Hol érdemes vásárolni

Szerző: zsivko, 2017. April 05., téma
Fórum » Társalgó
A téma alapja, az hogy kiemeljük a korrekt boltokat vagy beszállítókat.

Mindenki elmondhatja mi alapján pártolja az adott kereskedőt.
Hozzászólások: 92
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
visor261 avatar
Üdvözletem minden műszerész kollegának, miskolci szakosodott üzletet tud e nekem valaki ajánlani a J.M. Intruder-en kívül?

[LINK] ilyen készletet meg hasonló alkatrészeket helyben hol lehet kapni? amazonon az ára az még ok de a szállítási kölcség is majdnem ott van mint maga a termék! Kínából meg 1 nem biztos hogy megbízható 2 hosszú szállítási idő 3 most már a postára kell menni érte és külön kell kifeztni rá a vámkezelés+adó-t valami online valamin amibe beleszámolják magát a hsz-t is...
0
0
0
0
💬 1
Warlordcommander avatar
@visor261: Az amazon link amit kiraktál, egy kínai bolt árulja. Ugyan ezt megtalálhatod aliexpressen is, és ott valszeg ingyenes a szállítás is. Megbízhatónak hidd el megbízható, én rengeteget rendelek amazonról is meg aliexpressről is, 1-2szer volt csak problémán, akkor is amazonon általában heteket szenvedek mire visszaadják a pénzt, ha visszaadják amíg aliexpressen pár nap ugyan ez, szerintem sokkal megbízhatóbb. Kiszállítási idő min2 hét max 4, tovább sose szokott tartani, 3at mondanám átlagnak, de amazonról is ugyan ennyi kb. A postás cucchoz meg annyit mondanék hogy amíg az amazon kifizeteti veled az áfát, viszont lusták ioss azonosítót nyomtatni a csomagra ami ugye ezt bizonyítja, így a posta is ki fogja veled újra fizetettni (ezért se rendelek már egy ideje amazonról), addig aliexpressen ez egyszer se fordult elő, plusz onnan cianiao-val fog jönni, amit magyarba az express one fog átvenni, és 100%hogy ők fogják hozni, plusz költség nélkül. Remélem érthető volt :D A lényeg, hogy szerintem nyugodtan rendeld meg kínából ha nem találsz szaküzletet, mivel ez a link is egy kínai bolt, csak ne amazonon keresztül ;)
0
0
0
0
Payphoner avatar
Sziasztok, bocsi ha ide is beírok de nemigazán tudom hol lenne releváns a kérdés. Viszont biztos kertén a kérdésem mert lehet tök egyértelmű de ez sehova nemvolt leírva.

"Sziasztok. Originen keresztül még sosem vásároltam paypallal, most volt az első alkolom így rendeltem elő a Fifát. Na már most a kérdés az lenne hogy egyenlőre még egy forintot sem vont le a számlámról de a vásárlás elvileg el lett fogadva? Ez miért van? Mert még nem jelent volna meg és csak megjelenéskor vonja le? De mivan ha akkor nincs olyan összeg akkor a számlán? A könyvtárban már ott van a megvásároltak között. Szóval nekem ez így elsőre fura"
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez történt a Enebás Sonic Origins előrendelésnél:

Az eneba egy kész átverés, már megjelent tegnap a game és ezt írja a kulcsnál
It’s a PRE-ORDER. The key will be delivered around the game’s release date. The exact delivery time depends on your selected seller.
És amikkor refundolni akarom, akkor meg azt írja, hogy a kulcs meg lett tekintve. Ezért nem vásárlók ilyen helyeknél, egyszer vásárlok itt és már máris átvernek, pénzéhes cég.
0
1
0
0
💬 3
BellaCiao avatar
@Liptik: én eneban szoktam venni a játékokat
1x volt hogy amit vettem nem kaptam meg de happy endel végözött az egész
de azóta nem volt hogy gondok lennének az enebaval
0
0
0
0
Liptik avatar
@BellaCiao: Most jött meg nem rég a kulcs. Hála az égnek legalább nem fizetem feleslegesen.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Liptik: Ez jár annak aki nem tud kicsit várni, és csak a szája jár. 😅
2
0
0
0
troger avatar
Valaki nem tudja mihez tartozhat a "UNOFHT.COM" minden hónapban levon 9ezer forintot a számlámról és nem tudom mi az és ezért nem tudom lemondani. nincs ilyen összegű előfizetésem elvileg.
0
0
0
0
💬 1
botmunpls avatar
@troger: Hát ez valami scam oldal. Valami előfizetést/regisztrációt rossz oldalon tettél meg, vagy simán lenyúlták valahonnan az adataidat.
Próbáld meg az oldalukon törölni az előfizetésed, vagy menj be a bankba és tiltsad le az onnan érkező tranzakciókat.
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Van olyan számítástechnikai bolt, ahol lehet fizetni OTP / K&H SZÉP kártyával?
0
0
0
0
💬 7
bassus16 avatar
@nemvagyokitt: Dunaújváros - SEGA Shop
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
@bassus16: Köszi, de nem találok weboldalt tudnál linkelni?
0
0
0
0
bassus16 avatar
@nemvagyokitt: Csak facebook oldaluk van.
Adnak egy oldalt shonnan tudsz rendelni.
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
@bassus16: Köszi a segítséget, nekem ezt mondták:

Az expert.hu a pc-s nagykerük árak nélkül, a segashopduna@gmail.com címen adnak konkrét termékre árajánlatot és tájékoztatást a nem személyes vásárlás feltételeiről.

Eddig ennyi jött vissza:

Tisztelt vásárló!

Köszönöm levelét. 4-5 munkanapon belül igyekszem minden levélre
válaszolni. Kérem ez ügyben ne telefonáljon!
0
0
0
0
bassus16 avatar
@nemvagyokitt: Igen így csináltam én is.
Viszont rendeltek olyant is nekem ami nem volt fent az expert.hu-n lehet érdemes megpróbálni amit szeretnél.
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
@bassus16: Küldtem nekik egy listát hogy mi érdekelne amire azt írták hogy "Kérem szűkítse a listát!", szóval gondolom eggyenként kell emailt küldeni hogy mit akarsz, várni napokat ami az árukeresőn 2 kattintás.

Illetve nem linket küldenek amin ki tudod fizetni, nem megadnak egy számlaszámot ahova kell utalni hanem megadni a kártyán lévő adatokat emailben!!!!! Ez tényleg legit bolt? személyimet ne postázzam? Én biztosan messzire kerülöm!
0
0
0
0
bassus16 avatar
@nemvagyokitt: Én többször vásároltam ott.
Elküldtem mi kell ők mondták az árát és elmentem személyesen. Nem volt soha gond velük.
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
Üdv,a harderaprón mennyire éri meg vásárolni? Soha nem vásároltam még online és egy kicsit tartók a csalóktól viszont majd szeretnék egy használt kártyát venni.
0
0
0
0
💬 1
MC MaRcI avatar
@Zsoltiv0: Nekem soha nem volt még gondom használt cucc vásárlásakor
Főleg ha az eladónak sok a pozitív visszajelzese
0
0
0
0
kmetovics avatar
Hali.
Tudnátok mondani nekem olyan oldalakat, ahonnan lehet rendelni gamer féle pólókat, pulcsikat? Gondolok itt pl doom-ra, witcher-re, cod-ra stb.
És nem horror árban vannak persze.
0
0
0
0
💬 3
Puffin avatar
@kmetovics: Csináltass egyedit! 😃
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: G4G például - [LINK]
0
0
0
0
kmetovics avatar
@LordSzalko: Köszi. Puffin neked is 😃
0
0
0
0
visor261 avatar
[url]https://store.robotcache.com/#!/home[/url]
0
0
0
0
no avatar
Hello!

Lenne egy olyan kérdésem,hogy a Humble Monthly előfizetéssel van valakinek tapasztalata?
Tényleg csak 12 USD a havi díja,vagy ez csak bevezető ár,mint például a game pass-nél?
0
0
0
0
FoLey avatar
Aqua: Nemrég rendeltem Logitech G903-at és most Logitech G Powerplayt,mivel itt volt akciósan az egér és az egérpad is itt a legolcsóbb. Az előbbi megjött 3 nap alatt,az utóbbi majd hétfőn fog kb. egy hét,mert nem volt raktárban. Chatben segítőkéz és gyorsak,powerplayyal kapcsolatban kérdeztem rájuk. A termék kíváló és a powerplay is az lesz csak ajánlani tudom.

Bestmarkt: HDD-t és pár terméket innen rendeltem,nagyon gyorsan megjött,volt olyan hogy másnapra megjött a cucc pl. Toshiba P300. Szintén ajánlott bolt.

Ipon: Nem volt velük probléma innen is rendeltem pár cuccot.

Emag: Számomra egy problémám volt és a tablet garanciális intézkedés. 2-3 hónapig tartott egy tablet kicserélés/megjavítás. Már utolsó hónapban idegesen rájuk írtam,hogy mi a helyzet,mert ennyi idő alatt kínából is megjött volna 2 fordulóval. Végül megjött megcsinálva. Bár írtam nekik hogy inkább adják vissza a pénzt,de inkább gyorsba megjavították,nehogy egy fillért se adjanak vissza.
Rendeltem innen is 2-3 cuccot,azokkal nem volt probléma. Utóbbi az akciós Phanteks házat rendeltem 20k-ért és nem volt vele probléma.
Garanciális ügyintézésen kívűl inkább semlegesnek tartom a boltot.

Instant-Gaming: Sok kulcsot vásároltam és egyből meg is jött. Ajánlott oldal!
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
Konzolok Szervize -től rendeltetek már valamit?
0
0
0
0
💬 4
reszler112233 avatar
@Gyrger72: Én igen. VGA-m onnan van mert vételkor ott volt az olcsóbb. Ezen felül az ETS2 mellé az egyik DLC-t onnan vettem, aminek oka az volt hogy szomszédnak kellett egy router és szintén a kiszemelt darab ott volt olcsóbb, így egy rendelés alatt egy kiszállítással rendeltem. Rendeléssel és kiszállítással nem volt gond, de garanciális ügyintézéssel nincs tapasztalatom, mert azóta is működik minden. VGA is lassan a gari végéhez ér ami augusztus közepén van.
0
0
0
0
PoPet avatar
@Gyrger72: 2x rendeltem tőlük, mindkétszer több, mint 1 hétig tartott a szállítás,pedig 3 napot írtak az oldalon. A másodiknál ponotsabban csak tartott volna.. 3 nap után inkább lemondtam és megrendeltem máshonnan.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@PoPet: Nekem ezzel nem volt gond. Ami raktáron volt azt hozták 3 napon belül. Ami viszont külső raktáron volt az nekem is 1 hét volt, de az meg érthető is valamilyen szinten.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@PoPet: Nekem az a bajom velük, hogy nem küldenek csak egy automata visszaigazolót, így nem tudom mikor érkezik meg a csomag PostaPontra.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok!
Ezek közül az oldalak közül melyikben bíztok meg, vásároltatok sikeresen? (cheapsharkon találtam)

Gamers gate
Green man gaming
Fanatical
Game billet
Silagmes
Amazon

(steam, humble, gogrólvan rapasztalatom)
0
0
0
0
💬 8
Arnybiro avatar
@Andris18: Amazon szerintem megbízható, azért egy elég nagy és népszerű oldalról beszélünk. A többit annyira nem ismerem. Én leginkább instant-gamingről veszek játékot, ha nem közvetlenül a kiadótól, Steam, Uplay ilyenek, és eddig semmi bajom nem volt velük.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Arnybiro: Azt nem ismerem, de ránézek. Köszönöm a választ! 😀
Ha valaki még tud a többiről azt is köszönöm!
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Andris18: Én kb mindenemet az Amazonon szoktam rendelni, hibátlan...de szerencsére megtanultam hogy feltűnően olcsó noname oldalról soha ne rendeljek !😉
0
0
0
0
Andris18 avatar
@bukta2: Akkor amazon megy a humble, gog, steam mellé. Köszönöm neked is! 😀
Túl olcsón én sem szeretnék névtelen oldalról, volt valahol itt szó róla hogy lopottak a kulcsok és a kiadó/fejlesztő fizethette a büntetést... valami ilyesmi volt
0
0
0
0
FaLchioN avatar
@Andris18: Ha aktiválókulcsokról van szó, akkor egyértelműen ide jöhet még a G2A is. Pár játékot már vettem itt, percek alatt megvolt a tranzakció és már tölthettem is. 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
@FaLchioN: Neked is köszönöm!
0
0
0
0
xCube avatar
@Andris18: Fanatical - korrekt, minden rendben működik, Refund is.
Amazon - He? Ez az Ebay mellett a legnagyobb webshop. Naná, hogy megbízható.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@xCube: Köszönöm szépen!
0
0
0
0
visor261 avatar
Hello valaki rendelt már pcx-ről és választotta az online bankkártyás fizetést? Mit kell csinálni?
0
0
0
0
💬 3
reszler112233 avatar
@visor261: Ha bank kártyás fizetést választod akkor rendelés feladása után kapni fogsz e-mailben számlát amin rajta lesz hova kell utalni a pénzt. Amint beérkezik hozzájuk a pénz már küldik is csomagot. Viszont ha jól tudom ez le is van írva az oldalukon, de ha nem vagy benne biztos, hogy így megye-e írj egy levelet a boltnak és válaszolni fognak rá. Én is megettem még 16-ban ugyanis akkor én is utalással vettem, de a válaszlevelük már sajna nincs meg, így csak emlékből írtam a mentetét.
0
0
0
0
visor261 avatar
@reszler112233: Tl;dr Elrontottak valamit, írni kell emailt(a telefont ne is próbáld évek óta foglalt).

Ha valaki más rendelni akar pcx.hu áruházból 3 fizetési mód van rá:
kp: megjön a csomag, futárnak átadod a kp-t/pontokon akár kártyát is elfogadnak - fizetős kb 390HUF
utalás: megrendeled a csomagot, kapsz egy email-t, elutalod az összeget - ingyenes + tranzakcókölcség (kb 200HUF)
kártya: megrendeled a csomagot, [LINK] itt megtalálod az oldal tetején a nagy zöld gombot:BANKKÁRTYÁS FIZETÉS felirattal, értelemszerűen elvégzed a procedúrát

Nálam speciel az volt a gond hogy: 1 nem volt zöld gomb, 2 jött egy email hogy sikeres rendelés leadva(nem kell fizetni?) 3 jött egy másik hogy nem lett kifizetve és a rendeléseimnél tegyem már meg, 4 látom a rendelési listát de semmi fizetésre utaló jeletSpoiler!
kínomban elkezdtem kattingatni minden szöveget, megnéztem 3 böngészőben 2 gépen
. Na ekkor írtam egy levelet hogy lehet én vagyok hülye ehezSpoiler!
nincs diplomám bankártyás fizetésből
, de én ezt nem tudom hogy kell csinálni. Hazajöttem munkából egyből megnéztem van-e változás(18:33) de semmi, most jutottam el ide hogy rákérdezzek hátha valaki okosabb van itt.

És most hogy kedves reszler11223328 fórumtársnak akartam bebizonyítani hogy nem egyről beszélünk, biztos ami biztos alapon kimásolom a fizetési módokat és amit én választottam, erre hirtelen megjelent egy kanyi zöld gomb BANKKÁRTYÁS FIZETÉS felirattal. Ekkor kapva a lehetőségen gyorsan kifizettem, és elkeztem módosítani a hsz tartalmát. Az gomb mellé jött egy email is hogy a hibát javították.Spoiler!
Ha azért vagy itt mert neked is gondod volt vele, akkor ha legközelebb van valami gondod és kiírod akkor ne intézd el azzal hogy megoldódott kössz sok sok puszi..., írd le röviden mi volt a baj és mi a megoldás. Ha megteszed lehet más is megteszi és akkor lehet nem kell régészkedni 200x-es fórumokon hogy megodjuk a problémákat válasz után kutatva.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@visor261: Én már sokat rendeltem PCX-ről, mindig kp-ban fizettem a futárnál.
Eddig nekem semmilyen problémám nem volt velük.
0
0
0
0
Ayistion avatar
cdkeys nevű oldalt bátran ajánlom mindenkinek aki digitálisan akar játékot venni, olcsóbb és megbízható is, valamint van kuponkód is! 😀 Nekem eddig minden vásárlásom sikeres volt, egyből megkaptam a kódot.
0
0
0
0
visor261 avatar
Hello valaki rendelt már pcx-ről? Volt hogy nem adtatok ki 2750Ft-ot hogy minden szolgáltatást igénybe vegyétek? Megérkezett rendesen az áru mint máskor?

Spoiler!
MPL futárszolgálat -Kiszállítással 1 390 Ft
Posta Pont -Bármely Postán 990 Ft

Háztól-Házig Garancia 590 Ft

Szállítás biztosítás 390 Ft

FIZETÉSI MÓD Elölre utalssal 0 Ft
Átvétel során 390 Ft

CSOMAGOLÁS Nincs 0 Ft
Fóliában 190 Ft
Dobozban 390 Ft
0
0
0
0
💬 5
reszler112233 avatar
@visor261: Én sok mindent rendeletem már PCX-től és gond még soha nem volt. Sose kérek semmit pluszba, csak a kiszállítási díjat fizetem ki. Mióta van Posta pontra való szállítás, mindig oda kérem, mert így nem kell egész nap futárt várni, és még pénzügyileg is az a legolcsóbb ha utánvéttel kéred. Sőt csomagolást sem kérek rá soha, mert ugye aminek van doboza az védett amúgy is, és úgy feladhatják, de egy merevlemeznél már például így is úgy is csomagolják mert másképp fel se tudják adni.
0
0
0
0
visor261 avatar
@reszler112233: Köszönöm a választ, még azt nem értem hogy utánvéttel mért olcsóbb?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@visor261: Csak akkor olcsóbb ha posta pontra kéred. A leges legolcsóbb ha előre utalsz, de akkor is van 390ft amit ki kell még fizetni. Azt hiszem ez kezelési költség, de nem biztos.
0
0
0
0
visor261 avatar
@reszler112233: Megrendeltem és dobozban jött meg úgyhogy ennyit arról hogy én még egyszer fizessek a csomagolásért 😃

És előre utalással nincs kezelési költség se csak utánvétnél.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@visor261: Valóban! Csak most nézem ha előre utalsz akkor annyit fizetsz mint a termék kerül, persze mint most is hogy 20k fölött ingyenes a szállítás posta pontra. Futárszolgálat esetén viszont van futárköltség most is, persze ez is értékhatár függő hogy mennyi.
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
sziasztok ez az oldal megbízható lehet innen vásárolni?
0
0
0
0
💬 3
Van Helsing 25 avatar
@Moon_Breaker: http://www.lioaein.top

bocs az oldal neve lemaradt
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Van Helsing 25: Maga a domain nem egy bizalomgerjesztő cím.. Inkább nézz körül eBay-en, én egy hero5 session-t vettem majdnem féláron. 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
A Konzolkirályt mindenkinek ajánlom! Gyors, precíz, és normális cég! Rendelésnél ha utolsó darabot veszel, akkor azonnal lekerül az oldalról az adott termék, így elég hamar lehet értesülni náluk a készlethiányról!
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@gigazte: Tőlük rendeltem egy dragon age origins ultimate kiadást.Amikor ki akartam fizetni kártyával,elment a net és elfogyott.Konkrétan írtak egy e-mail-t másnap,hogy látták,hogy megpróbáltam kifizetni csak nem sikerült és megkérdezték,hogy megrendelem-e.
Ritka jó fejek és tényleg csak ajánlani lehet őket.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Konzolvilág mindig lassú? Rendeltem tölük 2 napja,de még mindig semmi email vagy info hogy mi van. (Termék van raktáron elv.)
0
0
0
0
💬 7
Hunork avatar
@19ati93: Igen, nálam is volt hasonló, hívd fel őket és kérdezz rá a rendelés azonosítóval. Oszt csak fellelkesülnek. 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Hunork: Oké megpróbálom őket megsürgetni. Pár napja mondjuk emagnál bebuktam. 😆
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@19ati93: Én múlt Vasárnap rendeltem tőlük és már Kedden délelőtt a postán volt a csomagom. Sőt még szállítási díjat sem fizettem Spoiler!
elméletileg kellet volna, de ez valahol lemaradt.
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
@19ati93: Spoiler!
Nagy csövesség az egész online rendelés. Múlthét hétfőn rendeltem meg extreme digitalról a 15-ös NFS-t. A weboldal azt írta, hogy raktáron van. Na meg is rendeltem, várom az emailt nagyba, de csak szerdán írták, hogy csütörtökre szerzik be, és adja a futárnak. Fel is adták, írták, hogy pénteken szállítják reggel 8-17óráig. Majd este jön a visszaigazoló email, hogy nem voltam otthon, amikor kézbesítették. MIVAN?! Írtam nekik, hogy itthon voltam, a futárnak nyoma se volt. Nem dudált semmi. Nem írtak vissza, majd hétfőn kaptam meg. Egy hetet vártam a csomagra....
0
0
0
0
19ati93 avatar
@kenyerlangoss: Az szép. Nem is hívtak telón?

Közben nekem azt válaszolták hogy ma kapják meg a vga-t. (Nem volt raktáron és holnap vagy holnapután kiszállítják.)
Vicc mondjuk mert a weboldalon elérhetőt ír. Pont így jártam az EMAG-al 2 napja. Ott is írja elérhető minden szép és jó aztán eltelik pár nap bocsi töröltük a szállítást mert nincs semmi a raktárba. 😆😆 + Ők nem is szereznek be belőle egy ideig.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
@kenyerlangoss: Mostanában ez a sláger nálunk is nem egy rendelésnél ez volt az ügyfélszolgálatot amelyik a futáré Spoiler!
"baszogasd"
nálam bevált 😀
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Szevasztok!
Az Alza.hu-ról van valakinek véleménye? Megbízható gyors,azt küldik amit rendelsz,stb...? 😀
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@Sicu33: Hali! Semmi rosszat nem hallottam még róluk. Elég precíznek, és gyorsnak mondható a cég!
0
0
0
0
Puffin avatar
@Sicu33: Billentyűzetet rendeltem eddig tőlük. Gyorsan probléma nélkül szállítottak.
0
0
0
0
Zoli869 avatar
[LINK] Teljesen megbízhatóak már több cuccot is rendeltem innen. 😀
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
[LINK]
valaki vásárolt már itt? (instant gaming)
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@H-ECTOR: 1x vásároltam. Nem nagy érték kb 5€, minden oké volt.
0
0
0
0
Hunork avatar
@H-ECTOR: Olyan mint a CDkeys, nincs gond vele.
0
0
0
0
visor261 avatar
Ez a hely mennyire legit? [LINK]

[LINK] Rendeljek belőle vagy 20-at? 😃
0
0
0
0
💬 1
Hunork avatar
@visor261: Teljesen jó bolt. A budai Aqua-tól nem messze van. Néha ki lehet fogni jó áras cuccokat. Nem kamuznak, megbízhatóak, és ez a lényeg.
0
0
0
0
oroszlajos avatar
Sziasztok 😀 Pcx-ről vagy Ipon-ról érdemes inkább rendelni? 😀
0
0
0
0
💬 7
reszler112233 avatar
@oroszlajos: Ahol olcsóbb adott termék. Persze kalkuláld bele a kiszállítást is.
0
0
0
0
oroszlajos avatar
@reszler112233: 1000forint a különbség, csak nem tudom melyik a megbízhatóbb 😀
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@oroszlajos: Én már rendeltem mindkét helyről, de szerencsére semmit sem kellett visszaküldenem garanciába, hogy akkor mi történne. Mindkét boltról hallottam már, hogy ha garanciáról van szó akkor vannak gondok, de nem mindenkinél fordul elő. Kiszállításnál meg egyikkel sincs probléma. Így általában nálam az ár ami segít dönteni, honnan is rendeljek.
0
0
0
0
Puffin avatar
@reszler112233: Nekem iponnal még nem volt gondom, volt garanciális ügyem is velük. Pár nap alatt megoldottuk.
PCX-en volt már olyan hogy nem azt küldték amit kellett volna, azóta is várom hogy az árkülönbözetet levásárolhassam...
0
0
0
0
oroszlajos avatar
@Puffin: Köszönöm a segítséget 😀 Megrendeltem az iponról 😀
0
0
0
0
Hunork avatar
@oroszlajos: Nekem egyikkel sem volt gond. A PCX viszont csak kiadja az árut, nincs "közvetlen" boltja, tehát webáruház. Talán a gariztatás lehet körülményesebb, de nem volt benne részem, hála Istennek.
0
0
0
0
no avatar
@oroszlajos: Nekem még nem volt gondom a pcx-el.Vásároltam már az aqua-ban,az ipon-ban is,de úgy vettem észre,hogy a pcx volt a legolcsóbb.Pcx-en az akciókat érdemes figyelni.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Szaisztok ha Aqua-tól rendelek személyes átvételre akkor mennyi idő múlva mehetek érte?
0
0
0
0
💬 4
gigazte avatar
@Andris18: Ha van a boltban, akkor szerintem bármikor, ha pedig később lesz nekik, akkor úgy is felhívnak, vagy küldenek egy emailt!
0
0
0
0
no avatar
@Andris18: Felhívod őket, megkérdezed xy van e, ha igen akkor elrakatsz magadnak egyet és aznap is mehetsz érte. Legegyszerűbb folyamat.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@LordSzalko: Neked is köszi
0
0
0
0
zelcsi avatar
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni tőletek hogy nincs e valakinek tapasztalata az Xplaza.hu nevű netes bolttal? Az érdekelne hogy megbízhatóak e és hogy mennyi idő alatt szállítja ki a terméket! Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát! 😀
0
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@zelcsi: Több negatív dolgot is hallottam velük kapcsoltban, és nagyon sokszor van az, hogy nem értesítik az embert, ha esetleges készlethiány van! Előreutalásnál egy kicsit meredek a dolog! Haveromnak több mint 2 hétig tartott az Avermedia Portable Lite kiszállítása! Egyéb információt nem tudok róluk mondani, mert én inkább az ismertebb helyekről rendelek!
0
0
0
0
no avatar
@zelcsi: Én is sok jót hallottam, olvastam róla. A kiszállítás és a készlet az lutri egy bolt sem mondja meg az igazat, most vettem új egeret ami kb 2 napja kapható mo.-n, előtte is néztem és készleten volt mégis csak csütörtökre hozták ki hiába rendeltem meg múlt hét csütörtökön. Ráadásul az oldalon fel van tüntetve, hogy futárnál lehet kártyával fizetni közben meg nem. Ennyit a "raktáron" és a vevő tájékoztatásáról. (iPon)

Xplaza-tól én csak pár ventit rendeltem de az 4 nap alatt itt volt és renden ment a dolog.
0
0
0
0
zsivko avatar
Nagyon meg voltam elégedve az aliencomputer bolttal a Király u.-ban. De sajna ez rég volt (2004). Akkor még a bluefish is jó volt, de sajna csődbe ment.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció