Verted már szét a géped?

Szerző: Kmisi99, 2009. April 28., téma
Fórum » Társalgó
Itt leírhatod hogy verted e már szét a gépedet, vagy annak alkatrészeit pl: egér, bilenytyűzet monitor és egyebek
Hozzászólások: 746
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
FoLey avatar
Régen volt egy régi P2-es gépem. A tápegység ventije zúgott,annyira idegesített,hogy fogtam rávágtam vagy kettőt és a ventilátor nem forgott. Utána úgy használtam passzív tápnak,de semmi baja nem volt.
Volt régebben Seagate 4,6GB HDD vinyóm nem tudom hogy nyírtam ki,mert valamit bekötöttem és meghalt. 😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@FoLey: Nekem volt egy random 2.5"-es HDD-m ami kegyetlen lassú volt, nem is tudom honnan kaptam. Egyik nap fogtam aztán szét lett nyilazva 😆
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
kolbaszkarika avatar
@Zsoltiv0: Anno a lakótársam a barátnőjével veszekedett, és a nőverés helyett inkább a gépet választotta. Néha jó megoldás. 😃
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
@kolbaszkarika: Igen,de én a játékon fel*** magam és azért ütöm szét a gépet helyzetre gondoltam.. De igen inkább a gépet verje mint egy nőt
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Abelsu avatar
Bátyám régi crt monitorját kellett csapkodni, amikor besárgult 😆😂😂
0
0
0
0
MentaStrike avatar
Hol is kezdjem? Legtöbb az inkább én hülyeségeim, mint akaratos kinyírás, kivétel ebből kettő, ami nem én voltam.

Apám gépe nulladik felvonás: Anyám nem győzi visszapakolni az össze-vissza pakolt mappákat a gépen az eredeti helyükre (voltam ekkor 3-4 éves?)

Apám gépe első felvonás: Egy jó karlendítéssel ment le a régi gépház a földre. A számítógép hiba nélkül futott tovább, pedig esett vagy 1 métert. (Itt már voltam 8-10 éves)

Apám gépe második felvonás: A ház oldala levéve, lóg egy Molex apa, látok az alaplapon neki helyet. Bedugom, gép azonnal meghal. Kaptam is érte, nem is kicsit. (Ahogy itt is)

CRT Monitor és a virágcserép: Ez nem én voltam. Sose, de sose legyen a gép felett virágcserép. Megboldogult nagymamám meglocsolta a növényt, a CRT monitor is kapott. Csoda mód, a biztosítékot nem lőtte meg. Sose kapcsolt be többet.

CRT Monitor és a mágnes: Túlmágneseztem, mert poénnak találtam, és már a demágnesezőnek is sok volt. Kapott monitor volt, és böszme nehéz. Büntetésképp vihettem le majd lomtalanításkor. A nyolcadik emeletről. A lépcsőházban.

Mercury LCD monitor: Hülyén raktam le, karfán túlcsúszott, és szép két töréspont volt a kijelzőben ezek után benne. Fájt érte a szívem, de csak 100 forintért adták el nekem a suliba, mert már nem használták.

Kishugom és a régi gépem: Ez nem én voltam. Kishugom használja netezésre a gépet, túlmelegszik, kikapcsol (Ekkor ez a gép volt már 10-12 éves is, vagy több is már). Ő vissza bekapcsolja. Ezt úgy háromszor még, majd a Fi-Relé (Áram-védőkapcsoló) lekapcsol. Volt egy sejtésem, hogy a tápegység hányt be, igazam is volt. Megolvadt a tápban az egyik forrasztás és az csöppenéskor a táp külső házára okozott egy zárlatot. Nem teszteltem le a gépet, hogy túlélte bármi is, mert már tényleg öreg volt és nem érte meg javítani.

Noname füllhallgató: Felidegelt valami, a fülest kettétörtem.

Logitech G430: Vacak műanyag, tört mint a franc. Többször ragasztottam és gyorskötőztem. Egyszer véletlen ráléptem és kinyírtam végleg.

Redragon billentyűzetem: Úgy rávágtam a Space gombra, hogy billeg jobbra-balra, de ugyanúgy rögzít mindent 😃 Ez volt 1 hete.
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@MentaStrike:
Logitech G430: Vacak műanyag, tört mint a franc. Többször ragasztottam és gyorskötőztem. Egyszer véletlen ráléptem és kinyírtam végleg.

Biztos véletlen volt? 😆
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@LordSzalko: Igen, az bármennyire is furának hangzik
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
@MentaStrike: Öröm volt olvasni a pusztításaid 😆
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
az utolsó amit "bántottam" egy CRT monitor volt.. azt is csak azért, mert hiába ütöm szemből, maximum a csontok törnek el a kézfejemben, a monitornak semmi baja nem lett..
nyilván azért veszek akármit, hogy széttörjem (amikor nem saját hibájából nem működik megfelelően?)
0
0
0
0
💬 2
X9K338DA avatar
@NeTuddMeg: CRT-t csak akkor ütöttem, amikor elkezdte megadni magát a képcső és ez orvosolta egy ideig a problémát. Aztán megrepedt a burkolat a monitort pedig idővel kénytelen voltam lecserélni.

Meg olyan is volt, hogy elborultam a székkel és úgy belerúgtam az asztalba, hogy a CRT rám esett 😆
Szerencsére csak 15"-os.
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
@X9K338DA: Hát biztos fájt,de azért jót nevettem azon ahogy írtad hogy elestél a monitorral..
0
0
0
0
19ati93 avatar
Mostanit még nem bántottam, nem is tervezem.
Egy régebbi gépem kapott egy két pofont, de semmi vészes. 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Soha nem volt és nem is lesz ilyen nálam.
0
0
0
0
no avatar
Első gépemet párszor megrugdostam, ha éppen olyanom volt, meg még anno az ASUS TF201-em ketté tört véletlenül, de úgy más eszközömön nem éltem ki magam ilyen módon.
0
0
0
0
bassus16 avatar
A többszöri próbálkozás során sem sikerült kárt tegyek semmilyen tárgyamban ugyan is a karlendítéseim célt tévesztenek és mindig a combom húzza a rövidebbet. Ha valami nem sikerül arról én tehetek nem az a mozdulatlan tárgy. :"D
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Soha semmit. Nem azért veszek valamit hogy aztán szétverjem. Főleg hogy a mostani komponenseim nem épp az olcsó kategóriába tartoznak. (Kivéve az egér, mert az 2009-es és már lassan eljár felette az idő, de amíg működik minden része, had menjen.)
0
0
0
0
Marder avatar
Néha amikor nagyon összesz@rja magát ez a f0spumpa PC, akkor belerúgok egyet, de amióta a rugdosós lábam térdét megműtötték, a rugást mankóval verésre cseréltem. Ezzel sokkal nagyobb kárt tudok okozni, és nem is fáj. Magát a gépházat még teljesen nem vertem szét, csak jókora pofonokat kapott, de a perifériát nem kíméltem ennyire.

2018 karácsonya előtt a csodálatos KábelSzatNet úgy döntött, hogy a 45Mbps helyett csak 1,5Mbps netet ad, 150-es Ping mellett. Ez nem túl jó, főleg ha az ember multiplayer játékkal akar játszani. Amikor már a Heroes & Generalsban folyamatosan megöltek a net hibája miatt, a Cooler Master Devastator egeremet hozzávágtam a 24 collos monitorhoz, majd letéptem róla a gombokat. A monitor szerencsére gond nélkül megúszta, ugyanez az egérről nem volt elmondható, fájt is érte a szívem.

A billentyűzet méginkább fogyóeszköz, az 1200 Forintos SilverLine-nál nem is merek komolyabbat venni. Élettartamuk kb. 2 hónap. Előfordult, hogy az azóta megboldogult macskám leokádta, majd rász@rt, de ez kivételes eset. Gyakoribb, hogy szimplán hozzávágom az asztalhoz, és repülnek a gombok.

Bár nem szétverés, de egyszer nagyfaterral azzal szórakoztunk, hogy a harmadik emeletről ledobunk egy régi vinyót, és megnézzük mennyit bír. A Western Digital 250 gigás winchester élettartama hétszer harmadik emelet abban az esetben, ha a veteményesbe esik.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Még nem de ami késik nem múlik!....
0
0
0
0
frikszogud avatar
a gépet, monitort soha nem bántanám, de egy régebbi egeremet szanaszét törtem úgy felhúzott a játék. 😃
0
0
0
0
Floriian avatar
Hunork: Hát én 1 év alatt 2 billentyűzetet törtem ketté (szószerint). I LOVE LOL<33
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Miért bántaná épeszű ember a gépét?
Nem a gép tehet róla ha :
- olyan hardvert raksz bele amivel nem kompatibilis és azért lefagy\tönkremegy,
- egyszerűen béna vagy és nem megy a játék,
- 7 év alatt sose takarítottad még ki és a portól leállnak a ventilátorai és így túlmelegszik az adott komponens,
- belassul\vírusos lesz a rendszer a sok pornóoldaltól és még csak nem is tartod karban normális vírus+spywer írtóval...

Ha normálisan bánsz a gépeddel és nem vagy teljesen retardált semmi gond nincs vele. (nekem kb. 16 éve van gépem, sosem volt gondom egyikkel sem.)
0
0
0
0
Hunork avatar
Gépet nem, de egeret, klaviatúrát igen. 😂
0
0
0
0
hashimoto avatar
Egyszer, egy szép napon, egy aranyos cerka-pc kapta meg a magáét, szimplán, nem csinált semmit. Nyomom a gombot, semmi. A tetejére kapott egy szépet, azóta (főleg, hogy jó pár éve áll csak), normálisan megy 😃
De, persze, a jó kis teszkós billzetek is kaptak párszor, nem ok nélkül.. 😃
0
0
0
0
Nebojsa avatar
Szerencsére nem, és remélem nem is fogom a közeljövőben.
0
0
0
0
A-D-x avatar
még annak idején egy jó öreg gyyönyörű PSP-t úgy megütöttem Wipeout-ozás közben hogy kikapcsolt😃
de szerencsére nem lett semmi baja😃
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
Nem vagyok idegbajos, szóval nem. Meg amúgy sem, megbecsülöm amim van.
0
0
0
0
Twist avatar
Elvből nem verek szét semmit amit a saját pénzemből vásároltam 😂
Az meg már említésre sem méltó, hogy ha béna vagyok egy játékban, arról legkevésbé a gépem tehet 😆
0
0
0
0
repulomajom-legikoz avatar
Ilyen még nem volt. Volt olyan egy-egy nehéz küldetés közben (játéknál) hogy annyira föl ment bennem az adrenalin hogy halottam hangosan a saját szívem veréseit meg olyan is hogy normál állapotomban 55-60 fekvőtámaszt tudtam megcsinálni (nem annyira voltam edzésben akkor, de normális f.támaszból tudtam annyit) és akkoriban volt az hogy lenyomtam 85-öt, úgy fölhúzott egy játék.
0
0
0
0
griff55 avatar
csak egy régebbi ps2-es billenytűzetemet 😆 mást nem, főleg mert sokba kerülnek. Haverom rugdosta úgy oldaba a gépét, hogy be volt horpadva az alaplap felőli oldala a gépháznak
0
0
0
0
assassinangel avatar
én meg ha már ennyit költök ,működjön az rendesen !mert ba...nám ki az ablakon azt is meg aki csinálta ! 😳
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem és nem is fogom. Nem azért költök akár több 100 ezer forintot is a gépemre, hogy aztán szétverjem mert valami nem működik. Ha már ennyit költöttem rá, akkor azt megbecsülöm.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
sean Azért logika megvan: Valami régi és már nem működik, verjük szét hátha jobb lesz 😆 de hát ja, valamin le kell vezetni a feszültséget :V
0
0
0
0
assassinangel avatar
TrentonG : 😀 ezt nagyon ismerem...
0
0
0
0
no avatar
Én az egyik régebbi gépemet rugdostam, vertem, mert befagyott néha játék alatt. 😃D
0
0
0
0
gamerklub2 avatar
Én eddig egy gépet se vertem össze én megbecsülöm.
0
0
0
0
FireCube avatar
A régi Genius egeremet és a billentyűzetemet vertem már szét CS:GO közben.... 😆
0
0
0
0
assassinangel avatar
sean !

csak mosolygok amit írtál ! ismerem nagyon régről azt az érzést !de azóta én is pont így állok hozzá ahogy Te ! 😀
0
0
0
0
sean avatar
A régi gépemnek odaba... vagyis megütöttem/rúgtam párszor. Szemétből, hulladékból összeeszkábált masina volt, minden nap szerelni kellett. Volt hogy egy nap 13x telepítettem újra mire valahogy sikerült működésre bírni a döglött merevlemezt a haldokló sata vezérlővel 😃 Volt egy doboz tele kuka alkatrészekkel, egyik nap az egyik procival ment, másnap a másikkal 😃 A gépház szanaszét volt verve, végül az asztalfiók lett a ház. Nem szoktam szétverni semmit de az a gép nagyon kiidegelt. Végül a kukába landolt. Mikor hozzám került akkor a kidobástól mentettem meg, sok alkatrészét kaptam ingyen mert mások kidobták volna, így nem is sajnáltam. Azóta egyik gépem sem kapott testi sértést, sokat fizettem értük így vigyázok rájuk mint a szemem fényére.
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
Gépet soha! De hazudnék ha azt állítanám hogy régen mikor nagy fifa derbik voltak a haverokkal, nem repült el egy két enter meg shift a billentyűzetről. 😀
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Buta dolog.

Nem a gép a hibás.😀
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Nem szeretném szétverni! 😀
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Annyira nem megy / ment jól , hogy gépet verjek szét (meg már kinőttem a gyerek kort ) viszont pár golyós egér az fröccsent már szét annak idején 😃 Ja és egy billentyűzet is, de az nem is azért, mert valamin felhúztam magam, csak szimplán állandóan rosszalkodott velem 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Akkor sorry 😃 Intel vonalon gondolkodtam. Valoban van ilyen AMD be.
Pedig nekemis van hátul egy 10ilyen alaplap, csak procim nincs hozza.
Bocsii 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
Nem 468-as akart az lenni? 😊
0
0
0
0
pisti525 avatar
Tavaly egy billentyűzetet kaptam szét Metro Last Light közben.. Gépet egyenlőre nem még.
0
0
0
0
assassinangel avatar
10 éve játszottam a needforspeed-el mondom a playstacine2 -nek kérlek ne csalj ! ERRE !csak csal és tuti el fértem volna és tuti jól csináltam !

mondom útsóra kérlek !!!,ha most is csalni fogsz kiviszlek az udvarra és kalapáccsal igazgatom meg a lézer szemed !

-=-=-=-

...csak csalt ! ami ígéret az ígéret ! egy épp darabja nem maradt !!! többé nem teszek ilyet ! 1hétig ültem masina nélkül ! phu... nehéz egy hét volt ! 😀aztán elmúlt a playstacione szerelem ! jött a pc ! azok meg olyanok mint a ... csak a pénzt viszi ! de megütni nem szabad mert akkor biztos nem egy hétre megy el...😀
0
0
0
0
GaboC avatar
Patkos2 "2015. 12. 02. 04:24:41 kommentje is jó" 😃
Én eddig csak egy fejhallgatót törtem darabokra, mert már teli volt ragasztó szalagozva és párhelyen megszakadva a vezetéke.
0
0
0
0
no avatar
Én már 2 gépet szétvertem ( egyik se működött), és én is szoktam ütni a klaviatúrát,a joystickok ha a FIFÁba gólt kapok 😆. A régi gépembe nagyon sokat belevertem az eleje be is tört. A mostani gépemet nem bántom mert már azon minden megy normálisan. 😆
0
0
0
0
no avatar
Saját költségemből vettem a laposomat,225.000 volt,eszembe se jutott hogy beleverjek. 😃
0
0
0
0
Praetorianus avatar
Én nem bántanám (és soha nem is bántottam) a gépeimet. Azonban vannak néhányan, akik elég durván tolják: [LINK]
ÉRDEMES ÉS EGYBEN ÉRDEKES VIDEÓ 😆
0
0
0
0
neuroflex avatar
basshunter2233: szegény gép😃D
0
0
0
0
Nexuska avatar
és idegességemben kiszedtem az "ü" betűt 😎 8 évesen az nagy rage-nek számított 😃

Végigolvastam a topicot, sokszor lesápadtam, hogy bakker, én sosem bántom a kütyüim, de ez tetszett. potyognak a könnyeim 😃DDD
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció