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gyuri191 avatar
ja persze megértem mindenkinek más jön be nemvagyunk egyformák és ez igy van jól én örülök ha te élvezed mindig azt szoktam mondani hogy azzal játsz amivel jol érzed magad
1
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Ennyi. Csak ezt néhány ember egyszerűen nem tudja felfogni, közülük is leginkább Spoiler!
Enslaved
1
0
0
0
alratar avatar
@gyuri191: Már elég jól hely re pofozták a játékot. Bőven játszható.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@gyuri191: Őszintén megmondva a Liberationon kívűl eddig mind tetszett, a revelation volt egy kicsit mehh számomra még. Fejben azért már kezd kialakulni egy toplista. :d
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Ayistion: okés majd a top listádra kiváncsi leszek ha megosztod majd😀
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Ayistion: Csak a fő szálat pörgeted ki, vagy így kimaxolásra mész rá?
0
0
0
0
Ayistion avatar
@bigfooot: Hát ez változó. AC1/2/BH majdnem max, revelations/liberations/rogue csak főszál, black flagben/AC3-ban pedig kicsit több mindent csináltam mint a fő szál de közel sem maxos. Viszont annó az origins/odyssey/valhalla fullosan maxolva volt xboxon. Ez a három tervben is van hogy újra maxolom őket pc-n. DLC tartalmak minden résznél ki vannak pörgetve.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Ayistion: durva, nem túl monoton így egymás után ez a sok AC? bár gondolom nagy fan vagy így nem az, vagy nem annyira :)
én csak a black flaget maxoltam ki ,miután adta az epic,de így a végére már így éreztem is hogy elég volt az ac egy darabig :)
0
0
0
0
Ayistion avatar
@bigfooot: Számomra nem, mert mindegyik AC más valamiben, valamint most játszom őket először. Nem voltam fan, kifejezetten hidegen hagyott korábban az AC széria, de így hogy belevetettem magam, egyre jobban beszippant ez a világ, és minél többet akarok tudni róla. :D Élvezem, elszórakozok vele. Játék mellett pedig elkezdtem olvasni a könyveket, másodikból még a fele vissza van, azokkal kicsit lassabban haladok. :d
2
0
0
0
bigfooot avatar
@Ayistion: nah az tök jó, akkor jó játékot hozzá, kíváncsi leszek mikor jutsz el a végére
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Rövidebb, mint a BF, szóval lehet, h sikerül.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: Az oké hogy rövidebb, csak kicsit időhiányban vagyok a gép elé üléssel. De hétvégéig szerintem befejezem. :d
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Ja értem. Nekem most a Mirage kimarad(egyelőre) , így fura, h lassan megjelenik. Ha leárazzák, tuti megveszem.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: Én végig játszom ubi előfizetéssel, aztán majd ha lesz steamre akkor megveszem és ott majd bohóckodok vele.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Mivel a Starfield-et kipörgettem így visszatértem PC-n a Ratchet & Clank Rift Apart-hoz, ennél is már 65%-nál járok, szóval a Storyból már nem lehet sok hátra, olyan 70-75% körül szoktak vége lenni az ilyen játékok Story-ban, a többi az már gyűjtögetés...Ez megy PC-n..Aztán 5.-én jön az új AC, meg ha jól emlékszem a The Day Before is hamarosan befut... (ha egyáltalán létezik az a játék xD)

Mobilon meg a Genshin Impact meg a Farlight 84 pörög épp amikor kedvem támad kicsit telón játszani

Steam Deck Most pihenőt tart a kis PC-m amióta megvan az S23 Ultra xD
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@bukta2: Már kijátszottad a Starfield-et????? Nem úgy volt, h 1000 órát bele lehet ölni? Ennyire unalmas lett vagy csak a story érdekelet?
0
1
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Én csak a Story-t vittem ki , egyáltalán nem unalmas , szerintem ritka jó játék lett.
0
1
0
0
gyuri191 avatar
Ghost recon wildlands
0
0
0
0
💬 2
kismadar avatar
Baldurs Gate 3 ó yeah! 😁
0
0
0
0
MariusHuN avatar
-Ghost Recon Breakpoint
-Conqueror's Blade
-God of War Magyar szinkronnal

De pár napja abba hagytam a többi gamet és csak a breakponttal játszom
(PC)
0
0
0
0
💬 2
zsiroslangos avatar
@MariusHuN: Solo-ban is lehet tolni a breakpointot ?
1
0
0
0
MariusHuN avatar
@zsiroslangos: Persze ,hogy lehet sőt még a botok is ki lehet kapcsolni " No teamet x "
0
0
0
0
bukta2 avatar
Nem sikerül a Ratchet and Clank végére érjek még, ugyan már csak 1-2-3 küldi lehet hátra és vége a Story-nak, de megjött a Starfield és most az pörög 1000-el! Nagyon élem!
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
mostanában AC Ezio collection és a The Crew 2 , meg időközönként Watch Dogs Legion.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
De régen írtam a fórumra😂
GTA V újrajátszás folyik
PS4-en pedig ha éppen kedven van a Ragnarök-öt nyúzom
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Starfield pihentetem amig nem adnak rá ki 1-2 patchet optimalizálás terén

addig elkezdem a mass effect legendary editont fullosan mind a 3 részt egymás után

meg a last of us part one-t
1
0
0
0
💬 2
Dwight Schrute avatar
@gyuri191: TLOU-t nagyon szerettem PS4-en. Ha bejönnek az ilyen ilyen játékok, ajánlom figyelmedbe a Days Gone-t szerintem egy nagyon alulértékelt játék, viszont szerintem nagyon is jó.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@Dwight Schrute: igen ismerem a days gone-t már kivittem és igen azt is imádtam a story meg gameplay szinten is
0
0
0
0
Ayistion avatar
Assassin’s Creed I ✓
Assassin’s Creed II ✓
Assassin’s Creed Brotherhood ✓
Assassin’s Creed Revelations ✓
Assassin’s Creed III Remastered ✓
Assassin’s Creed Liberation Remastered ✓
Assassin’s Creed IV Black Flag ❖

Lehet kell tartsak egy kis szünetet a BF előtt, mert a Liberation az rendesen lehozott az életről...
0
0
0
0
💬 9
gyuri191 avatar
@Ayistion: na mi a baj vele? csak nem uncsi?
0
0
0
0
Ayistion avatar
@gyuri191: Borzalmas szar történet, rossz irányítás, a mocsaras rész egy vicc, a karakter egy nagy nulla... egyetlen érdekes rész az volt a liberationben amikor találkozott Conorral. Meg a vége mikor azt hittem tényleg templar lesz, de nem.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Ayistion: Jólvan akkor meg nyugodtam hogy nem csak nekem nem jött be😂😂

engem már az az át öltözködés is idegesitet hogy elöször ilyen parasztlányként kell lenni aztán gazdag nö majd asassin wtf?
0
0
0
0
Ayistion avatar
@gyuri191: Ezek az épület vásárlások engem a Brotherhood óta idegesítenek. Remélem hogy a Black Flaggel ez végleg el lesz hagyva. Igen az öltözködés is egy kalap szar, főleg hogy rendszeresen nem találtam célpontot hogy csökkentsem a körözési szintet, a plakátokat meg nem tudod letépni más öltözetben... Nem nagyon volt átgondolva ez a játék... Az hogy a dísztárcsának a darabjairól honnan vettünk tudomást hogy azokban a barlangokban van az megint egy rejtély. Biztos valami Isu sugallat volt.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Ayistion: hát igen elöször nem véletlen hogy csak ps vitára adták ki
0
0
0
0
redbull6969 avatar
@Ayistion: Pedig most érsz a legjobb részhez😃 Black Flag ✔️
0
0
0
0
Ayistion avatar
@redbull6969: Bele fogok kezdeni a napokban valószínűleg, lehet hogy még ma. :d Csak ez a liberation ez tényleg lehozott az életről, alig vártam hogy vége legyen. Egy tök jó AC3 után egy ekkora hulladékot kiadni...
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Nem tudom nekem a Kieg is tetszett, igaz közel sem volt olyan jó, mint egy teljes game. A BF-ben nem lesz ilyen bázis építés, meg hasonlók. Abban csak a hajót, meg a legénységet, meg hasonlókat kell/lehet fejleszteni. De az nagyon jó lesz. Majd a legendás hajókkal meg fog gyülni a bajod. Azok egyenlőek lesznek egy souls bossal, az biztos. Szerintem jövőre ki fogom én is pörgetni megint az előző részeket.
De neked további jó játékot majd a pihenő után 😁
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: BF első benyomások: Nyomj meg egy gombon nem tudtam továbbjutni mert nem reagált se az egérre, se a billentyűre. Olvasgattam redditet, írták hogy ki kell törölni egy fájlt. Megtettem semmi változás nem volt, olvastam tovább, többen írták hogy attól is bebuggol hogy ha más játékot elindítasz előtte akkor nem lesz jó, de ha reseteled a pc-t akkor jó lesz. Na ez be is vállt, el tudtam jutni a menüig, majd az első küldetés kapásból bebuggolt, se előre se hátra nem ment a hajó, csak lengett a vízen. XD
Azon segített a küldetés reset. azt megcsináltam hogy megöltem a csávót és eljutottam havannába, azóta nem volt időm játszani vele, közben nekiálltam olvasni az AC Reneszánszt is, már 1/4 részénél tartok. 😂
0
0
0
0
redbull6969 avatar
Mivel elég borongos az időjárás Így itthon befejezem a Resident evil 4-et
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Star Wars Jedi: Fallen Order már a végén vagyok!
Utána pedig ránézek a Starfieldre
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@GodSie: Szintén jó játékot
0
0
0
0
GodSie avatar
@gyuri191: Köszi neked is! :)
0
0
0
0
GodSie avatar
@gyuri191: Köszi neked is! :)
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Hát persze hogy Starfield 😀😀❤️❤️
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@gyuri191: Na. Jó játékot hozzá 😁 Nekem nincs sajnos 1000+ órám egy ilyen játékra.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Köszi 😁😁
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: sajnos nagyon szar még optimalizálás terén még lowon is szaggat néha néha pedig egy last of us simán megy már highon is persze a javitott változat
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: És milyen az utazás a hajóval? Bírod irányítani vagy olyan, mint a Jediben, h kijelölsz egy bolygót és odarepültök egyből? Meg a harc maga milyen?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: az jó az irányitás és nem nem olyan mint a jediben itt te magad irányitod a hajódat és oda repülsz rá a bolygóra persze animáció van fel és le szállásnál de neked kel odameni az adott bolygóra a harc is jó benne tudtomal a gears-es srácok besegitettek
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@gyuri191: Hogy fut a gtx 1070-es kártyán ? Milyen kompromisszumokkal tudsz játszani ?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: Hááát na igen low-medium 1080p csak nagyon kezdö stádiumba van az optimalizálása még egy last of ust is tudok futtatni highon pedig az se egy szent optimalizálás terén csak azmár ugye javitgatva lett erre a starfildre is várni kell 1-2 patchre
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ratchet and Clank Rift Apart végigjátszásban vagyok, aztán mellette néha néha még pörög a SCUM (Offical szerón) meg a BF 2042.
Aztán jönne az Atlas Fallen (meg a God of War újra magyar szinkronnal), de közben jön majd a Starfield is :/ szóval játék hegyek... és oly kevés az idő...
0
0
0
0
💬 15
kmetovics avatar
@bukta2: Hát igen, főleg, h ősszel megjelenések tömbkelege lesz. Eddig van 5-6 játék, amit kinéztem magamnak akkorra. Csak győzze a pénztárcám.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na mik azok a szerencsések?
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Spiderman 2
Lords of the fallen
Alan Wake 2
Lies of P
Meg egy kardozós. Nagyon fluid volt benne a harc, meg a mozdulatok. Nem tudom már pontosan, h mi a címe, meg, h mikor jelenik meg. Asszem van zero vagy 0 a címében
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: nekem meg witchfire,robocop,ac mirage,avatar frontiers of pandora meg stalker 2 lenne jó csak azmár ue5 és félek hogy már nem futna el ezen a gépen hiába erös
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kmetovics: Na akkor te sem fogsz unatkozni, láttátok tegnap a Crimson Desert játékmenet bemutatót?... pfff... brutális volt...
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bukta2: ez a crimson desert végre nem souls game lesz ?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@gyuri191: Nem, ez egy nyilt világú valami lessz, tps rpg re tippelek , ( kb mint a witcher sztem) de még nem tudni sokat róla
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bukta2: az jó köszi az infót
0
0
0
0
Pokman avatar
@bukta2: Crimson Desert a Black Desert Online fejlesztőitől van
0
0
0
0
kismadar avatar
@Pokman: Az is mmo-s lesz? Mert akkor én skippelem. Valami szörnyen túlbonyolított nekem a Black Desert Online is. Feloldottál amúgy, vagy csak az oldal gondolt egyet? 😅
0
0
0
0
Pokman avatar
@kismadar: Nem MMO ha jól értettem, hanem ilyen coopos hasonló genshinhez. Csinálhatod valakivel/valakikkel együtt is vagy egyedül. Csak megjegyeztem hogy ők csinálják 😅
Feloldottalak aszem, de az már rég lehetett.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Pokman: Akkor még lehet jó is, ha nem bonyolítják túl ezt is. A Black Desertnek maga a karakter generálása tetszett, azt a sok opciót szívesen látnám ebben, vagy akár más játékokban is.

Feloldottalak aszem, de az már rég lehetett.

Na az frankó. Kösz, vagy valami ilyesmi. 😅
0
0
0
0
Pokman avatar
@kismadar:
Na az frankó. Kösz, vagy valami ilyesmi.
Nem igazán szoktam tiltólistán hagyni senkit 🙃

Akkor még lehet jó is, ha nem bonyolítják túl ezt is.
Na igen, ezért hagyta abba, hiába vettem meg anno csóri tiniként a Conqueror Edition-t, egyszerűen annyi mindent raktak bele hogy a végén túlkomplikált lett és annyi grindet igényelt ha nem költöttél még többet, hogy az életkedved elvette. Még amikor egyetemista voltam is és volt heti szinte 4 teljes napom (mert úgy osztottam be az óráim) hogy grindeljek mint állat, egyszerűen sose láttam hogy vége lenne.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Pokman: Igen ,tudom. 😊👍
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Bocs a késői válaszért. Igen nem fogok unatkozni még egy jó db-ig, az már biztos 😁
Gamescomot is mégcsak most kezdtem el nézni. Elég durva lesz ez a Cromson Desert. Ebben minden is lesz. Csak győzze a Ps a sok partical effect-et és hasonlókat.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
God of war (2018) magyar szinkronnal
0
0
0
0
💬 2
KrisztianRikardo avatar
@gyuri191: Én is ezt tolom! Csak most nem monitoron hanem nagy tv-n! Olyan most mint a film! Magyar szinkron? Iszonyat jó, élvezem nagyon! De tényleg olyan most igy mint a film! Jó játékot kívánok!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@KrisztianRikardo: Köszi nekedis viszont kivánom😀😀
0
0
0
0
Ironmask avatar
Batman: Arkham Knight
God Of War (2018) Magyar szinkronnal újra végig tolom.
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@Ironmask: énis most azt kezdem el magyar szinkronnal jó mulatást hozzá
0
0
0
0
Ironmask avatar
@gyuri191: Köszönöm szépen viszont kívánom! :)
0
0
0
0
Pokman avatar
Ghostwire Tokyo
Total War Warhammer III
Tower of Fantasy
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció