Geforce Experience Driver PROBLÉMA

Szerző: Praetorianus, 2018. July 20., téma
Fórum » Szoftver
Üdv Mindenkinek!

Az a problémám, hogy a Geforce Experience nem frissíti a GPU(Nvidia Geforce 820M) driveremet. Újratelepítettem a gépemet(Win10,64bit), és felraktam a programot(3.14, a legújabb). Eddig mindig működött, soha nem volt vele gond. Most azonban nem akarja felismerni, hogy neki bizony végeznie kellene a dolgát. Amikor megnyitom, írja is, hogy driver frissítés szükséges. Rányomok, el is visz a driverekhez, ott viszont azt kapom, hogy a legújabbal rendelkezem. A 369.09 nagyon nem a legújabb, szóval frissíteni kellene. Viszont amikor updateket keresek, ugyanazt írja, hogy nekem a legújabb van fent. Amikor újra akarom telepíteni, a letöltés nem sikerült hibaüzenetet kapom. És a mostani illesztőmhöz információk sem érhetőek el...
Néztem a tűzfalat, újratelepítettem többször a programot, sőt egyszer még a gépet is. Alapból nem okoz problémát a számítógépes gondok elhárítása, de most teljesen tanácstalan vagyok.

Lehetséges, hogy valamelykőtök már találkozott ezzel a hibával, ne adj Isten jelenleg is küszködik vele, és esetleg ha van valami megoldása vagy hasznos infója akkor azt nagyon megköszönném!
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
A geforce experience berakta ezt a játékot a játékok fülbe. De kétféleképpen tette be. Van egy sima, meg egy Vulkan-os verzió. Van valami különbség a 2 között? A játék közben nekem az fps számlálóhoz valami OGL-t ír, de láttam, h át lehet állítani erre a vulkan-ra. Na ez nem tudom, h micsoda. Fel tudná valaki frissíteni a memóriámat? Ja a játék amúgy a 2016os Doom.
0
0
0
0
no avatar
Nem tudja valaki mitől dob le játék közbe mikor youtubra megy a közvetítés?
Most is ledobta ez a szar, ment a shadow of the tombraider stáblistája erre lebassza. Már agy***t kapok ettől a fostól nincsen más program ami nem foglal helyet youtubozáskor?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
A mobil eszközökkel ez a baj. A támogatásuk Tisza virág életűek
0
0
0
0
💬 2
Praetorianus avatar
@SuperPuma: Engem is meglepett... dehát az üzlet az üzlet
0
0
0
0
no avatar
@SuperPuma: Tudod mi lehet a baja?,a másik meg belépéskor mindig újra kell indítsam a gépet. Máshogy nem tudok belépni a fiókba.
0
0
0
0
Praetorianus avatar
Köszönöm a választ! Itt az ideje akkor beújítani valamire...
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@Praetorianus: Nos nem tudom mennyire bírja a játékokat,de nyilván igen.Mondjuk baj nincs addig ,amíg esetleg egy játék nem követel meg újabbat.
0
0
0
0
Praetorianus avatar
@Andor1997: Igen azért elég jól fut rajta a legtöbb játék. Értelemszerűen az újabbak már döcögősebben... Már amúgy is gondolkoztam valami újításon, elméleti szinten. Ez pedig rávilágított, hogy előbb utóbb be kell ruháznom valamire.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Már nem támogatott
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4656/~/list-of-fermi-series-geforce-gpus
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció